Jump to content

Xiaomi Mi 2

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν εξαιρέσεις ελάχιστα σμαρτόφωνα, όλα έτσι είναι για να μην πω χειρότερα!

Χρονια σου πολλα φιλε μου και να χαιρεσαι το τηλεφωνακι σου, που απ οτι διαβαζω λειτουργει αψογα σε ολους τους τομεις.

Οσο για την διαρκεια ζωης της μπαταριας, αν ειναι οπως λες ολα τα εξυπνόφωνα ετσι, αστα να πανε..

Εγω δεν εχω ακομα, ενα απλο Κινεζικο dual εχω που η μπαταρια του κραταει μια βδομαδα και γι αυτο εχω κακομαθει και ψαχνω τα ιδια σε Android, αλλα μαλλον δεν θα τα βρω.

Αν δεν κανω λαθος το Jiayu G3 ειναι που εχει στις 4,5" την μεγαλυτερη μπαταρια των 2750 αλλα ποιος ξερει αν ειναι αληθεια η παραμυθι. Θα περιμενω να το παρουν αλλα παιδια για να μαθω πως παει.

Ειναι αληθεια οτι το δικο σου οπως και το Honor 2 τα φλερταρω αρκετα αλλα κολωνω σε αυτο το θεμα.

Μακαρι να κυκλοφορησει η 3100 να δωσει καμια μερα χρονο ακομα.

Οταν λες "αν εξαιρεσεις ελαχιστα" ποια εννοεις δηλαδη?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρονια σου πολλα φιλε μου και να χαιρεσαι το τηλεφωνακι σου, που απ οτι διαβαζω λειτουργει αψογα σε ολους τους τομεις.

Οσο για την διαρκεια ζωης της μπαταριας, αν ειναι οπως λες ολα τα εξυπνόφωνα ετσι, αστα να πανε..

Εγω δεν εχω ακομα, ενα απλο Κινεζικο dual εχω που η μπαταρια του κραταει μια βδομαδα και γι αυτο εχω κακομαθει και ψαχνω τα ιδια σε Android, αλλα μαλλον δεν θα τα βρω.

Αν δεν κανω λαθος το Jiayu G3 ειναι που εχει στις 4,5" την μεγαλυτερη μπαταρια των 2750 αλλα ποιος ξερει αν ειναι αληθεια η παραμυθι. Θα περιμενω να το παρουν αλλα παιδια για να μαθω πως παει.

Ειναι αληθεια οτι το δικο σου οπως και το Honor 2 τα φλερταρω αρκετα αλλα κολωνω σε αυτο το θεμα.

Μακαρι να κυκλοφορησει η 3100 να δωσει καμια μερα χρονο ακομα.

Οταν λες "αν εξαιρεσεις ελαχιστα" ποια εννοεις δηλαδη?

Ξεφευγουμε απο το θεμα του Χiaomi mi2 παιδια αλλα αυτα τα καποια Smartphones με τις μεγαλυτερες μπαταριες απο τον κατασκευστη τους :

Motorola Droid RAZR Maxx HD-3,300 mAH

Samsung Galaxy Note II-3,100 mAH

Huawei Ascend D2-3,000mAH

Edited by fraris
Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

OFFTOPIC

Πολύ καλό και το Jiayu G3 από μπαταρία. Αλλά το καλύτερο είναι με διαφορά το νέο Lenovo P770 με 3500mAh, 4.5", διπύρηνο MTK6577T 1.2GHz, 1GB RAM, και Android 4.1

Στο θέμα μας, με νορμάλ χρήση την βγάζει τη μέρα το Mi2, χάρη στη μικρότερη οθόνη σε σχέση με τ άλλα

Ξεφευγουμε απο το θεμα του Χiaomi mi2 παιδια αλλα αυτα τα καποια Smartphones με τις μεγαλυτερες μπαταριες απο τον κατασκευστη τους :

Καλες πληροφοριες για μας τους μπαταριοπληκτους..θενκς

Οσον αφορα το mi2 η εξτρα μπαταρια των 3100 πουλιεται με διαφορετικο εξτρα καπακι, για να μπορει να χωραει?

Ξερει κανεις?

Edited by guideman

Καλες πληροφοριες για μας τους μπαταριοπληκτους..θενκς.

Οσον αφορα το mi2 η εξτρα μπαταρια των 3100 πουλιεται με εξτρα καπακι, διαφορετικο?

Ξερει κανεις?

Η νορμάλ χρήση λοιπόν με φωτό

http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/mi2/norm_zps4c0dec1d.png

Και σε αδράνεια

http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/mi2/idle_zpsdf6743dc.png

Καλες πληροφοριες για μας τους μπαταριοπληκτους..θενκς.

Οσον αφορα το mi2 η εξτρα μπαταρια των 3100 πουλιεται με εξτρα καπακι, διαφορετικο?

Ξερει κανεις?

Το ολοκαίνουριο Lenovo P770 είναι η καλύτερη επιλογή πάντως

Ναι είναι με διαφορετικό καπάκι με 2mm έξτρα πάχος. Αλλά έχοντας ρωτήσει καμιά 20αριά εμπόρους στο aliexpress, δεν είναι διαθέσιμη ούτε στη Κίνα αυτή τη στιγμή

Ecep, μια χαρά η αυτονομία του βλέπω με νορμάλ χρήση.

Screen protector με την αγορά και όλα οκ φίλε μου. Επίσης μια σιλικονούχα θήκη για πίσω που αγκαλιάζει και τα πλαινά που το προστατεύει ακόμη και από πτώση.

Σταύρο εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αυτονομία του. Φαντάσου το galaxy sii με την ίδια χρήση μου πέθαινε στις 18 - 20 ώρες και είχα 3 εφεδρικές & wall charger κλπ κλπ.

Με αυτό αν και έχω και μια εφερδική δεν την έχω φορτίσει ποτέ..., και μάλλον δε θα μου χρειαστεί.

Επειδή κάτι διάβασα περί Μάιου Μι2 που κυκλοφορούν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ξεχωρίσεις; Σκέφτομαι να το πάρω από merimobiles που έχω ξαναψωνίσει και το θεωρώ αξιόπιστο. Λέτε να έχω πρόβλημα από εκεί; Λένε ότι τα έχουν σε στοκ και τα 16ρια και τα 32ρια. Αξίζει τα 50 euro το 32ρι; Ευχαριστώ πολύ!

Επειδή κάτι διάβασα περί Μάιου Μι2 που κυκλοφορούν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ξεχωρίσεις; Σκέφτομαι να το πάρω από merimobiles που έχω ξαναψωνίσει και το θεωρώ αξιόπιστο. Λέτε να έχω πρόβλημα από εκεί; Λένε ότι τα έχουν σε στοκ και τα 16ρια και τα 32ρια. Αξίζει τα 50 euro το 32ρι; Ευχαριστώ πολύ!

Το 16άρι είναι πολύ μικρό απο την στιγμή που δεν παίρνει καρτα μνήμης, οπότε αναγκαστικά πας στα 32gb.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και προφανώς εννοούσα μαϊμού Mi2 αλλά το έκοψε το Τ9
από merimobiles δεν πρόκειτε να πάρεις μαϊμού. Γενικά τα μαϊμού είναι πολύ φθηνότερα, κάτω από 300€

Θεωρώ πώς και το 16άρι είναι αρκετό δεδομένου του cloud που επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία σε χώρο

http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/clou_zps2c37dbd9.png

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η μπαταρία των 3100mAh στο aliexpress! Δεν ειναι αμεσα διαθεσιμη, αλλα ειναι μια ελπιδα

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η μπαταρία των 3100mAh στο aliexpress! Δεν ειναι αμεσα διαθεσιμη, αλλα ειναι μια ελπιδα

Και μάλλον είναι sony?

http://en.miui.com/thread-1510-1-1.html

Και μάλλον είναι sony?

http://en.miui.com/thread-1510-1-1.html

προφανώς ναι

Έχει Google play; Δοκίμασε κανείς την MIUIANDROID; Root εκανε κανεις; Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το 32ρι και μου λείπουν κάποιες πληροφορίες ακόμα.

Έχει Google play; Δοκίμασε κανείς την MIUIANDROID; Root εκανε κανεις; Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το 32ρι και μου λείπουν κάποιες πληροφορίες ακόμα.

ας επιβεβαιώσει και ο Σταύρος...

Google play μπορείς να κατεβάσεις από το store τους εκτός αν περάσεις αγγλική miui οπότε αν κατάλαβα καλά το έχει μέσα.

Miui είναι το λειτουργικό του τηλεφώνου που χωρίζεται σε development και stable.H πρώτη είναι ήδη root ενώ η δεύτερη όχι.

επίσης έχεις τη δυνατότητα να έχεις και τις 2 εκδόσεις εγκατεστημένες και να κάνεις boot σε όποια θέλεις με περιορισμό να είναι στην ίδια γλώσσα αλλιώς μπερδεύεται το τηλέφωνο

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

ας επιβεβαιώσει και ο Σταύρος...

Google play μπορείς να κατεβάσεις από το store τους εκτός αν περάσεις αγγλική miui οπότε αν κατάλαβα καλά το έχει μέσα.

Miui είναι το λειτουργικό του τηλεφώνου που χωρίζεται σε development και stable.H πρώτη είναι ήδη root ενώ η δεύτερη όχι.

επίσης έχεις τη δυνατότητα να έχεις και τις 2 εκδόσεις εγκατεστημένες και να κάνεις boot σε όποια θέλεις με περιορισμό να είναι στην ίδια γλώσσα αλλιώς μπερδεύεται το τηλέφωνο

Τα πρώτα τα επιβεβαιώνω, για το dual boot δεν γνωρίζω. Αυτό που ξέρω που κάνουν οι περισσότεροι είναι να φλασάρουν την ROM απ το miuiandroid.com πού έχει σωστή μετάφραση αγγλικών κι είναι rooted

Εδώ και μέρες ψήνομαι, αλλά δεν τολμώ ακόμη (την 5 δεν την πέρασα και τώρα βγάζει την 7):

http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/Screenshot_2012-12-30-23-16-49_zpsf262308d.png

Ξέρει κανείς κινέζικα?

http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/Screenshot_2012-12-30-23-17-00_zpse75fa3bc.png

http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/Screenshot_2012-12-30-23-17-09_zps79bb2b5c.png

http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/Screenshot_2012-12-30-23-17-16_zps73a0caf1.png

φοβάμαι μην την κάνω και πάει κάτι στραβά, και μετά χαίρετε!!!

Εδώ και μέρες ψήνομαι, αλλά δεν τολμώ ακόμη (την 5 δεν την πέρασα και τώρα βγάζει την 7):

Ξέρει κανείς κινέζικα?

φοβάμαι μην την κάνω και πάει κάτι στραβά, και μετά χαίρετε!!!

κινέζικα δεν ξέρω, αλλά κάντα άφοβα. αν και η καλύτερη λύση είναι να βάλεις την αγγλική rom απ τη κοινότητα

κινέζικα δεν ξέρω, αλλά κάντα άφοβα. αν και η καλύτερη λύση είναι να βάλεις την αγγλική rom απ τη κοινότητα

Σταύρο εγώ δεν έχω φλασάρει ποτέ κινητό, και όπως καταλαβαίνεις φοβάμαι ακόμη περισσότερο που το κινητό δεν έχει επίσημο σέρβις στην Ελλάδα.

Το σκέφτομαι ακόμη και τη stable 7άρα να περάσω φαντάσου..., αν τυχόν στην πορεία πετάξει τίποτα κινέζικα, τι θα επιλέξω???

*Που τη βρίσκω την αγγλική ρομ? πόσο εύκολα περνάει? έχει ρίσκο?

Σταύρο εγώ δεν έχω φλασάρει ποτέ κινητό, και όπως καταλαβαίνεις φοβάμαι ακόμη περισσότερο που το κινητό δεν έχει επίσημο σέρβις στην Ελλάδα.

Το σκέφτομαι ακόμη και τη stable 7άρα να περάσω φαντάσου..., αν τυχόν στην πορεία πετάξει τίποτα κινέζικα, τι θα επιλέξω???

*Που τη βρίσκω την αγγλική ρομ? πόσο εύκολα περνάει? έχει ρίσκο?

άστο τότε, απλά αναβάθμισε την επίσημη απ το κινητό που σου βγάζει, δεν θα χεις πρόβλημα