Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χάνει λίγο σε ποιότητα το Πανόραμα αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό νομίζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οντως, πολυ εντυπωσιακο!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Οντως, πολυ εντυπωσιακο!

Γενικώς παρατήρησα οτι κανει πολυ καλό ράψιμο των φωτογραφιών στο Πανόραμα, σε σχέση με άλλα κινητά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παιδια ειναι γενικο το να μην λειτουργει η "προβλεψη" του στοκ πληκτρολογιου στους browser και να λειτουργει μονο στα sms και σε καποιες αλλες εφαρμογες; (Facebook π.χ.) ή κανω κατι λαθος;

Καλά παρατήρησες, γιαυτό πλήρωσα το SwiftKey..

Καλησπερα.εχει δοκιμασει κανεις το eco σε συνδυασμο με το battery guru να μας πει αν εχει αποτελεσμα?και γενικα το guru κανει καλη δουλεια ετσι ωστε να μην χρειαστει να τρεχω to eco?

Edited by vampyre

Καλησπερα.εχει δοκιμασει κανεις το eco σε συνδυασμο με το battery guru να μας πει αν εχει αποτελεσμα?και γενικα το guru κανει καλη δουλεια ετσι ωστε να μην χρειαστει να τρεχω to eco?

Τι να σου πω τώρα, εγώ δεν είδα καμία διαφορά και το έβγαλα μετά από 3 ημέρες, μετά τις πρώτες που μαθαίνει εννοείται.

Αυτο το πραγμα με το G ειναι τρελο. Δυο βδομαδες τωρα ανυπαρκτο.

Ό μόνος που το έχει άμεσα διαθέσιμο, το έχει στα 375€.

Ανέβηκε αρκετά η τιμή του.

Σημερα ξεκινησε την κανονικη του λειτουργια. Θα δω και θα σου πω.

Παντως, τοσο πολυ δεν σε.φτανει η μπαταρια? Εμενα στο τελος της μερας εχει ακομα 20-25% , συχνα και παραπανω.

Χωρις eco mode εννοειται.

Παντως, τοσο πολυ δεν σε.φτανει η μπαταρια? Εμενα στο τελος της μερας εχει ακομα 20-25% , συχνα και παραπανω.

Καμια φορα οταν το προγραμμα μου ειναι ατσαλο μπορει και να μεινω σπανια βεβαια αλλα αν μπορω να το αποφυγω γτ να μην το δοκιμασω?

Με ανοιχτα wifi,3g συνεχως;ή τα κλεινεις καπου καπου; (πχ μεσημεριανη σιεστα)

Edited by vampyre

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

.

μα εχει ..?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Με ανοιχτα wifi,3g συνεχως;ή τα κλεινεις καπου καπου; (πχ μεσημεριανη σιεστα)

Οχι. Ειναι ολα ανοιχτα συνεχεια. Η οθονη ανοιχτη περιπου 90 λεπτα καο 20-30 λεπτα ομιλιας. Συγχρονισμοι ολοι στο φουλ: gmail και hotmail push, καιρος καθε 3 ωρες, fb και τουιτερ καθε 4 ωρες.

Βεβαια, αν χρειαστει να βαλω πλοηγηση για καμια ψρα, δεν θα με βγαλει μετα...

Edited by ddr2

Λοιπόν το κινητό δεν μασάει πουθενά. 18 εφαρμογές ανοιγμένες στο προσκήνιο και δούλευε ΑΨΟΓΑ!

Η μία και μοναδική φρίκη που έφαγα ήταν όταν το ενεργοποίησα και πήγα να γράψω το gmail μου. Εκεί έπαθα φρίκη και είπα.. "ωχ, από τώρα κολλάει;" καθώς κόλλησε για αρκετή ώρα το πληκτρολόγιο....:lol:

Τρεις μικρές παρατηρήσεις που έχουν να κάνουν με την αναπαραγωγή βίντεο είναι πως 1) θα ήθελα να έχει δυνατότερο ηχείο (στην μουσική είναι δύναμη και δεν υπάρχει πρόβλημα), 2) σε μερικά βίντεο που μου παίζουν σε άλλες συσκευές κανονικά, "τρώγεται ο ήχος" (το φαινόμενο της μασημένης κασέτας), 3) έχω την εντύπωση πως το S3 είχε λίγο καλύτερη ευκρίνεια (προσοχή, δεν μιλάω για ποιότητα χρωμάτων ούτε για απόδοση της οθόνης.)

Κατά τα λοιπά, είναι άψογο και απροβλημάτιστο το κινητό. Δεν το μετάνιωσα.

Λοιπόν το κινητό δεν μασάει πουθενά. 18 εφαρμογές ανοιγμένες στο προσκήνιο και δούλευε ΑΨΟΓΑ!

Η μία και μοναδική φρίκη που έφαγα ήταν όταν το ενεργοποίησα και πήγα να γράψω το gmail μου. Εκεί έπαθα φρίκη και είπα.. "ωχ, από τώρα κολλάει;" καθώς κόλλησε για αρκετή ώρα το πληκτρολόγιο....:lol:

Τρεις μικρές παρατηρήσεις που έχουν να κάνουν με την αναπαραγωγή βίντεο είναι πως 1) θα ήθελα να έχει δυνατότερο ηχείο (στην μουσική είναι δύναμη και δεν υπάρχει πρόβλημα), 2) σε μερικά βίντεο που μου παίζουν σε άλλες συσκευές κανονικά, "τρώγεται ο ήχος" (το φαινόμενο της μασημένης κασέτας), 3) έχω την εντύπωση πως το S3 είχε λίγο καλύτερη ευκρίνεια (προσοχή, δεν μιλάω για ποιότητα χρωμάτων ούτε για απόδοση της οθόνης.)

Κατά τα λοιπά, είναι άψογο και απροβλημάτιστο το κινητό. Δεν το μετάνιωσα.

Για την ευκρινεια, ειναι η ιδεα σου:p

Το ηχειο ειναι δυνατο, αλλα δεν εχει μπασο... Βεβαια, ενταξει, μια χαρα ειναι σε γενικες γραμμες, γιατι κυκλοφορουν πολυ χειροτερα.

Αυτο που τρωγεται ο ηχος δεν μoυ εχει συμβει ποτε. Μηπως να δοκιμαζες αλλον player? πχ mx player??

Οτι πάρεις 100...

Καλησπέρα παιδιά...

Σαν κάτοχος Samsung (Νote, s3) λέω να αλλάξω και να δοκιμάσω και LG μια και παντού διαβάζω τα καλύτερα...

Αυτό που σκέφτομαι είναι το G2...

Αλλά επειδή κάτι βασικό που θέλω είναι το call recording, πράγμα που μπορείς να ενεργοποίησεις στα Samsung κινητά πειράζοντας την εφαρμογή του τηλεφώνου με τρομερά αποτελέσματα (δουλεύει δηλαδή άψογα γράφοντας πεντακάθαρα και εσένα και τον συνομιλητή σου), χωρίς την ανάγκη χρήσης κάποιας third party εφαρμογές (που οι περισσότερες αν όχι όλες ΔΕΝ δουλεύουν σωστά)...

Έτσι ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του G1 (μια και το G2 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα), αν μέσω κάποιας Costum Rom έχει ενεργοποιηθεί το call recording στην Default εφαρμογή του τηλεφώνου, όπως γίνεται σε όλα τα Galaxy...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα παιδιά...

Σαν κάτοχος Samsung (Νote, s3) λέω να αλλάξω και να δοκιμάσω και LG μια και παντού διαβάζω τα καλύτερα...

Αυτό που σκέφτομαι είναι το G2...

Αλλά επειδή κάτι βασικό που θέλω είναι το call recording, πράγμα που μπορείς να ενεργοποίησεις στα Samsung κινητά πειράζοντας την εφαρμογή του τηλεφώνου με τρομερά αποτελέσματα (δουλεύει δηλαδή άψογα γράφοντας πεντακάθαρα και εσένα και τον συνομιλητή σου), χωρίς την ανάγκη χρήσης κάποιας third party εφαρμογές (που οι περισσότερες αν όχι όλες ΔΕΝ δουλεύουν σωστά)...

Έτσι ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του G1 (μια και το G2 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα), αν μέσω κάποιας Costum Rom έχει ενεργοποιηθεί το call recording στην Default εφαρμογή του τηλεφώνου, όπως γίνεται σε όλα τα Galaxy...

Γιάνναρε, άσε τις καστομιές, δεν χρειάζονται. Με μαμά ρομ και με αυτή την εφαρμογή (φυσικά μπορεί να δουλεύουν κι άλλες, απλά εγω αυτή χρησιμοποιώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=el

Ηχογραφούνται αυτόματα όλες οι κλήσεις, και οι 2 πλευρές, ακόμα και όταν μιλάω με bt. Τα πάντα όλα δηλαδή, απλά με μια εφαρμογή από το μάρκετ.

Γιάνναρε, άσε τις καστομιές, δεν χρειάζονται. Με μαμά ρομ και με αυτή την εφαρμογή (φυσικά μπορεί να δουλεύουν κι άλλες, απλά εγω αυτή χρησιμοποιώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=el

Ηχογραφούνται αυτόματα όλες οι κλήσεις, και οι 2 πλευρές, ακόμα και όταν μιλάω με bt. Τα πάντα όλα δηλαδή, απλά με μια εφαρμογή από το μάρκετ.

Έλα Γιάννο ευχαριστώ...

Καταρχήν τις customιές δεν μπορώ να τις αφήσω τουλάχιστον σε επίπεδο εμφάνισης (εικονιδίων κλπ) γιατί θέλω το τηλέφωνο να φαίνεται όπως θέλω εγώ και όχι με τα κακαίσθητα (στα δικά μου μάτια πάντα) εικονίδια της LG/Samsung κλπ...

Αυτό τώρα με την εφαρμογή με ανέβασε (φαντάζομαι ότι ο developer αφού κατάφερε να το κάνει να δουλέψει στο G1 θα το καταφέρει και στο G2)... To μόνο που με απασχολεί είναι αν ακούγεται το "μπιπ" κατά την διάρκεια της ηχογράφησης και επίσης αν μπορείς να διαλέξεις να μην ηχογραφούνται όλες οι κλήσεις αλλά όποιες θες εσύ...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Έλα Γιάννο ευχαριστώ...

Καταρχήν τις customιές δεν μπορώ να τις αφήσω τουλάχιστον σε επίπεδο εμφάνισης (εικονιδίων κλπ) γιατί θέλω το τηλέφωνο να φαίνεται όπως θέλω εγώ και όχι με τα κακαίσθητα (στα δικά μου μάτια πάντα) εικονίδια της LG/Samsung κλπ...

Αυτό τώρα με την εφαρμογή με ανέβασε (φαντάζομαι ότι ο developer αφού κατάφερε να το κάνει να δουλέψει στο G1 θα το καταφέρει και στο G2)... To μόνο που με απασχολεί είναι αν ακούγεται το "μπιπ" κατά την διάρκεια της ηχογράφησης και επίσης αν μπορείς να διαλέξεις να μην ηχογραφούνται όλες οι κλήσεις αλλά όποιες θες εσύ...

Για να μην είμαστε εκτός θέματος, έχεις πμ. ;)

Για να αλλαξεις τα εικονιδια , ακομη κ στον μαμα launcher , κρατας πατημενο το εικονιδιο, το αφηνεις και βγαινει η επιλογη για κλικ και customization. Προσωπικα χρησιμοποιω το Droidicon , το οποιο εχει καλα εικονιδια για τα γουστα μου (το ειχα αγορασει απο παλια και συνεχιζω να το χρησιμοποιω). Πιστευω το ιδιο θα γινεται και με το G2 :)

παιδια το βρηκα στα 260 ευρω μεταχειρισμενο με μικρα σημαδακια στην οθονη να το παρω?

Οχι. Μια οθονη που χαρασεται δυσκολα, οταν εχει σημαδια ειναι κακομεταχειρισμενη. 200 επρεπε να το δινει.

Οχι. Μια οθονη που χαρασεται δυσκολα, οταν εχει σημαδια ειναι κακομεταχειρισμενη. 200 επρεπε να το δινει.

Μη σου πω οτι έπρεπε να το χαρίσει..

Φίλε οταν λες Μίκρα σιμαδακια τι ακριβως έννοεις;Χαρακιές;γρατσουνιες;;

Μη σου πω οτι έπρεπε να το χαρίσει..

Φίλε οταν λες Μίκρα σιμαδακια τι ακριβως έννοεις;Χαρακιές;γρατσουνιες;;

στην αγγελια ετσι λεει μικρα σημαδακια δεν πηγα απο κοντα να το δω

στην αγγελια ετσι λεει μικρα σημαδακια δεν πηγα απο κοντα να το δω

Δηλαδη εγω που σκεφτομαι να το δωσω και ειναι σαν καινουριο ποσο πρπει να το δωσω?

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

οχι κάτω από 300..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Αχ αυτά τα Android κινητά...Σα τα πουκάμισα τα αλλάζουμε... Με βλέπω επιστροφή στο iphone 5s...

Δηλαδη εγω που σκεφτομαι να το δωσω και ειναι σαν καινουριο ποσο πρπει να το δωσω?

φιλε αν σκεφτης οτι καινουργιο κανει γύρω στα 355-370 φανταζομαι 280 με 300 το πολυ!!βαση λογικής και πόση εγγυηση ειχει ακομα φυσικα!!

παιδια απο φοτο/βιντεο πώς παει το g??δεν εχω ακουσει και τα καλητερα λογια(ειδηκα σε ενα review ελληνικό για την καμερα ειπε οτι ειναι παρα πολυ μετρια!!!αν και 13 mp

πειτε και εσεις την γνωμη σας σκεφτομαι την αγορά του τηλεφωνου και εγω!!!

• The title was changed to LG Optimus G (E975)