Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για την 4.4 δεν μπορεί η ίδια η LG να έκανε τόσο μεγάλο λάθος... Κατι ήθελαν να βγάλουν αλλά μάλλον δεν τους άφησαν...

Υπάρχει κανείς που μόλις ανοίγει δεδομένα του καταπίνει σαν τρελό μπαταρία;

αυτα που γινονται τελευταία με την lg βρωμανε παιδες..δεν την πολυγουσταρουν και κυκλοφορουν διαφορα ραδιοαρβυλλα

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παιδιά sos! Μόλις αγόρασα τη συσκευή και έχει το εξής πρόβλημα. Ρυθμίζω τη φωτεινότητα στο αυτόματο και μόλις κάνω επανεκκίνηση αυτή πάει στο μέγιστο και απενεργοποιείται το αυτόματο. Του έκανα όλες τις αναβαθμισεις και μετά έκανα επαναφορά εργοστασιακών αλλά τίποτα! Έχει τύχει σε άλλον αυτό; :(

Υπάρχει κανείς που μόλις ανοίγει δεδομένα του καταπίνει σαν τρελό μπαταρία;

Ναι εγω!!! Vodafone εχεις;;

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Παιδιά sos! Μόλις αγόρασα τη συσκευή και έχει το εξής πρόβλημα. Ρυθμίζω τη φωτεινότητα στο αυτόματο και μόλις κάνω επανεκκίνηση αυτή πάει στο μέγιστο και απενεργοποιείται το αυτόματο. Του έκανα όλες τις αναβαθμισεις και μετά έκανα επαναφορά εργοστασιακών αλλά τίποτα! Έχει τύχει σε άλλον αυτό; :(

Παιδιά κανείς απ' τους online; Είναι ανάγκη να το επιστρέψω πίσω μέχρι το κλείσιμο σήμερα! Please!

εγώ το έχω πάρει απο το e-shop,είναι πολωνικά του e-shop να ξέρεις,το μόνο θέμα που έχει είναι οτι αν θέλεις να έχεις 4g με την vodafone θα πρέπει να φλασάρεις Ελληνικό kdz, με την εγγύηση πρόβλημα δεν θα έχεις,αυτά

Cosmote... Δεν γίνεται να καταπίνει 25% μπαταρία με μισή ώρα Browning....

Εγω με κοσμοτε εχω μικροτερη καταναλωση.Φταει η ισχυς του σηματος..αν στο μερος που εισαι ζοριζεται να βρει καλο σημα τοτε η μπαταρια πεφτει χωρις να το καταλαβεις.Εδω και δυο βδομαδες που εχω το κινητο ως κυρια πηγη ιντερνετ πανω απο 3 ωρες οθονη δεν βγαζω για κανενα λογο.

Edited by sounik

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Παιδιά κανείς απ' τους online; Είναι ανάγκη να το επιστρέψω πίσω μέχρι το κλείσιμο σήμερα! Please!

τοσο τραγικό πρόβλημα πια; και στο g2 η αυτοματη φωτεινότητα δεν λειτουργει σωστα..μην αγχώνεσαι για χαζα πραματα

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

τοσο τραγικό πρόβλημα πια; και στο g2 η αυτοματη φωτεινότητα δεν λειτουργει σωστα..μην αγχώνεσαι για χαζα πραματα

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή το έχετε όλοι αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα; Γιατί εγώ διάβασα για άλλα προβλήματα με τη φωτεινότητα κι όχι κάτι τέτοιο!

καπου το ειχε ξαναπαρει το ματι μου στο θεμα του optimus g. αλλα πραγματικά δεν ειναι θεμα.καταρχας δεν χρειάζεται να κλεινεις το κινητο σου. βαζε το σε λειτουργια πτησης το βραδυ. αυτα ειναι χαζα προβληματα. αντε και μετα απο επανεκκινηση ξανατικαρες την αυτοματη φωτεινοτητα. δεν εγινε και τιποτα. αν στα υπολοιπα ειναι ενταξει το τηλεφωνα τσαμπα αγχωνεσαι

- Oneplus 12

Λύκε, τέτοιο θέμα δεν έχω ξανακούσει :/

Gsir συμφωνώ... η 4.4 είναι σίγουρη ρε παιδιά, δεν γίνεται αλλιώς!

Μπαταρία σε 4Γ φεύγει σαν νερο

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Παιδιά χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι καινούριο καταλαβαίνετε και δε θέλω να έχω πάρει ελαττωματικό! Θα το πάω πίσω καλού κακού γιατί και απ' την LG μου είπαν πριν λίγο οτι δεν είναι νορμάλ αυτό που κάνει και να το επιστρέψω.. :(

Άσχετο, 15% σε 35 λεπτά :) με ίντερνετ....

Φωτεινότητα γύρω στο 30-35, καμία αλλη ρύθμιση αλλά 3Γ είχε φουλ, και καλό 4ρι για λίγο... πάντως μόλις το έκλεισα από το 62 πήγε 64 :Ρ

2.5 ώρες οθονης και μπαταρία στο 30% απο το πρωί με φωτεινότητα στο 100%, LTE και WiFi πάντα ανοιχτά. Με χρήση browsing και κλήσεων.

Αλλά με AOSP KITKAT 4.4 :p

Μια από της καλές μετρήσεις που έχω κάνει στις αρχές και μετά από ένα μήνα αλλά το δουλεύω στο τέρμα του.Οτι μπορείς να κάνεις με την συσκευή ( που τα κανει όλα)!! Χρησιμοποιώ καθημερινά... η πρώτη και η δεύτερη φωτο είναι σημερινή με 3G η 4G vodafone.. Wi-Fi, camera , αρκετά τηλέφωνα ,face, Viber και με ( 93 εφαρμογές δικές μου ) κατεβασμένες από playstore.... αυτά!!!

Αν θυμάμαι καλά το έπαθε και το δικό μου στην αρχή 2 φορές... Μήπως έκανες τα 2 update;

Ναι τα έκανα και τα 2. Όταν λες 2 φορές τι εννοείς; Μετά δεν το έκανε ξανά; Γιατί εγώ έκανα 10 επανεκκινήσεις και το έκανε και τις 10

Σήμερα παρατήρησα ο,τι τα SMS τα στέλνει διπλά και τριπλά. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και σε κάποια SMS που λαμβάνω. Τι είναι πάλι ετούτο; Μου φαίνεται θα αρχίζω να ξεκλειδώνω bootloaders για να αρχίσει το πανηγύρι.

Αλήθεια πως γυρνάμε πάλι πίσω σε ελληνικό full stock; Έτσι όπως το πήραμε δηλαδή.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)