zxgr Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 μέσω της εφαρμογής lg smart world: If you download the Box through LG Smart Device, 50GB is provided for free of charge. (Just Iogin or signup with your LG Device) *Offer valid until 9/30/14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλημερα,Χρονια ΠΟλλα σε ολους με υγεια !! Λοιπον παιδια 2 προβληματα . 1. Στα sms μικρυνε το πληκτρολογιο και δεν ξερω πως να το επαναφερω. 2. Στο hotmail δεν κανει push. Push δεν μου εκανε και στο Nexus 4 ( γιαυτο το πουλησα). Για εμενα το hotmail ειναι σοβαρο γιατι ειναι ο κεντρικος μου λογαριασμος. Υπαρχει λυση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Στα ολλανδικά - πολωνικά έρχεται η αναβάθμιση. εμένα σε πολωνικό δεν μου έρχεται η αναβάθμιση ακόμα την ''F'' έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 εμένα σε πολωνικό δεν μου έρχεται η αναβάθμιση ακόμα την ''F'' έχω ρε παιδια απαντηστε γιατι αναβαθμιση μιλατε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 αναβάθμιση στο λογισμικό της LG που έχει το κινητό όχι στην έκδοση του android,κατέβασε το lg pc suit σύνδεσαι το κινητό και πάτα έλεγχος για αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 αναβάθμιση στο λογισμικό της LG που έχει το κινητό όχι στην έκδοση του android,κατέβασε το lg pc suit σύνδεσαι το κινητό και πάτα έλεγχος για αναβαθμίσεις καλα μικρο το κακο. Φιλε εγω εχω αλλο προβλημα. Δεν κανει push στο hotmail . Καποια λυση ;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 καλα μικρο το κακο. Φιλε εγω εχω αλλο προβλημα. Δεν κανει push στο hotmail . Καποια λυση ;;;;;;;;; Εχεις κατεβάσει την επίσημη εφαρμογή απο το play store;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Εχεις κατεβάσει την επίσημη εφαρμογή απο το play store;; Εννοεις το outlook.com ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Εννοεις το outlook.com ? Ναι. Εγώ αυτό είχα και υποστήριζε push μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ναι. Εγώ αυτό είχα και υποστήριζε push μια χαρά. Το εχω αλλα δεν ειναι ευχρηστο . Τεσπα θα δω τι θα κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 ποσοι clients υπαρχουν στο play. aquamail, k9 απο τους πιο δημοφιλεις. το ιδιο θεμα ειχα στο s3 με το gmail. ενω μου ερχοταν αμεσως στο n9 στο s3 αργουσε κανα 10λεπτο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) ποσοι clients υπαρχουν στο play. aquamail, k9 απο τους πιο δημοφιλεις. το ιδιο θεμα ειχα στο s3 με το gmail. ενω μου ερχοταν αμεσως στο n9 στο s3 αργουσε κανα 10λεπτο κανουν δουλεια δηλαδη ; Στο S 3 ρε συ δεν ειχα κανενα προβλημα... Η μπαταρια παιδια 8 ωρες τελικα με οθονη 3 μιση ωρες. Ενταξει δεν χαρηκα αλλα δεν ειναι και χαλια. Περιμενα κατι καλυτερο. Το εβαλα ηδη στην Αγγελια. Δεν με βολευει τετοια μπαταρια με τιποτα. Edited December 25, 2013 by SpecialMan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Βάλε μας και ενα ss από την μπαταρία να δούμε τη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Βάλε μας και ενα ss από την μπαταρία να δούμε τη χρήση. Ε δεν το προλαβα το εβαλα για φορτιση. ΠΑντως επειδη σημερα δεν ειμαι στην εταιρια δεν εκανα και τιποτα ! Δηλαδη Οθονη εβγαλε 3,5 ωρες ( καλο) φωνητικες κλησεις 20 λεπτα. Τα υπολοιπα απο 5% το καθενα δηλαδη τιποτα. πιστευω οτι την παρασκευη που θα το παρω στη δουλεια με 3G απο τις 9 εως τις 5 που σχολαω θα εχει σβησει σιγουρα . Δεν με αντεχουν τετοιες μπαταριες εμενα με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Ακόμα τα γράφει τα stats αν είναι στη φόρτιση. Τώρα πόσο % είναι; (αν φόρτισε) Edit Καλέ γιατί μας έριξες άκυρο;; Αφού 15 λεπτά διάβαζες το θέμα :p Edited December 25, 2013 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ακόμα τα γράφει τα stats αν είναι στη φόρτιση. Τώρα πόσο % είναι; (αν φόρτισε) Edit Καλέ γιατί μας έριξες άκυρο;; Αφού 15 λεπτά διάβαζες το θέμα :p Το βραδυ που θα αδειασει και παλι η αυριο θα ξαναγαψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Οκ. Τι software έχεις; Άλλοι είναι δύο πίσω, άλλοι ένα, άλλοι έχουν το τελευταίο. Παίζει ρόλο και αυτό. Βάλε ένα ss από το πληροφορίες λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χωρίς θήκη δεν κρατιέται. Είναι αδύνατο. Δεν εχω βαλει θηκη ποτε..Το feeling της συσκευης ειναι απιστευτο για να το χαλασω!Μετα απο7 μηνες χρησης μονο ενα μικρο σημαδακι εχω στην πισω αριστερη γωνια...και αυτο αλλος το εκανε!! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Για όποιον ενδιαφέρεται, πήρα τηλέφωνο για να μάθω ποιο είναι το κόστος αλλαγής μπαταρίας και μου είπαν 45€. Αρκετά καλά αν και ακόμα δεν χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χμμ.. Θα προτιμήσω να βγάλω δύο βίδες και να περάσω μόνος μια απο ebay με 17€ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Οκ. Τι software έχεις; Άλλοι είναι δύο πίσω, άλλοι ένα, άλλοι έχουν το τελευταίο. Παίζει ρόλο και αυτό. Βάλε ένα ss από το πληροφορίες λογισμικού. Εκδοση Android 4.1.2 Εκδοση βασικης μορφης APQ5064/mdm9x15m Αριθμος κατασκευης jzo54k εκδοση λογισμικου E97510H-EUR-XX Αυτα γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Άρα έχεις 10h που είναι η προτελευταία. Πώς γίνεται αυτό χωρίς να κάνεις update?? Του κοτσο είναι με 10b όσα είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλημερα,Χρονια ΠΟλλα σε ολους με υγεια !! Λοιπον παιδια 2 προβληματα . 1. Στα sms μικρυνε το πληκτρολογιο και δεν ξερω πως να το επαναφερω. 2. Στο hotmail δεν κανει push. Push δεν μου εκανε και στο Nexus 4 ( γιαυτο το πουλησα). Για εμενα το hotmail ειναι σοβαρο γιατι ειναι ο κεντρικος μου λογαριασμος. Υπαρχει λυση ; Προσπάθησε να τραβήξεις το πληκτρολόγιο προς τα δεξιά η αριστερά( στην κατεύθυνση που έχει το κενό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Άρα έχεις 10h που είναι η προτελευταία. Πώς γίνεται αυτό χωρίς να κάνεις update?? Του κοτσο είναι με 10b όσα είχε. κατσε δεν καταλαβα. τι εννοεις ;;;;;; οταν λες 10h ;; μαλλον το εκανε το update ο αλλος που το πηρα. Εχει και νεα εκδοση δηλαδη ; Edited December 25, 2013 by SpecialMan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Προσπάθησε να τραβήξεις το πληκτρολόγιο προς τα δεξιά η αριστερά( στην κατεύθυνση που έχει το κενό). Νευριασα και εβαλα εφαργμογη απο το μαρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts