Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψαχνοντας τη πιο λιτη, λεπτη κ elegant θηκη για τη κινητουμπα μας, επεσα πανω σε αυτες τις δυο.. 25 ευρω εκαστη στη πορτα μας!

http://www.casefanatic.com/lg/lg-optimus-g/optimus-g-e975-mercury-original-diary-case/ σε λαχανι

http://www.ebay.com/itm/GENUINE-OEM-LG-OPTIMUS-G-E977-E975-E973-E971-LS970-BLACK-LEATHER-FLIP-CASE-COVER-/121128424141 σε λευκη

Πριν ριξω τη παραγγελία, υπαρχει κατι παρομοιο προς αυτη τη κατευθυνση η' μηπως οι ιδιες σε καλυτερη τιμη;

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας.

Έχω το τηλέφωνο 6 ημέρες και όλα είναι τέλεια εκτός από ένα θέμα όπου θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Σε 2 ανύποπτες στιγμές μπαίνω στη φωτογραφική μηχανή και δε λειτουργεί. Δε με γυρίζει στην αρχική οθόνη αλλά γράφει "Η σύνδεση με την κάμερα δεν είναι εφικτη". Τι στο καλό συμβαίνει;

Ο μόνος τρόπος να διορθωθεί είναι reboot. Stock 100%. Απλά τρέχω Go Launcher.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δουλεψε για λιγες μερες τον στοκ launcher για να δεις αν θα στο ξανακανει. Αν οχι τοτε καταλαβαινεις τι φταιει......

Καποιος που εχει αγορασει το λευκο optimus g, μπορεις να μου πει απο που, αν εχει ελληνικο φορτιστη μεσα και κατα ποσο λεει η μπαταρια του; Ειμαι αναμεσα σ αυτο και το nexus 4. Επισης τα λευκα που ειχα δει σε βιντεο εχουν κατι σαν κεραια και προοριζονται για κινα, δε πιστευω να ειναι αυτα...

Δεν εχει καμια απολυτως διαφορα απο το μαυρο. Και ειναι και πολυ πιο classy!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τελικά έκανα επαναφορά αλλά τίποτα. Μιλώντας με το κατάστημα αγοράς μου είπαν να περάσω εκ νέου το software. Φαντάζομαι εννοούν μέσω KDZ ή όπως το λένε.

Τι πιστεύετε; θα βοηθήσει ή δε γλυτώνω το service ;

Καλύτερα να περάσει το software ξανά.ίσως να μην έχει κάτσει καλά το μαμά.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ψαχνοντας τη πιο λιτη, λεπτη κ elegant θηκη για τη κινητουμπα μας, επεσα πανω σε αυτες τις δυο.. 25 ευρω εκαστη στη πορτα μας!

http://www.casefanatic.com/lg/lg-optimus-g/optimus-g-e975-mercury-original-diary-case/ σε λαχανι

http://www.ebay.com/itm/GENUINE-OEM-LG-OPTIMUS-G-E977-E975-E973-E971-LS970-BLACK-LEATHER-FLIP-CASE-COVER-/121128424141 σε λευκη

Πριν ριξω τη παραγγελία, υπαρχει κατι παρομοιο προς αυτη τη κατευθυνση η' μηπως οι ιδιες σε καλυτερη τιμη;

Και εγω φιλε προς εκει προσανατολιζομαι.... Πιστευω οτι στο ειδος τους ειναι οι καλυτερες.... Σε κατι διαφορετικο που εχω ψαξει εχω βρει αυτο...

http://www.cruzerlite.com/cases/lg/optimus-g/cruzerlite-androidified-a2-case-for-lg-optimus-g-sprint

Γιαννης. Μ.

Και εγω φιλε προς εκει προσανατολιζομαι.... Πιστευω οτι στο ειδος τους ειναι οι καλυτερες.... Σε κατι διαφορετικο που εχω ψαξει εχω βρει αυτο...

http://www.cruzerlite.com/cases/lg/optimus-g/cruzerlite-androidified-a2-case-for-lg-optimus-g-sprint

Όπως έχουμε πει σε άλλες σελίδες, η Mercury είναι πολυυυ λεπτή, αν αυτό ψάχνετε.

Καλύτερα να περάσει το software ξανά.ίσως να μην έχει κάτσει καλά το μαμά.

Ααα sorry νόμιζα ότι απλά άλλαξε σε stock launcher.

Τελικά έκανα επαναφορά αλλά τίποτα. Μιλώντας με το κατάστημα αγοράς μου είπαν να περάσω εκ νέου το software. Φαντάζομαι εννοούν μέσω KDZ ή όπως το λένε.

Τι πιστεύετε; θα βοηθήσει ή δε γλυτώνω το service ;

Δηλαδη στο κανει και με τον δικο του launcher?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δηλαδη στο κανει και με τον δικο του launcher?

Και με τον μαμά launcher και μετά από Factory reset.

Τελικά παίζει να κολλάει όταν το έχω σε WCDMA ONLY. Μπορεί κάποιος να δει αν του το κανει; Με το που το βάζω σε 3G και πάρω μια φωτο ή γυρίσω σε βιντεοκάμερα γα....ιέται.

Μήπως η μητρική είναι έτοιμη να παραδώσει;

Τελικά παίζει να κολλάει όταν το έχω σε WCDMA ONLY. Μπορεί κάποιος να δει αν του το κανει; Με το που το βάζω σε 3G και πάρω μια φωτο ή γυρίσω σε βιντεοκάμερα γα....ιέται.

Οχι.με μονο wcdma και πλοηγηση κανω,βαζω facebook app σε αναμονη και τραβαω φωτο.κανενα προβλημα.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Οχι, ουτε σε μενα εχει κανει κατι τετοιο και το εχω ταλαιπωρησει αρκετα. Βασικα εχω τις καλητερες εντυπωσεις απο την σταθεροτητα της rom.

Νομιζω οτι θα πρεπει να του ριξουν μια ματια.

Ευχαριστώ παίδες. Ειμαι σε διακοπές οπότε από την άλλη εβδομάδα. Ευχαριστώ πολύ για το feedback. Κατά τα αλλά πάντως το κινητό είναι εξαιρετικό. Καμία σχέση με το S3 που είχα πρίν.

Παιδιά μια βοήθεια.

Έρχεται αύριο το κινητό και δεν έχω τη δυνατότητα να πάω να βγάλω micro sim μέχρι την Τετάρτη. :mad:

Δεν είμαι πολύ την υπομονής για να αφήσω το κινητό στο κουτί του για μια μέρα.

Σκέφτομαι να την κόψω - το έψαξα λίγο και δε φαίνεται δύσκολο, αλλά φοβάμαι μήπως κάνω βλακεία.

Εσείς τι κάνατε;

Παιδιά μια βοήθεια.

Έρχεται αύριο το κινητό και δεν έχω τη δυνατότητα να πάω να βγάλω micro sim μέχρι την Τετάρτη. :mad:

Δεν είμαι πολύ την υπομονής για να αφήσω το κινητό στο κουτί του για μια μέρα.

Σκέφτομαι να την κόψω - το έψαξα λίγο και δε φαίνεται δύσκολο, αλλά φοβάμαι μήπως κάνω βλακεία.

Εσείς τι κάνατε;

Το έχω κάνει στο παρελθόν και μου δούλεψε. Βέβαια είχα ένα ανταπτορα από micro σε mini και ήταν εύκολο. Νομίζω ότι με λίγη προσοχή θα το πετύχεις. Δες στο YouTube.

οταν το αγορασα πηγα σε γερμανό. Κοιταξε την sim μου και μου ειπε ότι ειναι παλιά και για 4g κινητα είναι άλλη. πηγα στην cosmote δεν ειχε micro ομως. αλλαξα ομως σε μια κανονικη νεα sim πηγα στο γερμανο και μου εκοψαν την καινουργια. Προσοχή λοιπόν μηπως εχεις παλια sim και δεν κανει στο κινητο και την κοψεις τσαμπα...

Συγνωμη κιολας, αλλα αυτη εδω η mercury ειναι τοσο διαφορετικη προς το χειρότερο, ωστε να κοστιζει το 1/3 της αλλης παραπανω;

http://www.ebay.com/itm/LG-Optimus-G-E971-E973-E975-E975K-E977-F180-LS970-MERCURY-Original-Flip-Cover-/330949538402?var=

Edited by dkmtb

καλημέρα ...το σάββατο είχα στείλει μαιλ στο e-shop να φέρουν το g ...τν κυριακή το πρωί το είχαν σε τιμή 399 ...και εχθές με πήραν τηλ (δεν το είχα μαζί μου και το σήκοσε ο πατέρας μου) είπαν πως θα το ρίξουν στα 330 και να τους πάρω τηλ ...λογικά αύριο θα το παραγγείλω !!!!!!!!! προτήνετε καμία καλή θήκη μέχρι 10 ευρό ...και να του περάσω screnprotector ?

εχει και μαυρες... :)

καλημέρα ...το σάββατο είχα στείλει μαιλ στο e-shop να φέρουν το g ...τν κυριακή το πρωί το είχαν σε τιμή 399 ...και εχθές με πήραν τηλ (δεν το είχα μαζί μου και το σήκοσε ο πατέρας μου) είπαν πως θα το ρίξουν στα 330 και να τους πάρω τηλ ...λογικά αύριο θα το παραγγείλω !!!!!!!!! προτήνετε καμία καλή θήκη μέχρι 10 ευρό ...και να του περάσω screnprotector ?

Εννοειται screen protector.-

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Από το eshop βεβαιωσου πρώτα ότι είναι ευρωπαϊκής εισαγωγής γιατί την έχει πατήσει γνωστή μου με samsung που δεν ήταν Ευρωπαϊκό.

Screen protector για μένα δεν χρειάζεται, αρκεί να έχεις τη στοιχειώδη προσοχή (όχι σε τσέπη μαζί με κλειδιά κλπ)

Από το eshop βεβαιωσου πρώτα ότι είναι ευρωπαϊκής εισαγωγής γιατί την έχει πατήσει γνωστή μου με samsung που δεν ήταν Ευρωπαϊκό.

Screen protector για μένα δεν χρειάζεται, αρκεί να έχεις τη στοιχειώδη προσοχή (όχι σε τσέπη μαζί με κλειδιά κλπ)

Στην τσέπη με κέρματα στο τσαντάκι με κέρματα και κλειδιά για 3 μήνες και ούτε ένα γδαρσιμο! Πως το καταφέρνετε δεν μπορώ καταλάβω.

Συγνωμη κιολας, αλλα αυτη εδω η mercury ειναι τοσο διαφορετικη προς το χειρότερο, ωστε να κοστιζει το 1/3 της αλλης παραπανω;

http://www.ebay.com/itm/LG-Optimus-G-E971-E973-E975-E975K-E977-F180-LS970-MERCURY-Original-Flip-Cover-/330949538402?var=

Οπτικές - αισθητικές διαφορές δεν φαίνεται να υπάρχουν. Τώρα για ποιοτικές δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν τις έχεις στα χέρια σου! Βέβαια ο καθένας μπορεί να πουλάει όσο θέλει. Γι' αυτό πρέπει να ψάχνουμε καλύτερα.

Edited by fanatikos

Στην τσέπη με κέρματα στο τσαντάκι με κέρματα και κλειδιά για 3 μήνες και ούτε ένα γδαρσιμο! Πως το καταφέρνετε δεν μπορώ καταλάβω.

Πας γυρεύοντας κι εσύ όμως! :D

Δοκίμασα κι εγώ ένα screen protector, της Nillkin μάλιστα, αλλά το έβγαλα αμέσως. Η γυμνή οθόνη έχει άλλη αίσθηση και το δάχτυλο κυλάει πιο ομαλά πάνω της.

Το τηλέφωνο το έχω σε δερμάτινη θήκη τύπου pouch και το βγάζω όταν το χρειάζομαι. Δυόμισι μήνες τώρα και δεν έχει ούτε γρατζουνιά.

Χαρείτε το τηλέφωνο έτσι γυμνό όπως είναι.

Για να βαλω screen protector θα πρεπει να σιγουρευτω οτι θα παω πρωτα για σαφαρι :p

Εναμιση μηνα χωρις αυτο, απλα οπως αναφερε ο φιλος παραπανω , με στοιχειωδη προσοχη , και δεν εχει το παραμικρο σημαδι/γρατσουνια η οθονη ή το πισω μερος της συσκευης ή ακομα και το γυρω-γυρω! Τι να πω , παντως φυλαγε τα ρουχα σου να'χεις τα μισα λενε, ομως παρολα αυτα το προτιμω γυμνουλι το κινητακι! Αν και μια θηκη καποια στιγμη σιγουρα την χρειαζεται!

Γιάνναρε, άσε τις καστομιές, δεν χρειάζονται. Με μαμά ρομ και με αυτή την εφαρμογή (φυσικά μπορεί να δουλεύουν κι άλλες, απλά εγω αυτή χρησιμοποιώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=el

Ηχογραφούνται αυτόματα όλες οι κλήσεις, και οι 2 πλευρές, ακόμα και όταν μιλάω με bt. Τα πάντα όλα δηλαδή, απλά με μια εφαρμογή από το μάρκετ.

Τι ρυθμίσεις έχεις κάνει; Θέλει root?

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτισω αν γνωριζετε πως κανουμε βιντεοκληση και αν εβγαλε κανεις ακρη με το 4g της vodafone. Ευχαριστω

• The title was changed to LG Optimus G (E975)