Angmar Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Χαχαχαχαχαχα προς στιγμήν απόρησα, η LG να υποστηρίξει τηλέφωνο; Τελικά το έσωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Για την 4.4 δεν μπορεί η ίδια η LG να έκανε τόσο μεγάλο λάθος... Κατι ήθελαν να βγάλουν αλλά μάλλον δεν τους άφησαν... Υπάρχει κανείς που μόλις ανοίγει δεδομένα του καταπίνει σαν τρελό μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 αυτα που γινονται τελευταία με την lg βρωμανε παιδες..δεν την πολυγουσταρουν και κυκλοφορουν διαφορα ραδιοαρβυλλα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παιδιά sos! Μόλις αγόρασα τη συσκευή και έχει το εξής πρόβλημα. Ρυθμίζω τη φωτεινότητα στο αυτόματο και μόλις κάνω επανεκκίνηση αυτή πάει στο μέγιστο και απενεργοποιείται το αυτόματο. Του έκανα όλες τις αναβαθμισεις και μετά έκανα επαναφορά εργοστασιακών αλλά τίποτα! Έχει τύχει σε άλλον αυτό; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Υπάρχει κανείς που μόλις ανοίγει δεδομένα του καταπίνει σαν τρελό μπαταρία; Ναι εγω!!! Vodafone εχεις;; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Ναι εγω!!! Vodafone εχεις;; Cosmote... Δεν γίνεται να καταπίνει 25% μπαταρία με μισή ώρα Browning.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παιδιά sos! Μόλις αγόρασα τη συσκευή και έχει το εξής πρόβλημα. Ρυθμίζω τη φωτεινότητα στο αυτόματο και μόλις κάνω επανεκκίνηση αυτή πάει στο μέγιστο και απενεργοποιείται το αυτόματο. Του έκανα όλες τις αναβαθμισεις και μετά έκανα επαναφορά εργοστασιακών αλλά τίποτα! Έχει τύχει σε άλλον αυτό; :( Παιδιά κανείς απ' τους online; Είναι ανάγκη να το επιστρέψω πίσω μέχρι το κλείσιμο σήμερα! Please! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 εγώ το έχω πάρει απο το e-shop,είναι πολωνικά του e-shop να ξέρεις,το μόνο θέμα που έχει είναι οτι αν θέλεις να έχεις 4g με την vodafone θα πρέπει να φλασάρεις Ελληνικό kdz, με την εγγύηση πρόβλημα δεν θα έχεις,αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Cosmote... Δεν γίνεται να καταπίνει 25% μπαταρία με μισή ώρα Browning.... Εγω με κοσμοτε εχω μικροτερη καταναλωση.Φταει η ισχυς του σηματος..αν στο μερος που εισαι ζοριζεται να βρει καλο σημα τοτε η μπαταρια πεφτει χωρις να το καταλαβεις.Εδω και δυο βδομαδες που εχω το κινητο ως κυρια πηγη ιντερνετ πανω απο 3 ωρες οθονη δεν βγαζω για κανενα λογο. Edited December 13, 2013 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παιδιά κανείς απ' τους online; Είναι ανάγκη να το επιστρέψω πίσω μέχρι το κλείσιμο σήμερα! Please! τοσο τραγικό πρόβλημα πια; και στο g2 η αυτοματη φωτεινότητα δεν λειτουργει σωστα..μην αγχώνεσαι για χαζα πραματα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 τοσο τραγικό πρόβλημα πια; και στο g2 η αυτοματη φωτεινότητα δεν λειτουργει σωστα..μην αγχώνεσαι για χαζα πραματα Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή το έχετε όλοι αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα; Γιατί εγώ διάβασα για άλλα προβλήματα με τη φωτεινότητα κι όχι κάτι τέτοιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 καπου το ειχε ξαναπαρει το ματι μου στο θεμα του optimus g. αλλα πραγματικά δεν ειναι θεμα.καταρχας δεν χρειάζεται να κλεινεις το κινητο σου. βαζε το σε λειτουργια πτησης το βραδυ. αυτα ειναι χαζα προβληματα. αντε και μετα απο επανεκκινηση ξανατικαρες την αυτοματη φωτεινοτητα. δεν εγινε και τιποτα. αν στα υπολοιπα ειναι ενταξει το τηλεφωνα τσαμπα αγχωνεσαι Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Λύκε, τέτοιο θέμα δεν έχω ξανακούσει :/ Gsir συμφωνώ... η 4.4 είναι σίγουρη ρε παιδιά, δεν γίνεται αλλιώς! Μπαταρία σε 4Γ φεύγει σαν νερο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παιδιά χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι καινούριο καταλαβαίνετε και δε θέλω να έχω πάρει ελαττωματικό! Θα το πάω πίσω καλού κακού γιατί και απ' την LG μου είπαν πριν λίγο οτι δεν είναι νορμάλ αυτό που κάνει και να το επιστρέψω.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Αν θυμάμαι καλά το έπαθε και το δικό μου στην αρχή 2 φορές... Μήπως έκανες τα 2 update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Άσχετο, 15% σε 35 λεπτά :) με ίντερνετ.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Άσχετο, 15% σε 35 λεπτά :) με ίντερνετ.... Με τι ρυθμίσεις; (φωτεινότητα, eco κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Φωτεινότητα γύρω στο 30-35, καμία αλλη ρύθμιση αλλά 3Γ είχε φουλ, και καλό 4ρι για λίγο... πάντως μόλις το έκλεισα από το 62 πήγε 64 :Ρ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 2.5 ώρες οθονης και μπαταρία στο 30% απο το πρωί με φωτεινότητα στο 100%, LTE και WiFi πάντα ανοιχτά. Με χρήση browsing και κλήσεων. Αλλά με AOSP KITKAT 4.4 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Μια από της καλές μετρήσεις που έχω κάνει στις αρχές και μετά από ένα μήνα αλλά το δουλεύω στο τέρμα του.Οτι μπορείς να κάνεις με την συσκευή ( που τα κανει όλα)!! Χρησιμοποιώ καθημερινά... η πρώτη και η δεύτερη φωτο είναι σημερινή με 3G η 4G vodafone.. Wi-Fi, camera , αρκετά τηλέφωνα ,face, Viber και με ( 93 εφαρμογές δικές μου ) κατεβασμένες από playstore.... αυτά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Αν θυμάμαι καλά το έπαθε και το δικό μου στην αρχή 2 φορές... Μήπως έκανες τα 2 update; Ναι τα έκανα και τα 2. Όταν λες 2 φορές τι εννοείς; Μετά δεν το έκανε ξανά; Γιατί εγώ έκανα 10 επανεκκινήσεις και το έκανε και τις 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Σήμερα παρατήρησα ο,τι τα SMS τα στέλνει διπλά και τριπλά. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και σε κάποια SMS που λαμβάνω. Τι είναι πάλι ετούτο; Μου φαίνεται θα αρχίζω να ξεκλειδώνω bootloaders για να αρχίσει το πανηγύρι. Αλήθεια πως γυρνάμε πάλι πίσω σε ελληνικό full stock; Έτσι όπως το πήραμε δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Δες στους οδηγούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Δες στους οδηγούς Εξαιρετικά! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Και ναι μετα απο τοσους μηνες που εχω αυτο το κινητο ανακαλυψα οτι μπορει να το κανει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts