Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ξεκλειδωσεις τον bootloader, περασεις μια rom και μετα ξαναπερασεις την μανισια, αυτος ξανακλειδωνει.

Και μετα αν θες να ξαναπερασεις αλλη rom πρεπει να τον ξαναξεκλειδωσεις.

Τα παραπάνω ισχύουν

Αυτό με την ανοιχτή ακρόαση το κάνει και στην κοπέλα μου. Για να συμβαίνει τώρα σε αρκετούς υπάρχει το ενδεχόμενο να φταίει κάποιο update από κοινή εφαρμογή.

Εμένα στη cm ενώ κλείνει η οθόνη στην κλήση δουλεύει κανονικά το κινητό και μπαίνει όπου να ναι μερικές φορές :lol:

Θα κάνω submit το bug βέβαια :)

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως με 278 εφαρμογές τέτοιο πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει :p τι εφαρμογές σχετικές με κλήσεις έχει η κοπέλα σου;

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ενώ το G2 έχει 50% μεγαλύτερη μπαταρία, έχει διπλάσια+ αυτονομία...τρελή διαχείριση μπαταρία!

Εύχομαι το G3 να έχει IGZO οθόνη, εκεί να δείτε αυτονομία που θα έχει! 15 ώρες οθόνη εύκολα :p

Δεν είναι μόνο θέμα διαχείρισης.

Είναι και ο τύπος της μπαταρίας... κάπου είχα δει σχετικό άρθρο

καλησπερα, το ιδιο κανει και σε εμενα την τελευταια εβδομαδα, μπαινει μονο του σε ανοιχτη ακροαση! Εχω Vodafone.

Το ίδιο και σε μένα τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω την Q

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Εγώ πάντως με 278 εφαρμογές τέτοιο πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει :p τι εφαρμογές σχετικές με κλήσεις έχει η κοπέλα σου;

Δεν έχω ιδέα :p

Μπορεί να είναι και άλλη εφαρμογή πέρα από τις κλήσεις, αυτό είναι το πρόβλημα.

Με κάνει εντύπωση που ξαφνικά το κάνει σε τόσους!

Thanks Νικο.

Λογικα θα ειναι αυτο που λεει ο Νικος απο update κοινης εφαρμογης.

Τελευταια εφαρμογη που περασα εγω ειναι το wakelock detector παντως...

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Και εμένα μια απ τα ίδια αυτό με την ανοιχτή ακρόαση... Εδώ και μια εβδομάδα... Είμαι με κοσμοτε οπότε δεν νομίζω πως παίζει ρόλο η εταιρία...

καλησπέρα σε όλους,

εμένα εδώ και μια βδομάδα κάνει ένα χαζό,πάω να πάρω τηλέφωνο και μπαίνει απο μόνο του σε ανοιχτή ακρόαση,δεν το κάνει πάντα βέβαια,ειμαι ροοτ και unlocked,στοκ ρομ και κερνελ

ευχαριστώ

Φίλε μου, το παθαίνω κι εγώ ενίοτε, δεν έχω βρει κάποια λύση. Στην αρχή νόμιζα ότι το κάνω με κάποιο τρόπο εγώ, κατά λάθος...

Αυτο με την ανοιχτη ακροαση, σε οσους σας το εχει κανει, εισαστε root ή και unlocked; Η υπαρχει και κανενας που του το κανει και χωρις root;

Εμένα μου το κάνει χωρίς να είμαι root η unlocked τον τελευταίο μήνα.

Ψάχνοντας βρήκα το παρακάτω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2673758

Αυτο με την ανοιχτη ακροαση, σε οσους σας το εχει κανει, εισαστε root ή και unlocked; Η υπαρχει και κανενας που του το κανει και χωρις root;

Φίλε μου εγώ είμαι μόνο root και ΔΕΝ το κάνει. Αν ψάξετε λίγο στο net θα δείτε ότι το κάνει όταν χρησιμοποιούνται και είναι εγκατεστημένες εφαρμογές τύπου skype και του chrome browser μετά τα τελευταία updates που είχαν. Νομίζω ότι είναι θέμα εφαρμογών και σε επόμενα updates των συγκεκριμένων εφαρμογών θα εξαληφθεί το πρόβλημα.

frastgr

Skype ανοίγω μια φορά το μήνα και Chrome έχω στείλει... άρα γλυτώνω

Εγώ το έχω μόνο root και μου το κάνει υποψιάζομαι το viber

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Καλησπέρα

Έπεσε το κινητό και έσπασε, η οθόνη δουλεύει κανονικά αλλά όχι το touch ,2 ερωτήσεις για όποιον μπορεί να απαντήσει 1) μπορώ να μεταφέρω με κάποιον τρόπο τα αρχεία μου από την συσκευή? 2)είναι εφικτό να αλλάξω μονός μου το digitizer ?δεν έχω ξανά κάνει κάτι παρόμοιο

Εμένα το κάνει χωρίς να είμαι root ή unlocked... Λογικά έχουν δίκιο τα παιδιά... κάποια εφαρμογή κάνει την ζημιά

Μαλιστα... Σε εμενα δεν το κανει αλλα δεν εχω κανει ουτε root. Οπως λετε θα ειναι καποιο update εφαρμογης. Συνεπως θα λυθει. ;)

Μολις μου το εκανε :D Στην προηγουμενη κληση εβαλα για λιγο ανοικτη ακροαση η μονη διαφορα ;) Λετε να φταιει κατι τετοιο;

χμμ δε νομίζω... εμένα μου το έχει κάνει σε άσχετες στιγμές.

πάντως λογικά όπως λέτε κάποια εφαρμογή θα είναι... εγώ έχω και chrome και skype που αναφέρθηκαν παραπάνω

Εγω skype εχω κ δεν το κανει, δεν εχω chrome ομως... σε εμένα εδω και καιρο δεν παιζει το internet, θα παει μαλλον για service γιατι το φλασαρισμα δεν εκανε τπτ

Καλησπέρα

Έπεσε το κινητό και έσπασε, η οθόνη δουλεύει κανονικά αλλά όχι το touch ,2 ερωτήσεις για όποιον μπορεί να απαντήσει 1) μπορώ να μεταφέρω με κάποιον τρόπο τα αρχεία μου από την συσκευή? 2)είναι εφικτό να αλλάξω μονός μου το digitizer ?δεν έχω ξανά κάνει κάτι παρόμοιο

μπορει να μου απαντησει καποιος στο πρωτο που ρωτησα?

Σύνδεσε το με το PC σου και πάρε ότι αρχείο θέλεις! :) Με το suite της LG μπορείς να πάρεις νομίζω και επαφές κ.λπ. Γράφω νομίζω γιατί δεν το δουλεύω εγώ, εγώ χρησιμοποιώ το myphoneexplorer! :)

• The title was changed to LG Optimus G (E975)