Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον κάτοχο που πήγε στο g2. Απ'οτι είδα ως τώρα (μόνο από άτομα που εμπιστεύομαι εννοείται) το g2 δεν έχει την ανάλογη εμπειρία χρήσης με το g.

Δεν το δοκίμασα βέβαια οπότε δεν είμαι και σίγουρος :)

Η μεταπηδηση απο την εμπειρια og στο g2 θεωρειται οτι μπορει να ειναι επιτυχημενη;

Ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ και δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω το G2 ή να περιμένω να πάρω το G3 που λογικά θα είναι πολύ ανώτερο.

Παιδιά δυστυχώς κινητό με τα κουμπιά εντός οθόνης μου ξυνιζει πάρα πολύ μετά το Optimus G.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Πραγματικά, δεν τα αντέχω στην οθόνη στο Android..

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Η μεταπηδηση απο την εμπειρια og στο g2 θεωρειται οτι μπορει να ειναι επιτυχημενη;

Αντικειμενικά όχι. Το καλύτερο όμως για σενα, γιατί ρωτάς κάτι άκρως υποκειμενικό, είναι να πας κάπου που το έχουν εν λειτουργία, να το πιάσεις στα χέρια σου, να το δουλέψεις και ν' αποφασίσεις.

Οι διάφορες είναι αρκετές και σε πράγματα που μπορεί να μην σου αρέσουν ή να μην σε βολέψουν καθολου.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

παιδιά έχω μια ερώτηση. θα με εξυπηρετούσε παρα πολύ αν το κουμπί που βγάζει το menu στην αρχική οθόνη (το δεξια βρε παιδί μου :P ) λειτουργούσε όπως λειτουργεί στο nexus. δηλαδή αντί για το menu να έβγαζε την διαχείριση εργασιών (να λειτουργούσε σαν να κρατώ πατημένο το home) .γίνετε κάτι τέτοιο???

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσεις μόνος σου με βάση τα δικά σου κριτήρια

Και για να καταλάβεις πως το εννοώ, πιστεύω ότι αν κάνεις ακριβώς την ίδια ερωτήση στο νήμα του G2, θα πάρεις εντελώς άλλες απαντήσεις :) (επίσης εκεί είναι πιθανότερο να βρεις κάποιον πρώην κάτοχο του G που να έχει ολοκληρωμένη άποψη...)

Το κινητό έχει τρελαθεί λιγάκι... Ή εφαρμογή βίντεο είχε εξαφανιστεί, μετά έφτιαξε αλλά δεν έβγαινε στις qslide τώρα χάθηκε πάλι... Το ίδιο η διαχείριση εργασιών...

Σήμερα κάποιες ρυθμίσεις.........

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλό!!! Μπορείς να δώσεις οδηγίες πως το έκανες??

Με το zooper widget πρεπει να εχεις ενα launcher που να σου επιτρεπει να κρυψεις το γνησιο statusbar της συσκευης,εγω εχω τον go launcher και εχω βαλει gesture διπλο χτυπημα στην οθόνη για να εμφανιζετε το γνησιο statusbar και δεν χρειαζεται να εισαι rooted για να το φτιαξεις,μειονεκτήματα εμφανιζετε μονο στην κεντρικη οθονη,ολα τα εικονιδια ειναι λειτουργικα εκτος απο αυτο του σηματος της καρτας sim το οποιο δεν μπωρει να γινει λειτουργικο η εγω δεν τα καταφερα ειναι απλα μια φοτο για να φενεται ποιο ολοκληρομενο βαλε το zooper και θα στο στηλω ετοιμο εφτιαξα και αλλο ενα που αφαιρεσα την ωρα και προσθεσα το ονομα του δικτυου wifi να στο εμφανιζει οταν συνδεεσαι [ATTACH]

παιδιά έχω μια ερώτηση. θα με εξυπηρετούσε παρα πολύ αν το κουμπί που βγάζει το menu στην αρχική οθόνη (το δεξια βρε παιδί μου :P ) λειτουργούσε όπως λειτουργεί στο nexus. δηλαδή αντί για το menu να έβγαζε την διαχείριση εργασιών (να λειτουργούσε σαν να κρατώ πατημένο το home) .γίνετε κάτι τέτοιο???

Χρησιμοποιω τον Buzz Launcher, και μπορω να κανω ακριβως αυτο που λες. Δηλαδη να κρατησω παρατεταμενα το menu button και να μου εμφανιστει το task manager η οτι αλλο σου δινει ο launcher να επιλεξεις (πχ app drawer, notification, toggle status bar -εαν την εχεις να μη φαινεται- και αλλα). Δεν εχω χρησιμοποιησει καλυτερο launcher απο αυτον , πραγματικα!

Με το zooper widget πρεπει να εχεις ενα launcher που να σου επιτρεπει να κρυψεις το γνησιο statusbar της συσκευης,εγω εχω τον go launcher και εχω βαλει gesture διπλο χτυπημα στην οθόνη για να εμφανιζετε το γνησιο statusbar και δεν χρειαζεται να εισαι rooted για να το φτιαξεις,μειονεκτήματα εμφανιζετε μονο στην κεντρικη οθονη,ολα τα εικονιδια ειναι λειτουργικα εκτος απο αυτο του σηματος της καρτας sim το οποιο δεν μπωρει να γινει λειτουργικο η εγω δεν τα καταφερα ειναι απλα μια φοτο για να φενεται ποιο ολοκληρομενο βαλε το zooper και θα στο στηλω ετοιμο εφτιαξα και αλλο ενα που αφαιρεσα την ωρα και προσθεσα το ονομα του δικτυου wifi να στο εμφανιζει οταν συνδεεσαι [ATTACH]

Ειναι απενεργοποιημενη στατους μπαρ στην ουσια και δημιουργια ενος απλου widget που μοιαζει με στατους μπαρ. Ωραιο ως σκεψη και ως δημιουργια :) εμενα με βολευει κατι σαν αυτο https://www.dropbox.com/s/bz56git25dizlzk/Screenshot_2014-02-15-18-34-46.png ας πουμε

Ρε παίδες σήμερα ήθελα να αλλάξω την φώτο από την lockscreen και έχει κολλήσει σε μια συγκεκριμένη... Βάζει όσες έχει stock αλλά δεν βάζει της δικές μου.. Καμία λύση?

Ρε παίδες σήμερα ήθελα να αλλάξω την φώτο από την lockscreen και έχει κολλήσει σε μια συγκεκριμένη... Βάζει όσες έχει stock αλλά δεν βάζει της δικές μου.. Καμία λύση?

ορίζεις δηλαδή μια συγκεκριμένη αλλά αυτό συνεχίζει να δείχνει μία "μαμά"??

Όχι της μαμά της βάζει όλες.. Έχει κολλήσει σε μια δικιά μου που την έχω διαγράψει... Και οποία και να βάλω εκτός της μαμά δεν μου της περνάει...

Όχι της μαμά της βάζει όλες.. Έχει κολλήσει σε μια δικιά μου που την έχω διαγράψει... Και οποία και να βάλω εκτός της μαμά δεν μου της περνάει...

δοκίμασε μια επαναφορά αν μπορείς ή προσπάθησε να την βάλεις στην οθόνη κλειδώματος μέσω άλλης εφαρμογής

Ξεχασε να πεσει..βγηκε σχεδον το 8ωρο στη δουλεια!

πως έγινε αυτό? απ'όταν άρχισα να το ξαναχρησιμοποιώ εδώ και 3 μέρες, έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία πέφτει από το 100% στο 99 μέσα σε 2 λεπτά μόλις το βγάλω από τη φόρτιση. τη μία μάλιστα που το είχα σε 3g και μπήκα λίγο ίντερνετ να δω κάτι, έπεσε στο 98 και άρχισε να φορτίζει ξανά.

πως έγινε αυτό? απ'όταν άρχισα να το ξαναχρησιμοποιώ εδώ και 3 μέρες, έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία πέφτει από το 100% στο 99 μέσα σε 2 λεπτά μόλις το βγάλω από τη φόρτιση. τη μία μάλιστα που το είχα σε 3g και μπήκα λίγο ίντερνετ να δω κάτι, έπεσε στο 98 και άρχισε να φορτίζει ξανά.

Πρωτη φορα μου το κανει δεν ξερω.Γενικα ανεβοκατεβαινει η μπαταρια του ομως. Εχω δει κατι τρελα απο το 58 να με πηγαινει στο 61

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Ξεχασε να πεσει..βγηκε σχεδον το 8ωρο στη δουλεια!

Προφανώς με κλειστά data και Wi-Fi, έτσι;

Επειδή είδα ότι πολλοί στην stock έκδοση έχουν κάνει εγκατάσταση τον viper kernel τον έβαλα και εγώ. Το πρόβλημα είναι ότι σε ορισμένες εφαρμογές γράφει ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν λειτουργεί ενώ με τον stock κανένα πρόβλημα. Η αποθέωση είναι ότι όταν τρέχει το antutu που κάνει επανεκκίνηση από μόνο του.... Αν το ξαναβάλω ξέρει κανείς που υπάρχουν τα settings να δουλεψω λίγο με αυτά. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :-) :-)

Kαλημερα και απο μενα! Τωρα τελευταια οταν γεμιζει η μπαταρια, πρασινιζει το φωτακι και το βγαζω απο τη φορτιση συνεχιζει για λιγη ωρα να δειχνει οτι φορτιζει (με βγαλμενο το φορτιστη). Το εχει παρατηρησει αλλος αυτο? Ευχαριστω!

• The title was changed to LG Optimus G (E975)