Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει αυτό το deal. Έμεινα παγωτό όταν σήμερα το πρωί πέρασα από ένα κατάστημα Vodafone για να δω τις εναλλακτικές που έχω για ανανέωση συμβολαίου συγκενικού μου προσώπου και ανάμεσα στην κουβέντα με τον εξυπηρετικό υπάλληλο έμαθα ότι από σήμερα 2/11 το LG Optimus G προσφέρεται με τελική τιμή 129 ευρώ σκέτη η συσκευή χωρίς συμβόλαιο ή κάποια άλλη δέσμευση.

Πραγματικά, όποιος σήμερα θέλει να αποκτήσει Android smartphone σε χαμηλή τιμή, το LG Optimus G στα 129 ευρώ δεν υπάρχει σαν deal! Αν το δείτε στο site της Vodafone ως «εξαντλημένο» μην απογοητευτείτε, περάστε από ένα κατάστημα και θα σας το παραγγείλουν!

Συμφωνα με γνωστο τεχνολογικο site...

Ετσι μου ερχεται να παω να παρω δευτερο...

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σε καταστημα το κανεις παραγγελεια και το φερνουν μεσα στηω βδομαδα
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

σε καταστημα το κανεις παραγγελεια και το φερνουν μεσα στηω βδομαδα

Αν κάνω παραγγελία τη Δευτέρα, θα μου το φέρουν μέσα στη βδομάδα στα 129 (τιμή διαδικτύου) ή στα 229 (τιμή που είχε πριν την έκπτωση) ;;; :worry:

Απο καταστημα εχει 130 ευρω;

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αν κάνω παραγγελία τη Δευτέρα, θα μου το φέρουν μέσα στη βδομάδα στα 129 (τιμή διαδικτύου) ή στα 229 (τιμή που είχε πριν την έκπτωση) ;;; :worry:

Ειτε 129 ειτε 229 παλι κερδος θαχεις....

Για αυτες τις τιμες το κινητο ειναι vfm απιστευτο!

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Πού είχε 229; 360 έχει το φθηνότερο στο skroutz.

Πως το καβατζωνουμε στα 130 τώρα; Θα πάρω άλλα δύο :)

Αφήστε και κανένα για μας ρε μάγκες. Να πάρουμε τουλάχιστον ένα... :O

Εκλεισα και εγω ενα κομματι πριν 30 λεπτα.Μεσω τηλεφωνου ο υπαλληλος μου ειπε πως στο συστημα φαινεται τιμη 129 Ευρω (ηταν σιγουρος πολυ ηρεμος και καθολου εκπληκτος απο την τιμη:lol:) και ικανοποιητικη διαθεσιμοτητα.Πεμπτη αν ολα πανε καλα παραλαμβανουμε.Αν γινει αυτο δεν αλλαζω κινητο για 2 το λιγοτερο χρονια!!!!Μπραβο στη Vodafone Hellas και την LG Hellas!!!!!!
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

οι κατοχοι της συσκευης που την εχουν αρκετο καιρο θα μας πουν αν υπαρχουν προβληματα ? η διαφορες εντυπωσεις απο την συσκευη ?
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα τώρα... Αμαρτία είναι να μη το προλάβω. :(:( Είπε θα με πάρει τηλέφωνο η υπάλληλος. Το θέμα είναι πότε... Αύριο που τα μαγαζιά είναι ανοιχτά ανοίγουν και τέτοια καταστήματα;

οι κατοχοι της συσκευης που την εχουν αρκετο καιρο θα μας πουν αν υπαρχουν προβληματα ? η διαφορες εντυπωσεις απο την συσκευη ?

http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=4846726

Η αποψη μου.εκει κοντα σε εκεινες τις σελιδες θα βρεις και αλλων παιδιων αποψεις...

Συνοπτικα:το κινητο ειναι αριστο απο εμπειρια χρησης.ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.

Μονα μειονεκτηματα : οχι sdcard,οχι usb otg,καλη καμερα (οχι αριστη).

Εντιτ:μη αφαιρουμενη μπαταρια(κρατα καλα ομως ,4.5 ωρες οθονη και, με τρελλο ξεζουμισμα)

Edited by venoos

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Κλειστά είναι τώρα ολα. Παντού πήρα τηλέφωνο.

Οχι,φωτογραφίες δεν βγάζει καλές. Σαν συσκευή του 11 και οχι από τις καλές.. Δες παλαιότερα ποστ και θα βγάλεις συμπέρασμα.

Λοιπόν αυτή τη στιγμή στα καταστήματα δεν υπάρχει ούτε βίδα από G. Πήρα σε όλα σχεδόν τα καταστήματα των Β.Π. και όλοι λένε από Τετάρτη κτλ.

Για αυτή την προσφορά δεν ξέρω αν πρέπει να πω μπράβο στην LG (η οποία έχει τιμολογήσει το ήδη πολύ καλό και φρέσκο L9 II στα 249) ή στην Voda.

Έχω ήδη ένα και θα πάρω άλλα δύο (άν βρω...):shifty:

Δεν υπάρχει η προσφορά!!!!!:yahoo::yahoo:

Έκλεισα και εγώ 2 κομμάτια σήμερα από κατάστημα. Πήγα εκεί και στην αρχή ο υπάλληλος δεν ήξερε κάτι, αλλά μπαίνοντας στο σύστημα επιβεβαίωσε την τιμή και έκανε παραγγελία να του φέρουν συσκευές στο κατάστημα. Παρότι σε 4 καταστήματα που έλεγξε δεν υπήρχε πουθενά άμεσα διαθέσιμο, η Vodafone γενικά έχει κομμάτια στις αποθήκες της υποθέτω. Από εκεί άλλωστε και τα παρήγγειλε να του φέρουν στο κατάστημα. Και μου είπε κατά την Πέμπτη θα το έχουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Πηρα τηλεφωνο πριν δυο ωρες και το εκανα παραγγελια μιας και ειμαι χρηστης vodafone.

Δεν ηξερε κανενας τπτ στα τοπικα καταστηματα διοτι ειμουνα ο πρωτος που τους το ελεγε.

Ααααα καλα λεω...

Μεσα στην βδομαδα μου ειπανε θα με ειδοποιησουν να παω να το παρω.

Το πηρα για την συζυγο αλλα πρωτα θα το τσεκαρω εγω...χε χε!!!

Ο Βλαχάκης πάντως στα σχόλια του άρθρου, λέει πως τώρα τελείωσε το απόθεμα που είχαν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Πηρα τηλεφωνο πριν δυο ωρες και το εκανα παραγγελια μιας και ειμαι χρηστης vodafone.

Δεν ηξερε κανενας τπτ στα τοπικα καταστηματα διοτι ειμουνα ο πρωτος που τους το ελεγε.

Ααααα καλα λεω...

Μεσα στην βδομαδα μου ειπανε θα με ειδοποιησουν να παω να το παρω.

Το πηρα για την συζυγο αλλα πρωτα θα το τσεκαρω εγω...χε χε!!!

Και εγώ το παρήγγειλα από μεγάλο κατάστημα Βόνταφον τηλεφωνικά. Μου είπε ότι έγινε η παραγγελία, τώρα τι να πω... Αν έγινε ή αν θα φάω άκυρο, θα το μάθω την ερχόμενη εβδομάδα...

Πάντως έγινε ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)