makis2788 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Το μαυρο πηρα φυσικα.παιζει καποιο προβλημα με αυτο που αναφερεις;γιατι σαν unbranded απο οσο ξερω δεν εχω θεμα,αλλωστε το s2 ειναι απο ρουμανια και μεχρι στιγμης ολα ειναι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 !!!!!!!!!!! Στο πόσο η φωτεινοτητα? 6-7 δεν εχω δει ουτε για πλακα...το μεγιστο ειναι 5μιση ωρες με οικονομικη χρηση και φωτεινοτητα 30% και αυτοματο...με 3g δικτυο παντα....βεβαια εσυ στις 7 ωρες οθονης μπορει να εκανες πραγματα που τρωνε ελαχιστη μπαταρια...γι αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 6μιση ώρες βγάζει η συσκευή με 2g, wifi, χωρίς παιχνίδια, 20-30% φωτεινότητα. Δεν είναι περίεργο. Με χρήση έξω Αυτόματο + data, φωτεινότητα 70%, συγχρονισμούς κλπ, βγάζει 4-4μιση με το ζόρι. Εξοικονόμηση και άλλα χαζά, εγώ δεν βάζω ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 6-7 δεν εχω δει ουτε για πλακα...το μεγιστο ειναι 5μιση ωρες με οικονομικη χρηση και φωτεινοτητα 30% και αυτοματο...με 3g δικτυο παντα....βεβαια εσυ στις 7 ωρες οθονης μπορει να εκανες πραγματα που τρωνε ελαχιστη μπαταρια...γι αυτο.... Μαλλον για τον pgetsopoulos το λες. Εγω οθονη βγαζω 4-4.5 με το ζορι.ολα ανοικτα φωτεινοτητα 55-60% Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Το μαυρο πηρα φυσικα.παιζει καποιο προβλημα με αυτο που αναφερεις;γιατι σαν unbranded απο οσο ξερω δεν εχω θεμα,αλλωστε το s2 ειναι απο ρουμανια και μεχρι στιγμης ολα ειναι ενταξει. ναι επειδη εχω ειχα προβληματα στο παρελθον,με ενδιαφερει να ξερω αν απο το expansys ειναι unbranded και αν ειναι eu επισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 !!!!!!!!!!! Στο πόσο η φωτεινοτητα? Καλα παιδια, 7 σπανια :p Φωτεινοτητα γυρω στο 30 και καμια φορα γυρω στο 80 αν ειμαι εξω... απλα με 2g, ειδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα! Το εχω δει και που το συζητανε εξω οτι στο 3g εχει θεμα και τρωει πολυ περισσοτερη μπαταρια.... με 3g βγαζω και γω γυρω στις 5 ωρες, ισως λιγο πανω... Wifi παντα ανοικτο, δεδομενα 90% κλειστα, αρκετο ιντερνετ, λιγα παιχνιδια, κλησεις γυρω στην ωρα την μερα, αρκετα εως πολλα μηνυματα.... κυριως αυτα σε μια μερα... παντως δεν ειμαι ικανοποιημενος με τη μπαταρια, με την ιδια χρηση στο Ν8 εβγαζα ανετα 2 μερες, τωρα τη μερα και αυτη με λιγη οικονομια... αμα σε τρωνε τα λεωφορεια.. :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλημέρα παιδιά έχω ένα φορτιστή αυτοκίνητου Samsung και γράφει output 5v. 700ma είναι εντάξει για το κινητό μας? Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ειναι οκ, απλα θα φορτιζει πιο αργα, και εγω τις πιο πολλες φορες με ενα φορτιστη απο Galaxy S3 Mini φορτιζω 5V - 750ma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλημερα,απο οτι ειδα σε καποιο site που αναφερουν τα παιδια κανα δυο-τρεις σελιδες πισω,χρησιμοποιωντας το imei της συσκευης εμφανισε οτι το κινητο προοριζοταν για γαλλια κ ειναι unbranded,με ημερομηνια κατασκευης κανα εξαμηνο πισω.Βεβαια ειναι faul to expansys διοτι σε τηλεφωνικη επικοινωνια ειχαν αναφερει οτι η συσκευη θα ερχοταν απο τις αποθηκες της εταιρειας στο manchester.Και στο site η διαθεσιμοτητα οταν εκανα την παραγγελια ηταν 1εως 5 κομματια,προφανως το προλαβα οριακα γιατι μετα εμφανιζε διαθεσιμοτητα σε 4ημερες για παραγγελια.Τεσπα ολα καλα μεχρι στιγμης,εσυ τι προβλημα ειχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό το ΑΡΙΣΤΟ original car holder της Lg για το Ρ920 αλλά με μεγάλη απογοήτευση είδα πως για το Ρ975 δεν έβγαλε car holder. Έχετε να προτείνεται κάποιον ή έχετε ακούσει εάν βγάλει στο μέλλον μια και το κινητό αναμένεται να πουλήσει πολύ θα είναι κρίμα να μην συνεχίσει την ίδια υποστήριξη που έχει στο Ρ920. Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ειναι οκ, απλα θα φορτιζει πιο αργα, και εγω τις πιο πολλες φορες με ενα φορτιστη απο Galaxy S3 Mini φορτιζω 5V - 750ma. Σε ευχαριστώ να σαι καλά Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 σημερα μετρησα τον χρονο φορτισης για πρωτη φορα...εκανε 3 ωρες ακριβως απο το 8% στο 100% ειναι λογικο τοσο πολυ? παιζει να φταιει ο φορτιστης?σημερα ξαναμετρησα τον χρονο φορτισης και εκανε 3 ωρες και 10 λεπτα απο το 5 % ανοιχτο το κινητο,αλλα χωρις να το πειραζω καθολου....τοσο πολυ κανει και εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 παιζει να φταιει ο φορτιστης?σημερα ξαναμετρησα τον χρονο φορτισης και εκανε 3 ωρες και 10 λεπτα απο το 5 % ανοιχτο το κινητο,αλλα χωρις να το πειραζω καθολου....τοσο πολυ κανει και εσας? Μην αφηνεις τη μπαταρια σου να φτανει σε τοσο χαμηλα ποσοστα , στο 20%-25% φορτιζε την. Το ποση ωρα θελει να φορτισει πληρως θα το τσεκαρω και θα σου πω γιατι συνηθως το φορτιζω βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Μην αφηνεις τη μπαταρια σου να φτανει σε τοσο χαμηλα ποσοστα , στο 20%-25% φορτιζε την. Το ποση ωρα θελει να φορτισει πληρως θα το τσεκαρω και θα σου πω γιατι συνηθως το φορτιζω βραδυ. οκ περιμενω χρονους!ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Παιδιά έβαλα την cm10.2 όλα καλά... αλλά μου βγάζει διαθέσιμα τα 4.73 gb από τα 25. Γιατί το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimosGr Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 δεν ξέρω,πάντως δεν είναι όλα καλά :rolleyes: ,είναι stable? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Kαλημερα και απο μενα! Πως βλεπω οτι ένα μηνυμα παραδόθηκε? Δεν μου το βγαζει πανω στη μπαρα ειδοποιησεων οπως το Galaxy... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Kαλημερα και απο μενα! Πως βλεπω οτι ένα μηνυμα παραδόθηκε? Δεν μου το βγαζει πανω στη μπαρα ειδοποιησεων οπως το Galaxy... Αν ενεργοποιησες την αναφορα, ειναι πολυ καλυτερο απο το galaxy. Σου βγαζει κατω δεξια διπλα στην ωρα, ενα μικρο τσεκ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 δεν ξέρω,πάντως δεν είναι όλα καλά :rolleyes: ,είναι stable? μετά από recovery που έκανα στο επίσημο λογισμικό που έτρεχα μέχρι χθές διαπίστωσα πως δεν είχαν σβηστεί τα προηγούμενα αρχεία που, παρ' ότι δεν μου τα εμφάνιζε η cm άρα δικαιολογημένα δεν μου έδινε τον χώρο... Kαλημερα και απο μενα! Πως βλεπω οτι ένα μηνυμα παραδόθηκε? Δεν μου το βγαζει πανω στη μπαρα ειδοποιησεων οπως το Galaxy... Καλημέρα θα πας στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και θα επιλέξεις της αναφορές παράδοσης, από ΄κει και πέρα κάτω από το μήνυμα που έστειλες θα βλέπεις ένα τικ αν έχει παραδοθεί. edit: μας πρόλαβε ο fanatikos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 μετά από recovery που έκανα στο επίσημο λογισμικό που έτρεχα μέχρι χθές διαπίστωσα πως δεν είχαν σβηστεί τα προηγούμενα αρχεία που, παρ' ότι δεν μου τα εμφάνιζε η cm άρα δικαιολογημένα δεν μου έδινε τον χώρο... Καλησπέρα, Μπορείς να στείλεις φώτο το πώς είναι και να μας πεις τις εντυπώσεις σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Καλησπέρα, Μπορείς να στείλεις φώτο το πώς είναι και να μας πεις τις εντυπώσεις σου; Χαίρεται, φώτο δεν έχω... αλλά. Είναι ταχύτατη και μαζί nova prime εξαιρετική. Το σήμα μια χαρά, το wifi οκ όλα δουλεύουν ρολόι. Και ειδικά για τους fun του pure android είναι το κάτι άλλο. Γενικά είναι πολύ πιο όμορφη rom από αυτή της lg και πολύ πιο εύχρηστη. Φωτογραφίες πιο μετά... Υγ. Δεν μπορώ να πώ με απόλυτη σιγουριά τι γίνεται με την ποιότητα της φωτογραφικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Χαίρεται, φώτο δεν έχω... αλλά. Είναι ταχύτατη και μαζί nova prime εξαιρετική. Το σήμα μια χαρά, το wifi οκ όλα δουλεύουν ρολόι. Και ειδικά για τους fun του pure android είναι το κάτι άλλο. Γενικά είναι πολύ πιο όμορφη rom από αυτή της lg και πολύ πιο εύχρηστη. Φωτογραφίες πιο μετά... Υγ. Δεν μπορώ να πώ με απόλυτη σιγουριά τι γίνεται με την ποιότητα της φωτογραφικής. Μπορείς να μας πεις και τον τρόπο που την πέρασες ή αν έχεις κανένα οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Καλησπερα και παλι. Δυο φορες μου εχει τυχει να μου σβησει απο μονο του. Μηπως πατησα κατι σε σχεση με το power button? Eχει συμβει σε κανεναν αλλον αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Καλησπερα και παλι. Δυο φορες μου εχει τυχει να μου σβησει απο μονο του. Μηπως πατησα κατι σε σχεση με το power button? Eχει συμβει σε κανεναν αλλον αυτο? Λογικά έμεινε πατημένο το power για περίπου 10 δευτερόλεπτα. 4 εβδομάδες uptime εδώ, από την στιγμή που το πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Οτι μπορουμε να κανουμε quick memo παντου πατοντας μαζι volume = & lolume - το ξεραμε; Γιατι εγω το ανακαλυψα τυχαια με μια θηκη σιλικονης που εβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts