Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να μου πεις πως ενεργοποιείς το double tap to unlock????

Την έβαλα πριν δω το μήνυμα σου :(

Αφού εγκαταστήσεις επιτυχώς την Pac Rom κατεβάζεις τον τελευταίο kernel f93 και τον εγκαταστάς μέσω recovery αφού κανείς clear cache, clear dalvik cache μετά την εγκατάσταση ξανά clear dalvik cache και κανείς επανεκκίνηση του κινητού.

Κατεβάζεις την εφαρμογή trickster mod kernel https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigeyes0x0.trickstermod από το market (νομίζω ότι θα χρειαστεί να αγοράσεις το donate key για αυτή την δυνατότητα, δεν είμαι όμως σίγουρος για αυτό, θα δεις) και μέσα στο πεδίο "Specific" της εφαρμογής μπορείς να το ενεργοποιήσεις.

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφού εγκαταστήσεις επιτυχώς την Pac Rom κατεβάζεις τον τελευταίο kernel f93 και τον εγκαταστάς μέσω recovery αφού κανείς clear cache, clear dalvik cache μετά την εγκατάσταση ξανά clear dalvik cache και κανείς επανεκκίνηση του κινητού.

Κατεβάζεις την εφαρμογή trickster mod kernel https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigeyes0x0.trickstermod από το market (νομίζω ότι θα χρειαστεί να αγοράσεις το donate key για αυτή την δυνατότητα, δεν είμαι όμως σίγουρος για αυτό, θα δεις) και μέσα στο πεδίο "Specific" της εφαρμογής μπορείς να το ενεργοποιήσεις.

Σε ευχαριστώ πολύ. Αν και με βόλεψε πολύ το double tap την έβγαλα και έβαλα CM 10.2 γιατί το τελευταίο nightly μου κρασαρε το facebook app...

Σε ευχαριστώ πολύ. Αν και με βόλεψε πολύ το double tap την έβγαλα και έβαλα CM 10.2 γιατί το τελευταίο nightly μου κρασαρε το facebook app...

Δεν κάνει τίποτα.

Θα την ξαναδοκιμάσω σε κάνα μήνα να δω αν έφταιξαν τα bugs.

Προετοιμάζομαι να μπω και εγώ στο κλαμπ, το παρήγγειλα με την προσφορά του mobifun και περιμένω μέσα στη βδομάδα να το στείλουν. Ελπίζω να επέλεξα άξιο διάδοχο του Desire!

Ούτε καν. Πρώτον γιατί το κινητό μας είναι ήδη Πολύ καλό για αλλαγή από τώρα και δεύτερον τα 16Gb μνήμη δεν μου φτάνουν καν. Αν δεν έρθει στα 32Gb ούτε συζήτηση! Δυστυχώς :(

Συμφωνω, ειναι σαν να παιρνεις ferrari με 10 λιτρα ντεποζιτο. :lol:

Περα απο την πλακα γενικα high end συσκευες σημερα με μολις 16gb μνημη χωρις υποδοχη για καρτα μνημης ειναι κοροιδια, δεν θα επρεπε καν να τις πουλανε.

Συμφωνω, ειναι σαν να παιρνεις ferrari με 10 λιτρα ντεποζιτο. :lol:

Περα απο την πλακα γενικα high end συσκευες σημερα με μολις 16gb μνημη χωρις υποδοχη για καρτα μνημης ειναι κοροιδια, δεν θα επρεπε καν να τις πουλανε.

Συμφωνώ. Και τώρα 32 δεν τα λες πολλά βέβαια..

64αρια έπρεπε να είναι όσα δεν παίρνουν sd κατά την γνώμη μου :)

σιγα σιγα και 128ρια ;) ειλικρινα δε πιστευω να στοιχιζει πανω απο 5 δολλαρια στις εταιρειες να πανε απο 32 σε 128!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δε νομίζω τόσο φθηνά. Παίζει να φτάνει και τα 20$ η διαφορά..!!

Καταραμένο μάρκετινγκ..!

Γι'αυτό φορτσάρουμε project ara! :lol:

:p

σιγα σιγα και 128ρια ;) ειλικρινα δε πιστευω να στοιχιζει πανω απο 5 δολλαρια στις εταιρειες να πανε απο 32 σε 128!

Πραγματικά είναι τουλάχιστον γελοία η πρακτική των εταιρειών να μην βάζουν κάρτες μνήμης και να χρεώνουν 80-100 ευρώ τα επιπλέον 16 Gb ενώ η διαφορά στο κόστος δεν είναι πάνω από 10 ευρώ.

Καλησπέρα κι από εμένα. Θέλω να πάρω το κινητό και έχω περίπου 300 € επιδότηση από WIND. Όμως η WIND δεν το έχει και τα Public δεν έχουν διαθεσιμότητα. Μήπως ξέρετε από που αλλού μπορώ να το αγοράσω με αυτή την επιδότηση?

Νομίζω το birdphone συνεργάζεται με τη wind.παρτους τηλέφωνο και ρωτα

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Νομίζω το birdphone συνεργάζεται με τη wind.παρτους τηλέφωνο και ρωτα

Ευχαριστώ πολύ. Τους πήρα τηλέφωνο και όντως ισχύει!!!!

Όντως το birdphone συνεργάζεται και μάλιστα ισχυουν οι τιμές που έχει στο site του. Με λίγα λόγια πέρνεις πάμφηνα κινητό με επιδότηση wind!!!!

Ευχαριστώ πολύ. Τους πήρα τηλέφωνο και όντως ισχύει!!!!

αντε παρήγγειλέ το τι περιμένεις; :D

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ισχύει για όλες τις επιδοτήσεις; πχ σε περίπτωση φορητότητας που παίρνεις υπερεπιδοτηση, την βλέπει αυτό το κατάστημα;

Έχω την εντύπωση ότι το birdphone δεν θα ξαναφέρει το OG. Τουλάχιστον πριν κάποιες μέρες που τους είχα ρωτήσει αυτό μου έδωσαν να καταλάβω. Μπορεί κανείς να μου απαντήσει πως τα πάει η μπαταρία με την αναπαραγωγή βίντεο; Είμαι ανάμεσα στο G και το L9 ii και προσπαθώ να δω ποιο θα βγάζει περισσότερες ώρες, ώστε να βλέπω άνετα ταινίες στα 2-3 ταξίδια που κάνω κάθε μήνα χωρίς να ψάχνω πρίζα στο δίωρο.

To OG βγαζει θεωρητικα 7+ ωρες βιντεο.... ειδικα ριχνοντας λιγο φωτεινοτητα, ανετα ;)

@jpsih: Sorry που ξαναρωτάω, αλλά μιας και το κινητό σου είναι κι εσένα πολωνικό, μήπως μπορείς να μου πεις αν έχεις LTE και με τί δίκτυο?

προσφατα σε flight mode με 50% φωτεινοτητα μου ετρωγε για καθε επισοδειο (~45') breaking bad στα 720p καπου στο 15% αν θυμαμαι καλα

πολυ με φαινεται... εμενα σε ταινια, στα 40 λεπτα σε κανονικη λειτουργια (αλλα συνταγμα με φουλ σημα) ειχε φαει περι τα 15% με φουλ φωτεινοτητα!

@jpsih: Sorry που ξαναρωτάω, αλλά μιας και το κινητό σου είναι κι εσένα πολωνικό, μήπως μπορείς να μου πεις αν έχεις LTE και με τί δίκτυο?

οχι. ουτε με voda ουτε με cote..

ουτε εχω παρει την αναβαθμιση

δεν καιγομαι κι ολας γιατι αργα η γρηγορα θα μπει καμια 4.4 CM

πολυ με φαινεται... εμενα σε ταινια, στα 40 λεπτα σε κανονικη λειτουργια (αλλα συνταγμα με φουλ σημα) ειχε φαει περι τα 15% με φουλ φωτεινοτητα!

νομιζω οτι η φωτεινοτητα ηταν στο 75%.. αλλα μικρη σημασια εχει. οι φιλοι που ενδιαφερονται νομιζω καλυφθηκαν

γενικα, ενω εχει τρομερο talk-time(15 ωρες) ιντερνετ ειναι ψιλομετριο και βιντεο καπως καλουτσικο....

το G2 ερωτας σε αυτο :(

Έχω την εντύπωση ότι το birdphone δεν θα ξαναφέρει το OG. Τουλάχιστον πριν κάποιες μέρες που τους είχα ρωτήσει αυτό μου έδωσαν να καταλάβω. Μπορεί κανείς να μου απαντήσει πως τα πάει η μπαταρία με την αναπαραγωγή βίντεο; Είμαι ανάμεσα στο G και το L9 ii και προσπαθώ να δω ποιο θα βγάζει περισσότερες ώρες, ώστε να βλέπω άνετα ταινίες στα 2-3 ταξίδια που κάνω κάθε μήνα χωρίς να ψάχνω πρίζα στο δίωρο.

Όντως δεν το έχουν, σκέφτομαι όμως να πάω sto G PRO η το G2 η το S4, με τις τιμές που έχει με λίγο στρίμωγμα με ψιλοπαίρνει! Καμία πρόταση?

• The title was changed to LG Optimus G (E975)