Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ απορώ που όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί Chrome, πολύ βαρύς browser, stock και πάλι stock.. Βέβαια δε βολεύει αυτούς που ανοίγουν πολλές ταυτόχρονα

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποτε δε χρησιμοποιουσα stock browser.φετος με το lg αναθεωρησα.πολυ καλη υλοποιηση.με βολευει αφανταστα.και απο uc browser δεν εχω παραπονο.με αυτους τους 2 παιζω.στην αναβροχια κανας next ή chrome.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Ποτε δε χρησιμοποιουσα stock browser.φετος με το lg αναθεωρησα.πολυ καλη υλοποιηση.με βολευει αφανταστα.και απο uc browser δεν εχω παραπονο.με αυτους τους 2 παιζω.στην αναβροχια κανας next ή chrome.

Σαν τον dolphine, δεν ειναι κανεις.

Ο στοκ ειναι μια χαρα, αλλα ο dolphine ειναι πιο smooth, ακομα και με φλας (εκει φαινεται μια μικρη διαφορα, υπερ του dolphine)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ο chrome εχει διαγραφει εντελως απο το κινητο μου. Απαραδεκτος για εμενα. Stock ή Dolphin ή ακομα και Firefox, που εχει βελτιωθει πολυ στην mobile εκδοση του! Απορω και εγω με την χρηση του Chrome, φανερα πιο αργος απο τους υπολοιπους!

Γυρω στα 10ευρω πρεπει να ειχε στο πλαισιο.Ναι η h ειναι η τελευταια.το firmware ολης της ευρωπης ειναι κοινο αν εχω καταλαβει καλα...

Στο δικό μου κάθε τρεις και λίγο ο stock browser με πετάει από μόνος του. Δε πατάω κάτι αλλά από μόνο του με φέρνει στη home screen του κινητού.

Τι μπορεί να φταίει ; Το κάνει και στο δικό σας κινητό ;

Στο δικό μου κάθε τρεις και λίγο ο stock browser με πετάει από μόνος του. Δε πατάω κάτι αλλά από μόνο του με φέρνει στη home screen του κινητού.

Τι μπορεί να φταίει ; Το κάνει και στο δικό σας κινητό ;

Δε μου τοχει κανει ΠΟΤΕ εως τωρα.και τον χρησιμοποιω πολυ

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Τότε τι μπορεί να συμβαίνει με το δικό μου ;;

Πάρτε κι μια μέτρηση του 4G της βοντα στη Καισαριανή.

Κάρτα ή συμβόλαιο;

Συμβόλαιο έχω και είδα όπως καθόμουν για καφέ πολύ καλό σήμα για αυτό το ποστάρω. Όσο για τη περιοχή που μένω έχω G και αυτό με το ζόρι.

Πάντως αυτό με τον browser γιατί μπορεί να συμβαίνει ;;;;

Γεια σας παιδιά,

Λοιπόν όπως σας είχα πει δεν μου έβγαζε επιλογή για LTE. Το ενεργοποίησα σήμερα μέσω Cosmote (εταιρικό) αλλά δυστυχώς και πάλι τίποτα. Η κοπέλα στο 13839, όταν πήρα για την ενεργοποίηση, με ρώτησε αν είναι ελληνικό. Όταν της είπα ότι είναι ευρωπαϊκό, μου είπε ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην συνδέομαι αν οι συχνότητες της χώρας για την οποία προορίζεται είναι διαφορετικές.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά το θέμα είναι ότι επιλογή LTE δεν μου βγάζει.

Το ΙΜΕΙ της συσκευής στο sndeepinfo μου λέει ότι είναι made for orange. Δεν ξέρω ποια χώρα εννοεί καθώς orange είναι εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία, αλλά είναι νομίζω και σε άλλες χώρες (Αγγλία, Πολωνία κλπ). Πώς βρίσκω ποιας χώρας είναι το κινητό μου? Και το σημαντικότερο, γιατί δεν έχω LTE?

edit: μάλλον το τηλ. είναι πολωνικό. Στο κουτό πάνω από το χρώμα (black black) γράφει ORP (orange poland??) αλλά δεξιότερα γράφει ξεκάθαρα Warszawa Polska και τα τηλ. με κωδ. +48...

Το παράξενο είναι ότι αυτά τα γράφει σε ένα χαρτί κoλλημένο πάνω στο κουτί ενώ από κάτω από το χαρτί αυτό (διαφανίζει λίγο) φαίνεται το ίδιο ΙΜΕΙ και σαν χρώμα blue blue και από πάνω P4P

Edited by marnik1

Εχω παρατηρησει πως οταν χρησιμοποιω τον chrome με το wifi του ιατρειου η συμπεριφορα του κινητου ειναι υποδειγματικη. Μερικες φορες ομως, με g (δυστυχως το σημα στο στρατοπεδο ειναι τραγικο), o chrome laggαρει οταν εχω 7-8 tabs και φορτωνουν παραλληλα. Το εχετε παρατηρησει;

:rolleyes:

Εχεις 8 tabs ανοιχτα που κατεβαζουν ταυτόχρονα σε κινητο με 3g και ρωτας γιατι λαγκαρει ενας browser που ουτως ή αλλως δεν ειναι και ο,τι καλυτερο?

Ελπιζω να κανεις πλακα!:p

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Γεια σας παιδιά,

Λοιπόν όπως σας είχα πει δεν μου έβγαζε επιλογή για LTE. Το ενεργοποίησα σήμερα μέσω Cosmote (εταιρικό) αλλά δυστυχώς και πάλι τίποτα. Η κοπέλα στο 13839, όταν πήρα για την ενεργοποίηση, με ρώτησε αν είναι ελληνικό. Όταν της είπα ότι είναι ευρωπαϊκό, μου είπε ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην συνδέομαι αν οι συχνότητες της χώρας για την οποία προορίζεται είναι διαφορετικές.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά το θέμα είναι ότι επιλογή LTE δεν μου βγάζει.

Το ΙΜΕΙ της συσκευής στο sndeepinfo μου λέει ότι είναι made for orange. Δεν ξέρω ποια χώρα εννοεί καθώς orange είναι εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία, αλλά είναι νομίζω και σε άλλες χώρες (Αγγλία, Πολωνία κλπ). Πώς βρίσκω ποιας χώρας είναι το κινητό μου? Και το σημαντικότερο, γιατί δεν έχω LTE?

edit: μάλλον το τηλ. είναι πολωνικό. Στο κουτό πάνω από το χρώμα (black black) γράφει ORP (orange poland??) αλλά δεξιότερα γράφει ξεκάθαρα Warszawa Polska και τα τηλ. με κωδ. +48...

Το παράξενο είναι ότι αυτά τα γράφει σε ένα χαρτί κoλλημένο πάνω στο κουτί ενώ από κάτω από το χαρτί αυτό (διαφανίζει λίγο) φαίνεται το ίδιο ΙΜΕΙ και σαν χρώμα blue blue και από πάνω P4P

ακριβως ιδια συσκευη εχω και εγω.

μαλιστα σημερα το μεσημερι πηρα τηλ για να ενεργοποιηθει το 4g αλλα ακομα δεν το βλεπω στις ρυθμισεις.

πρεπει να περιμενω καποιο διαστημα για να ενεργοποιηθει? στελνει η κοσμοτε κανα sms?

edit: το P4P ειναι για την Play (ή Ρ4) Poland. πολωνικο δικτυο για το οποιο πιθανως προοριζονταν αρχικα οι συσκευες αλλα τελικα δοθηκαν μαλλον στην Orange Poland (ORP) για αυτο και το δευτερο αυτοκολητο με το ιδιο ιμει

Edited by jpsih

Σε 5 λεπτα εισαι ετοιμος. Κάνεις ενα restart και τιποτα αλλο.

Θα επρεπε να βλεπεις την επιλογη. Σε πολλες περιπτωσεις ξερω οτι φταιει η σιμ.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σε 5 λεπτα εισαι ετοιμος. Κάνεις ενα restart και τιποτα αλλο.

Θα επρεπε να βλεπεις την επιλογη. Σε πολλες περιπτωσεις ξερω οτι φταιει η σιμ.

εβγαλα νεα micro sim..

μπορει καποιος να γραψει το apn με το οποιο δουλευει το 4g?

Η micro sim είναι καινούργια και restart έκανα αλλά τίποτα. Θα το δοκιμάσω ξανά αύριο στο κέντρο στα Χανιά γιατί εδώ που είμαι ξέρω ότι δεν πιάνει, ίσως φταίει αυτό, αλλά την επιλογή δεν θα έπρεπε να την έβγαζε αφού ενεργοποιήθηκε το 4G? (πάντως αν και στο τηλ. μου είπαν ότι ενεργοποιήθηκε, δεν έλαβα κάποιο sms -βέβαια δεν μου είπαν ότι θα λάμβανα- θα έπρεπε?)

απο 400 ευρω το κινητο μας...αντι να πεφτει ανεβαινει :p

Σε κάποια μαγαζιά τέλειωσε το στοκ και οι υπόλοιποι, που μάλλον θεωρούν τους καταναλωτές πρόβατα, βρήκαν ευκαιρία να ανεβάσουν τις τιμές στα ύψη.

Παιδιά, για δοκιμάστε να μπείτε στο intefacelift και πειτε μου εαν σας κολάει ο στοκ browser. Μου βγάζει την σελίδα μη αποκρίσημη και με ρωτά αν θέλω να την κλέισω, το ίδιο και ο dolphin, απο firefox desktop και απο το ταμπλετ μπαίνω μια χαρά. Μου το έκανε με το 10H και με το 10D που γύρισα.

edit: Δοκιμάστε να περιηγηθείτε στην σελίδα, ανοίξτε καμια φωτό. Εμένα δεν πατάει κανενα λινκ, σαν να βλέπω μια σελίδα με μονο κείμενο και καθόλου urls

Edited by Yonah

Και σε εμενα κολλαει με στοκ. Με firefox σφαιρα. Ομως δε κολλησε με dolphin , δουλεψε επισης σφαιρα. Με στοκ εβγαλε μηνυμα διακοπης. Δε ξερω τι μπορει να φταιει . Ωραια wallpapers :p

Στο δικο μου κινητο πριν την αναβαθμιση με καρτα κοσμοτε ειχε την επιλογη lte ενω με βονταφον οχι. Μετα την αναβαθμιση μου δειχνει και η βονταφον καρτα την επιλογη lte αλλα στις Σερρες δεν εχει 4g η βονταφον!

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

• The title was changed to LG Optimus G (E975)