Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πας στη βονταφον. Ειναι δωρεαν η αλλαγη σε microsim.

Σε 10 λεπτα θα εχεις τελειωσει.:)

Εγώ στην vodafone πλήρωσα 5€ για κάρτα microsim και σε 10 λεπτά είχε απενεργοποιηθεί η παλιά. Φυσικά εάν θέλεις να την χρησιμοποιήσεις στο παλιό χρειάζεται adaptor...

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ στην vodafone πλήρωσα 5€ για κάρτα microsim και σε 10 λεπτά είχε απενεργοποιηθεί η παλιά. Φυσικά εάν θέλεις να την χρησιμοποιήσεις στο παλιό χρειάζεται adaptor...

Επειδη ειχα παει προσφατα, μου ειπαν οτι κανονικα δεν εχει χρεωση. Βεβαια, εμενα με χρεωσαν 5 ευρω γιατι εχω 2 καρτες με τον ιδιο αριθμο και αλλαξα και τις 2.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Σχετικά με το πρόβλημα με τα δίκτυα 4G, στα specifications στο gsmarena γράφει: LTE 800 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 - E975 (market dependent)

Αυτό το market dependent ίσως δημιουργεί το πρόβλημα..

η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused:

To τηλεφωνο εξαφανιστηκε πληρως απο τα "καλα" σκρουτζομαγαζα, πολυ περιεργα τα πραγματα πλεον

Πριν λίγο νομίζω το είδα στο καιζερστορ στα 357.

Πάντως αν πάρω τη βονταφον νομίζω δε θα εξυπηρετηθώ για το lte. Έχει μιλήσει κανείς με την LG ;

Τέταρτη φόρτιση : 38 ώρες χρήσης και 12% υπόλοιπο μπαταρίας με 3:10 ώρες οθόνη (80% φωτειν), κλήσεις 2:10 ώρες, μουσική 1:30 ώρες και 20 λεπτά wifi. Είμαι πολύ ικανοποιημένος :)

το περελαβα πριν λιγο απο alfamobile.

ολα καλα, το εχω βαλει για φορτιση και θα ασχοληθω αργοτερα εντατικα.

ηρθε με 4.1.2 μεσα.

πρωτη εντυπωση πολλη!! μεγαλη οθονη, αλλα θα τη συνηθίσω φανταζομαι

το περελαβα πριν λιγο απο alfamobile.

ολα καλα, το εχω βαλει για φορτιση και θα ασχοληθω αργοτερα εντατικα.

ηρθε με 4.1.2 μεσα.

πρωτη εντυπωση πολλη!! μεγαλη οθονη, αλλα θα τη συνηθίσω φανταζομαι

Αν δεν τη θες όλη την οθόνη, δώσε λίγη σε εμένα

:lol::lol:

Αν δεν τη θες όλη την οθόνη, δώσε λίγη σε εμένα

:lol::lol:

:lol:

ενα αλουμινενιο εξαρτηματακι μηπως ξερεις τι ειναι και που χρησιμευει?

ηταν μεσα στο κουτι της συσκευασιας

Λογικα ειναι για να ανοιγει το πορτακι της σιμ

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Το βάζεις σε μια μικρή τρυπούλα στα αριστερά της συσκευής, εκεί κοντά στα πλήκτρα έντασης, πιέζεις και εξέρχεται από δίπλα μια συρόμενη βλακειούλα , για να βάλεις την κάρτα σίμ.

Δύο νύχτες συνεχόμενες το βάζω φόρτιση, το βγάζω στις 7 το πρωί, στις 9 είναι στο 80%....το κάνω restart το ξαναφορτιζω μέχρι τις 10 στο 100% και στις 12 είναι στο 95%... Στο μέρος που μαι τώρα πάσχω από σήμα... Ενδιάμεσα στους χρόνους που λεω κοιμάμαι... Και δε βρίσκω κάτι ύποπτο στη χρήση μπαταρίας...όλα ανοιχτα τα έχω..

Παιδια τελικα καμια θηκη εχει κανεις να προτεινει και απο που γιατι δεν μπορω να βρω πουθενα και δεν το βλεπω να κραταει χωρις θηκη.

Παιδια τελικα καμια θηκη εχει κανεις να προτεινει και απο που γιατι δεν μπορω να βρω πουθενα και δεν το βλεπω να κραταει χωρις θηκη.

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=58345

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αγορασα τη θηκη σιλικονης απο το Πλαισιο. Πολυ καλη και πρακτικη (και φθηνη).

Το τηλεφωνο πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι, η LG κλαιν μαιν marketing έχει αλλα η κοινότητα δουλεύει γι αυτήν...

Την προηγούμενη πέμπτη το έιχα παραγγείλει απο smarties.gr, όλο στο αύριο θα μας έρθει και αύριο θα το πάρετε με είχαν.

Νευριάζω την τρίτη, λοιπόν, και ακυρώνω την παραγγελία απο smarties και παραγγέλνω απο i-buy. Στο τηλέφωνο που μίλησα με ένα παλικάρι μου είπε πως είχαν ένα (σ.σ. ισχυρίστηκε οτι το κοίταζε εκείνη την ώρα) και έκανα επι τόπου την παραγγελία.

Σήμερα, λοιπόν, που περίμενα να μου έρθει η συσκευή, και αφού το περίμενα πρωι, ο courier δεν εμφανίστηκε ποτε... Παίρνω τηλέφωνο και μου λένε οτι τους έχει τελειώσει απο στοκ και θα περιμένουν απο εβδομάδα... Αφού του εξήγησα πως ακριβώς έκανα την παραγγελία, μου έιπε σε μια έκλαμψη ειλικρίνειας οτι έχουν προτεραιότητα τα ήδη πληρωμένα, πράγμα λογικό, απλά πες το μου απο την αρχή να ξέρω και εγώ πως να κινηθώ.

Το είδα και στο καιζερ καπάκι σήμερα το μεσημεράκι, τους παίρνω κατευθείαν και μου λένε οτι έιχαν 6 συνολικά συσκευές. Μου εγγυούνται οτι θα το έχω αύριο στην πόρτα μου και προχώρησα κανονικά στην παραγγελία. Πρίν απο λίγο (ώρα 20:00) τους ξαναπήρα γιατι το κατάστημα εξαφανίστηκε απο το skroutz. Μου επιβεβαίωσαν οτι θα το λάβω αύριο...

Άντε να δούμε :p

Το τηλεφωνο πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι, η LG κλαιν μαιν marketing έχει αλλα η κοινότητα δουλεύει γι αυτήν...

Την προηγούμενη πέμπτη το έιχα παραγγείλει απο smarties.gr, όλο στο αύριο θα μας έρθει και αύριο θα το πάρετε με είχαν.

Νευριάζω την τρίτη, λοιπόν, και ακυρώνω την παραγγελία απο smarties και παραγγέλνω απο i-buy. Στο τηλέφωνο που μίλησα με ένα παλικάρι μου είπε πως είχαν ένα (σ.σ. ισχυρίστηκε οτι το κοίταζε εκείνη την ώρα) και έκανα επι τόπου την παραγγελία.

Σήμερα, λοιπόν, που περίμενα να μου έρθει η συσκευή, και αφού το περίμενα πρωι, ο courier δεν εμφανίστηκε ποτε... Παίρνω τηλέφωνο και μου λένε οτι τους έχει τελειώσει απο στοκ και θα περιμένουν απο εβδομάδα... Αφού του εξήγησα πως ακριβώς έκανα την παραγγελία, μου έιπε σε μια έκλαμψη ειλικρίνειας οτι έχουν προτεραιότητα τα ήδη πληρωμένα, πράγμα λογικό, απλά πες το μου απο την αρχή να ξέρω και εγώ πως να κινηθώ.

Το είδα και στο καιζερ καπάκι σήμερα το μεσημεράκι, τους παίρνω κατευθείαν και μου λένε οτι έιχαν 6 συνολικά συσκευές. Μου εγγυούνται οτι θα το έχω αύριο στην πόρτα μου και προχώρησα κανονικά στην παραγγελία. Πρίν απο λίγο (ώρα 20:00) τους ξαναπήρα γιατι το κατάστημα εξαφανίστηκε απο το skroutz. Μου επιβεβαίωσαν οτι θα το λάβω αύριο...

Άντε να δούμε :p

Ακριβως η ιδια κατασταση και με μενα με το smarties. Ενδιαμεσα ομως εγω πηγα για διακοπες και δεν ασχοληθηκα, και σημερα με πηραν τηλεφωνο να μου πουν οτι μου το στελνουν. Λογικα αυριο θα φτασει. :)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Αγοραστηκε σημερα απο σκρουτζομαγαζο της ομονοιας,Γαλλικης προελευσης αν κρινω απο τα γραφομενα στο κουτι και το βιβλιαρακ οδηγιων που ειναι μονο στα Γαλλικα.Ουδεν προβλημα,αλλωστε γνωριζω την γλωσσα καπως καλα(ευχαριστω μαμα που με εστελνες φροντιστηριο:) ) το μονο χρησιμο που γραφει ειναι το πως ανοιγει το sim port.Συντομα θα επανελθω με γενικες και ειδικες εντυπωσεις.Παρεπιπτοντως δεν γνωριζω αν ακομα εχει κυκλοφορησει οδηγος root κτλ.

Αγορασα τη θηκη σιλικονης απο το Πλαισιο. Πολυ καλη και πρακτικη (και φθηνη).

Την πήρα κι εγώ αλλα μου τη σπάει γιατι κολλάει στο γυαλί πίσω και κάνει "νερά" :p Αγόρασα με 8€ και μία απο Vodafone (καπάκι) που μ' αρέσει περισσότερο :D

Την πήρα κι εγώ αλλα μου τη σπάει γιατι κολλάει στο γυαλί πίσω και κάνει "νερά" :p Αγόρασα με 8€ και μία απο Vodafone (καπάκι) που μ' αρέσει περισσότερο :D

Οντως, αλλα περιμενω απο μερα σε μερα τις ζελατινες προστσιας για το πισω μερος κι πιστευω οτι με αυτες πανω, δεν θα κολλαει η πλατη στη θηκη.

;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2296447

Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό? Γιατί προσπαθώ και μου λέει πως δεν είναι έγκυρος ο κώδικας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2296447

Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό? Γιατί προσπαθώ και μου λέει πως δεν είναι έγκυρος ο κώδικας.

Για το G είναι 3845#*975# .Κέρδος δεν βλέπω πάντως που το δοκίμασα. :)

• The title was changed to LG Optimus G (E975)