Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@rocobloco

Οι εφαρμογες qslide δουλευουν με αυτη τη ρομ?

To quickmemo?

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε απάντηση στα παιδιά που αντιμετωπίζουν θέμα με το WiFi. Το κινητό εξακριβωμένο 100% έχει πιο αδύναμο σήμα απο τα περισσότερα κινητά της αγοράς. Μην πεσετε να με φάτε. Το είχα για ενα μήνα. Το καλυτερο τηλεφωνο αλλά αδύναμο Wi-Fi και μετα την περιπέτεια που ακούει στο όνομα Procordia έκανε και αποσυνδέσεις συνεχεια με το που έπεφτε το σήμα στα 2/4. Πηγε 4 φορες, μου έλεγαν οτι είναι μια χαρά, τους έλεγα οτι δεν ειναι. Επειδή δε έβρισκα άκρη, πήγα στο μαγαζί που το πήρα και ζήτησα επιστροφή χρημάτων. Μου τα έδωσαν και αγορασα Nexus 4. Εξίσου αδύναμο σήμα άλλα καμια αποσύνδεση.

Τι να πω δεν ξέρω. Πραγματικα....έφτιαξε η LG το καλυτερο τηλέφωνο και γα....σε το πιο ευκολο; το Wi-Fi; Έλεος!

@rocobloco

Οι εφαρμογες qslide δουλευουν με αυτη τη ρομ?

To quickmemo?

Φυσικά ΌΧΙ είναι εντελώς άλλη Rom, δεν έχει Τίποτα από LG, μόνο το λογότυπο στην έναρξη της συσκευής υπάρχει πριν να εμφανιστεί κινούμενο εικονίδιο της Cyanogen.

Ένας από τους λόγους που ήθελα να αλλάξω ήταν η qSlide εφαρμογή μου ήταν εντελώς άχρηστη.

Ενα κλικ κάτω από το s3 βλέπω το wifi εγώ πάντως.

Και εγώ πάντως, από τον 2ο όροφο στον δρόμο έξω είμαι και έχω κανονικά Wi-Fi.

@rocobloco

Έχεις βρει κάνα safe τρόπο να επανέρχεσαι σε stock κατάσταση; Ψήνομαι και εγώ να βάλω αλλά θέλω να έχω την επιλογή αν χρειαστεί να επανέλθω στην πρωτεύον κατάσταση...

Γιαννης. Μ.

σε CM θα κινηθω και εγω μελλοντικα οταν η lg μας ξεχασει επισημως..

αληθεια με cyanogen να δουλευει το 4G της βονταφον?

Δεν ξέρω φίλε μου δεν έχω Vodafone αλλά λογικά θα δουλεύει, με την Cosmote

που έχω έχει πάντως.

@rocobloco

Έχεις βρει κάνα safe τρόπο να επανέρχεσαι σε stock κατάσταση; Ψήνομαι και εγώ να βάλω αλλά θέλω να έχω την επιλογή αν χρειαστεί να επανέλθω στην πρωτεύον κατάσταση...

Ναι υπάρχει τρόπος μέσα από την εφαρμογή FreeGee και υπάρχουν οδηγοί αν το ψάξεις. Δεν το έχω τεστάρει όμως.

Γενικά είναι πολύ εύκολο να εγκαταστάσεις μια άλλη Rom αλλά θέλει να κάνεις τα βήματα ευλαβικά διαφορετικά θα υπάρξει θέμα.

το οποιο που το δηλωνω?

νομιζω οτι και μενα σε μια αποσταση περιπου 6 μετρων πιανει 1 με 2 γραμμες και μου ανοιγοκλεισε και δυο φορες απο χτες που το εχω.προβλημα λετε?

και μενα το ιδιο μου κανει και το εχω στειλει ειδη μια φορα στην lg αφου το κοιταξαν και μου ξαναπερασαν την rom ξανα και το εβαλαν για 48 ωρες να ειναι στο ιντερνετ μου ειπαν οτι ολα ειναι καλα.Αυριο το κινητο ξαναπαει παλι στο σερβις αλλα τωρα θα τους την πω οτι αν δεν το φτιαξουν θα απαιτησω να μου το αντικαταστησουν και βλεπουμε.

και μενα το ιδιο μου κανει και το εχω στειλει ειδη μια φορα στην lg αφου το κοιταξαν και μου ξαναπερασαν την rom ξανα και το εβαλαν για 48 ωρες να ειναι στο ιντερνετ μου ειπαν οτι ολα ειναι καλα.Αυριο το κινητο ξαναπαει παλι στο σερβις αλλα τωρα θα τους την πω οτι αν δεν το φτιαξουν θα απαιτησω να μου το αντικαταστησουν και βλεπουμε.

Ξέχασα να αναφέρω οτι μετα την 4η φόρα που γύρισε από το service και δεν ειχε λυθει το θέμα απαιτησα αντικατασταση. Μου ειπαν οτι είναι λογιστικά αδύνατο μιας και δεν έχει κοπεί τιμολογιο απο αυτους για την εισαγωγή του κινητού.

Σε σχέση τωρα με άλλα κινητά πολύ πιο αδύναμο WiFi. Με Galaxy S & S3, L7, Padfone και Archos tablet γύρω στο -25% έως -50% λιγοτερο σήμα (μετρημένο με το Wi-Fi analyzer).

Edited by CKB

Ενδιαφερομαι να το παρω,αλλα σχεδον σε ολα τα site αναφερονται με αρνητικα σχολια στην καμερα του.Ισχυει;

Στις πρωινές λήψεις δεν θα'χεις πρόβλημα (αυτό είναι υποκειμενικό, εμένα μου αρέσουν, εσένα μπορεί να μην σε καλύπτει), αλλά στις βραδινές λήψεις υπάρχει μια "αδυναμία" ...

Ενδιαφερομαι να το παρω,αλλα σχεδον σε ολα τα site αναφερονται με αρνητικα σχολια στην καμερα του.Ισχυει;

Σημερα τις εβγαλα,δεν εκατσα να βγαλω 5-6 για να δω ποια θα βγει καλυτερη και να την επιλεξω,ουτε ειμαι φωτογραφος :)

(https://www.dropbox.com/sh/skatw0n7t213fl4/4r0KJo2mUY)

Στις νυχτερινες δεν ειναι και οτι καλυτερο σε σχεση με τον ανταγωνισμο παντα.

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Το σημείο που υστερεί πολύ είναι στις φωτογραφίες χωρίς φλας μετά το σούρουπο(για μένα) , επίσης στο πανόραμα σε σχέση με το iPhone 4s χάνει αρκετά, την ημέρα με ήλιο νιώθω πολλές φορές ότι διαχεει το φως όπως γουστάρει με αποτελέσματα υψηλής φωτεινότητας..και όλα αυτά μπορεί να μην είναι φταίξιμο 100% hardware αλλά επειδή πετιέται το τζαμακι έξω και θέλει καθάρισμα σχεδόν κάθε φορά πραγμα που δεν έκανα σε κανένα άλλο κινητό....

Σημερα τις εβγαλα,δεν εκατσα να βγαλω 5-6 για να δω ποια θα βγει καλυτερη και να την επιλεξω,ουτε ειμαι φωτογραφος :)

(https://www.dropbox.com/sh/skatw0n7t213fl4/4r0KJo2mUY)

Στις νυχτερινες δεν ειναι και οτι καλυτερο σε σχεση με τον ανταγωνισμο παντα.

η φωτογραφια με το λουλουδι ειναι χαρακτηριστικη της καμερας μας ειδικα την ημερα, πανω δεξια που εχει ασπρισει απο το φως δεν εχει τοσο φως οσο θα πιστευες απλα το firmware της καμερας και ελπιζω οτι το hardware, θελει βελτιωση.

Συμφωνω και εγω οτι το τζαμακι θελει συνεχεια καθαρισμα.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

την ημερα εχει πολυ καλη φωτο.....τα εχω συγκρινει με s4 και παιζουν σε σημεια οι διαφορες...για μενα ισως και καλυτερο το Lg...το βραδυ βγαζει κακες φωτο...και αυτο γιατι δεν πεταει φως πρωτα για καποια δευτερολεπτα να δει το αντεικιμενο η καμερα να εστιασει και μετα να τραβηξει οπως κανουν τα περισσοτερα κινητα δηλαδη.....εγω αυτο το προβλημα το ελυσα με το camera zoom fx...βαζω τo flash στο on και τραβαω πολυ καλυτερες φωτο την νυχτα γιατι με ανοιχτο το led μπορει να εστιασει η καμερα το αντικειμενο καλυτερα και οχι στα τυφλα......θα ανεβασω καποια στιγμη(αν δεν το θεωρειται Offtopic) ημερησιες φωτο απο to δικο μας και το s4....

Το τζαμί στην κάμερα σε σχεδόν όλες τις συσκευές έχει θέμα αν δεν καθαριστεί με πανί.

Ακόμα και με s3/note 2 αν καθαρίσεις την κάμερα με το δάχτυλο και βγάλεις φωτογραφία τη νύχτα με πηγή φωτός στο πλάνο, θα τα δεις όλα... Σάρδαλα μάρδαλα

Πριν ενάμιση χρόνο νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το s3 μέχρι να το καταλάβω.

Η κάμερα του G είναι αρκετά καλή αλλά όχι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Θέμα software είναι και όχι τόσο hardware. Απλά δεν το έχουν στο θέμα κάμερα στην lg.

Έτσι πιστεύω τουλάχιστον.

κατι pixon πως τα εβγαλαν τοτε? :p να κατσουν να το φτιαξουν!

απο πρωινες ειμαι παντως απολυτα ευχαριστημενος, παρολο χρηστης Ν8 :) ενα θεμα εχω μονο, σε ΚΑΜΙΑ φωτογραφια δε μπορεις να κανεις ζουμ! κανει υπερβολικη επεξεργασια της εικονας και αν κανεις ζουμ δε βλεπεις κατι καθαρο, μονο θολουρα! εκνευριστικο και απογοητευτικο :(

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Θα συμφωνήσω και εγώ.

Όχι ότι φοράει ΤΗΝ κάμερα αλλά νομίζω ότι έχει δυνατότητα για καλύτερες φωτό, αν προσέξουν λίγο το software. Πολλά "προβλήματα" που έχει, αν ρωτήσετε φωτογράφο (που ξέρει που του πάνε τα τέσσερα), θα σας πει ότι είναι θέμα επεξεργασίας του row αρχείου που βγάζει το firmware.

Αν ασχολειθούν λίγο σοβαρά θα βελτιωθούν πάρα πολύ τα πράγματα. Προσωπικά όμως μάλλον χλωμό (έως ψώφιο) το βλέπω. Έχουν βγει G Pro και G2, με την κάμερα του G1 θα ασχοληθούν?:(

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

μάλλον αύριο θα κάτσω να περάσω και εγώ CyanogenMod :D :D. διάβασα στο thread στο xda που γραφει "your warranty is now ruined" αλλα σκέφτομαι ότι εφόσον μπορούμε να ξανά κλειδώσουμε το bootloader τότε γιατί χάνεται η εγγύηση. στο παρά μικρό πρόβλημα. κλειδώνουμε το bootloader , ξαναφλασαρουμε stock και όλα είναι ok...χάνω κάτι? :X

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

μάλλον αύριο θα κάτσω να περάσω και εγώ CyanogenMod :D :D. διάβασα στο thread στο xda που γραφει "your warranty is now ruined" αλλα σκέφτομαι ότι εφόσον μπορούμε να ξανά κλειδώσουμε το bootloader τότε γιατί χάνεται η εγγύηση. στο παρά μικρό πρόβλημα. κλειδώνουμε το bootloader , ξαναφλασαρουμε stock και όλα είναι ok...χάνω κάτι? :X

Υπάρχει ο κίνδυνος όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις να πάει κάτι στραβά στο κλείδωμα του.

Πάντως στο FreeGee το ξεκλείδωμα έγινε με την επιλογή του CWM 6.0.3.0 και σίγουρα με γεμάτη μπαταρία, το είχα 50% γεμάτο και του πήρε Μιάμιση ώρα για να ξεκλειδώσει! Τα νεύρα μου πήγαν να σπάσουν!

Παράθεση από sakis88888 >

τελευταια με εχει ξενερωσει πολυ το κινητο....αυτο που εγινε τωρα ειναι μετα απο μια επανακινηση που του εκανα

να κολλησει στο "Lg security error"!!!

διαβασα οτι γινεται οταν προσπαθεις να εγκαταστησεις μια νεα rom, αλλα εγω δεν εκανα τιποτα απο αυτα...μονο που ημουν ροοτ

με το προγραμμα που ειχατε γραψει και εσεις απο το play store!

Ποιο ειναι αυτο το προγραμμα απο το μαρκετ?

Εχεις κανει τιποτα άλλο εκτός του root? Μήπως έχεις παγώσει ή σβήσει κάτι που δεν έπρεπε? Το root από μόνο του δεν κάνει κάτι. Συνήθως αυτά που κάνουμε εμείς μετά το root, δημιουργούν προβλήματα.

Το framaroot εννοουσα...πραγματικα δεν εκανα τιποτα αλλο! Θυμαμαι εκανα εγκατασταση το angry birds κια μετα λεω ας κανω και μια επανεκκινηση και εγινε.

Το διορθωσα βεβαια με κοπο και κυριως κοστος(σβηστηκα τα αρχεια μου)

καλησπέρα παιδιά έκανα root την συσκευή μου optimus g όπως μου είπε ένας φίλος από το forum εως εδώ όλα καλά.

έκανα κατάργηση κάποιων προγραμμάτων με το titanium που δεν ήθελα με αποτέλεσμα να έχω ένα μικρο προβληματάκι δηλαδή.

Δεν μου ανανεώνει κάποιες εφαρμογές όπως ώρα απο widget και δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις όπως facebook messenger.

Μήπως ξήλωσα κάτι που δεν έπρεπε ?

τι μου προτείνετε ?

να περάσω άλλη rom η υπάρχει λύση?

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε κάπου στις προηγούμενες σελίδες και μου ξέφυγε....

Απο χθές που έκανα μια ενημέρωση το κινητό μας έχει 4G και απο Vodafone!!!

Μετα απο πολλές επιστολές στην LG επιτέλους θα αξιοποιήσουμε κι εμείς το LTE, όπου πιάνει φυσικά η Vodafone!:D

• The title was changed to LG Optimus G (E975)