gerstavros2 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Παιδιά έχω διαβάσει σε αυτό το foroum πως την κινέζικη πρωτοχρονιά αργούν πολύ τις μεταφορές από Κίνα, αφού δεν δουλεύει τίποτα. Ισχύει κάτι τέτοιο αυτή τι στιγμή; Γιατί το Pandawill μου έστειλε email πως λόγω κινέζικης πρωτοχρονιάς κάνουν εκπτώσεις και δίνουν κουπόνι εώς 10%. Μπορεί να κανουν παραγγελίες, αλλά τα ταχυδρομεία αρχίζουν να στέλνουν απ τις 19/2 και μετά. από το merimobiles και με EMS πόσος χρόνος χρειάζεται για να έρθει Κύπρο??? [...] και κάτι ακόμα η merimobiles γιατί στέλνει μέσο Hong Kong ???? Υ.Γ. την παραγγελία την έδωσα μέσα 21/01 και μου είπαν ότι καθυστέρησε επειδή μου εγκατέστησαν την Αγγλική βερσιον !!Με EMS λογικά περιπου 10 ημέρες, αν δεν έχετε παράλογες καθυστερήσεις στην κύπρο όπως εμείς εδώ. Όπως λέει, στέλνει απ την EMS στο Honk Kong, τι σε παραξενεύει; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jali Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Γεια σας παιδες. Εχω το Mi2 εχω βαλει στο συστεμ 1 μια εκδοση miui 3.1.25 απο το miui*.*com και στο συστεμ 2 την miuiandroid_aries_jb_3.1.25+ το πακετο με τις γλωσσες,δεν μπορεσω να κανω εγκατασταση το gapps και απο την ωρα που εχω βαλει εκδοση περαν αυτης που ειχε οταν το πηρα χαθηκε το mi market.Προσπαθησα να κανω downgrade se jlb 7 αλλα ειχα το γνωστο προβλημα με την οθονη.Μπορω με καποιο τροπο να βαλω καποια εκδοση που να εχει και το μαρκετ μεσα?Μπορω να εχω στο ενα συστημα μια native ή στοκ εκδοση και στο αλλο την 3.2.1 + ελληνικα?Το Gapps πως θα το εγκατασησω.Ειναι απαραιτητο να κανω wipe ολα τα δεδομενα μου?Θα κανω wipe απο το recovery menu οταν το ανοιγω με volume+ & on/off .Συγνωμη για την εκταση του ερωτηματος και αν κουρασα.Ευχαριστω Δεν ξερει κανενας να βοηθησει? Edited February 6, 2013 by jali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Σε 10-15 ημέρες θα το χεις, όχι και μαρτύριο:Ρ υπομονή Ακου που σου λεω μαρτυριο ειναι... :p Ελπιζω να προλαβει να φυγει απο Κινα πριν τις αργιες... Τελευταιο status: 2013-02-04**00:54:00 GUANGZHOU*Despatch from Sorting Center** Απο Shenzhen παντως εφυγε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Ελπιζω να προλαβει να φυγει απο Κινα πριν τις αργιες... Τελευταιο status: πότε ξεκινάνε οι αργίες στην Κίνα ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 οι αργίες είναι από 6/2 έως 15/2..ότι γίνει θα γίνει από 16 και μετά αλλά υπολογίστε και άλλες 1-2 μέρες μέχρι να οργανωθούν τα καταστήματα Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokotas16 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Εμένα έχει κολλήσει εδώ: 2013-02-03 00:58:06 BEIJING Despatch from Sorting Center Να υποθέσω λοιπόν ότι θα δω κάποια ενημέρωση μετά τις 16 ε? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Εμένα έχει κολλήσει εδώ: 2013-02-03 00:58:06 BEIJING Despatch from Sorting Center Να υποθέσω λοιπόν ότι θα δω κάποια ενημέρωση μετά τις 16 ε? :( μάλλον έχει φύγει από Κίνα..Πιθανόν να δεις ενημέρωση μέχρι Παρασκευή Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 05/02/2013 14:50 Handover to Airline εμένα είναι σε αυτό το στάτους ... να ανησυχήσω ή θα το πάρω στην ώρα μου ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Γεια σας παιδες. Εχω το Mi2 εχω βαλει στο συστεμ 1 μια εκδοση miui 3.1.25 απο το miui*.*com και στο συστεμ 2 την miuiandroid_aries_jb_3.1.25+ το πακετο με τις γλωσσες,δεν μπορεσω να κανω εγκατασταση το gapps και απο την ωρα που εχω βαλει εκδοση περαν αυτης που ειχε οταν το πηρα χαθηκε το mi market.Προσπαθησα να κανω downgrade se jlb 7 αλλα ειχα το γνωστο προβλημα με την οθονη.Μπορω με καποιο τροπο να βαλω καποια εκδοση που να εχει και το μαρκετ μεσα?Μπορω να εχω στο ενα συστημα μια native ή στοκ εκδοση και στο αλλο την 3.2.1 + ελληνικα?Το Gapps πως θα το εγκατασησω.Ειναι απαραιτητο να κανω wipe ολα τα δεδομενα μου?Θα κανω wipe απο το recovery menu οταν το ανοιγω με volume+ & on/off .Συγνωμη για την εκταση του ερωτηματος και αν κουρασα.Ευχαριστω Δεν ξερει κανενας να βοηθησει?Ta gapps τα εγκαθιστάς απ το play store, το οποίο το εγκαθιστάς απ το mi market. Aν δεν το χει, ψαξτο και βαλτο χειροκινητα, κι αυτο και το play store, αν κι η rom απ το miuiandroid.com τα χει και τα δύο, οποτε κατι κανεις λάθος Ακου που σου λεω μαρτυριο ειναι... :p Ελπιζω να προλαβει να φυγει απο Κινα πριν τις αργιες... Τελευταιο status: 2013-02-04**00:54:00 GUANGZHOU*Despatch from Sorting Center** Απο Shenzhen παντως εφυγε..έρχεται ευρώπη οι αργίες είναι από 6/2 έως 15/2..ότι γίνει θα γίνει από 16 και μετά αλλά υπολογίστε και άλλες 1-2 μέρες μέχρι να οργανωθούν τα καταστήματαΟι αργία είναι 4/2-17/2 και τα ταχυδρομεία θ αρχίσουν να στέλνουν απ τις 19 και μετά. Εμένα έχει κολλήσει εδώ: 2013-02-03 00:58:06 BEIJING Despatch from Sorting Center Να υποθέσω λοιπόν ότι θα δω κάποια ενημέρωση μετά τις 16 ε? :(Despatch from Sorting Center = Αναχωριση απ το Κέντρο διανομής. Με λίγα λόγια έχει φύγει απ τη Κίνα 05/02/2013 14:50 Handover to Airline εμένα είναι σε αυτό το στάτους ... να ανησυχήσω ή θα το πάρω στην ώρα μου ???? Κι εσένα στο δρόμο για ευρώπη είναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 QCS99: Official MI2 ROM stock JB. Απλά και όμορφα ;) Οδηγίες εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jali Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Ta gapps τα εγκαθιστάς απ το play store, το οποίο το εγκαθιστάς απ το mi market. Aν δεν το χει, ψαξτο και βαλτο χειροκινητα, κι αυτο και το play store, αν κι η rom απ το miuiandroid.com τα χει και τα δύο, οποτε κατι κανεις λάθος Σταυρο δεν νομιζω να εκανα κατι λαθος αφου ολα λειτουργουν κανονικα...Κοιτα τωρα εχω σχεδον 2 ιδιες εκδοσης ρομ(3.1.25 του αριες και του miuiandroid) στο τηλεφωνο χωρις να εχω καποιο αντιγραφο ασφαλειας απο την εργοστασιακη εκδοση Jlb 5 ή 7.Οταν ειχα βαλει 3.1.25 miuiandroid ειχε μεσα μετα που φλασαρα το συστημα 2 με την εκδοση του αριες και το πακετο γλωσσας δεν εχω το μαρκετ ουτε στο συστεμ1(με 3.1.25miui) ουτε στο 2(aries 3.1.25+multi lang). Τεσπα.Λες να περασω την εκδοση QS99 stock JLB 11 στο συστεμ 1 και στο συστεμ 2 να βαλω την 3.2.1 απο το miuiandroid? το miuiandroid.com εχει πακετα με γλωσσες ? ή μονο αγγλικα κ κινεζικα? ευχαριστω! QCS99: Official MI2 ROM stock JB. Απλά και όμορφα ;) Οδηγίες εδώ... Φιλε την QS99 την περασες με το updater ή με το miflash ? Η συγκεκριμενη ειναι με jlb 11?Ειναι ροοτ??? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 6, 2013 by jali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Το εκανα με το miflash. Ηταν πολυ smooth αλλα προς το παρον την εβγαλα γιατι για καποιο λογο μου εβγαζε fc το playstore. Root ειχε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jali Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Το εκανα με το miflash. Ηταν πολυ smooth αλλα προς το παρον την εβγαλα γιατι για καποιο λογο μου εβγαζε fc το playstore. Root ειχε... Ρε σεις...προσπαθω απο την μερα που πηρα το τηλ να το συνδεσω με το pc αλλα δεν μπορω...κατεβασα τους drivers και miflash αλλα τπτ.Μου το βγαζει σαν μια συσκευη MTP και το βλεπει σαν ενα εικονικο cd-rom(drive) τι διαολο γινεται...τι κανω λαθος??? Τελικα το βρηκα το λαθος μου...καπου στην διαδικασια εγκαταστασης του οδηγου....Miflash Edited February 6, 2013 by jali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 καλημέρα μιας και όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες μέρες θα έχω στα χέρια μου και εγώ το δικό μου !! λέω να αρχίσω σιγά σιγά και εγώ τις απορίες μου !!! 1. Παρακαλώ επειδή είμαι άσχετος, κάποιος να μου γράψει βήμα προς βήμα πως θα κάνω update το Xiaomi μου μόλις έρθει !!! 2. Ποιο είναι το καλύτερο GPS πρόγραμμα που να έχει τους χάρτες τις Κύπρου αλλα και να μιλά στα ελληνικά !!! 3. αν βάλω στο DropBox του κομπιούτερ του σπιτίου μου ενα .csv με τα contacts μου πώς περνώ τα contacts στο κινητό ??? αυτά για την ώρα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 καλημέρα μιας και όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες μέρες θα έχω στα χέρια μου και εγώ το δικό μου !! λέω να αρχίσω σιγά σιγά και εγώ τις απορίες μου !!! 1. Παρακαλώ επειδή είμαι άσχετος, κάποιος να μου γράψει βήμα προς βήμα πως θα κάνω update το Xiaomi μου μόλις έρθει !!! 2. Ποιο είναι το καλύτερο GPS πρόγραμμα που να έχει τους χάρτες τις Κύπρου αλλα και να μιλά στα ελληνικά !!! 3. αν βάλω στο DropBox του κομπιούτερ του σπιτίου μου ενα .csv με τα contacts μου πώς περνώ τα contacts στο κινητό ??? αυτά για την ώρα !! Για το 1. θα σου απαντησουν τα παιδια που εχουν το τηλεφωνο 2. ρωτησε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 ποιο προγραμμα εχει χαρτες της Κυπρου. 3. Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286275 . Νομιζω στο ποστ 61 ειναι η απαντηση που ψαχνεις. Ποιο τηλεφωνο εχεις τωρα? ισως να μπορεις να της στειλεις με bt. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Σημερα παραλαμβανω το τηλ. και θελω να ρωτησω θα μπορεσω να βρω τα αγγλικα στο μενου ή θα χαθω στα κινεζικα? πρεπει να κανω κατι απο την αρχη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 @gkontos10 πιο πάνω θα βρεις πώς θα φλασάρεις την international rom απ το miuiandroid που χει και root, αλλιώς μένεις με την στοκ αγγλική και κάνεις αναβάθμιση απ το μενου της πανεύκολα Σημερα παραλαμβανω το τηλ. και θελω να ρωτησω θα μπορεσω να βρω τα αγγλικα στο μενου ή θα χαθω στα κινεζικα? πρεπει να κανω κατι απο την αρχη ?Λογικά θα σου ρθει ρυθμισμένο στ αγγλικά απ το κατάστημα. Υπόψιν ότι στο merimobiles, αν επιλέξετε root firmware, σας φλασάρουν την international απ το miuiandroid οι ίδιοι ;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 @gkontos10 πιο πάνω θα βρεις πώς θα φλασάρεις την international rom απ το miuiandroid που χει και root, αλλιώς μένεις με την στοκ αγγλική και κάνεις αναβάθμιση απ το μενου της πανεύκολα Λογικά θα σου ρθει ρυθμισμένο στ αγγλικά απ το κατάστημα. Υπόψιν ότι στο merimobiles, αν επιλέξετε root firmware, σας φλασάρουν την international απ το miuiandroid οι ίδιοι ;) φίλε μου πια είναι καλύτερη ?? η στοκ ή ιντερνατιοναλ ???? εγώ το κινητό στα αγγλικά θα το έχω αλλά θέλω να μου διαβάζει ελληνικά κείμενα και ελληνικές σελίδες !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 φίλε μου πια είναι καλύτερη ?? η στοκ ή ιντερνατιοναλ ???? εγώ το κινητό στα αγγλικά θα το έχω αλλά θέλω να μου διαβάζει ελληνικά κείμενα και ελληνικές σελίδες !! καλύτερη η rom ap to miuiandroid καθώς έχει root. Αλλά εννοείται ότι όλες οι rom διαβάζουν και γραφουν ελληνικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jali Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 καλύτερη η rom ap to miuiandroid καθώς έχει root. Αλλά εννοείται ότι όλες οι rom διαβάζουν και γραφουν ελληνικά Σταυρο να περασω την 3.2.1 την αγγλικη?ή με το multilang? ή να μεινω στην 3.1.25 (δεν ξερω αν εχει τπτ bugs η 3.2.1)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Σταυρο να περασω την 3.2.1 την αγγλικη?ή με το multilang? ή να μεινω στην 3.1.25 (δεν ξερω αν εχει τπτ bugs η 3.2.1)? Πέρνα την τελευταία 3.2.1, και από πάνω το multilanguage. Κανένα bug και super smooth. Επίσης αν βαρεθείτε το MIUI interface βάλτε NOVA Launcher και είναι σαν να έχετε stock JB με τα καλά του MIUI Για κάποιο λόγο αν βάλω US γλώσσα μου εμφανίζει σαν όνομα δικτύου Cosmote Telecommunicatins SA και πιάνει όλη τη notiffication bar. Καμια ιδέα;; Επίσης προστέθηκε το avatar του Mi-2 ;-) Edited February 7, 2013 by gpou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Σταυρο να περασω την 3.2.1 την αγγλικη?ή με το multilang? ή να μεινω στην 3.1.25 (δεν ξερω αν εχει τπτ bugs η 3.2.1)? Όπως σου πε κι ο gpou, βάλε την 3.2.1 (οδηγίες και κάτω λέει και για τα gapps), μετά το πακέτο γλωσσών (οδηγίες) Edited February 7, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 ...προστέθηκε το avatar του Mi-2 ;-) Too cool :) thanks to moderators :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Όπως σου πε κι ο gpou, βάλε την 3.2.1 (οδηγίες και κάτω λέει και για τα gapps), μετά το πακέτο γλωσσών (οδηγίες) Αυτό με το gapps δεν το έχω καταλάβει. Όταν πάω να το flashαρω από το Updater μου λέει Error...Νομίζω δεν χρειάζονται. Κατεβάζεις από το MiMarket το playstore και μετά περνάς ένα ένα όλα τα gapps.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Αυτό με το gapps δεν το έχω καταλάβει. Όταν πάω να το flashαρω από το Updater μου λέει Error...Νομίζω δεν χρειάζονται. Κατεβάζεις από το MiMarket το playstore και μετά περνάς ένα ένα όλα τα gapps.... κι οι 2 τρόποι είναι εφικτοί. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts