Jump to content

Xiaomi Mi 2

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά Καλημέρα.

Διάβασα πως είναι κάποιοι από εδώ μέσα που έχουν γνωστούς στην Κίνα. Θα ήθελα να δώσω μια ιδέα. Αντί να πλουτίζουν όλα τα site με τις παραπάνω χρεώσεις κλπ, να φτιάξουμε μια λίστα πχ ώστε αν είναι να κάνουμε μια παραγγελία .

Βέβαια όλα αυτά ανάλογα με τη διάθεση και των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί. Και το τι δυσκολίες μπορει να αντιμετωπίσει και ο ίδιος κάθε φορά.

Επίσης αν κάποιος μπορεί να κάνει ένα hands-on video θα βοηθούσε πολλούς που έχουν ακόμα ενδοιασμούς.

Τέλος βρήκα http://www.ebay.com/itm/Hot-Xiaomi2-smartphone-Andrews-quad-core-processing-full-touch-screen-phone-32GB-/370751583651?pt=US_Corded_Cordless_Phone_Combos&hash=item56528435a3#sp_cr . Αλλά έχει απίστευτα χαμηλή τιμή. Πείτε μου μια άποψη ! Ευχαριστώ!

@kokotas16

Τελικά φίλε μου τι έγινε με τα καμμένα πιξελ? Έφτιαξε ?

Edited by panosmiklo

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά Καλημέρα.

Διάβασα πως είναι κάποιοι από εδώ μέσα που έχουν γνωστούς στην Κίνα. Θα ήθελα να δώσω μια ιδέα. Αντί να πλουτίζουν όλα τα site με τις παραπάνω χρεώσεις κλπ, να φτιάξουμε μια λίστα πχ ώστε αν είναι να κάνουμε μια παραγγελία .

Βέβαια όλα αυτά ανάλογα με τη διάθεση και των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί. Και το τι δυσκολίες μπορει να αντιμετωπίσει και ο ίδιος κάθε φορά.

Επίσης αν κάποιος μπορεί να κάνει ένα hands-on video θα βοηθούσε πολλούς που έχουν ακόμα ενδοιασμούς.

Τέλος βρήκα http://www.ebay.com/itm/Hot-Xiaomi2-smartphone-Andrews-quad-core-processing-full-touch-screen-phone-32GB-/370751583651?pt=US_Corded_Cordless_Phone_Combos&hash=item56528435a3#sp_cr . Αλλά έχει απίστευτα χαμηλή τιμή. Πείτε μου μια άποψη ! Ευχαριστώ!

@kokotas16

Η ιδέα σου είναι καλή, αλλά στην πράξη πολύ δύσκολη. Δύσκολα θα συνεργαστούν άτομα εδώ μέσα για μαζική παραγγελία από κάποιον που χει δικό του στη Κίνα. Δεν θα υπάρχει τόση εμπιστοσύνη, κι επίσης, μετά ποιος θα αναλάβει την εγγύηση; Πες ότι στο στέλνει, μετά αν φύγει απ τη Κίνα; Σε ποιον θα το στείλεις; Ή θα πάρει εκείνος την ευθύνη να το στείλει για εγγύηση; Κι η διαφορά στην τιμή θα είναι μικρή, για όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Όσο γι αυτό στο ebay, δεν το συζητάω καν, fake :p

Παιδιά Καλημέρα.

Μολις διαβασεις τα σχολια για τον συγκεκριμενο πωλητη θα καταλαβεις γιατι ...

απορω πως δεν τον εχουν διωξει ακομα

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

@gerstavros2

Έχεις δίκιο φίλε μου, είναι πολλές οι παράμετροι και όντως δεν αξίζει τελικά.

Όσω για το Ebay επειδή είμαι τελείως άσχετος, πως μπορώ να καταλάβω αν είναι όντως καλός ή σωστός.

Πχ βρήκα άλλο ένα xiaomi mi2 http://www.ebay.com/itm/New-Xiaomi2-smartphone-Andrews-quad-core-processing-full-touch-screen-phone-32GB-/290864696871?pt=UK_Computing_Servers&hash=item43b8e30e27 , αλλά πάλι μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Και βλέπω οτι ο τύπος έχει 100% feedback, και ως άσχετος θα έλεγα οτι θα μπορούσε να είναι αξιόπιστο.(απλά δεν έχει λογική να το πουλάει τόσο φθηνά)

@gerstavros2

Έχεις δίκιο φίλε μου, είναι πολλές οι παράμετροι και όντως δεν αξίζει τελικά.

Όσω για το Ebay επειδή είμαι τελείως άσχετος, πως μπορώ να καταλάβω αν είναι όντως καλός ή σωστός.

Πχ βρήκα άλλο ένα xiaomi mi2 http://www.ebay.com/itm/New-Xiaomi2-smartphone-Andrews-quad-core-processing-full-touch-screen-phone-32GB-/290864696871?pt=UK_Computing_Servers&hash=item43b8e30e27 , αλλά πάλι μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Και βλέπω οτι ο τύπος έχει 100% feedback, και ως άσχετος θα έλεγα οτι θα μπορούσε να είναι αξιόπιστο.(απλά δεν έχει λογική να το πουλάει τόσο φθηνά)

Αν προσέξεις το feedback του συγκεκριμένου, δεν έχει πουλήσει ποτέ κάτι πάνω από 10 ευρώ. Και επίσης 18 κριτικές είναι πάρα μα πάρα πολύ λίγες. Πιστεύω ότι το καλύτερο είναι είτε να βρεις κάποιον από Ελλάδα που να πουλάει ή να πάρεις από αξιόπιστο μαγαζί (π.χ. merimobiles). Θα δώσεις κάτι παραπάνω αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης για το φίλο που πρότεινε μαζική παραγγελία, γνώμη μου είναι ότι όσο μεγαλύτερη ποσότητα εισάγεις, τόσο αυξάνει ο κίνδυνος τελωνείου...

Επίσης για το φίλο που πρότεινε μαζική παραγγελία, γνώμη μου είναι ότι όσο μεγαλύτερη ποσότητα εισάγεις, τόσο αυξάνει ο κίνδυνος τελωνείου...

Το τελωνειο αν δει μεγαλο και βαρυ πακετο, σιγουρα θα το μαγκωσει..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Το τελωνειο αν δει μεγαλο και βαρυ πακετο, σιγουρα θα το μαγκωσει..

Με απλό ταχυδρομείο, δεν περνάει τελωνείο. μια μικρή κούτα με 10 πακέτα Mi2, δεν είναι ούτε μεγάλη, ούτε βαριά :p

@kokotas16

Όχι είναι καμμένα τα πίξελ άρα δεν γίνεται να "φτιάξουν". Έχω στείλει μνμ στο support του realpricesfromchina από τις 12 αλλά ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση. Δεν περιμένω όμως να κάνουνε τίποτα. Μάλλον θα το κρατήσω αφού μόνο σε μαύρη οθόνη μπορείς να τα διακρίνεις. Αλλά όσο να ναι είναι ξενέρωμα σε καινούριο προϊόν να ξέρεις ότι έχει κάποιο πρόβλημα ακόμα και ανεπαίσθητο.

Να γιατί δεν ψωνίζω από εξωτερικό κινητά που δε θα έρθουν επίσημα Ελλάδα.γιατί τρέχα γύρευε μετά και είναι κρίμα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Να γιατί δεν ψωνίζω από εξωτερικό κινητά που δε θα έρθουν επίσημα Ελλάδα.γιατί τρέχα γύρευε μετά και είναι κρίμα.

Συμφωνώ για το ρίσκο, αλλά οι πιθανότητες να κάτσει στραβή είναι πάρα πολύ λίγες δεδομένου της xiaomi.

Το περιστατικό του φίλου με τα καμμένα πίξελ, είναι το πρώτο που διαβάζω σε όλα τα φόρουμ. Δεν έχει παρατηρηθεί ούτε στην Κίνα που πουλήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες συσκευές...

Και φυσικά περί συσκευής = άντε γειά..., μακράν η καλύτερη/σταθερότερη/γρηγορότερη από όλες!

http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/antutu_zps47f44739.png

Σήμερα παραλαμβάνω το πακετάκι με μεγάλη μπαταρία, mobile power κλπ, φωτό αργότερα.

Edited by ecep

The bigger the better.

Το καλύτερο setting είναι προφανώς 8Mpx και Super Fine. Διαφορές στην οθόνη του κινητού δε θα δείς ότι ρύθμιση και να κάνεις. Αν περάσεις τις φωτογραφίες σε υπολογιστή και τις δεις σε full screen εκεί λογικά θα δεις διαφορά αλλά μη περιμένεις να είναι και τεράστια.

εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί

στο

6MP λέει μετά full ?????

εν το μεταξύ διάβασα στο XDA ότι πολλοί

βάζουν apps, photos kai misc στα προγράμματα cloud

για να κερδίζουν χώρο στο storage του κινητού τους !!

πώς δουλεύει αυτό ?? μπορώ να κάνω εκεί εγκατάσταση προγράμματα ???

και κάτι τελευταίο πιο είναι το καλύτερο τέτοιο πρόγραμμα που να δίνει και τον

περισσότερο δωρεάν χώρο ??

Συμφωνώ για το ρίσκο, αλλά οι πιθανότητες να κάτσει στραβή είναι πάρα πολύ λίγες δεδομένου της xiaomi.

Το περιστατικό του φίλου με τα καμμένα πίξελ, είναι το πρώτο που διαβάζω σε όλα τα φόρουμ. Δεν έχει παρατηρηθεί ούτε στην Κίνα που πουλήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες συσκευές...

Και φυσικά περί συσκευής = άντε γειά..., μακράν η καλύτερη/σταθερότερη/γρηγορότερη από όλες!

Σήμερα παραλαμβάνω το πακετάκι με μεγάλη μπαταρία, mobile power κλπ, φωτό αργότερα.

από που παράγγειλες φίλε ??

με γεια τα καινούρια!!...η μπαταρία θα σε ενθουσιάσει! κρατάει αρκετά περισσότερο (την έχω σε μπλε )..αυτό που περιμένω να μας πεις είναι για τη power bank γιατί την γλυκοκοιτάζω αν και στο ibuygou την έχει αρκετά ακριβότερα... με 10000mAh βρήκα στο amazon 32ε με δωρεάν μεταφορικά αλλά είμαι επιφυλακτικός αν κάνει για το κινητό

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Άγγελε θα τα βάλω αμφότερα στη φόρτιση το βράδυ (μέχρι αύριο πρωί), και δοκιμή και αποτελέσματα από μεθαύριο πλέον.

Τα 10κ mah είναι διπλάσια από τα 5.5κ mah που πήρα εγώ, με τη διαφορά πώς το ένα είναι της xiaomi..., αν είναι συμβατό πάρτο!

Θα παραθέσω φωτό με τα spec του mobile power για βοήθεια.

-----------------

http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/mobilepower_zps2c8cef93.jpg

Edited by ecep

με γεια τα καινούρια!!...η μπαταρία θα σε ενθουσιάσει! κρατάει αρκετά περισσότερο (την έχω σε μπλε )..αυτό που περιμένω να μας πεις είναι για τη power bank γιατί την γλυκοκοιτάζω αν και στο ibuygou την έχει αρκετά ακριβότερα... με 10000mAh βρήκα στο amazon 32ε με δωρεάν μεταφορικά αλλά είμαι επιφυλακτικός αν κάνει για το κινητό

φίλε μπορείς να δώσεις λινκ ???

πως ξέρουμε ότι ταιριάζει με το κινητό ???

Άγγελε θα τα βάλω αμφότερα στη φόρτιση το βράδυ (μέχρι αύριο πρωί), και δοκιμή και αποτελέσματα από μεθαύριο πλέον.

Τα 10κ mah είναι διπλάσια από τα 5.5κ mah που πήρα εγώ, με τη διαφορά πώς το ένα είναι της xiaomi..., αν είναι συμβατό πάρτο!

Θα παραθέσω φωτό με τα spec του mobile power για βοήθεια.

-----------------

http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/mobilepower_zps2c8cef93.jpg

Παχαίνει το κινητό με τη νέα μπαταρία;;;;; Θέλει νέο backvover ή κάνει το δικό του;

Παχαίνει το κινητό με τη νέα μπαταρία;;;;; Θέλει νέο backvover ή κάνει το δικό του;

Ναι, είναι στη φωτό το cover στο ποστ 463, και παχαίνει 2mm

Αυτά που βρήκα εγώ είναι τα:

http://www.amazon.co.uk/Lightning-Sensation-cellphone-connectors-customized/dp/B0063AAIRG/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=1N3P20YBQMO9M&coliid=IYPR4LM6MG7TD

http://www.amazon.co.uk/EasyAcc-12000mAh-External-Universal-Blackberry/dp/B0098EO61S/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=1N3P20YBQMO9M&coliid=I2NWNS0UQ1AHZY

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν ταιριάζουν στο συγκεκριμένο κινητό ή αν δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα στη μπαταρία του μακροχρόνια.Απλά και τα 2 είναι πιο φθηνά. Το άλλο έχει το συν οτι είναι της εταιρίας αλλά στο ibuygou το έχει 50ε.

Αξίζει και με το παραπάνω η μεγαλύτερη μπαταρία..χαλάλι τα 2mm και το λίγο μεγαλύτερο βάρος που προσθέτει

Edited by aggelos74

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

http://www.amazon.co.uk/Lightning-Sensation-cellphone-connectors-customized/dp/B0063AAIRG/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=1N3P20YBQMO9M&coliid=IYPR4LM6MG7TD

http://www.amazon.co.uk/EasyAcc-12000mAh-External-Universal-Blackberry/dp/B0098EO61S/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=1N3P20YBQMO9M&coliid=I2NWNS0UQ1AHZY

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν ταιριάζουν στο συγκεκριμένο κινητό ή αν δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα στη μπαταρία του μακροχρόνια.

Δεν εχει προβλημα που το power bank ειναι μεγαλο, οσο μεγαλυτερο, τοσο καλυτερα. Να σιγουρευτεις μονον οτι ταιριαζουν τα βυσματα.

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

2 θύρες usb έχει οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με τη σύνδεση... Αυτό που δεν ξέρω είναι σχετικά με αυτά τα input output και ολα αυτά του power bank που δεν ξέρω τι μου γίνεται..αν δηλαδή επηρεάζουν τη συσκευή

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Σύμφωνα με το miui community αυτή τη Παρασκεύη θα είναι η τελευταία αναβάθμιση του MIUI v4. Αν όλα πάνε καλά, την Παρασκευή 1 Μαρτίου θα έχουμε την πρώτη έκδοση του MIUI v5. Επίσης στο ίδιο site υπάρχει φωτογραφία η οποία εικάζεται ότι θα ανήκει στο Xiaomi Mi3 και μάλλον θα είναι 5''

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν ταιριάζουν στο συγκεκριμένο κινητό ή αν δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα στη μπαταρία του μακροχρόνια.Απλά και τα 2 είναι πιο φθηνά. Το άλλο έχει το συν οτι είναι της εταιρίας αλλά στο ibuygou το έχει 50ε.

Αξίζει και με το παραπάνω η μεγαλύτερη μπαταρία..χαλάλι τα 2mm και το λίγο μεγαλύτερο βάρος που προσθέτει

Το ενα εχει 3A output(3000mah), (δεν γραφει αν εχουν το ιδιο output και οι δυο εξοδοι) και το αλλο Output 1.0A(1000mah) ~ 2.0A(2000mah).

Προσωπικα θα επελεγα αυτο με τα Output 1.0A ~ 2.0A, ο λογος ειναι οτι ειδα οτι το τηλεφωνο εχει φορτιστη 1000mah(1A) απο τη φωτογραφια που ανεβασατε ποιο πριν οποτε δεν ειναι καλο να φορτιζεται ποιο γρηγορα.

Στην πραγματικοτητα το τηλεφωνο θα παρει(δεχθει) την ταση και τα mah(A) που θελει για να φορτισει, τι θα γινει ομως στην περιπτωση που μπερδευτει το τηλεφωνο και παρει 3Α? νομιζω θα υπαρξει μονιμο προβλημα :cry:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: