Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι, δυστυχώς otg γιοκ!

Αυτός ήταν και ο λόγος που τελικά έδωσα τα δικά μου og. Το εξαιρετικό (κατά τα άλλα) αυτό τηλέφωνο, είναι σοβαρά αποκομμένο από τον έξω κόσμο.

Η απουσία sd μαζί με την μη υποστήριξη του otg, πραγματικά είναι σοβαρό πρόβλημα. Για να μεταφέρεις κάτι προς τα έξω πρέπει οπωσδήποτε να είσαι κοντά σε υπολογιστή. Στην αρχη, εντάξει το παραβλεπεις (όσο μπορείς) αλλα από κάποιο σημείο και μετά, αυτό δυστυχώς κουράζει και προβληματίζει.

Σοβαρότατο φάουλ της LG. Που δεν φρόντισε καν να το διορθώσει μετέπειτα.

Αν δεν κανω λαθος ο λογος που εδωσες τα G σου ειναι ενα δωρο s4 που σε εκανε να αλλαξοπιστησεις! :p περα απ την πλακα παντως εμενα η απουσια sd δεν με πειραζει και πολυ.το otg ομως η αληθεια ειναι οτι ειναι χρησιμο εργαλειο και απουσιαζει χωρις να μπορω να φανταστω καποιον ιδιαιτερο λογο..ας ελπιζουμε...

τι εθνικοτητας ειναι?

πιστευω μες την εβδομαδα να την εχουμε ολοι

Ολλανδικο!Αλλος με ολλανδικο που να εκανε αναβαθμιση;;

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Ολλανδικο!Αλλος με ολλανδικο που να εκανε αναβαθμιση;;

ειμαι με ολλανδικο και δε βρηκα αναβαθμιση ΟΤΑ. Αλλα δε δοκιμασα το pc suite. Παρολα αυτα επειδη ειμαι cosmote και ειμαι και root , εαν δε βγει καποια σημαντικη αναβαθμιση δεν εχω λογο να την κανω! ;)

Αν δεν κανω λαθος ο λογος που εδωσες τα G σου ειναι ενα δωρο s4 που σε εκανε να αλλαξοπιστησεις! :p περα απ την πλακα παντως εμενα η απουσια sd δεν με πειραζει και πολυ.το otg ομως η αληθεια ειναι οτι ειναι χρησιμο εργαλειο και απουσιαζει χωρις να μπορω να φανταστω καποιον ιδιαιτερο λογο..ας ελπιζουμε...

Η αφορμή ήταν αυτή!;)

Ο πραγματικός λόγος ήταν η (σχεδόν) παντελής απουσία του connectivity. :shock:

Στην αρχή που είναι καινούργιο και πραγματικά σε κεντρίζει με την ποιότητα και την απροβλημάτιστη λειτουργία του, κάνεις τα στραβά μάτια. Όμως τελικά αυτά όλα κάποια στιγμή παύουν να έχουν την ίδια επίδραση που είχαν αρχικά και τότε αρχίζει η δυσφορία για την ανεξήγητη αυτή έλειψη.

Πραγματικά, μερικές φορές, με δυσκόλεψε η έλειψη του otg και αναγκαζόμουν με την επιστροφή μου στο σπίτι να το συνδέω στο λαπτοπ για να τραβίξω τα αρχεία και να τα στείλω με e-mail. Και άντε στείλε τώρα (φωτό, βίντεο κλπ με μέγεθος μερικά GB), με ένα απλό συμβατικό ADSL (1MBps upload)! :zzz:

Όποτε είχα την δυνατότητα τα έδεινα την επόμενη μέρα. Αλλά δεν την είχα πάντα.

Οταν αποφάσησα ότι δεν πάει άλλο και θα έπερνα μια μινι καμερα να κάνω την δουλειά μου, μου έφεραν το S4 που είχε και SD και υποστηρίζει otg. Ηταν το timing δηλαδή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο!:lol:

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σε μένα δεν χάθηκε το ρουτ πάντως με ΟΤΑ

Σε ΟΤΑ δεν χάνεται το root μόνο μέσω καλωδίου δια των εφαρμογών αναβάθμισης (pc suite ας πούμε).

frastgr

Μόλις το έβαλα στο pc. Το pc suite κλασικά δεν λειτουργεί σωστά αλλά, το mobile support tool μου βγάζεο μήνυμα πως υπάρχει διαθέσιμο λογισμικό αναβάθμισης. Θα το κάνω και θα ποστάρω ξανά.

Την εβαλα και εγω ΟΤΑ , το pc suite απο την πρωτη μερα δεν δουλευε καλα με τον ελεγχο ενημερωσεων.

Να ρωτησω τα παιδια που εβαλαν cyanogenmod 10.2 jb 4.3 ειδαν καμια διαφορα στην μπαταρια προς το καλυτερο;

Επισης καμια διαφορα στην καμερα;

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Την εβαλα και εγω ΟΤΑ , το pc suite απο την πρωτη μερα δεν δουλευε καλα με τον ελεγχο ενημερωσεων.

Να ρωτησω τα παιδια που εβαλαν cyanogenmod 10.2 jb 4.3 ειδαν καμια διαφορα στην μπαταρια προς το καλυτερο;

Επισης καμια διαφορα στην καμερα;

Ναι η μπαταρία είναι προς το καλύτερο σίγουρα, λογικό αφού δεν έχει πολλά πολλά πλέον να τρέχουν στο παρασκήνιο, απόδειξη και η Ram που είναι πλέον μόνιμα 1.2Gb ελεύθερα από τα 800 που είχα με την στοκ.

Επίσης βοηθάνε και τα προφίλ που μπορείς και αλλάζεις την κατάσταση του κινητού ανάλογα που είσαι. Παράδειγμα στην φώτο.

Εχω την εντύπωση ότι και η κάμερα είναι λίγο καλύτερα.

Ολλανδικο και εκανα την αναβαθμιση μεσω mobile support tool.Καμια διαφορα..

Και εδω ολλανδικο με το mobile support tool και κατεβαζει 2 ωρες αρχειο 1 Gb?? :blink:

Τι αναβαθμιση ειναι αυτη ? Android 5.1 Sokofreta:superman:

Και εδω ολλανδικο με το mobile support tool και κατεβαζει 2 ωρες αρχειο 1 Gb?? :blink:

Τι αναβαθμιση ειναι αυτη ? Android 5.1 Sokofreta:superman:

Οι σερβερ που εχει η lg τα αρχεια της (για download προς το κοινο) γενικα πρεπει να εχουν θεμα...

Σε ολους η ταχυτητες download ηταν σχετικα χαλια,υπομονη :p

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Μετα απο 2 ωρες και 16 λεπτα εγινε η αναβαθμηση επιτελους:ninja:

Το root πηγε περιπατο αλλα με το framaroot 1.60 επανηλθε και ολα ΟΚ

Δεν ειδα κατι καινουργιο μονο κατι google βιβλια και μου ξαναβαλε ολες τις εφαρμογες google και LG που ειχα παγωσει:blink:

Θα το ξαναπώ..

ΜΗΝ χαίρεστε με την ελεύθερη ραμ παιδιά. Χαμένη πάει.

Free ram is wasted ram

Ota δε σας βγάζει αναβάθμιση και την κάνετε από πσ;; Σε 5 λεπτά γίνεται λήψη-εγκατάσταση οτα.

Μετα απο 2 ωρες και 16 λεπτα εγινε η αναβαθμηση επιτελους:ninja:

Το root πηγε περιπατο αλλα με το framaroot 1.60 επανηλθε και ολα ΟΚ

Δεν ειδα κατι καινουργιο μονο κατι google βιβλια και μου ξαναβαλε ολες τις εφαρμογες google και LG που ειχα παγωσει:blink:

Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον το google talk. Έχει αντικατασταθεί από το hangouts που τόσο καιρό απέφευγα...

Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να ξαναβάλω κάπως το talk χωρίς root?

Edited by ftaios

Kαλημερα και απο μενα! Πειραζει αν η μεμβρανη της οθονης αν καλυπτει την μπροστινη καμερα? Σε αποδοση δεν βλεπω διαφορα...

Προγραμματιστηκε να ερθει την Τριτη να παραλαβει το service της lg το κινητο σχετικα με το προβλημα που εχω με το κινητο (συνεχης παρασιτα στο ραδιοφωνο,σε οποιαδηποτε συχνοτητα).Σε αλλο κινητο εβαλα τα ακουστικα του lg με ραδιοφωνο να δω μιπως φταινε αυτα,αλλα το ραδιοφωνο ακουγοταν μια χαρα,οποτε...

Ελπιζω ολα να πανε καλα με το service της lg και να το εχω το κινητο διορθωμένο σε 4-5 εργασιμες. (Τριτη 1/10 θα ερθουν να το παρουν).

Ειμαι απο επαρχία αλλιως θα περνουσα απο εκει :D

Σχετικα με το backup το αρχειο που μεταφερουμε απο το κινητο στο pc και αντιστροφα για επαναφορα εχει καταληξη .sbf ετσι;

Εδιτ:Τελικα το ακυρωσα επειδη μου ετυχε κατι και δεν θα μπορεσω να μεινω χωρις κινητο..

Αν κατεβω Αθηνα θα περασω αυτοπροσώπως απο εκει

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Ολλανδικό και κάνω τώρα αναβάθμιση μέσω ota. 51,77mb.

Υπάρχει καμμία λίστα με τις προσθήκες; Μήπως δεν αφορά μόνο το 4G της Vodafone.

Edit. Όλα Οκ. Μετά την επανεκκίνηση μου ζήτησε αναβάθμιση για το Google music (που δεν θυμάμαι να το είχα πριν).

Επίσης έφαγε περίπου 10% μπαταρία για κατέβασμα - εγκατάσταση

Edited by oregon

Καλημέρα,

επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό online μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τις διαφορές στα μοντέλα EU, UK και GR που βλέπω στο skroutz? Μου είπαν από ένα κατάστημα ότι δεν αναγνωρίζουν τα ελληνικά και πρέπει να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα. Ελληνικά που? Στα μηνύματα? Στον κατάλογο? Θα χω πρόβλημα?

Thx!

• The title was changed to LG Optimus G (E975)