Jump to content

Xiaomi Mi 2

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω recovery μέσω pc?

Ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το "ξεφορτώσω" ώστε να ανοίγει σε λιγότερο από 30 δεύτερα, ώστε να μην προλαβαίνει να κλειδώνει η οθόνη?

Edited by ecep

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άγγελε 1000 ευχαριστώ που ασχολήθηκες φίλε μου.

Ωστόσο μετά από ερώτηση στο FB, μου απάντησε σε δευτερόλεπτα ένα κινεζάκι ως εξής και δόξα το Θεό αποκαταστάθηκε η λειτουργία του!

Tian Dai 1. Try to press back key and volume up key together when the screen is black. 2. If u've set that the notification can be drag down when screen locked, then just drag down the notification and press any button. maybe need to try more times. 3. if ur rom is the latest version and the theme applied, try follow this way. http://v.youku.com/v_show/id_XNTEzMzUyOTc2.html

Like · Reply · 6 minutes ago

Καλησπέρα στα παιδιά του φόρουμ, αποφάσισα να πάρω κι εγώ το Mi Two αλλά έχω δύο βασικές επιφυλάξεις:

1. Πως είναι η ποιότητα λήψης σήματος (εννοώ αν συγκριθεί με άλλα κινητά στην ίδια τοποθεσία), και σε 2G και σε 3G;

2. Επειδή τα reviews που διάβασα στο ίντερνετ ποικίλλουν, τελικά η ποιότητα των φωτογραφιών, και ειδικά σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού (βράδυ σε μαγαζιά κλπ.) είναι καλή;

Επίσης διαβάζοντας όλο το topic κατέληξα στα εξής 2 sites:

http://www.ipadalternative.com/el/195-xiaomi-mi-2.html

http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_m2_smart_phone_android_4_1_jelly_bean_miui_os_quad_core_3g_1_5ghz_4_3_inch_capacitive_touchscreen_2gb_16gb_version-4186-usd.html

Απ' ότι κατάλαβα είναι και τα δύο αξιόπιστα και η διαφορά τιμής αμελητέα... Είναι κάποιο από τα δύο προτιμότερο; Επίσης, ο χρόνος παραλαβής διαφέρει λόγω διαφορετικής τοποθεσίας των «μαγαζιών»; Και τέλος, ποια μέθοδο αποστολής να επιλέξω, για να μην έχουμε προβλήματα με τελωνείο, αλλά και γρήγορη παράδοση;

Συγνώμη για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων, θα είναι η πρώτη αγορά «κινέζικου» και μάλιστα από την Κίνα, και θέλω να είμαι όσο πιο σίγουρος γίνεται, γιατί στους καιρούς που ζούμε δεν περισσεύουν... Προκαταβολικά ευχαριστώ...

Καλησπέρα στα παιδιά του φόρουμ, αποφάσισα να πάρω κι εγώ το Mi Two αλλά έχω δύο βασικές επιφυλάξεις:

1. Πως είναι η ποιότητα λήψης σήματος (εννοώ αν συγκριθεί με άλλα κινητά στην ίδια τοποθεσία), και σε 2G και σε 3G;

2. Επειδή τα reviews που διάβασα στο ίντερνετ ποικίλλουν, τελικά η ποιότητα των φωτογραφιών, και ειδικά σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού (βράδυ σε μαγαζιά κλπ.) είναι καλή;

Επίσης διαβάζοντας όλο το topic κατέληξα στα εξής 2 sites:

http://www.ipadalternative.com/el/195-xiaomi-mi-2.html

http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_m2_smart_phone_android_4_1_jelly_bean_miui_os_quad_core_3g_1_5ghz_4_3_inch_capacitive_touchscreen_2gb_16gb_version-4186-usd.html

Απ' ότι κατάλαβα είναι και τα δύο αξιόπιστα και η διαφορά τιμής αμελητέα... Είναι κάποιο από τα δύο προτιμότερο; Επίσης, ο χρόνος παραλαβής διαφέρει λόγω διαφορετικής τοποθεσίας των «μαγαζιών»; Και τέλος, ποια μέθοδο αποστολής να επιλέξω, για να μην έχουμε προβλήματα με τελωνείο, αλλά και γρήγορη παράδοση;

Συγνώμη για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων, θα είναι η πρώτη αγορά «κινέζικου» και μάλιστα από την Κίνα, και θέλω να είμαι όσο πιο σίγουρος γίνεται, γιατί στους καιρούς που ζούμε δεν περισσεύουν... Προκαταβολικά ευχαριστώ...

Κεραία και κάμερα είναι άριστα.

Από ipadalternative με singapore post, ή ibuygou ή chinagrabber για EMS που είναι ταχύτερη

Γεια σας παιδια

ειδα και εγω το κινητο και πιστευω οτι για αυτο που ψαχνω(απο οσο ειδα εχει ξεχωριστο πιο ελαφρυ ανδροιντ,καλη οθονη,καλο επεξεργαστη και καλη ραμ)ειναι φανταστικο αλλα επειδη δεν γνωριζω τιποτα απο αγορες μεσω ιντερνετ,και ειμαι και αρκετα επιφυλακτικος στα κινεζικα,μπορει να μου πει καποιος απο που το χει αγορασει? το δα στο ibuygou με 332,αλλα εχει μπει κανεις στην διαδικασια να το αγορασει απο κει για να μου πει την διαδικασια?

Ευχαριστω :)

Άγγελε 1000 ευχαριστώ που ασχολήθηκες φίλε μου.

Ωστόσο μετά από ερώτηση στο FB, μου απάντησε σε δευτερόλεπτα ένα κινεζάκι ως εξής και δόξα το Θεό αποκαταστάθηκε η λειτουργία του!

Tian Dai 1. Try to press back key and volume up key together when the screen is black. 2. If u've set that the notification can be drag down when screen locked, then just drag down the notification and press any button. maybe need to try more times. 3. if ur rom is the latest version and the theme applied, try follow this way. http://v.youku.com/v_show/id_XNTEzMzUyOTc2.html

Like · Reply · 6 minutes ago

Εγω φιλε που το χω το θεμα δεν εχω κανενα προβλημα.

Εχω να κανω μια ερωτηση προς ολους, πως μπορω να με προσθεσω ως διαχειρηστη της συσκευης?

Εχω να κανω μια ερωτηση προς ολους, πως μπορω να με προσθεσω ως διαχειρηστη της συσκευης?

Νομιζω "Διαχειριστης συσκευης" ειναι το ιδιο με το "SuperUser", για να εχεις δικαιωματα Super User πρεπει να κανεις "root" την συσκευη!

Θα σου προτεινα να επισκεφτεις το θεμα "Ορολογία του Android".

Συγκεκριμενα για το Root λεει στο 4ο ποστ του θεματος στο οποιο μπορεις να πας κατευθειαν πατωντας εδω.

Παντως δεν θα σου προτεινα να πας κατευθειαν στην τεταρτη παραγραφο, αλλα να διαβασεις τα παντα καθως δεν εχεις τιποτα να χασεις,παρα μονο να μαθεις! :)

Το θέμα αυτό το έβαλα από τους πρώτους, αμέσως μόλις το ανέβασαν και δεν είναι το ίδιο με αυτό που έχεις εσύ!, αμέσως μετά το κατέβασαν γιατί είχε πρόβλημα!

Να φανταστείς είχε επιπρόσθετα εφέ (δλδ όταν κουνούσες τη συσκευή αριστερά δεξιά έκανε το ίδιο και το κουτάκι της κολα, και μετά όταν προσπαθούσε να την ξεκλειδώσεις, έκανε άλλο ήχο και έβγαινε και κολα από το καπάκι :p)

Μάλιστα μου ζήτησαν συγνώμη από την xiaomi στο fb!

Τώρα που το ξανακατέβασα, δουλεύει κανονικά...

ο σένσορας που κλείνει την οθόνη κατά τη διάρκεια κλήσης σας λειτουργεί κανονικά? δηλαδή κλείνει τη οθόνη όταν μιλάτε σε εισερχόμενη ή εξερχόμενη κλήση?

παρατήρησα ότι δεν κλείνει σε εμένα η οθόνη, αν και είναι ενεργοποιημένο, παρά μόνο αν πατήσω το κουμπί που κλειδώνει

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

δεν έχω screen protector..παράλειψη να το αναφέρω

Τότε αλλάζει το πράγμα. Για κατέβασε αυτό εδώ και έλεγξε αν δουλεύει το proximity sensor και ενημέρωσε μας :)

Λειτουργεί κανονικά, αν και έχω sp.

Μήπως εσένα είναι κομμένος πάνω αριστερά εκεί που είναι ο proximity sensor???

O σένσορας είναι καλλυμένος, ωστόσο η οθόνη ρίχνει το φωτισμό και κλειδώνει κανονικά μετά τα 30'' σε εισερχόμενηέξερχόμενη κλήση.

O σένσορας είναι καλλυμένος, ωστόσο η οθόνη ρίχνει το φωτισμό και κλειδώνει κανονικά μετά τα 30'' σε εισερχόμενηέξερχόμενη κλήση.

Μετά τα 30'' παρέρχεται το χρονικό όριο απενεργοποίησης οθόνης. Για να δεις αν δουλεύει ο σενσορας κατέβασε το πρόγραμμα που είπα πιο πάνω και και δεν αν λειτουργεί ο σενσορας από εκεί.

Μάλλον έχεις δίκιο..., ποιό πρόγραμμα κατέβασες?

Άκυρο, το είδα / επανέρχομαι!

Οκ, είχες δίκιο δε δούλευε..., το έκοψα σ'αυτό το σημείο το protector και δουλεύει το "φυτό" κανονικά τώρα :)

Edited by ecep

Θα με τρελάνει τώρα.. Δεν λειτουργεί μένει στα 0 εκ κάνω επανεκκίνηση στο τηλέφωνο δουλεύει ο σένσορας μια φορά και μετά σιωπή

Όλα τα υπόλοιπα τεστ τα πέρασε και τον σένσορα τον βρίσκει κανονικά

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Θα με τρελάνει τώρα.. Δεν λειτουργεί μένει στα 0 εκ κάνω επανεκκίνηση στο τηλέφωνο δουλεύει ο σένσορας μια φορά και μετά σιωπή

Όλα τα υπόλοιπα τεστ τα πέρασε και τον σένσορα τον βρίσκει κανονικά

Δοκίμασε και τον light sensor. Είναι κοινό το hardware. Και πες μας αν αυτό δουλεύει. Επίσης τι ρομ φοράς;;;

Την 3.3.15 έχω και σαν light sensor λειτουργεί κανονικά. Έχω την εντύπωση πως όταν ήμουν στην jbl11 λειτουργούσε. Λες να βάλω την 12 να δοκιμάσω?

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Την 3.3.15 έχω και σαν light sensor λειτουργεί κανονικά. Έχω την εντύπωση πως όταν ήμουν στην jbl11 λειτουργούσε. Λες να βάλω την 12 να δοκιμάσω?

Έχεις βάλει Ελληνικά?? Είναι αρκετά buggy ακόμα το multilanguage πακέτο. Κι εγώ 3.3.15 έχω και δεν έχω κανένα θέμα. Δοκίμασε να περάσεις πάλι την 3.3.15 και στο συστεμ1 και στο συστεμ2 όπως είσαι.

Δεν έβαλα ελληνικά.την ρομ την έχω βάλει τρεις φορές ακόμα και με εκκαθάριση δεδομένων χωρίς αποτέλεσμα. Δουλεύει την πρώτη φορά και μετά τίποτα. Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις μήπως ενεργοποίησα κάτι αλλά όχι.

OnePlus 3T

LeTV X800 CN