Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι έτσι σε όλα τα κινητά. Στο δικό μου αν και έχει 16 GB εσωτερική μνήμη, για εγκατάσταση εφαρμογών είναι διαθέσιμα τα 2, τα οποία είναι και αρκετά, απλά επειδή έχω πολλές εφαρμογές δεν θα ήθελα να είναι μικρότερη.

Μπορεί κάποιο παιδί που έχει το κινητό να το επιβεβαιώσει;

2,68 γιγα τα χρησιμοποιώ ήδη πάντως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

2,68 γιγα τα χρησιμοποιώ ήδη πάντως.

Για εφαρμογές πάντα έτσι; Αν είναι έτσι είναι πολύ καλά.

Για εφαρμογές πάντα έτσι; Αν είναι έτσι είναι πολύ καλά.

Ναι βρε, στις εφαρμογές αναφέρομαι. :-)

Όσον αφορά τώρα το σήμα, μια χαρά είναι για την ώρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

......

Δεν τραβάω πια ζόρι με τις αναβαθμίσεις , μιας κι εδώ που είναι πλέον το ανδρόιντ λίγα επιπλέον δίνει κάθε φορά. Βασικό είναι πια για μένα να δουλεύει άριστα η συσκευή και όχι να κολλάει η συλλογή επειδή πήρα μια βιαστική jelly. Με 4.1.2 ειναι αυτή την στιγμή και δουλεύει άψογα, οπότε δεν μας νοιάζει τι αριθμό γράφει στις ρυθμίσεις. ;)

.........

'σαι καλος εσύ! 'σαι καλοοοοοος! :shifty:

Από λήψη σήματος κινητής πως είναι ? Στο μ.ο. ?

Εμένα προσωπικά με έχει εντυπωσιάσει. Σε σημεία που με το HOX κοβώμουν ή έχανα από λίγο έως τελείως τον συνομιλιτή, με το OpG δεν έχω πια ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Και είχα σε πολύ υπόλυψη το HOX σ' αυτό (λύψη). Τι να πω, δηλαδή! :rolleyes:

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εμένα προσωπικά με έχει εντυπωσιάσει. Σε σημεία που με το HOX κοβώμουν ή έχανα από λίγο έως τελείως τον συνομιλιτή, με το OpG δεν έχω πια ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Και είχα σε πολύ υπόλυψη το HOX σ' αυτό (λύψη). Τι να πω, δηλαδή! :rolleyes:

Κι εγώ κάτι τέτοιο είχα διαβάσει σε ένα ξένο review ότι έχει εξαιρετική λήψη και ήθελα να το επιβεβαιώσω.

Είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ γιατί μέσα στο σπίτι μου με την κοσμοτε μιλάω οριακά με τις περισσότερες συσκευές

Κι εγώ κάτι τέτοιο είχα διαβάσει σε ένα ξένο review ότι έχει εξαιρετική λήψη και ήθελα να το επιβεβαιώσω.

Είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ γιατί μέσα στο σπίτι μου με την κοσμοτε μιλάω οριακά με τις περισσότερες συσκευές

Εγώ εκεί που είχα θέμα με κοσμοτε στο σαλόνι με το s3, τώρα με το G είχα 2 γραμμές και μίλαγα μια χαρά.

Δυστυχώς από χθες η εταιρεία μας γύρισε σε βοντα κι έτσι δεν μπορώ να πω κάτι περαιτέρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παιδιά επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προχωρήσω στην αγορά του Optimus G , θά ήθελα να ρωτήσω κάτι που για μένα είναι πολύ βασικό . Ακούω πολύ μουσική πάνω στην μηχανή και με το iphone 4S που έχω τώρα δεν είμαι ευχαριστημένος όσον αφορά την ένταση του ήχου , θα ήθελα κάτι πιό δυνατό. Το optimus G πώς είναι ? Έχει αρκετή ένταση ?

Σας ευχαριστώ πολύ

Παιδιά επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προχωρήσω στην αγορά του Optimus G , θά ήθελα να ρωτήσω κάτι που για μένα είναι πολύ βασικό . Ακούω πολύ μουσική πάνω στην μηχανή και με το iphone 4S που έχω τώρα δεν είμαι ευχαριστημένος όσον αφορά την ένταση του ήχου , θα ήθελα κάτι πιό δυνατό. Το optimus G πώς είναι ? Έχει αρκετή ένταση ?

Σας ευχαριστώ πολύ

Αρκετά δυνατός και καθαρός ήχος το βασικότερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

οκ.ευχαριστώ πολύ

Αν κανεις την κινηση, ασε στην ακρη τα δικα του ακουστικα και επελεξε ενα ποιοτικο ζευγαρι earphones, με sensitivity > 110db. Ειναι ενας παραγοντας που πολλοι δεν τον προσεχουν, που ομως καθοριζει την max σταθμη ηχου (ενταση). Οσο πιο ευαίσθητο ειναι το ακουστικο τοσο μεγαλυτερη σταθμη θα σου δωσει σε μια δεδομενη ισχυ.

Για παράδειγμα:

http:// http://www.ebay.co.uk/itm/AKG-K-321-In-Ear-Earphones-Headphones-Brand-New-Packaging-/121106444187

Το παραπανω ειναι μια καλη πρόταση σε λογικη παντα τιμη.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αν κανεις την κινηση, ασε στην ακρη τα δικα του ακουστικα και επελεξε ενα ποιοτικο ζευγαρι earphones, με sensitivity > 110db. Ειναι ενας παραγοντας που πολλοι δεν τον προσεχουν, που ομως καθοριζει την max σταθμη ηχου (ενταση). Οσο πιο ευαίσθητο ειναι το ακουστικο τοσο μεγαλυτερη σταθμη θα σου δωσει σε μια δεδομενη ισχυ.

Για παράδειγμα:

http:// http://www.ebay.co.uk/itm/AKG-K-321-In-Ear-Earphones-Headphones-Brand-New-Packaging-/121106444187

Το παραπανω ειναι μια καλη πρόταση σε λογικη παντα τιμη.

αν ειχαν και μικρόφωνο...

αν ειχαν και μικρόφωνο...

Με εξαίρεση τα handsfree της Apple γιατί δεν τα ξέρω, δεν τα έχω δοκιμάσει, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις σοβαρό ακουστικό που να είναι και HF μαζί. 'Η hands free θα έχεις ή ακουστικά.

Μόλις το παρήγγειλα. Θα με έχετε στην παρέα σας σε λίγες μέρες. :D

Υπάρχει κάποιος οδηγός για εύκολο root, για να του το κάνω μόλις το πάρω;

Με το motochoper το εκανα ροοτ σε ενα λεπτο .. παρτο πρωτα να δουμε τι εκδοση φοράει και θα σε πω με ποιον θα το κανεις

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2228613

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Με τρωει το χερι μου και μενα να σας πω την αληθεια..

Μην το σκέφτεσαι καθόλου, το τηλέφωνο είναι εκπληκτικό και σε πολύ καλή τιμή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Με τρωει το χερι μου και μενα να σας πω την αληθεια..

Ξυσ' το! Ξυσ' το! :D

Για τα λ7 που ζηταει ειναι τρελο vfm. ;)

Ξυσ' το! Ξυσ' το! :D

Για τα λ7 που ζηταει ειναι τρελο vfm. ;)

Από το 0.50 και μετά το έχει ταράξει στις πτώσεις και το σκυλί τίποτα μιλάμε :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Από το 0.50 και μετά το έχει ταράξει στις πτώσεις και το σκυλί τίποτα μιλάμε :happy:

Α πα, πα, πα Παναγια μου. Δεν μπορω να βλεπω τετοια πραγματα! Καθε φορα που το ριχνανε χοροπηδουσε το στομαχι μου! :eek:

Να προτείνω, να δουμε ολοι ενα βιντεο unboxing γιατι ακομη και σημερα εβγαζα ζελατινα απο το κινητό. Τετοιο packing δεν εχω ξαναδει σε κινητο.:cool:

Το ηχείο της συσκευής είναι δυνατό; Βρήκα μια ωραία θήκη τύπου pouch, αλλά επειδή το ηχείο είναι χαμηλά, δεν θα ακούγεται πολύ όταν είναι στη θήκη.

Το ηχείο της συσκευής είναι δυνατό; Βρήκα μια ωραία θήκη τύπου pouch, αλλά επειδή το ηχείο είναι χαμηλά, δεν θα ακούγεται πολύ όταν είναι στη θήκη.

Ακούγεται, όχι καμπάνα αλλά το ακούς. Βέβαια πάντα βάζω και δόνηση μαζί με τον ήχο για καλύτερα. Έχουν υπάρξει φορές που ήταν στην τσέπη και δεν το άκουγα και μόνον από την δόνηση το κατάλαβα.

Πωω, ότι το μελεταγαμε κι έφυγε με φορά από το κρεβάτι κι έσκασε με δύναμη 1 μέτρο μακριά με την πλάτη.

Ευτυχώς χωρίς το παραμικρό. :-)

Edited by giannis12a

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Η li-po μπαταρία που έχει το κινητό έχει διάφορες από τις li-ion σε ότι αφορά την πρώτη φόρτιση; Γενικά θα μπορούμε να τη φορτίζουμε όπως τις li-ion που δεν έχουν περιορισμό;

Έψαξα αλλά δεν βρήκα ανάλογο thread, για αυτό το γράφω εδώ.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)