Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το GPS πάντως χωρίς ντερνέτι ειναι για τα μπάζα :p Κάνει να κλειδώσει 10 χρόνια. Με σύνδεση στο δίκτυο τσακ μπαμ σε 2 δεύτερα.

Παντα χωρις νετ τοχω.κλειδωνει σφαιρα.κατω απο λεπτο.συνηθως 10-30 sec

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά λειτουργεί κάνεις Savvyy rom 5.1?? Μου ρουφάει την μπαταρία νομίζω πολύ γρήγορα... Το Android OS είναι συνεχώς στο 10 με 20% και λέει μέσα keep awake ώρες ατελείωτες... Δεν αφήνει το κινητό με λίγα λόγια να πέσει σε deep sleep... Μη μου πείτε εφαρμογή ξέρω, δεν είναι εφαρμογή... Έχω ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές που είχα και με την μαμά ρομ αλλά δεν τελείωνε τόσο γρήγορα η μπαταρία.... Έχει κανένας να προτείνει καμιά απροβλημάτιστη ρομ;;

Αθήνα Βιέννη Πράγα Μπρνο που το έχω δοκιμάσει ενδελεχώς το gps έμοιαζε σκουπιδι.

Βιέννη δε, 40 χρόνια τούρκικα. Για Ελλάδα και Τσεχία τώρα επειδή έχω πάντα δίκτυο δεν έχω θέμα γιατί κλειδώνει με το που ανοίξει, αλλιώς 0. Πρέπει να περιμένω αρκετά, πάνω από λεπτό, μάλλον :p

Το GPS πάντως χωρίς ντερνέτι ειναι για τα μπάζα :p Κάνει να κλειδώσει 10 χρόνια. Με σύνδεση στο δίκτυο τσακ μπαμ σε 2 δεύτερα.

Ελλαδα οποτε το ανοιξα, χωρις νετ, κλειδωνε πολυ γρηγορα σε σχεση με αλλα κινητα που ειχα.

βρηκες κινητο που μολις πηγες σε μια αλλη χωρα και αρκετα μακρια, με το που το ανοιξες χωρις δικτυο σε βρηκε;;; κατω απο 1-2 λεπτα??? :p ειλικρινα δεν εχω πετυχει τετοια περιπτωση...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλημερα ...πηγα σε μια συναυλια χθες(iced earth) και τραβηξα μερικα βιντεο..ενω η εικονα ειναι ικανοποιητικη για τα δικα μου γουστα ο ηχος ειναι χαλια,ειδικά σε σχέση με το s2 της φιλης μου...καμια εφαρμογη για βελτιωση ηχου στα βιντεο;;;

Αλλη φωτεινοτητα οθονης, αλλη ποιοτητα σηματος, αλλα wakelocks.... ειναι πολλα :)

Διαφωνω εντελως... Ρωμη (που προφανως ειχα κλειστα δεδομενα+αλλη χωρα) την πρωτη φορα εκανε (με ελαφρα συννεφια) 2 περιπου λεπτα.... μια βδομαδα δεν εκανε πανω απο 10 δευτερα και αυτο με συννεφια πολυ ;)

Το gps δεν επηρεάζεται από τη συννεφιά. Επηρεάζεται από ιονοσφαιρικη δραστηριοτητα και κυρίως για μετρήσεις φάσεων στον φορέα αλλά προς θεού μη γράφουμε ότι να ναι. Και on topic η λειτουργία του gps στο Optimus G είναι εξαιρετική

Καλημερα... ειμαι με CM 11 απο χθες.... 4.4.2 Kit Kat... Οσο περιεργο & αν σας φαινεται η μπαταρια ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ με αυτη τη ROM παρα με την ΜΑΜΑ ROM παιιδα.... ΑΞΙΖΕΙ να τη δοκιμασετε... επισης δε το συζηταμε οτι παει ΣΦΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΝΑ ΘΕΜΑ εχω μονο.... στο Wifi δεν πιανω πανω απο 200-300kbps ταχυτητα... και δεν βρισκω το Gallery πουθενα..

Το gps δεν επηρεάζεται από τη συννεφιά. Επηρεάζεται από ιονοσφαιρικη δραστηριοτητα και κυρίως για μετρήσεις φάσεων στον φορέα αλλά προς θεού μη γράφουμε ότι να ναι. Και on topic η λειτουργία του gps στο Optimus G είναι εξαιρετική

ασχετα αν η ακριβεια επηρεαζεται μονο ελαχιστα απο συννεφια (βαρια) και ισως και βροχη (αν και οι περισσοτεροι, και γω, λενε οτι δεν), στο να πιασει για πρωτη φορα σημα μετα απο κλεισιμο του κινητου το δυσκολευει... λιγο? ελαχιστα? δεν ξερω, αλλα με βαση καποια πραγματα που εχω διαβασει+την προσωπικη μου εμπειρια με το G και το Ν8 ειναι οτι θα αργησει σημαντικα σε σχεση με το να ηταν καθαρος ουρανος... και σιγουρα θα κανει πανω απο τα 10 δευτερα της λιακαδας/ελαφρας συννεφιας...

εκτος και αν ετυχε ολες τις φορες που ειχε βαρια συννεφια και χρειαστηκα gps να ειχε εντονη ιονοσφαιρικη δραστηριοτητα... το δεχομαι :p

ps: δεν λεω πουθενα οτι τα συννεφα ειναι σαν σκεπη και δε περναει τιποτα... τι στο καλο, στρατιοτικος εξοπλισμος ειναι! :O

Λοιπον.κατι εκανα και δεν εμφανιζει καν το σημα του gps οτι ενεργοππιητε.δεν ξερω πως τα καταφερα.αλλα το gps δεν αποκρινετε καθολου.θα φλασαρω ξανα την ρομ οταν γυρισω χανια γιατι ειμαι εκτος.καθε βοηθεια εως τοτε δεκτη

οταν λες το σημα; οταν μπαινεις σε καποια εφαρμογη χαρτων πχ; μηπως εκλεισες το διακοπτακι; :p

Καλημερα... ειμαι με CM 11 απο χθες.... 4.4.2 Kit Kat... Οσο περιεργο & αν σας φαινεται η μπαταρια ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ με αυτη τη ROM παρα με την ΜΑΜΑ ROM παιιδα.... ΑΞΙΖΕΙ να τη δοκιμασετε... επισης δε το συζηταμε οτι παει ΣΦΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΝΑ ΘΕΜΑ εχω μονο.... στο Wifi δεν πιανω πανω απο 200-300kbps ταχυτητα... και δεν βρισκω το Gallery πουθενα..

Βάλε battery stats να δούμε και εμεις. Συνολικό χρόνο και χρόνο οθόνης.

οταν λες το σημα; οταν μπαινεις σε καποια εφαρμογη χαρτων πχ; μηπως εκλεισες το διακοπτακι; :p

Οταν μια εφαρμογη χρειαζετε το gps εμφανιζει ενα εικονιδιο πανω αριστερα;εενα δεν το εμφανιζει.δεν ενεργοποιητε το gps καθολου.το ανοιγω απο το status bar αλλα δεν..

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα που ενώ είχε εμφανιστεί και παλιότερα μετα από root έφυγε μετά το δεύτερο restore.

Λοιπόν, ανοίγω δεδομένα δείχνει να συνδέεται σε 3G, κατευθείαν το γυρνάει σε H και μετά κλείνει. Αυτό είτε αν έχω LTE ενεργοποιημένο είτε όχι είτε εχω καλό σημα είτε όχι, σε περιοχές που δούλευε απροβλημάτιστα

αν ειναι ελληνικο, ναι :)

Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι να πάρω το κινητο και θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1) Η κάμερά του είναι καλή; Μπορεί να φωτογραφίσει ένα κείμενο από μία σελίδα Α4 απροβλημάτιστα; Σε χαμηλό φωτισμό βγαίνουν επαρκώς τα αντικείμενα με το φλας;

2) Οι επιδόσεις του όσον αφορά ταχύτητα σερφαρίσματος, και πολλαπλής διαχείρισης εφαρμογών είναι επαρκείς ή laggαρει πολύ;

3) Από μπαταρία πως τα πάει; Βγάζει τη μέρα με συχνό σερφάρισμα;

4) Αν θελήσω να αλλάξω μπαταρία μπορώ να το κάνω μόνος (έστω και με σχετική διαδικασία) ή πρέπει να πάω στην αντιπροσωπεία;

5) Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή;

6) Ποιά επίσημη έκδοση android φοράει τώρα; Ρωτάω γιατί έχω τώρα το LG OPTIMUS 3D και την αναβάθμιση στην ICS άργησε παααααααρα πολύ να την πάρει.

7) Και κάτι τελευταίο. Το κινητό το είδα εδώ: http://kaizerstore.gr/lg-optimus-g-e975-mayro-eu . Έχει αγοράσει κανείς από αυτό το κατάστημα; Σημειώνω ότι είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να πάω να το πάρω ο ίδιος απευθείας από εκεί για να τσεκάρω το κατάστημα από κοντά.

Ευχαριστώ!

1) Αρκετα την μερα, μετρια το βραδυ, ναι ανετα, ναι

2) Αριστες

3) Με WiFi βγαζεις 4+ ωρες οθονη, στο 3G τα χαλαει λιγο αλλα δε θα εχεις θεμα

4) Οχι... Μπορεις, αλλα ειναι αρκετα δυσκολο, στο YouTube εχει μπολικα βιντεακια

5) Αψογη

6) 4.1.2 και θα παει στην 4.4 (σχεδον σιγουρα) αλλα ειλικρινα δε σε νοιαζει, το κινητο πεταει

7) Εγω το πηρα απο κει, Ολλανδικο :)

2) Αριστες

4) Οχι... Μπορεις, αλλα ειναι αρκετα δυσκολο, στο YouTube εχει μπολικα βιντεακια

5) Αψογη

6) 4.1.2 και θα παει στην 4.4 (σχεδον σιγουρα) αλλα ειλικρινα δε σε νοιαζει, το κινητο πεταει

Χαχχαα, απόλυτα στοχευμένες οι απαντήσεις σου!!! Ευχαριστώ πολύ! :lol:

2) Αριστες

5) Αψογη

4 ωρες ? Ειμαι με CM 11 & εβγαλα 25 ωρες χρησης 1 ωρα τηλεφωνα και 2 ωρες οθονη... χαλια μαυρα δηλαδη.. γυρναω οπως ειμαι σε Stock ???????

4-5 θα βγαλω και με αρκετη χρηση, απο το πρωι στις 8 μεχρι το βραδυ στις 1-2 που θα μπει στον φορτιστη (ισως και νωριτερα καμια φορα)... 2 ωρες δεν εχω καταφερει :lol:

4-5 θα βγαλω και με αρκετη χρηση, απο το πρωι στις 8 μεχρι το βραδυ στις 1-2 που θα μπει στον φορτιστη (ισως και νωριτερα καμια φορα)... 2 ωρες δεν εχω καταφερει :lol:

Δηλαδη ξανα γυρναω οπως ειμαι σε Stock Rom ε?

Ποια εχεις αν επιτρεπεται ?

Δεν επιτρεπεται.

10i αλλα διαφορα δεν ειδα απο την h...

• The title was changed to LG Optimus G (E975)