DimGalaxyS Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Καλησπερα σε ολους, επιχειρησα να περασω την CyanogenMod 10 ενω ειχα την 2.3.6 GB, ακολουθησα τον οδηγο για την εγκατασταση και μολις εφτασα στο βημα 7 που κανεις install zip from sd card και αφου το εκανα σε 3 δευτερα μου εκανε επανεκκινηση και κολλησε στο logo samsung, προσπαθησα να το βαλω σε recovery πατωντας home+vol up+power για να ξανακανω την εγκατασταση και δεν μπαινει, το μονο που κανει ειναι να ξαναμενει στο Logo samsung και να κολλαει εκει. θα εκτιμουσα την οποιαδηποτε βοηθεια σας. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Πέρνα πάλι ένα επίσημο Firmware με τρία αρχεία, re-partition και pit και ακολούθησε ξανά τον οδηγό. Όπως φαίνεται ήσουν λίγο άτυχος και κάτι δεν πήγε καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 ευχαριστω πολυ, θα το δοκιμασω παλι και τα ξαναλεμε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 με τον χώρο για τις εφαρμογές έχουμε κάτι? κάτι είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό αλλά δεν θυμάμαι... μου δείχνει συνολικό χώρο γύρω στα 400mb και έχω ήδη γεμίσει το μισό, και έχω βάλει μόλις γύρω στις 15 εφαρμογές Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leflyg Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Καλημερα και πολλα μπραβο για την βοηθεια που μας δινετε. ειμαι ψιλοασχετος εκανα root - semaphore- superuser και εχω 2.3.3 XXJVO GINGERBREAD και θα θελα νε ρωτησω τι μου προτεινετε για την αναβαθμιση του. Και παλι ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Καλημερα και πολλα μπραβο για την βοηθεια που μας δινετε. ειμαι ψιλοασχετος εκανα root - semaphore- superuser και εχω 2.3.3 XXJVO GINGERBREAD και θα θελα νε ρωτησω τι μου προτεινετε για την αναβαθμιση του. Και παλι ευχαριστω. για αρχή θα σου πω ότι είσαι σε λάθος θέμα ακολούθησε τον οδηγό και βάλε την jw6, βρίσκεται στο τέλος της σελίδας :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 με τον χώρο για τις εφαρμογές έχουμε κάτι? κάτι είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό αλλά δεν θυμάμαι... μου δείχνει συνολικό χώρο γύρω στα 400mb και έχω ήδη γεμίσει το μισό, και έχω βάλει μόλις γύρω στις 15 εφαρμογές Οσον αφορά τον χώρο κάντε το εξής. Μπείτε στο root explorer πηγαίνετε στο /data και μετά στο /app. Πατήστε το κουμπί του menu και στον διάλογο που θα ανοίξει πατήστε preferences-->sort order-->size. Τώρα θα σας έχει κατανείμει τις εφαρμογές στο /data/app απο την μικρότερη (σε MB) στην μεγαλύτερη. Δείτε ποιες εφαρμογές πιάνουν πολύ χώρο (συνήθως κάποια παιχνίδια) και πηγαίνετε ρυθμίσεις (συσκευής)--> εφαρμογές-->στην κάρτα SD, βρείτε μερικές απο τις "βαριές" εφαρμογές που εντοπίσατε με την βοήθεια του root explorer και επιλέξτε "μετακίνηση στην SD". Στέλνοντας στην SD κάποια παιχνίδια έχω γύρω στις 80 εφαρμογές εγκατεστημένες και 170 ΜΒ ελεύθερα στο data. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) Καλησπερα σε ολους, επιχειρησα να περασω την CyanogenMod 10 ενω ειχα την 2.3.6 GB, ακολουθησα τον οδηγο για την εγκατασταση και μολις εφτασα στο βημα 7 που κανεις install zip from sd card και αφου το εκανα σε 3 δευτερα μου εκανε επανεκκινηση και κολλησε στο logo samsung, προσπαθησα να το βαλω σε recovery πατωντας home+vol up+power για να ξανακανω την εγκατασταση και δεν μπαινει, το μονο που κανει ειναι να ξαναμενει στο Logo samsung και να κολλαει εκει. θα εκτιμουσα την οποιαδηποτε βοηθεια σας. Ευχαριστω εκ των προτερων. μολις τελειωσα την εγκατασταση της CyanogenMod 10 και των google apps και το galaxy δουλευε τελεια. Ειπα να περασω και το semaphore 2.0.3 και η συσκευη εχει κολλησει στην αρχικη οθονη στο powered by semaphore χωρις να κανει τπτ. Καμια προταση?? Edited August 29, 2012 by DimGalaxyS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Οσον αφορά τον χώρο κάντε το εξής. Μπείτε στο root explorer πηγαίνετε στο /data και μετά στο /app. Πατήστε το κουμπί του menu και στον διάλογο που θα ανοίξει πατήστε preferences-->sort order-->size. Τώρα θα σας έχει κατανείμει τις εφαρμογές στο /data/app απο την μικρότερη (σε MB) στην μεγαλύτερη. Δείτε ποιες εφαρμογές πιάνουν πολύ χώρο (συνήθως κάποια παιχνίδια) και πηγαίνετε ρυθμίσεις (συσκευής)--> εφαρμογές-->στην κάρτα SD, βρείτε μερικές απο τις "βαριές" εφαρμογές που εντοπίσατε με την βοήθεια του root explorer και επιλέξτε "μετακίνηση στην SD". Στέλνοντας στην SD κάποια παιχνίδια έχω γύρω στις 80 εφαρμογές εγκατεστημένες και 170 ΜΒ ελεύθερα στο data. Χρησιμοποιώ το astro manager και μέσα στο /data δεν υπάρχει τίποτα (Directory is empty)..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Δεν πιστεύω να κοιτάς στον sdcard/data. Χρειάζεσαι έναν File Explorer με δικαιώματα root για να δεις το /data. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Χρησιμοποιώ το astro manager και μέσα στο /data δεν υπάρχει τίποτα (Directory is empty)..! με τον astro δεν τα δείχνει, με root explorer τα δείχνει κανονικά να ρωτήσω όμως, δεν θα υπάρξει κάποια μείωση στις επιδόσεις όσων εφαρμογών περαστούν στην sd? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Εναλλακτικά, αν δεν μπορείτε να αγοράσετε τον root explorer, δοκιμάστε τον es explorer. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το root access απο τις ρυθμίσεις. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Tι γινεται με το download της 0830?Ολο σφαλμα σελιδα πεταει!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Tι γινεται με το download της 0830?Ολο σφαλμα σελιδα πεταει!! Στην σελίδα 537 του θέματός της cm10 στο xda υπάρχει mirror. Επίσης δούλευει το link του torrent στο download site της cyanogenmod. Edited August 30, 2012 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Στην σελίδα 537 του θέματός της cm10 στο xda υπάρχει mirror. Επίσης δούλευει το link του torrent στο download site της cyanogenmod.Σε ευχαριστω. Με τον flash player τι γινεται? Υπαρχει καποια εναλακτικη εφαρμογη αντιστοιχη? Edited September 1, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Σε ευχαριστω. Με τον flash player τι γινεται? Υπαρχει καποια εναλακτικη εφαρμογη αντιστοιχη? O flash player με επαναφορα της εφαρμογης με το titanium μου λειτουργει κανονικα. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Και για όσους δεν έχουν κρατήσει backup του flash player με το titanium http://d-h.st/7Ds Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 δεν λέω, μεγάλη έλλειψη ο fash αλλά παιδιά ο browser είναι στα καλύτερα του... :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Στον στοκ browser δουλεψε, σε opera και dolfin οχι.Παντως οπως ειπε και ο Βασιλης ο στοκ browser ειναι πολυ καλος Κατι αλλο, στην γκαλερι μου βγαζει τις εικονες σε καρρε, γιατι? Παντως η ρομ παει πολυ καλα!! Edited September 1, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Στον στοκ browser δουλεψε, σε opera και dolfin οχι.Παντως οπως ειπε και ο Βασιλης ο στοκ browser ειναι πολυ καλος Κατι αλλο, στην γκαλερι μου βγαζει τις εικονες σε καρρε, γιατι? Παντως η ρομ παει πολυ καλα!! Τι εννοείς σε καρρε; Πολλαπλά αντίγραφά; Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Τι εννοείς σε καρρε; Πολλαπλά αντίγραφά;Δες εδω https://www.dropbox.com/s/ut3f15g5sh8w48p/Screenshot_2012-09-01-20-08-33.png?m για να καταλαβεις τι γινεται.Τελικα εκανα αντιγραφη τον ιδιο φακελο στην εσωτερικη μνημη και δουλευει κανονικα.Το προβλημα απ οτι διαπιστωσα γινεται στους φακελους με τις φωτο που ειναι στην εξωτερικη καρτα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ούτε με διαγραφή των δεδομένων από το Gallery έφτιαξε; Φαντάζομαι πως μόλις το πάρει χαμπάρι ο Pawitp θα το φτιάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Ούτε με διαγραφή των δεδομένων από το Gallery έφτιαξε; Φαντάζομαι πως μόλις το πάρει χαμπάρι ο Pawitp θα το φτιάξει.Οχι Νικο,ουτε με αυτο,ηταν το πρωτο που εκανα.Ειναι ψιλοσπαστικο γιατι ολες τις φωτο και τα wallpapers τα εχουμε ολοι στην εξωτερικη.Τελος παντων,κανω οτι δεν το βλεπω γιατι αν εξαιρεσουμε κατι μικροπροβληματακια η ρομ ειναι πολυ καλη :) Edited September 1, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Είναι πολύ καλή και ας μην ξεχνάμε ότι είναι σχετικά φρέσκια ακόμα. Νομίζω ότι κερδίζει στα σημεία την CM9. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mflo Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Καλημέρα σε όλους. Ενθουσιασμένος με την Jelly Bean και την CM10 so far! Ένα θεματάκι (ψιλολόγια) που παρατήρησα είναι ότι όταν προσπάθησα στην lock screen να βάλω background δεν μου το κάνε (το δέχεται στα settings αλλά η lock screen παραμένει κενή). Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Επίσης όταν του ζήτησα σε slide shortcut στην lockscreen να μου βάλει speed dial ενώ στα settings το δέχεται στην lock screen δεν μου το εμφανίζει. Το email πχ που το πρόσθεσα το δείχνει κανονικά. Μήπως έτυχε και σε κάποιον άλλο? Παράθεση May the force be with us :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts