Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους μηπος ξερει καποιος πως κλεινει η ασφαλης αναζητητη του google απο τις ρυθμισεις της συσκευης το εχω κανει ειδη μεσα απο τις ρυθμισεις του google στο youtube αλλα κανω επανεκινηση τον browser και συνεχια επανερχετε.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα! Αν κάνω un-root θα χαθεί και το Unlock bootloader ή πρέπει να κάνω restore πρώτα τα EFS από το freegee και μετά unroot? Επίσης πως μπορώ να βγάλω ρε το Google Search απο το UI ?? Ευχαριστώ πολύ! :)

Αν θες το google search να σταματισει να εμφανιζετε στην οθονη απλα πας στις εφαρμογες και στο google search πατας διακοπη.

καλησπέρα,

χθες παρήγγειλα το e975 απο το e-shop.gr κ σήμερα πρόσεξα οτι δεν αναφέρει οτι υποστηρίζει κ LTE επίσης γράφουν οτι έχει τον S4,αντε για τον επεξεργαστεί ας πούμε οτι είναι απ αυτά με τον S4 αλλα για το LTE μήπως έχουν κάνει λάθος?το έχει πάρει κανείς απο το e-shop?λέτε να μην πάω να το παραλάβω?ευχαριστώ

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007569 μέχρι χθές το είχε στα 335€

Όλα s4 φοράνε. Όπως επίσης όλα υποστηρίζουν lte (τουλάχιστον τα ευρωπαϊκά)

Το ψάχνω ακόμα. Έπεσα σε αυτά τα 2 άρθρα http://www.networkcomputing.com/next-generation-data-center/servers/is-there-a-desktop-version-of-android-in/240160259 και

http://m.networkworld.com/community/blog/how-replace-your-desktop-android-tablet?mm_ref=https%3A%2F%2Fwww.google.gr%2F

Φαίνεται πως υπάρχει μέλλον.

Είδα κι ένα βίντεο

Ψήνομαι να κάνω τη δοκιμή, μιας και έχω ξεμείνει από laptop και από budget.

κάνε την δοκιμή σου και πες μας εντυπώσεις, εξάλλου όλες οι εφευρέσεις μετά από δοκιμές ανακαλυφθήκανε χάχα, πάντως μέχρι στιγμής κανένα κινητό δεν αντικατέστησε φωτογραφική, psp, media center, pc, πλοηγό κλπ κλπ, δλδ δε θα βρείς επαγγελματία οδηγό να χρησιμοποιεί το κινητό για gps όταν με 80-100 ευρώ παίρνεις πολύ πιο αξιόπιστο και ισχυρό gps και ταυτόχρονα με το κινητό μιλάς η στέλνεις sms, για μένα καλύτερα ένα φτηνότερο κινητό για κινητό και ένα laptop για εργασίες office κλπ, σήμερα τα laptop είναι σε εξευτελιστικές τιμές, και τα διπύρηνα κινητά με την μισή ram (και στη μισή τιμή) λειτουργούν άψογα για σερφάρισμα emails και λοιπές εργασίες, προσωπικά πάνω από 3-4 χρόνια κάτοχος smartphones με dlna mhl κλπ μόνο μια δυο φορές συνδέθηκα με την tv έτσι για δοκιμή, εξάλλου και η tv έχει τον ρόλο τις ως tv, δλδ σερφάρω με το pc ταυτόχρονα βλέπω και tv

προσωπικά δεν είμαι fan των λύσεων 3 σε 1 και νομίζω ότι όλα αυτά τα περιττά καλούδια των κινητών είναι μόνο για γκατζετοθεραπεία και όχι για καθημερινή χρήση... στο λέει κάποιος που είναι αθεράπευτος γκατζετάκιας..... είμαι γκατζετάκιας τι να κάνουμε? χάχα

Edited by giorgoslekkas

αν υπήρχε θα ήμουνα και εγώ πολύ ευτυχισμένος :P :P

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Καλημέρα,

Εδώ και 1 ώρα το έχω βάλει να φορτίσει από μπρίζα και η μπαταρία παραμένει στο 46%.!:worry:

Συνήθως αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο όταν φορτίζω από αυτοκίνητο ή μέσω usb και έχω ανοικτά παιχνίδια ή βαριά προγράμματα.

Τώρα είναι όλα κλειστά, και φορτίζω από μπρίζα.

Έκανα επανεκίνηση και τα ίδια.

Καμιά ιδέα;

Παίζει να φταίει που έβαλα άλλο καλώδιο usb πάνω στον φορτιστή;

αν δεν εχει προβλημα, οχι. Δοκιμασε σε αλλο φορτιστη+αλλο καλωδιο+αλλη μπριζα :p η δοκιμασε κλειστο...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

αν δεν εχει προβλημα, οχι. Δοκιμασε σε αλλο φορτιστη+αλλο καλωδιο+αλλη μπριζα :p η δοκιμασε κλειστο...

Γιατί όμως να φορτίσω κλειστό. Αφού έκανα επανεκκίνηση και δεν τρέχει κανένα πρόγραμμα στο παρασκήνιο.

Φορτίζω από το γραφείο, όπως κάθε μέρα. Το καλώδιο το άλλαξα γιατί το μαμίσιο δεν έκανε καλή επαφή στη mini usb και δανείστηκα ενός συναδέλφου...

μπας και... σε υπολογιστη συνδεεται? μην φταιει το usb σου

μπας και... σε υπολογιστη συνδεεται? μην φταιει το usb σου

Τελικά έβαλα πάλι το μαμίσιο καλώδιο και φαίνεται να φορτίζει κανονικά.

Απλά δεν κάνει καλή επαφή από το mini usb και πρέπει να το έχω σε συγκεκριμένη θέση συνέχεια.

Παράλληλα έπεσα πάνω σε 2 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις

http://forums.androidcentral.com/lg-optimus-g/287691-charging-issues-request-favour.html

και

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2110919

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζει κι άλλος το ίδιο πρόβλημα.

Και το δικό μου έχει ένα θέμα με τη mini usb θύρα, δεν κάνει καλή επαφή με όλα τα καλώδια.

μιλα με το service :)

καλησπέρα σε όλους,

πριν λίγο το παρέλαβα τελικά και το φτιάχνω τώρα,έχω ενα θέμα όμως,δεν μου έρχονται οι ρυθμίσεις για το ιντερνετ,ούτε αυτόματα ούτε οταν πατάω μέσα απο το site της vodafone

Ανοίγοντας τα δεδομένα έπρεπε να γίνει αυτόματα η ιστορία.

Anyway, λεω να περάσω καμία custom έτσι για το καλό. Η κιτ κατ τι λέει μέχρι τώρα;

καλησπέρα σε όλους,

πριν λίγο το παρέλαβα τελικά και το φτιάχνω τώρα,έχω ενα θέμα όμως,δεν μου έρχονται οι ρυθμίσεις για το ιντερνετ,ούτε αυτόματα ούτε οταν πατάω μέσα απο το site της vodafone

Δεν σου εγκαταστάθηκαν από τον οδηγό ρύθμισης όταν άνοιξες τη συσκευή ; :worry:

Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Συνδεσιμότητα & Δίκτυα -> Περισσότερα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης και φτιάξε ένα προφίλ .

ναι το έκανα χειροκίνητα τελικά,τώρα κατεβάζει την αναβάθμιση να δώ αν θα πιάσει 4G,πάντως γενικά πάει σφαίρα το τηλέφωνο

edit:πέρασε μια έκδοση με κατάληξη F λέει οτι είναι η τελευταία,μπήκα στο κρυφό μενου και οταν πατάω LTE-only μου λέει not sypported,είμαι με vodafone cu

Edited by kianokranos

ναι το έκανα χειροκίνητα τελικά,τώρα κατεβάζει την αναβάθμιση να δώ αν θα πιάσει 4G,πάντως γενικά πάει σφαίρα το τηλέφωνο

edit:πέρασε μια έκδοση με κατάληξη F λέει οτι είναι η τελευταία,μπήκα στο κρυφό μενου και οταν πατάω LTE-only μου λέει not sypported,είμαι με vodafone cu

1285 δοκιμασες να παρεις?

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Ναι πηρα κ μ ηρθε μηνυμα οτι εχει γινει

Edit:απ οτι ειδα ειναι πολωνικης εισαγωγης και σαν τελευταιο firmware εχει το 10f.Μπορω με καποιο τροπο να του περασω το ελληνικο 10Η?

Edited by kianokranos

List of Android Phones getting Android 4.4 KitKat Firmware Update

http://androidadvices.com/list-android-phones-android-44-kitkat-firmware-update/

:w00t:

Ελπιζω οχι σαν του s3!

Οτι πάρεις 100...

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση άπο την lg για το αν θα πάρουμε 4.4. Αυτή η είδηση είναι παλιά και είναι εκτίμηση. Θέλω όμως να πιστεύω ότι θα την δώσει.

Ναι πηρα κ μ ηρθε μηνυμα οτι εχει γινει

Edit:απ οτι ειδα ειναι πολωνικης εισαγωγης και σαν τελευταιο firmware εχει το 10f.Μπορω με καποιο τροπο να του περασω το ελληνικο 10Η?

Απο οτι φαινεται γινεται δεν το εχω κανει ποτε αλλα να ενας τροπος

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2134192

και βαζεις καποια απο εδω την Ελληνικη ας πουμε 10Η

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2320817

Kαλησπερα!

Το πηρα για τη γυναικα μου..

Πρωτη επαφη μας με android..

Ποια ειναι η τελευταια επισημη αναβαθμιση?(νομιζω φοραει την 4.1.2..θα το τσεκαρω μολις παω σπιτι)

Τι θα προτεινατε να αλλαξω /περασω?

ΥΓ

παρηγγειλα ενα mhl απο ενα λινκ που αναφερεται πιο πανω..σκεφτομαι να το χρησιμοποιω για να παιζω καποιες σειρες 1080p (.mkv) που ειναι αποθηκευμενες στο nas μου..ειναι εφικτο?ποιον media player προτεινετε?(διαβασα για bsplayer και mx player)

Ευχαριστω!το κινητο δειχνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

καποια βοηθεια και για εμενα?:)

ευχαριστω!

καποια βοηθεια και για εμενα?:)

ευχαριστω!

Δυστηχος δεν μπορω να σε βοηθισω το μονο που μπωρο να σου πω ειναι οτι δουλευω το bsplayer που ειναι τελειο βαζεις απο τις επιλογες Λογο Διαστασεων 5:3 το επιλεγεις και στο βιντεο που παιζει για πρωτη φορα μετα μενει στην μνημη και μετα παιζει ολα σου τα βιντεο σε πληρη οθονη δεν χανεις ουτε πιξελ

• The title was changed to LG Optimus G (E975)