Jump to content

Xiaomi Mi 2

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου έχω το xiaomi mi2 εδώ και 1,5 χρόνια και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με το gps..

Γενικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με το κινητό..

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν παιδιά το πήρα και εγώ το κινητό (μεταχειρισμένο).

Το έχω τώρα στα χέρια μου και το σετάρω.

Έχω περάσει πάνω τις εφαρμογές που θέλω και τώρα πήγα στο update και λέει

MIUI 4.3.7 (weekly build)

new version found

MIUI 4.2.28

τρέχουσα έκδοση

Να κάνω την αναβάθμιση ΟΤΑ που μου προτείνει?

θα χάσω τις εφαρμογές που του πέρασα και ότι άλλο ή όχι ?

Επίσης πέρασα το titanium backup (για να φέρω από εκεί κάποιες εφαρμογές μου) και μου λεει δεν είναι ρουτ το τηλέφωνο και να πάω στις ρυθμίσεις να το κάνω ρουτ.

Μια βοήθεια εδώ? πως γίνεται αυτό? δεν βρήκα κάτι σχετικό στις ρυθμίσεις.... (μπορεί να λέω και βλακείες ε?)

Επίσης και κάτι άλλο : για να μην ψάχνω κάθε φορά τις επαφές για να βρω αυτόν που θέλω, γίνεται να βάλω αυτούς που καλώ συχνά σε εικονίδια σε κάποια οθόνη ή σε ένα φάκελο και ανοίγοντάς τον να είναι εκεί και να καλώ αμέσως?

Παναγιώτης

Edited by aboulafia
Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Λοιπόν παιδιά το πήρα και εγώ το κινητό (μεταχειρισμένο).

Το έχω τώρα στα χέρια μου και το σετάρω.

Έχω περάσει πάνω τις εφαρμογές που θέλω και τώρα πήγα στο update και λέει

MIUI 4.3.7 (weekly build)

new version found

MIUI 4.2.28

τρέχουσα έκδοση

Να κάνω την αναβάθμιση ΟΤΑ που μου προτείνει?

θα χάσω τις εφαρμογές που του πέρασα και ότι άλλο ή όχι ?

Επίσης πέρασα το titanium backup (για να φέρω από εκεί κάποιες εφαρμογές μου) και μου λεει δεν είναι ρουτ το τηλέφωνο και να πάω στις ρυθμίσεις να το κάνω ρουτ.

Μια βοήθεια εδώ? πως γίνεται αυτό? δεν βρήκα κάτι σχετικό στις ρυθμίσεις.... (μπορεί να λέω και βλακείες ε?)

Επίσης και κάτι άλλο : για να μην ψάχνω κάθε φορά τις επαφές για να βρω αυτόν που θέλω, γίνεται να βάλω αυτούς που καλώ συχνά σε εικονίδια σε κάποια οθόνη ή σε ένα φάκελο και ανοίγοντάς τον να είναι εκεί και να καλώ αμέσως?

Παναγιώτης

Μεγειές!

Εννοείται του κάνεις την αναβάθμιση...

Εκτός ότι βουλώνει "τρύπες" προσθέτει και έξτρα χαρακτηριστικά στο λειτουργικό...

Όσον αφορά το root, πηγαίνεις στο Security και επιλέγεις Permission.. ;)

Ευχαριστώ για την απάντηση καταρχήν.

Η αναβάθμιση έγινε, δεν πήρε παρά ελάχιστο χρόνο. Πριν μου ζήτησε να πάρει μπακαπ τα δεδομένα και τις εφαρμογές μου και το έκανα και αυτό.

Δυο ερωτήσεις ακόμα, το ρουτ δεν το κατάφερα (μέχρι και τη γλώσσα γύρισα σε αγγλικά για να βρω αυτό το Security --> Permission αλλά τίποτα)

Επίσης πήγα εδώ miui.com/win (όπως έλεγε το κινητό το ίδιο για να κατεβάσω drivers για win xp) και με πέταξε σε μια σελίδα της Xiaomi και κατέβασα ένα προγραμματάκι διαχείρισης του κινητού που φαίνεται πολύ καλό, αλλά είναι όλο στα κινέζικα. Υπάρχει μεταγλωτισμένη (αγγλική) εκδοσή του να το κατεβάσω?

Πάντως αφού εγκατέστησα το κινέζικο πρόγραμμα, τα γουίντοους αναγνώρισαν πλεόν τη συσκευή, αν και ακόμα κάθε φορά που τη συνδέω κάνουν αναζήτηση για λογισμικό και βγάζουν στο τέλος ένα μήνυμα για μη σωστή εγκατάσταση λόγω μη εύρεσης ντράιβερς. Όμως κλείνοντας το παραθυράκι αυτό ο χώρος του κινητού εμανίζεται στα γουίντοους.

Υπάρχει άλλο πρόγραμμα διαχείρισης του τηλεφώνου?

Επίσης είδα πως βάζοντας αυτούς που θέλω από τις επαφές ως "αγαπημένα" τους εμφανίζει πάνω πάνω στη λίστα (και αυτό είναι μια σημαντική βοήθεια)

Σας ζάλισα λίγο αλλα καταλαβαίνετε...

Παναγιώτης

Ευχαριστώ για την απάντηση καταρχήν.

Η αναβάθμιση έγινε, δεν πήρε παρά ελάχιστο χρόνο. Πριν μου ζήτησε να πάρει μπακαπ τα δεδομένα και τις εφαρμογές μου και το έκανα και αυτό.

Δυο ερωτήσεις ακόμα, το ρουτ δεν το κατάφερα (μέχρι και τη γλώσσα γύρισα σε αγγλικά για να βρω αυτό το Security --> Permission αλλά τίποτα)

Επίσης πήγα εδώ miui.com/win (όπως έλεγε το κινητό το ίδιο για να κατεβάσω drivers για win xp) και με πέταξε σε μια σελίδα της Xiaomi και κατέβασα ένα προγραμματάκι διαχείρισης του κινητού που φαίνεται πολύ καλό, αλλά είναι όλο στα κινέζικα. Υπάρχει μεταγλωτισμένη (αγγλική) εκδοσή του να το κατεβάσω?

Πάντως αφού εγκατέστησα το κινέζικο πρόγραμμα, τα γουίντοους αναγνώρισαν πλεόν τη συσκευή, αν και ακόμα κάθε φορά που τη συνδέω κάνουν αναζήτηση για λογισμικό και βγάζουν στο τέλος ένα μήνυμα για μη σωστή εγκατάσταση λόγω μη εύρεσης ντράιβερς. Όμως κλείνοντας το παραθυράκι αυτό ο χώρος του κινητού εμανίζεται στα γουίντοους.

Υπάρχει άλλο πρόγραμμα διαχείρισης του τηλεφώνου?

Επίσης είδα πως βάζοντας αυτούς που θέλω από τις επαφές ως "αγαπημένα" τους εμφανίζει πάνω πάνω στη λίστα (και αυτό είναι μια σημαντική βοήθεια)

Σας ζάλισα λίγο αλλα καταλαβαίνετε...

Παναγιώτης

Στο Κέντρο ασφαλείας κοίταξες;

Κανονικά θα έπρεπε να το βρεις στην αρχική οθόνη, αλλά δες εκεί μέσα..

Τώρα όσον αφορά την εφαρμογή της Xiaomi, δεν έχω καν μπει στη διαδικασία να το

διαχειριστώ μέσω αυτής από τη στιγμή που είδα κινέζικους χαρακτήρες.

Θα πρότεινα να δεις αν θες το http://download.moborobo.com/download/Client/Moborobo%28Moborobo_En_official%29.exe

μια και δεν σε καλύπτει να χειρίζεσαι το κινητό ως αφαιρούμενο αποθηκευτικό χώρο.

Για τις επαφές θα μπορούσες να μου πεις τί ακριβώς θέλεις γιατί δεν κατάλαβα την ερώτησή σου;

Στο Κέντρο ασφαλείας κοίταξες;

Κανονικά θα έπρεπε να το βρεις στην αρχική οθόνη, αλλά δες εκεί μέσα..

Τώρα όσον αφορά την εφαρμογή της Xiaomi, δεν έχω καν μπει στη διαδικασία να το

διαχειριστώ μέσω αυτής από τη στιγμή που είδα κινέζικους χαρακτήρες.

Θα πρότεινα να δεις αν θες το http://download.moborobo.com/download/Client/Moborobo%28Moborobo_En_official%29.exe

μια και δεν σε καλύπτει να χειρίζεσαι το κινητό ως αφαιρούμενο αποθηκευτικό χώρο.

Για τις επαφές θα μπορούσες να μου πεις τί ακριβώς θέλεις γιατί δεν κατάλαβα την ερώτησή σου;

Έφαγα όλα τα μενού της ασφάλειας (και όχι μόνο) ψάχνοντας, δεν βρίσκω τίποτα... που στον άνεμο το έχουν κρύψει αυτό? Κέντρο ασφαλείας δεν βρήκα πουθενά παρεπιπτόντως (επειδή βλέπω στο άβατάρ σου να έχεις το ΜΙ2s μήπως αυτό είναι λίγο διαφορετικό από το MI2 που έχω εγώ γιαυτό δεν το βρίσκω?

Θα κοιτάξω και την εφαρμογή που μου πρότεινες για την διαχείρισή του.

Βασικά θέλω να διαχειρίζομαι και τα αντίγραφα (αυτό που έφτιαξε π.χ. πριν κάνει την αναβάθμιση) να τα φέρνω στον υπολογιστή και να μην τα αφήνω να γεμίζουν τη μνήμη του τηλεφώνου, γιαυτό έψαχνα το πρόγραμμα, από ότι μπόρεσα να συμπεράνω από τις εικόνες -αφού με τα κινέζικα δεν έβγαλα άκρη-, κάπως έτσι δουλεύει και το δικό τους πρόγραμμα, εχουν αυτοματοποιήσει λίγο την διαδικασία (φαντάζομαι θα έχει και κουμπί να περνάς εικόνες, ήχους κ.λ.π.).

Τώρα όσον αφορά τις επαφές, αν έχεις καθόλου επαφή με το ui της Htc, έχει μια οθόνη όπου μπορείς να προσθέσεις τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες επαφές σου (στο desire μου παίρνει μέχρι 9) έτσι αντί να ψάχνω μια επαφή που καλώ πολύ συχνά, κάνω το δάχτυλό μου μια προς τα αριστερά (η οθόνη με τις επαφές είναι η πρώτη προς τα δεξιά μετά την αρχική) και μου δείχνει κατευθείαν την φωτό της επαφής (για αυτές που έχω βάλει και φωτό) και με ένα πάτημα μετά στη φωτό, καλώ κατευθείαν την επαφή.

ΈΤσι στην ουσία με ένα σύρσιμο του δακτύλου και ένα πάτημα έχω πάρει τηλέφωνο.

Αυτό λέω να γίνεται σε μια οθόνη μετά την κεντρική (ή δεξιά της στην πρώτη ή αριστερά) να έχω μια οθόνη επαφών όπου με ένα άγγιγμα να μπορώ να τις καλώ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα.

Παναγιώτης

Έφαγα όλα τα μενού της ασφάλειας (και όχι μόνο) ψάχνοντας, δεν βρίσκω τίποτα... που στον άνεμο το έχουν κρύψει αυτό? Κέντρο ασφαλείας δεν βρήκα πουθενά παρεπιπτόντως (επειδή βλέπω στο άβατάρ σου να έχεις το ΜΙ2s μήπως αυτό είναι λίγο διαφορετικό από το MI2 που έχω εγώ γιαυτό δεν το βρίσκω?

Θα κοιτάξω και την εφαρμογή που μου πρότεινες για την διαχείρισή του.

Βασικά θέλω να διαχειρίζομαι και τα αντίγραφα (αυτό που έφτιαξε π.χ. πριν κάνει την αναβάθμιση) να τα φέρνω στον υπολογιστή και να μην τα αφήνω να γεμίζουν τη μνήμη του τηλεφώνου, γιαυτό έψαχνα το πρόγραμμα, από ότι μπόρεσα να συμπεράνω από τις εικόνες -αφού με τα κινέζικα δεν έβγαλα άκρη-, κάπως έτσι δουλεύει και το δικό τους πρόγραμμα, εχουν αυτοματοποιήσει λίγο την διαδικασία (φαντάζομαι θα έχει και κουμπί να περνάς εικόνες, ήχους κ.λ.π.).

Τώρα όσον αφορά τις επαφές, αν έχεις καθόλου επαφή με το ui της Htc, έχει μια οθόνη όπου μπορείς να προσθέσεις τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες επαφές σου (στο desire μου παίρνει μέχρι 9) έτσι αντί να ψάχνω μια επαφή που καλώ πολύ συχνά, κάνω το δάχτυλό μου μια προς τα αριστερά (η οθόνη με τις επαφές είναι η πρώτη προς τα δεξιά μετά την αρχική) και μου δείχνει κατευθείαν την φωτό της επαφής (για αυτές που έχω βάλει και φωτό) και με ένα πάτημα μετά στη φωτό, καλώ κατευθείαν την επαφή.

ΈΤσι στην ουσία με ένα σύρσιμο του δακτύλου και ένα πάτημα έχω πάρει τηλέφωνο.

Αυτό λέω να γίνεται σε μια οθόνη μετά την κεντρική (ή δεξιά της στην πρώτη ή αριστερά) να έχω μια οθόνη επαφών όπου με ένα άγγιγμα να μπορώ να τις καλώ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα.

Παναγιώτης

Το ίδιο κινητό είναι στην ουσία, όμως η MIUI είναι κοινή κατά 99% σε όλες τις συσκευές από όσο ξέρω.

Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να βγάλεις μερικά screenshots από τις δύο πρώτες οθόνες, καθώς

και των περιεχομένων των φακέλων που θα βρεις σε αυτές για να δω πού τυχόν θα μπορούσε να "κρύβεται".

Όσον αφορά το αντίγραφο ασφαλείας που θες θα μπορούσες να το κάνεις και μέσω του toolkit που έφτιαξε

κάποιος στο ανεπίσημο αγγλικό forum της Xiaomi.. Αν θες δες εδώ https://github.com/ionolinuxnoparty/ariestoolkit.

Τέλος για τις επαφές που σε ενδιαφέρουν θα μπορούσες να τις βάλεις πατώντας το πλήκτρο του μενού (πρώτο από

αριστερά), να επιλέξεις Επεξεργασία προσθέτων, μετά Add widgets και να βρεις το εικονίδιο επαφές. Κάνεις κλικ επάνω

του επιλέγεις την επαφή που θες και τί θες να κάνει και αυτή εμφανίζεται στην οθόνη που ήσουν όταν ενεργοποίησες

αυτή την επιλογή. Με τον ίδιο τρόπο προσθέτεις όσες θες, λαμβάνοντας υπόψιν πως περιορίζεται από τον χώρο που έχει

διαθέσιμο αυτή η οθόνη.

Το ίδιο κινητό είναι στην ουσία, όμως η MIUI είναι κοινή κατά 99% σε όλες τις συσκευές από όσο ξέρω.

Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να βγάλεις μερικά screenshots από τις δύο πρώτες οθόνες, καθώς

και των περιεχομένων των φακέλων που θα βρεις σε αυτές για να δω πού τυχόν θα μπορούσε να "κρύβεται".

Όσον αφορά το αντίγραφο ασφαλείας που θες θα μπορούσες να το κάνεις και μέσω του toolkit που έφτιαξε

κάποιος στο ανεπίσημο αγγλικό forum της Xiaomi.. Αν θες δες εδώ https://github.com/ionolinuxnoparty/ariestoolkit.

Τέλος για τις επαφές που σε ενδιαφέρουν θα μπορούσες να τις βάλεις πατώντας το πλήκτρο του μενού (πρώτο από

αριστερά), να επιλέξεις Επεξεργασία προσθέτων, μετά Add widgets και να βρεις το εικονίδιο επαφές. Κάνεις κλικ επάνω

του επιλέγεις την επαφή που θες και τί θες να κάνει και αυτή εμφανίζεται στην οθόνη που ήσουν όταν ενεργοποίησες

αυτή την επιλογή. Με τον ίδιο τρόπο προσθέτεις όσες θες, λαμβάνοντας υπόψιν πως περιορίζεται από τον χώρο που έχει

διαθέσιμο αυτή η οθόνη.

Λοιπόν αυτό θα κάνω, θα ανεβάσω μερικά screenshots το μεσημέρι που θα γυρίσω σπίτι.

Όσο για τις επαφές τι να πω???

Με έφτιαξες με αυτό το κολπάκι!!!

Καλά, μάλλον το τηλέφωνο είναι απίστευτα παραμετροποιήσιμο τελικά.

Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου,

Παναγιώτης

Edit: Σήμερα πήγα να ενεργοποιήσω ένα πακέτο δεδομένων της κοσμοτέ, αλλά μου γράφει συνεχώς πως "Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠ. ΠΕΛΑΤΩΝ"

Αυτό γιατί γίνεται? θέλει κάποια άλλη ρύθμιση που δεν ξέρω?

Στην εξυπηρέτηση που κάλεσα έχουν μάλλον υπολογιστή που απαντά (δεν μου φάνηκε για φυσικό πρόσωπο) και απλώς μου ξαναέστειλε ένα μήνυμα ότι δεν μπορούν να σταλούν οι ρυθμίσεις.

Edit 2 :

Το θέμα της σύνδεσης το έλυσα, πήγα στη σελίδα της κοσμοτέ, και έκανα ένα νέο σημείο σύνδεσης με τα στοιχεία που είχε για το Huawei P1 και μετά έκανα επανεκκίνηση και δούλεψε (ίσως απο την αρχή να ήθελε απλά και μόνο επανεκκίνηση).

Edited by aboulafia
λύση!

Εδώ και τα σκρινσοτς όπου προσπάθησα να φαίνονται οι ρυθμίσεις...

και μια και χωράει μόνο 5 εικόνες και μια ακόμα:

Επίσης μέσα στον φάκελο downloaded_roms στο κινητό υπαρχει το αρχείο (της αναβάθμισης φαντάζομαι) με το όνομα miui_ota_aries_mam_4.2.28_4.3.7_d7aea4db04_4.1.zip και το οποίο είναι 350ΜΒ περίπου.

Αυτό μπορώ να το σβύσω εφόσον έχει γίνει η αναβάθμιση ή πρέπει να είναι εκεί ?

Επίσης το μπακάπ που κράτησε πριν την αναβάθμιση σε πιο φάκελο το φυλάει???

Πέρα από αυτά το τηλέφωνο με εκπλήσσει όλο και περισσότερο με τις δυνατότητές του.

Το βάζω στον υπολογιστή να μεταφέρω τις φωτό και ταυτόχρονα μπορεί να φορτίζει κιόλας και να χρησιμοποιεί το ίντερνετ του υπολογιστή για να συνδεθεί στο διαδίκτυο!!! Ε, ενταξει η συσκευή είναι πολύ μπροστά!!!

Παναγιώτης

Edited by aboulafia

και μια και χωράει μόνο 5 εικόνες και μια ακόμα:

Επίσης μέσα στον φάκελο downloaded_roms στο κινητό υπαρχει το αρχείο (της αναβάθμισης φαντάζομαι) με το όνομα miui_ota_aries_mam_4.2.28_4.3.7_d7aea4db04_4.1.zip και το οποίο είναι 350ΜΒ περίπου.

Αυτό μπορώ να το σβύσω εφόσον έχει γίνει η αναβάθμιση ή πρέπει να είναι εκεί ?

Επίσης το μπακάπ που κράτησε πριν την αναβάθμιση σε πιο φάκελο το φυλάει???

Πέρα από αυτά το τηλέφωνο με εκπλήσσει όλο και περισσότερο με τις δυνατότητές του.

Το βάζω στον υπολογιστή να μεταφέρω τις φωτό και ταυτόχρονα μπορεί να φορτίζει κιόλας και να χρησιμοποιεί το ίντερνετ του υπολογιστή για να συνδεθεί στο διαδίκτυο!!! Ε, ενταξει η συσκευή είναι πολύ μπροστά!!!

Παναγιώτης

Για το θέμα των ρυθμίσεων του ιντερνετ σου απάντησε ο φίλος μερικά post πίσω.. Χειροκίνητα θα κάνεις λογικά τη δουλειά σου.

Σε vodafone και wind πάντως δεν είχα κάποιο θέμα..

Όσον αφορά τα screenshots με παρεξήγησες. Δεν θέλω από τις ρυθμίσεις. Από την αρχική οθόνη θέλω εκεί που έχει τα

εικονίδια Camera, Γκάλερι κλπ καθώς και την δεύτερη οθόνη που έχει το ημερολόγιο, τις σημειώσεις κλπ.. Σε αυτές τις

οθόνες θα δεις και 2 φακέλους.. Εργαλεία και Κέντρο ασφαλείας.. Θέλω screenshots και από αυτά..

Το αρχείο που ανέφερες είναι όντως η αναβάθμιση. Μπορείς να το διαγράψεις χωρίς πρόβλημα.

Τέλος το αντίγραφο ασφαλείας που πήρες με την επίσημη εφαρμογή να υποθέσω αν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή

Διαχ. Αρχείων πας στο MIUI -> backup > AllBackup

Για το θέμα των ρυθμίσεων του ιντερνετ σου απάντησε ο φίλος μερικά post πίσω.. Χειροκίνητα θα κάνεις λογικά τη δουλειά σου.

Σε vodafone και wind πάντως δεν είχα κάποιο θέμα..

Όσον αφορά τα screenshots με παρεξήγησες. Δεν θέλω από τις ρυθμίσεις. Από την αρχική οθόνη θέλω εκεί που έχει τα

εικονίδια Camera, Γκάλερι κλπ καθώς και την δεύτερη οθόνη που έχει το ημερολόγιο, τις σημειώσεις κλπ.. Σε αυτές τις

οθόνες θα δεις και 2 φακέλους.. Εργαλεία και Κέντρο ασφαλείας.. Θέλω screenshots και από αυτά..

Το αρχείο που ανέφερες είναι όντως η αναβάθμιση. Μπορείς να το διαγράψεις χωρίς πρόβλημα.

Τέλος το αντίγραφο ασφαλείας που πήρες με την επίσημη εφαρμογή να υποθέσω αν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή

Διαχ. Αρχείων πας στο MIUI -> backup > AllBackup

Καλημέρα και πάλι,

Το θέμα των ρυθμισεων του ίντερνετ (όπως έγραψα χθες σε δεύτερο edit του μηνύματός μου) το έλυσα σχεδόν αμέσως.

Επίσης τώρα βρήκα και το root permission. Δεν είχα καταλάβει και εγώ από την αρχή που μου έλεγες να ψάξω και θεωρούσα πως θα είναι στη βασική σελίδα των ρυθμίσεων. Παρόλο που μου είπες για κέντρο ασφαλείας, δεν πήγε το μυαλό μου πως θα είναι κάτι ξεχωριστό.

Επίσης βρήκα και το usb debugging, όμως ψάχνω ακόμα το που είναι εκείνη η επιλογή για να εγκαθίστανται άγνωστες εφαρμογές.

Άλλη μια βοήθεια ζητάω λοιπόν.

Παναγιώτης

Ρυθμίσεις -> ΠΛΗΡΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ -> Ασφάλεια & απόρρητο. Στο πεδίο ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ έχει την επιλογή Άγνωστες πηγές

Λοιπόν τι να πω τώρα???

Χίλια ευχαριστώ!

Προς το παρόν φαίνεται να είμαι εντάξει και να έχω λύσει τις απορίες μου.

Αν είναι τίποτα άλλο στη συνέχεια μπορεί να σας ξαναζαλίσω :lol:

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις συνειδητοποιείς την ισχύ της κοινότητας και των φόρα!

Παναγιώτης

Mόλις πριν λίγο πέρασα και την τελευταία διαθέσιμη ενημέρωση που βγήκε την 4.3.14.

Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι το εξής :

Να δοκιμάσω μέσω του titanium backup να μεταφέρω κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιούσα στο desire μου, στο Xiaomi ή λόγω διαφορετικού τηλεφώνου και διαφορετικής εκδόσεως αντρόιντ να μην κάνω καν την προσπάθεια? Τώρα που το έχω φτιάξει και είνου μούρλια, μην φάει κανα κόλλημα και τρέχω...

Παναγιώτης

Μάλλον έτσι θα το κάνω να μην έχω τίποτα απρόοπτα και τρέχω...

Για την μπαταρία τώρα, το έχω σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας και είμαι ήδη τρίτη μέρα σήμερα (το βράδυ από τις 11 και μετά το κλείνω βέβαια) και είμαι ακόμα στο 58%!!! Δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο απο την μπαταρία του!

Σκέφτομαι όμως να πάρω και μια εφεδρική (την μεγάλη των 3100mAh, την έχει πάρει κανένας? Έχει διαφορά στους χρόνους αναμονής/λειτουργίας σε σχέση με αυτή που έχει τώρα πάνω? αξίζει να την πάρω αυτή (λέω να πάρω το πακέτο που δίνει και την βάση φόρτισης) ή να πάρω μια ακόμα 2000?

Παναγιώτης

Επαναφορα εφαρμογων και των δεδομενων τους εχω κανει στο δικο μου χωρις προβλημα. Το αντιγραφο ειχε γινει σε κινητο που ειχε 2.3. Οποτε δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα. Αν ομως μπορεις να το στησεις ολο απο την αρχη εννοειται πως ειναι καλυτερα. Η μεγαλυτερη μπαταρια μεγαλωνει και αλλο το συνολικο παχος του κινητου. Δεν με ενθουσιαζε σαν ιδεα. Ασε που αυτα τα ανοιξε κλεισε στο πισω καπακι δεν ειναι και οτι καλυτερο. Στο παλιο μου κινητο εσπασε κατι με αποτελεσμα να μην κλεινει αψογα και να τριζει. Προτιμησα να παρω εξωτερικη μπαταρια-φορτιστη.

Για όποιον ενδιαφέρεται η μεγάλη μπαταρία είναι ένα+50%.

Εγώ έχω πάντα όλα ανοιχτά, δείτε χρόνους στα screenshot

Αφου ειναι ετσι, θα την παραγγειλω εστω και αν αυξανει λιγο το παχος του κινητου!

Παναγιώτης

• 3 weeks later...

Ρε παιδιά από χθες το βράδυ προσπαθώ να κατεβάσω την 4.4.4 απο χθες το βράδυ και δεν έχει καθόλου ταχύτητα. Τι σκ@@α γίνεται???

Όλες τις άλλες φορές, αν όχι την Παρασκευή το βράδυ, το έβαζα Σάββατο πρωί και μέσα σε ελάχιστα λεπτά την κατέβαζε (VDSL γαρ!).

Ετούτη δω προσπαθώ από χθες το βράδυ και όποτε το βάζω είτε από το wi-fi είται από το usb (χρησιμοποιώντας την σύνδεση του υπολογιστή) δεν λέει να κατέβει με τίποτα, με το ζόρι πιάνει ταχύτητα 90~140Κb/sec και μου σπάει τα νεύρα και το ακυρώνω. Το έχει και άλλος το πρόβλημα ή μόνο σε μένα συμβαίνει???

Παναγιώτης

Ρε παιδιά από χθες το βράδυ προσπαθώ να κατεβάσω την 4.4.4 απο χθες το βράδυ και δεν έχει καθόλου ταχύτητα. Τι σκ@@α γίνεται???

Όλες τις άλλες φορές, αν όχι την Παρασκευή το βράδυ, το έβαζα Σάββατο πρωί και μέσα σε ελάχιστα λεπτά την κατέβαζε (VDSL γαρ!).

Ετούτη δω προσπαθώ από χθες το βράδυ και όποτε το βάζω είτε από το wi-fi είται από το usb (χρησιμοποιώντας την σύνδεση του υπολογιστή) δεν λέει να κατέβει με τίποτα, με το ζόρι πιάνει ταχύτητα 90~140Κb/sec και μου σπάει τα νεύρα και το ακυρώνω. Το έχει και άλλος το πρόβλημα ή μόνο σε μένα συμβαίνει???

Παναγιώτης

Επειδή δεν κατεβάζεις από τον server της Xiaomi μια και η multilingual έκδοση είναι από το αγγλικό forum αν δεν κάνω λάθος,

περιορίζεσαι στις ταχύτητες που έχουν να προσφέρουν, στο πόσο "πηγμένη" είναι η γραμμή του πάροχού σου προς τα εκεί,

καθώς και πόσοι χρήστες προσπαθούν να κατεβάσουν. Εν ολίγοις συμβαίνει συχνά, όχι πάντα, οπότε είναι κάτι που πρέπει

να συνηθίσεις. Εγώ προτιμώ να κάνω τις αναβαθμίσεις μου το βράδυ που πάω για ύπνο και το πρωί το κινητό περιμένει απλά

να βάλω το PIN. Όπως και να χει μην τρελένεσαι με τις αναβαθμίσεις. Μικροβελτιώσεις προσφέρουν..

Ναι όντως απλά για το "****το" της υπόθεσης είναι. Τελικά μετά από αρκετές απόπειρες κατάφερα και την κατέβασα :lol::lol::lol:.

Παναγιώτης