tarirs Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Πρώην κάτοχος νοτε2 , htc one x+ , galaxy nexus και δεν συμμαζεύεται, πραγματικά το κινητό αυτό είναι ότι γρηγορότερο και ομαλότερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Σε συνδυασμό με την οθόνη του (ips) που συναντά τα δικά μου γούστα από θέμα απεικόνισης και ορατότητας κάτω από τον ήλιο, την ικανοποιητική του αυτονομία, τις μικρές του διαστάσεις (σε σχέση με την οθόνη του) και το πολυτελές design, είναι για εμένα ιδανική επιλογή. Μπορεί το s4 ή το one να είναι "καλύτερα" αλλά εμένα αυτό μου αρέσει, τι να κάνουμε?:p Δεν ερωτευόμαστε πάντα την ομορφότερη ή την καταλληλότερη, έτσι δεν είναι?;) Για το τελευταιο αρκει να εχει δυο ποδια και δυο χερια και κεφαλι....χαχαχαχαχ Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Το λευκό δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ευρώπη; Το έχει δει κανείς από κοντά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Τα μαγαζιά που γράφουν κατόπιν παραγγελίας τι ισχύει το αγοράζεις όταν έρθει π.χ σε 1 εβδομάδα με την τιμή που γράφουν τώρα ( π.χ 355) ? Επίσης το Stechi http://stechi.skroutzstore.gr/p.LG-Optimus-G-E975.861102.html που λέει ότι το έχει απόθεμα είναι αξιόπιστο το έχει πάρει από εκεί κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) Μα γιατί αγχώνεσαι? δεν το έχει το Πλαίσιο? :lol: Το πλαισιο.....μονο σε αυτο βρηκα screen protector στον πειραια(μιας και το χρειαζομουν αμεσα).multirama,γερμανος τιποτα.public δεν πηγα μονο.στο γερμανο με κοιταγαν σαν εξωγηινο οταν ειπα για το lg optimus g.για ποιο????μου κανει ο πωλητης.το επανελαβα ρωτησε εναν αλλον και μουπε οχι. Edit:public γιοκ.περασα τωρα.με παραγγελια και αν...... Edited July 23, 2013 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Το πλαισιο.....μονο σε αυτο βρηκα screen protector στον πειραια(μιας και το χρειαζομουν αμεσα).multirama,γερμανος τιποτα.public δεν πηγα μονο.στο γερμανο με κοιταγαν σαν εξωγηινο οταν ειπα για το lg optimus g.για ποιο????μου κανει ο πωλητης.το επανελαβα ρωτησε εναν αλλον και μουπε οχι. Μμμμ, δεν του το είχαν σφυρίξει του παιδιού... και μετά, είναι να απορούν μερικοί, για ποιο λόγο τα σάμσουγκ πουλάνε περισσότερο.. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 δλδ από εδώ και πέρα optimus g τέλος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Πριν καιρό που είχα κοιτάξει στο site του Γερμανού, όντως δεν υπήρχε το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Αυτο παρατηρησα και εγω...και το εχω στο κανονικο,παντως η φωτο δεν ειναι το δυνατο του σημειο..για 13αρι δεν μου κανει παντως...για 8αρα.....:O Βασικα δεν εχει σημασια σε τι αναλυση θα βγαλεις την φωτο και στα 5 και 8 και στα 13mp βγαζει τις ιδιες αδυναμιες για καποιες φταιει το software για αλλες η τεχνολογια του αισθητηρα. Εμενα στα 8mp μου φαινονται λιγο πιο κατω απο το iphone 4s τουλαχιστον την μερα. Αυτο που δεν μου αρεσει καθολου ειναι ο υπερβολικος θορυβος οταν βλεπεις τις φωτογραφιες στο 100%, με manual settings κατι μπορεις να φτιαξεις αλλα οχι τρελα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Βασικα δεν εχει σημασια σε τι αναλυση θα βγαλεις την φωτο και στα 5 και 8 και στα 13mp βγαζει τις ιδιες αδυναμιες για καποιες φταιει το software για αλλες η τεχνολογια του αισθητηρα. Εμενα στα 8mp μου φαινονται λιγο πιο κατω απο το iphone 4s τουλαχιστον την μερα. Αυτο που δεν μου αρεσει καθολου ειναι ο υπερβολικος θορυβος οταν βλεπεις τις φωτογραφιες στο 100%, με manual settings κατι μπορεις να φτιαξεις αλλα οχι τρελα πραγματα. Έχεις δίκιο για το θόρυβο και σε αυτό φταίει (πιστεύω) ο υπερβολικός αριθμός πίξελ σε μικρή επιφάνεια φακού. Όμως, όλες τις φώτο όταν τις βλέπεις στο 100%, είναι κάπως. ΑΚόμα και με compact , ακόμα και με slr, το 100% είναι δύσκολη περίπτωση. Στο 30% -50% αν είναι οκ, δεν έχω θέμα. Έτσι και αλλιώς, αν είναι να τυπωθούν, δεν θα τυπωθούν σε μέγεθος αφίσας... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Μμμμ, δεν του το είχαν σφυρίξει του παιδιού... και μετά, είναι να απορούν μερικοί, για ποιο λόγο τα σάμσουγκ πουλάνε περισσότερο.. Για να ,μην περιγραψω σκηνικο στο πλαισιο εγω με το screen protector μπροστα (προς ταμειο) και ο πωλητης αποπισω να με ρωτα οσο περπατουσα... -Θηκουλα θελουμε ? -Οχι -Να ρωτησω,ποσο πληρωνετε για κινητο και σταθερο? -5 ευρω καρτα στο κινητο , 27 ευρω σταθερο. -Τα 5 ευρω φτανουν? -Και περισσευουν -ποια εταιρεια σταθερο? -Ηολ -....... Στο ταμειο η κοπελα: -Θελαμε και κατι αλλο που δεν το βρηκαμε? -×€÷*/**÷£×£×€× Off topic mode off..... Για να κλεισω την παρενθεση,και να μιλησω για το κινητο,ειμαι υπερ ευχαριστημενος.προερχομενος απο κινητο με 2.3.3 που περασα την 4.2.2 για να "δουλεψει" γιατι ειχε φαει το lug της αρκουδας , ομολογω πως δε θα συμβιβαζομουν με κατι λιγοτερο σε θεμα lug απο το g. ΔΕΝ λαγκαρει και ΒΛΕΠΩ στον ηλιο. Βασικα πραγματα για μενα που το g με ικανοποιει απολυτα. Ακομη και με eco mode το μονο "κολληματακι" η μεταβαση απο dialer σε επαφες (πραγμα πολυ μικρο ως lug μιας και τωρα που ειναι τα στανταρτς μου υψηλα,ο,τι κολλαει λιγο μου κακοφαινεται). Η οθονη μου αρεσει πολυ,η φωτεινοτητα και τα χρωματα εξαιρετα. Η καμερα συμπαθητικη (για τη χρηση που κανω υπεραρκετη). 13 mp δεν ειναι.8 mp ναι,μπορει. Memo απιστευτα χρησιμο!!!!!! Ηχος καμπανα ακους σε κλησεις καμπανα και σε μεγαφωνο! Σημα κινητου μια χαρα,ευρος wifi τρελλο (τσεκαρισμενο στο σπιτι οπου με αλλο κινητο δεν επιανα και τωρα πιανω) Μονο μελανο σημειο η "γρατζουνιτσα" που αναφερω παραπανω... Καλησπερες. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridop Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Το λευκό δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ευρώπη; Το έχει δει κανείς από κοντά; Βλέπω ότι στη Γερμανία είναι πλέον διαθέσιμο. Πάντως τα μαγαζιά που το πουλάνε ούτε φωτογραφία δεν έχουν στα site... http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3515815_-optimus-g-white-lg-electronics.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 επικοινώνησα με ηλεκτρονικό κατάστημα για το πότε θα έχει διαθεσιμότητα και μου είπε δεν ξέρει .όταν τον ρώτησα αν υπάρχει έλλειψη μου έλεγε κάτι κουφά ότι τώρα δεν πουλιούνται πολλά και φέρνουν λίγα !!!! Μου φαίνεται περίεργη αυτή η έλλειψη να μην μπορεί να καλυφθεί...δεν νομίζω σε όλες τις χώρες να υπάρχει τόση ζήτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 πάντως όλα τα καταστήματα που έδωσε στο σύνδεσμο το παιδι από πάνω είναι αξιοπιστα. γιατί δεν αγοράζετε απο εκεί; μπορεί τώρα η νέα φουρνια να είναι ακόμα πιο ακριβη εδώ στην Ελλάδα αφού εχει τόση ζήτηση Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) Αισθανομαι υπερ τυχερος που το προλαβα και το εχω στα χερια μου πριν απο αυτην την "εξαφανιση " του! Μετα απο αρκετες φωτο και βιντεο , βλεπω οτι το βιντεο του ειναι καπως καλυτερο!Εχει παρατηρησει καποιος κατι αναλογο; Ειδατε τα βιντεο του σε fhd οθονη σε pc ? οριστε και η γατουλα μου στο σπιτι της Γιαγιας :) https://www.dropbox.com/sc/04qvqg8xf99n45z/7E4vQ6btcB Edited July 22, 2013 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 πάντως όλα τα καταστήματα που έδωσε στο σύνδεσμο το παιδι από πάνω είναι αξιοπιστα. γιατί δεν αγοράζετε απο εκεί; μπορεί τώρα η νέα φουρνια να είναι ακόμα πιο ακριβη εδώ στην Ελλάδα αφού εχει τόση ζήτηση τα γερμανικά λες φιλε μου? έχεις κάποιο να προτείνεις από αυτά? γιατί σκέφτομαι να το παραγγείλω από εκεί? Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 συγκεκριμένα για το handyshop.de δεν εχω ακουσει κακο λογο απο κανεναν. επίσης σε επικοινωνια μέσω mail που ειχα μαζι τους στέλνουν κανονικα απόδειξη με imei και τα τηλέφωνα είναι unbranded και unlocked. η παραδοση γινεται με dhl σε 5-6 εργάσιμες Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 επικοινώνησα με ηλεκτρονικό κατάστημα για το πότε θα έχει διαθεσιμότητα και μου είπε δεν ξέρει .όταν τον ρώτησα αν υπάρχει έλλειψη μου έλεγε κάτι κουφά ότι τώρα δεν πουλιούνται πολλά και φέρνουν λίγα !!!! Μου φαίνεται περίεργη αυτή η έλλειψη να μην μπορεί να καλυφθεί...δεν νομίζω σε όλες τις χώρες να υπάρχει τόση ζήτηση... Οτι να ναι, γι αυτό γέμισε το φόρουμ με κατόχους, επειδή έχει πέσει η ζήτηση. Σοβαρότητα μηδέν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 συγκεκριμένα για το handyshop.de δεν εχω ακουσει κακο λογο απο κανεναν. επίσης σε επικοινωνια μέσω mail που ειχα μαζι τους στέλνουν κανονικα απόδειξη με imei και τα τηλέφωνα είναι unbranded και unlocked. η παραδοση γινεται με dhl σε 5-6 εργάσιμες ευχαριστώ πολύ. θα το κοιτάξω. το θέλω οπωσδήποτε το διαμαντάκι :P Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 στειλτους μεηλ σημερα με τις αποριες σου. ρωτα ποτε θα το εχουν, για αποδειξη με imei, για doa για ολα. οταν εψαχνα για το one μου απαντησαν σε ολες τις ερωτησεις παντως Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Αισθανομαι υπερ τυχερος που το προλαβα και το εχω στα χερια μου πριν απο αυτην την "εξαφανιση " του! Μετα απο αρκετες φωτο και βιντεο , βλεπω οτι το βιντεο του ειναι καπως καλυτερο!Εχει παρατηρησει καποιος κατι αναλογο; Ειδατε τα βιντεο του σε fhd οθονη σε pc ? οριστε και η γατουλα μου στο σπιτι της Γιαγιας :) https://www.dropbox.com/sc/04qvqg8xf99n45z/7E4vQ6btcB Η φωτογραφία σου είναι μια χαρά. Τι ρυθμίσεις χρησιμοποίησες? Το βίντεο πάλι, είναι πολύ καλό. Όταν ο φωτισμός δεν είναι καλός, να αυξάνεις τη φωτεινότητα στο +1 ή ακόμα και στο +2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Η φωτογραφία σου είναι μια χαρά. Τι ρυθμίσεις χρησιμοποίησες? Το βίντεο πάλι, είναι πολύ καλό. Όταν ο φωτισμός δεν είναι καλός, να αυξάνεις τη φωτεινότητα στο +1 ή ακόμα και στο +2 Εχω βαλει το "ηλιος" για ισσοροπια λευκου στη συγκεκριμενη φωτο και τα αλλα ολα οπως ηταν (χωρις να πειραξω φωτεινοτητα καθολου δηλαδη,13 mp ειναι η φωτο) . Γενικα σε καποιες ειδικες συνθηκες βγαινουν οκ, αλλες φορες πολυ μετριες. Για βραδυ μετριες ή και κατω του μετριου! Εμενα παντως με ικανοποιει σε γενικες γραμμες! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Εχω βαλει το "ηλιος" για ισσοροπια λευκου στη συγκεκριμενη φωτο και τα αλλα ολα οπως ηταν (χωρις να πειραξω φωτεινοτητα καθολου δηλαδη,13 mp ειναι η φωτο) . Γενικα σε καποιες ειδικες συνθηκες βγαινουν οκ, αλλες φορες πολυ μετριες. Για βραδυ μετριες ή και κατω του μετριου! Εμενα παντως με ικανοποιει σε γενικες γραμμες! Το έγχρωμο σεμεδάκι γίγας της γιαγιάς είναι όλα τα λεφτά πάντως. :lol: Πολύ καλή μου φαίνεται κι εμένα η φωτογραφία και ο γάτος σούπερ. Τώρα για βραδινές όταν μπορώ και τις βγάζω με HDR βγαίνουν μια χαρά, δοκιμάστε το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Το έγχρωμο σεμεδάκι γίγας της γιαγιάς είναι όλα τα λεφτά πάντως. :lol: Πολύ καλή μου φαίνεται κι εμένα η φωτογραφία και ο γάτος σούπερ. Τώρα για βραδινές όταν μπορώ και τις βγάζω με HDR βγαίνουν μια χαρά, δοκιμάστε το. :lol::lol: (ασε η γιαγια γεμιζει σεμεν τον τοπο , ακομη κ στο δωματιο μου οταν ερχεται χαχα) Εφοσον ομως δεν αναβει φλας με HDR , πως ακριβως θα το χρησιμοποιησω σε βραδυνη φωτο; Εννοεις με καποιο στοιχειωδες φωτισμο ; (κιτρινο η μπλε φως ας πουμε) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 παντως για να βγαλω με HDR μαλλον πρεπει να πινω λιγοτερους καφεδες :p θελει υπερβολικα σταθερο χερι...Δεν κανω για κουρεας,ουτε για φωτογραφος :rolleyes: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Το βράδυ, αν αυτό που φωτογραφίζεις δεν είναι κοντά σου, μέχρι 2 μέτρα, το φλας δεν έχει νόημα. Οπότε δοκιμάζεις hdr ή βάζεις τη ρύθμιση νύχτα που θα σου δώσει καλό αποτέλεσμα. Αν το αντικείμενο είναι σε ακτίνα του φλας, το αποτέλεσμα επίσης θα είναι καλό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts