Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα η μπαταρια του G που κυμαινεται; Γιατι αλλου διαβαζω οτι ειναι καλυτερη απο του s3 αλλου ισάξια αλλου χειρότερη...που να βγαλεις ακρη. Βγάζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια μερα με 2-3 ωρες τηλεφωνα και μετριο 3g/wifi browsing;

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα παιδια.εχει προσεξει κανεις οτι αλλαζει το ποσοστο της μπαταριας προς τα επανω.αππ πχ 58% μετα απο λιγο παει 60%.αυτο φαινεται και στην χρηση της μπαταριας σαν μικρο καρδιογραφημα...

Καλημέρα. OG και N4 κατω απο 400 πλέον πραγματικά δε ξέρω ποιο να επιλέξω.
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Αν έχεις το "θέμα" latest software τότε Ν4. Αν όχι τότε OpG. Είναι καλύτερο σε όλα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

παιδια επειδη ειχα το nexus και ηταν σφαιρα...βλακεια που το εδωσα...τι διαφορες εχει το g? ιδιo hardware δχεν εχουν? και για την οθονη που λενε..το optimus g εχει καλυτερη οθονη? ιδια δεν ειναι?δηλαδη διπλα διπλα φενεται η διαφορα? σορρυ αν σας κουρασα! στεφτομαι να το παρω γιαυτο...αλλα αν δεν εχει ορατες διαφoες με το nexus...

Εξακολουθεί βέβαια ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας να είναι η κάμερα καθώς σε ένα review άκουσα ότι είναι προ τριετίας η δυνατότητές της...

Επίσης -για μένα πάντα- είναι επίφοβο το εξόγκωμα που έχει η κάμερα πίσω.

Συμφωνώ!!! ίσως είναι και το μόνο θέμα που με απασχολέι και δεν το έχω αποφασίσει ακόμα...

Το παράγγειλα σήμερα. Εντυπώσεις όταν το παραλαβω.

Μια ακόμα ερωτηση. Το πληκτρολόγιο του έχει swype ή πρέπει να το κατεβασεις;

Η τεχνολογια που εχει αναπτυξει ο Γαλαξιας και ακολουθουν πολλες αλλες εταιριες, μαζι και η LG, ειναι πιο μπροστα. Να αναφερθω στους αισθητηρες που κανουν πιο ευκολη και ανετη την επικοινωνια και οχι μονο. Δεν εχω πεσει στην παγιδα στο υπερ του δεοντος αγαπητε Γιαννη, γιατι δεν σχολιασα εγω πρωτος για το κινητο μου, ουτε ανεφερα πως παταει καποιο αλλο κινητο με αμετροεπεια και υπερβολη. Εχεις λαθος εκει. Η αναλυση σου, εχει αντικειμενικη ταυτοτητα, αλλα με προκαταληψη, η οποια ειναι φανερη, οπως η μυγα μεσα στο γαλα.

Πρόσεξε κάτι, δηλωσα ότι το είχα στο χέρια μου ένα χρόνο. Αν ήταν μάπα δεν θα το κράταγα τόσο και αν είχα φουλ προκατάληψη δεν θα το δήλωνα.

Έχεις δίκιο σε κάτι όμως, δεν γουστάρω την Samsung για πολλούς λόγους που βαριέμαι να αναφέρω και τους φανς αυτής.

Έκανα λάθος που σε θεώρησα σαν τους κλασικούς κοντοφθαλμους και γι αυτό ζητώ συγνώμη.

Αυτό που διεκρινες ήταν περισσότερο μπουχτισμα, παρά προκατάληψη και ίσως παίζει ρόλο ο ένας χρόνος που το είχα.

Αλλά αυτά που γράφω φίλε μου είναι αλήθειες και χαίρομαι που επιτέλους βρήκα ένα κινητό σε λογική τιμή να αντικαταστησω το γαλαξία.

Αυτά, με όση αντικειμενικοτητα γίνεται να έχω σαν extreme ψυχακιας χρήστης.

Κι εδώ μόλις βρω στραβά θα τα γράψω, μην αμφιβαλεις,HTC alcoolic είμαι εξάλλου :-P δεν θα κολλήσω εδώ.

Απλα έχω πιάσει μια συσκευή στα χέρια μου, που με αφήνει για την ώρα με το στόμα ανοιχτό έτσι όπως δουλεύει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Κοίτα, μέχρι στιγμής το ψηλότερο που έχω δει να ανεβάζει σε φουλ χρήση είναι 37 βαθμούς και είναι λίγο ζεστό ψηλά στην κάμερα, οπότε δεν το αισθάνεσαι ιδιαίτερα στο χέρι.

Σε παιχνίδι τύπου most wanted έχει πάει μέχρι 40. Παρά πολύ καλές θερμοκρασίες, άρα δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα θεωρώ.

Επίσης όταν δει πως ανεβαίνει γρήγορα η θερμοκρασία, ρίχνει μόνο του την φωτεινότητα για να την σταθεροποιησει.

Θερμοκρασίες μπαταρίας εννοείς,για μέτρα κι επεξεργαστή.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Θερμοκρασίες μπαταρίας εννοείς,για μέτρα κι επεξεργαστή.

Ναι, στην μπαταρία αναφέρομαι. Απλα επειδή δεν ζεματάει δεν μπήκα στην διαδικασία να δω τον επεξεργαστή.

Κι επειδή κάμερα ακούμε και κάμερα δεν βλέπουμε, ανεβάζω μια πρωινή από Κουμ Καπι Χανιά, στο αυτοματο με μόνη επέμβαση ένα κλικ κάτω στην φωτεινοτητα γιατί είχε πολύ φως.

Γενικά πάντως στο αυτοματο δεν τα πάει καθόλου καλά, αν επεμβεις με ρυθμίσεις πχ συννεφιά, ήλιος κλπ τα πάει πολύ καλύτερα. Έβαλα συντόμευση στο μενού της κάμερας για γρήγορη πρόσβαση στο μενού αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ναι, στην μπαταρία αναφέρομαι. Απλα επειδή δεν ζεματάει δεν μπήκα στην διαδικασία να δω τον επεξεργαστή.

Κι επειδή κάμερα ακούμε και κάμερα δεν βλέπουμε, ανεβάζω μια πρωινή από Κουμ Καπι Χανιά, στο αυτοματο με μόνη επέμβαση ένα κλικ κάτω στην φωτεινοτητα γιατί είχε πολύ φως.

Γενικά πάντως στο αυτοματο δεν τα πάει καθόλου καλά, αν επεμβεις με ρυθμίσεις πχ συννεφιά, ήλιος κλπ τα πάει πολύ καλύτερα. Έβαλα συντόμευση στο μενού της κάμερας για γρήγορη πρόσβαση στο μενού αυτό.

Προσωπική μου άποψη, για 13 mp κάμερα και συνθήκες ημέρας η φωτογραφία δεν είναι καλή. Μπορώ να πω ότι αρκετά κινητά προ 2ετίας με 5 mp σε συνθήκες ημέρας βγάζουν πολύ καλύτερες φωτογραφίες. Η LG δεν το έχει τα της κάμερας, βέβαια δεν είμαι ειδικός απλά λέω αυτά που βλέπω, Ας μιλήσουν καλύτερα με επιχειρήματα οι πιο ειδικοί.

frastgr

Προσωπική μου άποψη, για 13 mp κάμερα και συνθήκες ημέρας η φωτογραφία δεν είναι καλή. Μπορώ να πω ότι αρκετά κινητά προ 2ετίας με 5 mp σε συνθήκες ημέρας βγάζουν πολύ καλύτερες φωτογραφίες. Η LG δεν το έχει τα της κάμερας, βέβαια δεν είμαι ειδικός απλά λέω αυτά που βλέπω, Ας μιλήσουν καλύτερα με επιχειρήματα οι πιο ειδικοί.

Εντάξει είπαμε μην τα ισωπεδώνουμε και όλα. Όχι και καλύτερες οι κάμερες των 5 και προ διετίας κιόλας. Ναι για 13 δεν βγάζει καλές , αλλά γενικώς μια χαρά αποδεκτές είναι.

Σαφώς και πάσχει η LG στο θέμα κάμερα , αλλά μην το μηδενίζουμε κιόλας γιατί δεν είναι έτσι. Καθαρή είναι , βλέπεις πολύ καλά όλα τα αντικείμενα αλλά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι κι ότι καλύτερο. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εντάξει είπαμε μην τα ισωπεδώνουμε και όλα. Όχι και καλύτερες οι κάμερες των 5 και προ διετίας κιόλας. Ναι για 13 δεν βγάζει καλές , αλλά γενικώς μια χαρά αποδεκτές είναι.

Σαφώς και πάσχει η LG στο θέμα κάμερα , αλλά μην το μηδενίζουμε κιόλας γιατί δεν είναι έτσι. Καθαρή είναι , βλέπεις πολύ καλά όλα τα αντικείμενα αλλά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι κι ότι καλύτερο. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω.

Τη γνώμη μου είπα φίλε η οποία μπορεί να μη σου αρέσει τι να κάνουμε. Η φωτογραφία είναι αρκετά θολή και με θότυβο στα σκιερά μέρη. Δλδ εσύ περίμενες να μην βλέπουμε αντικείμενα για να μην είναι καλή; Π.Χ. στην κοπελιά που περπατάει δεν διακρίνεται κάποιο χαρακτηριστικό καθαρά, είναι θολή η φωτογραφία. και δεν μηδενίζω τίποτα αντικειμενικά τη γνώμη μου γράφω, αυτή η φωτογραφία είναι καλύτερη από ένα HTC one s ας πούμε; από ένα Νοκια με 5mp προ 2ετίας; από όλα τα mid range κινητά της Sony; καλά να μην μιλήσω γι' άλλα για παράδειγμα ένα xperia p που έχω το βάζει κάτω με τα χίλια να μη σου πω ότι και το sony live που έχω καλύτερες βγάζει σε συνθήκες ημέρας. Έχω και το 4Χ τα ίδια χάλια και χειρότερα, είχα πριν το 2Χ και OB τα ίδια φίλε μου η LG δεν το έχει με τις κάμερες. Ναι είναι αρκετά καλό κινητό άλλα κάμερα δεν .....................!!!!! Φυσικά όπως είπα είναι προσωπική μου άποψη και ούτε ειδικός είμαι άλλα αυτή είναι η γνώμη μου.

frastgr

Τη γνώμη μου είπα φίλε η οποία μπορεί να μη σου αρέσει τι να κάνουμε. Η φωτογραφία είναι αρκετά θολή και με θότυβο στα σκιερά μέρη. Δλδ εσύ περίμενες να μην βλέπουμε αντικείμενα για να μην είναι καλή; Π.Χ. στην κοπελιά που περπατάει δεν διακρίνεται κάποιο χαρακτηριστικό καθαρά, είναι θολή η φωτογραφία. και δεν μηδενίζω τίποτα αντικειμενικά τη γνώμη μου γράφω, αυτή η φωτογραφία είναι καλύτερη από ένα HTC one s ας πούμε; από ένα Νοκια με 5mp προ 2ετίας; από όλα τα mid range κινητά της Sony; καλά να μην μιλήσω γι' άλλα για παράδειγμα ένα xperia p που έχω το βάζει κάτω με τα χίλια να μη σου πω ότι και το sony live που έχω καλύτερες βγάζει σε συνθήκες ημέρας. Έχω και το 4Χ τα ίδια χάλια και χειρότερα, είχα πριν το 2Χ και OB τα ίδια φίλε μου η LG δεν το έχει με τις κάμερες. Ναι είναι αρκετά καλό κινητό άλλα κάμερα δεν .....................!!!!! Φυσικά όπως είπα είναι προσωπική μου άποψη και ούτε ειδικός είμαι άλλα αυτή είναι η γνώμη μου.

Ωραία δεκτή η άποψή σου, απλά δεν ταιριάζουμε στο 100%. Η κάμερα είναι πολύ πίσω σε σχέση με ανταγωνισμό , απλά δεν συμφωνώ με το σκέλος των παλιών κινητών. :)

Εν τω μεταξύ έχεις πάρει χαμπάρι βρε συ πόσο μακριά είναι η κοπέλα? Τι λεπτομέρειες να δείς?

Τέλος όμως συμφωνούμε ότι είναι ένα άψογο τηλέφωνο με όχι καλή κάμερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Υπαρχουν πολλα συγκριτικα για τις καμερες ολων αυτων online, αναζητηστε τα για καλυτερη αποψη. Εγω θα πω το εξης, ουδεις τελειος. Καθε συσκευη εχει κι ενα πασχον σημειο. Τα ειδα εγω προσωπικα, σε ορισμενα σημεια αποδιδει καλα το G και σε αλλα οχι, ισως να ναι περισσοτερα απο τους ανταγωνιστες. Το τελικο αποτελεσμα κρινεται ικανοποιητικο, εκτος κι αν εχει σκοταδι οποτε μονο το Lumia 920 μπορει να αποδωσει σωστα, κανεις αλλος.

Π.Χ. στην κοπελιά που περπατάει δεν διακρίνεται κάποιο χαρακτηριστικό καθαρά, είναι θολή η φωτογραφία.
Συγνωμη που θα παρεμβω, αλλα προσεξες κατι σημαντικο φιλε μου ? Η φωτοτογραφια εχει συμπιεστει. Δεν ειναι οπως τραβηχτηκε. Κατεβασε τη και θα δεις οτι ειναι μονο 543 kb. Αυτονοητο ειναι το ολο θαμπωμα και στο προσωπο της κοπελας, και παντου. Δε τραβαει τετοιες φωτο οποιαδηποτε 13αρα καμερα απλη λογικη, αυτονοητο. Αν το εψαχνες λιγο οπως εγω, θα εβλεπες το γιατι το ολο θαμπωμα.

Δεκτα ολα αυτα που λετε αλλα ειναι γεγονος οτι η καμερα δεν ακολουθει το υπόλοιπο κινητο. Ειναι φανερα πισω.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεκτα ολα αυτα που λετε αλλα ειναι γεγονος οτι η καμερα δεν ακολουθει το υπόλοιπο κινητο. Ειναι φανερα πισω.

Άλλωστε κανένα κινητό δεν έχει βγει ποτέ, χωρίς έστω ένα μικρό ελάττωμα. Εγώ προσωπικά προτιμώ να είναι αυτό το ελάττωμα του. Ίσως σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση διορθωθεί.

Η κάμερα εντάξει, μια χαρά είναι, δεν είναι η καλύτερη άλλα το αποτέλεσμα που έχει στις λήψεις την ημέρα είναι παρά Πολύ καλό. Την νύχτα το αποτέλεσμα είναι μέτριο. Και μερικές φορές κακό αν έχει Πολύ χαμηλό φωτισμό. Αλλά αυτές οι λεπτομέριες είναι που ξεχωρίζουν τις κάμερες.

Μακάρι να είχα την κάμερα του Lumia 920 η του iPhone άλλα και με αυτήν ικανοποιημένος είμαι.

Άλλωστε κανένα κινητό δεν έχει βγει ποτέ, χωρίς έστω ένα μικρό ελάττωμα. Εγώ προσωπικά προτιμώ να είναι αυτό το ελάττωμα του. Ίσως σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση διορθωθεί.

Φυσικα και προτιμαμε να ειναι μονο αυτο το ελαττωμα και οχι κατι αλλα κατασκευαστικα και λειτουργικα οπως φθηνα πλαστικα, lags σε απλες λειτουργιες, κακη ποιοτητα ληψης κτλ.

Επειδη πρεπει να τελειωνει η συζητηση αυτη, στα 400 ευρω ειναι οχι απλα εξαιρετικη προταση αλλα η καλυτερη δυνατη επενδυση. Και παρα τις διαφορες "ερινυες" εδω μεσα που φωναζουν το αντιθετο, θα παρει και επομενη αναβαθμιση οποτε, με βαση την σοβαρη δουλεια της LG, θα γινει ακομα καλυτερο και θα ναι κοντα στην κορυφη για μεγαλο διαστημα. Τι αλλο μπορει να ζητησει κανεις ; Εκτος απο το Key Lime Pie, αυριο κιολας, στο κινητο του...

Φυσικα και προτιμαμε να ειναι μονο αυτο το ελαττωμα και οχι κατι αλλα κατασκευαστικα και λειτουργικα οπως φθηνα πλαστικα, lags σε απλες λειτουργιες, κακη ποιοτητα ληψης κτλ....

Συμφωνώ! Ειδικά που εγώ έχω και θέμα με τον ήχο.... Οπότε δεν μένουν και πολλά!!:lol:

Εκτος απο το Key Lime Pie, αυριο κιολας, στο κινητο του...

:whistle:

Παιδιά μόλις παρέλαβα και βγάζω ζελατίνες :D

Το αυτοκόλλητο που έχει πίσω με το serial number και το imei να το βγάλω;

Στην θερμοκρασία επεξεργαστή είναι το ζουμί:p

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

To built in app για το notification led τι σε αφηνει να παραμετροποιήσεις; Mόνο σε ποιά events θα ανάβει; Χρώμα και συχνότητα;Στο xda διαβασα οτι αναβοσβηνει μια φορα ανά 30" χωρις αυτο να αλλαζει ουτε μέσω root + lightflow μιας και δεν υποστηριζεται, αλλα δεν ειμαι σιγουρος για ποιο απ'ολα τα optimus G -E975 , LS970 , Ε971 , Ε973- μιλούσαν. Edited by Lacrymosa
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Κοίτα, μέχρι στιγμής το ψηλότερο που έχω δει να ανεβάζει σε φουλ χρήση είναι 37 βαθμούς και είναι λίγο ζεστό ψηλά στην κάμερα, οπότε δεν το αισθάνεσαι ιδιαίτερα στο χέρι.

Σε παιχνίδι τύπου most wanted έχει πάει μέχρι 40. Παρά πολύ καλές θερμοκρασίες, άρα δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα θεωρώ.

Επίσης όταν δει πως ανεβαίνει γρήγορα η θερμοκρασία, ρίχνει μόνο του την φωτεινότητα για να την σταθεροποιησει.

Σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση, κάτι τελευταίο, σου μειώνει την φωτεινότητα της οθόνης καμιά φορά;

Φιλικά, Κύρος.:)

• The title was changed to LG Optimus G (E975)