Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλός αλλά δεν έχει sort A-Z στις εφαρμογές.. :lol: Ούτε 5χ4 grid.

Εγώ δεν είχα παρατηρήσει reloads στον launcher. Μερικές φορές ένα στην επιφάνεια εργασίας αλλά μικρότερο απο 1".

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μαλλον καμια εφαρμογη τυπου system tuner κανει την π***τια, και ας το εχω βαλει να μην κλεινει ποτε.... εχει 4χ5 :p Α-Ζ εχει ρε :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δεν είδα 4 5 στις οθόνες. Α Ζ έχει αλλά κάθε φορά που θα μπει νεα εφαρμογή παει στο τελος.. Πρέπει να πατήσεις ξανά A Z

βρε παιδιά. μια βοήθεια ξανά. πέρασα τον kernel με το double tap και δεν μπορώ να καταλάβω πως να το κάνω να δουλέψει χάχα. κάνω double tap στην οθόνη και δεν κάνει τίποτα. πρέπει σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο της οθόνης? το ενεργοποιώ από κάπου? στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι

αυτόν τον kernel πέρασα:

http://downloads.codefi.re/houstonn/kitkat/geeb/kernel

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

βρε παιδιά. μια βοήθεια ξανά. πέρασα τον kernel με το double tap και δεν μπορώ να καταλάβω πως να το κάνω να δουλέψει χάχα. κάνω double tap στην οθόνη και δεν κάνει τίποτα. πρέπει σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο της οθόνης? το ενεργοποιώ από κάπου? στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι

αυτόν τον kernel πέρασα:

http://downloads.codefi.re/houstonn/kitkat/geeb/kernel

Βαλε το trickster mod προγραμμα και ενεργοποιησε απο εκει το double tap

Kαλησπερα!

Το πηρα για τη γυναικα μου..

Πρωτη επαφη μας με android..

Ποια ειναι η τελευταια επισημη αναβαθμιση?(νομιζω φοραει την 4.1.2..θα το τσεκαρω μολις παω σπιτι)

Τι θα προτεινατε να αλλαξω /περασω?

ΥΓ

παρηγγειλα ενα mhl απο ενα λινκ που αναφερεται πιο πανω..σκεφτομαι να το χρησιμοποιω για να παιζω καποιες σειρες 1080p (.mkv) που ειναι αποθηκευμενες στο nas μου..ειναι εφικτο?ποιον media player προτεινετε?(διαβασα για bsplayer και mx player)

Ευχαριστω!το κινητο δειχνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

τέλεια. ευχαριστώ πολύ:happy:

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Σε ποια καρτελα του προγραμματος υπαρχει αυτη η επιλογη;

Γιατι δεν τη βρισκω..

Edit: (Eιμαι με μαμα rom μονο ροοτ εχω κανει στο κινητο)

Απο οτι βλεπω σε προηγουμενα ποστ πρεπει να περασω αλλον kernel...Κατι τετοι ειναι ευκολο;ποια η διαδικασια,αξιζει;

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Καλησπέρα,

Θα ήθελα τη γνώμη η και την εμπειρία σας αν την έχει κάποιος στο εξής.: σκέφτομαι να αντικαταστήσω το laptop με ένα σύστημα με βάση το κινητό. Δηλαδή, χρήση του mhl, ένα qwerty πληκτρολόγιο με bluetooth και να τα έχω όλα στη τηλεόραση. Αφού ούτως ή άλλως office ανοίγω και επεξεργάζομαι, παρουσιάσεις επίσης, τα emails μου τα έχω, σερφάρω άψογα με αυτό το τηλέφωνο, ταινίες βλέπω και μουσική ακούω, κανένα παιχνιδάκι το παίζω ... Όλα από το κινητό, μόνο μια μεγάλη οθόνη χρειάζεται και ένα πληκτρολόγιο για να γίνει mini υπολογιστής. Με έναν controller επίσης γίνεται παιχνιδομηχανή!

Θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις αν το έχει κάνει κανείς. Επίσης θα ήθελα γνώμες για το εγχείρημα.

Το κινητό δεν αντικαθιστά το λάπτοπ φίλε μου.. Όσο και αν προσπαθούσα με το νοτη 2 που είχε και προοπτικές, δεν τα κατάφερα. Πόσο μάλλον με το G που έχει τη μισή αυτονομία και δεν έχει usb otg που είναι το σημαντικότερο για αυτό.

καλησπέρα,

χθες παρήγγειλα το e975 απο το e-shop.gr κ σήμερα πρόσεξα οτι δεν αναφέρει οτι υποστηρίζει κ LTE επίσης γράφουν οτι έχει τον S4,αντε για τον επεξεργαστεί ας πούμε οτι είναι απ αυτά με τον S4 αλλα για το LTE μήπως έχουν κάνει λάθος?το έχει πάρει κανείς απο το e-shop?λέτε να μην πάω να το παραλάβω?ευχαριστώ

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007569 μέχρι χθές το είχε στα 335€

Το κινητό δεν αντικαθιστά το λάπτοπ φίλε μου.. Όσο και αν προσπαθούσα με το νοτη 2 που είχε και προοπτικές, δεν τα κατάφερα. Πόσο μάλλον με το G που έχει τη μισή αυτονομία και δεν έχει usb otg που είναι το σημαντικότερο για αυτό.

Συμφωνώ με το usb otg αλλά όσο για την αυτονομία όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο με mhl φορτίζει κιόλας. Άρα κάπως βολεύεται. Όσο για εξωτερικό σκληρό έχουμε και το Dropbox και Google drive.

Τι λες για αυτό;

Συμφωνώ με το usb otg αλλά όσο για την αυτονομία όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο με mhl φορτίζει κιόλας. Άρα κάπως βολεύεται. Όσο για εξωτερικό σκληρό έχουμε και το Dropbox και Google drive.

Τι λες για αυτό;

Για το mhl συμφωνώ για εξωτερικό δίσκο που λες να το αντικαταστισουμε με cloud ούτε για αστείο για δες πόση ώρα θα κάνει να ανέβει μια ταινία. 1080 mkv μετρίου bitrate κάπου στα 11gb από μια απλή dsl γραμμή κάνα δύο μέρες από το 4g πολύ λιγότερα αλλά πρέπει να είσαι κανάς μεγιστάνας για να πληρώσεις τα gb που θα καταναλώσει

Την ευκολία του otg για αρκετό καιρό δεν αντικαθιστά κάτι...

Τώρα αν ένα κινητό ή tablet μπορεί να ατικαταστισει το PC.... Ούτε για αστείο... Εδώ έχω ένα Acer iconia με i5, 4gb ram 11.6 ιντσών full hd οθόνη και 128 gb ssd και δεν μπορεί να ατικαταστισει το desktop μόνο με βοηθάει αρκετά στην δουλειά μου on the go.

Σε ποια καρτελα του προγραμματος υπαρχει αυτη η επιλογη;

Γιατι δεν τη βρισκω..

Edit: (Eιμαι με μαμα rom μονο ροοτ εχω κανει στο κινητο)

Απο οτι βλεπω σε προηγουμενα ποστ πρεπει να περασω αλλον kernel...Κατι τετοι ειναι ευκολο;ποια η διαδικασια,αξιζει;

είναι μια μικρή διαδικασία αλλα όχι τίποτα το ιδιαίτερο.ξεκλειδώνοντας το bootloader χάνεις την εγγύηση αν και μπορείς να τον ξανά κλειδώσεις . βεβαια αν και αυτή τη στιγμή τον έχω ξανά κλειδώσει, τρέχοντας το rom manager μου λέει ότι κάποτε ήταν εγκατεστημένο το cwm οποτε δεν ξέρω κατά ποσο δεν μένουν ίχνη όταν τον ξανά κλειδώνεις . δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αν θες να δοκιμάσεις πάντως.

αφού ρουταρεις το κινητό (framaroot)

ξεκλειδώνεις το bootloader με freegee. κρατάς backup εννοείτε.

διαλέγεις είτε cwm είτε twrp (κάνουν το ίδιο πράγμα)

περνάς την rom ,τον kernel και τα gapps (αν υπάρχουν) που θες στην sd

κλείνεις το κινητό , το ανοίγεις και μπαίνεις σε recovery. για να μπεις σε recovery πριν ανοίξεις το κινητό κρατάς το πλήκτρο home , το vol up και πατάς το power.τα κρατάς πατημένα και τα τρία μέχρι να δεις κάτι γράμματα κάτω αριστερά , οταν τα δεις αφήνεις το power και το ξαναπατάς 2 φορες (κρατάς ακόμα το home και το vol up). αφού μπεις σε recovery κανεις wipe data , wipe cache και wipe dalvik cache (πανε τα αρχεια σου :P :P )

πατάς install zip from sd card και φλασαρεις πρώτα την rom που θες ,μετά τα gapps (αν δεν υπάρχουν ενσωματωμένα στην rom) και μετά τον kernel που θες.

κανεις ξανά wipe cache και wipe dalvik (μπορεί να μην χρειάζεται , εγώ το κάνω) και μετά πατάς reboot system. όταν ανοίξει θα έχει νέα rom και νέο kernel :) :)

υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορεί να ρουταριστει μετά με framaroot ανάλογα την rom (πχ στην 4.4 αν θυμάμαι καλά δεν γίνετε) οποτε κατεβάζεις το supersu από εδώ και το φλασαρεις μέσω recovery.

αυτά :P . όταν θέλω να γυρίσω σε stock. προσωπικά ακόλουθω αυτόν τον οδηγό που είναι βεβαια για περιπτώσεις που έχει γίνει κάποιο brick.και σε περίπτωση που κάποιος ακολουθήσει όλα τα βήματα και μετά μπει σε bootloop απλά το ανοίγει με πατημένο το vol down , μπαίνει σε hard reset mode ,κάνει hard reset και ανοίγει like a charm.υποθέτω πως θα υπάρχει καλύτερος τρόπος για επιστροφή σε stock , απλά δεν το έχω ψάξει πολύ, αν κάποιος ξέρει ποστάρει. και γενικά, σε περίπτωση που κάποιος παρατήρησει οτι λέω κάτι λάθος (δεν είμαι ο μετρ των φλασαρισματων , απλά έχω φλασάρει κάποιες rom) ποστάρει και διορθώνω οτιδήποτε ;) ;)

κλασικά δεν έχω ευθύνη , μην με κυνηγήσετε κτλ κτλ κτλ :P

Edited by alex21

Για το mhl συμφωνώ για εξωτερικό δίσκο που λες να το αντικαταστισουμε με cloud ούτε για αστείο για δες πόση ώρα θα κάνει να ανέβει μια ταινία. 1080 mkv μετρίου bitrate κάπου στα 11gb από μια απλή dsl γραμμή κάνα δύο μέρες από το 4g πολύ λιγότερα αλλά πρέπει να είσαι κανάς μεγιστάνας για να πληρώσεις τα gb που θα καταναλώσει

Την ευκολία του otg για αρκετό καιρό δεν αντικαθιστά κάτι...

Τώρα αν ένα κινητό ή tablet μπορεί να ατικαταστισει το PC.... Ούτε για αστείο... Εδώ έχω ένα Acer iconia με i5, 4gb ram 11.6 ιντσών full hd οθόνη και 128 gb ssd και δεν μπορεί να ατικαταστισει το desktop μόνο με βοηθάει αρκετά στην δουλειά μου on the go.

Κατάλαβα. Άρα το μεγάλο μείον είναι αισθητά το otg. Κι αυτό για μεγάλα αρχεία media. Όμως για εργαλείο του τύπου office επεξεργασία κειμένων και παρουσιάσεις αντε και σερφάρισμα λογικά θα είναι οκ ε;

Κατάλαβα. Άρα το μεγάλο μείον είναι αισθητά το otg. Κι αυτό για μεγάλα αρχεία media. Όμως για εργαλείο του τύπου office επεξεργασία κειμένων και παρουσιάσεις αντε και σερφάρισμα λογικά θα είναι οκ ε;

ε ναι αλλά αν θέλεις να συνδέσεις κάτι με usb ξέχνα τω εγώ συνδέω και dslr επανω κάτι printers κλπ δεν είναι μόνο για δίσκους το otg

κοινώς ναι αυτό είναι το μειονέκτημα του.... α ναι και αν το ζορίσεις λίγο μπαταρία "εξατμίζετε"(σε 3 ώρες και λιγότερο μπορώ να την πάω 100% μέχρι να κλείσει), αν δεν το ζορίσεις χτυπάει και και 3 μέρες!!!

καλησπέρα,

χθες παρήγγειλα το e975 απο το e-shop.gr κ σήμερα πρόσεξα οτι δεν αναφέρει οτι υποστηρίζει κ LTE επίσης γράφουν οτι έχει τον S4,αντε για τον επεξεργαστεί ας πούμε οτι είναι απ αυτά με τον S4 αλλα για το LTE μήπως έχουν κάνει λάθος?το έχει πάρει κανείς απο το e-shop?λέτε να μην πάω να το παραλάβω?ευχαριστώ

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007569 μέχρι χθές το είχε στα 335€

Βασικά μάθε από ποια χώρα είναι και αν είναι εισαγωγής από την επίσημη αντιπροσωπία της LG γιατί μπορεί να έχεις θέμα με την εγγύηση! (Εννοείτε να πάρεις και την LG να ρωτήσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο/μαγαζί που θα το αγοράσεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!)

πήρα στην lg και η τηλεφωνήτρια δεν γνώριζε,άφησα όνομα και τηλέφωνο και θα με καλέσουν αύριο να μου πούν,το e-shop μου είπε οτι έχω κανονικά 2 χρόνια εγγύηση και οτι είναι ελληνικής εισαγωγής

πήρα στην lg και η τηλεφωνήτρια δεν γνώριζε,άφησα όνομα και τηλέφωνο και θα με καλέσουν αύριο να μου πούν,το e-shop μου είπε οτι έχω κανονικά 2 χρόνια εγγύηση και οτι είναι ελληνικής εισαγωγής

το θέμα σου λογικά έληξε εφόσον σου παρέχουν 2 χρόνια εγγύηση, είναι το e975 (δηλαδή ευρωπαϊκό) ελληνικής αντιπροσωπείας κλπ κλπ, άρα καλορίζικο

ε ναι αλλά αν θέλεις να συνδέσεις κάτι με usb ξέχνα τω εγώ συνδέω και dslr επανω κάτι printers κλπ δεν είναι μόνο για δίσκους το otg

κοινώς ναι αυτό είναι το μειονέκτημα του.... α ναι και αν το ζορίσεις λίγο μπαταρία "εξατμίζετε"(σε 3 ώρες και λιγότερο μπορώ να την πάω 100% μέχρι να κλείσει), αν δεν το ζορίσεις χτυπάει και και 3 μέρες!!!

Το ψάχνω ακόμα. Έπεσα σε αυτά τα 2 άρθρα http://www.networkcomputing.com/next-generation-data-center/servers/is-there-a-desktop-version-of-android-in/240160259 και

http://m.networkworld.com/community/blog/how-replace-your-desktop-android-tablet?mm_ref=https%3A%2F%2Fwww.google.gr%2F

Φαίνεται πως υπάρχει μέλλον.

Είδα κι ένα βίντεο

Ψήνομαι να κάνω τη δοκιμή, μιας και έχω ξεμείνει από laptop και από budget.

γινεται ρε παλικαρια καπως να βγει ο χαζος περιορισμος που κλεινει την καμερα οταν εχει λιγη μπαταρια????

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

γινεται ρε παλικαρια καπως να βγει ο χαζος περιορισμος που κλεινει την καμερα οταν εχει λιγη μπαταρια????

Φαντάζομαι μόνο από κάποια moded camera app. Το κάνει άραγε και με άλλες εφαρμογές κάμερας;

Το ψάχνω ακόμα. Έπεσα σε αυτά τα 2 άρθρα http://www.networkcomputing.com/next-generation-data-center/servers/is-there-a-desktop-version-of-android-in/240160259 και

http://m.networkworld.com/community/blog/how-replace-your-desktop-android-tablet?mm_ref=https%3A%2F%2Fwww.google.gr%2F

Φαίνεται πως υπάρχει μέλλον.

Είδα κι ένα βίντεο

Ψήνομαι να κάνω τη δοκιμή, μιας και έχω ξεμείνει από laptop και από budget.

ανάλογα τι χρήση κάνεις

εγώ πάντως απο 16 gb ram 27΄' οθονη και πληκτρολόγιο Mouse (χωρις καν να αναφέρω τι χρυσή κανό) δεν παίζει να αλλάξω για κάνα tablet με 10 ίντσες καραπεριορισμενο

ανάλογα αν το κάνει σε όλες εφαρμογές cameras τότε έχει δουλειά αν οxι root + modded camera app

• The title was changed to LG Optimus G (E975)