Jump to content

Xiaomi Mi 2

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

WTF???? Εμένα μου βγάζει:

查询结果

您输入的信息在小米网暂无销售记录,请验证后再查询。

Results

The information you enter in the millet network no sales records, verify and then query.

Μπες και στο google translator :) και βάλτο κινέζικα και αγγλικα.... (καλύτερη μετάφραση)

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

WTF???? Εμένα μου βγάζει:

查询结果

您输入的信息在小米网暂无销售记录,请验证后再查询。

Results

The information you enter in the millet network no sales records, verify and then query.

μπορεις να στειλεις μια φωτογραφια απο το πισω μερος του κινητου χωρις την μπαταρια?

Μπορεις να εγκαταστήσεις την εφαρμογη Quick System Info PRO - Android Apps on Google Play

και να δεις τι σου βγαζει στον επεξεργαστή?

Edited by ninjatunes

Μπες και στο google translator :) και βάλτο κινέζικα και αγγλικα.... (καλύτερη μετάφραση)

Αυτό σου δείχνω παραπάνω! :p

μπορεις να στειλεις μια φωτογραφια απο το πισω μερος του κινητου χωρις την μπαταρια?

Μπορεις να εγκαταστήσεις την εφαρμογη Quick System Info PRO - Android Apps on Google Play

και να δεις τι σου βγαζει στον επεξεργαστή?

Στο 3DMark βγαίνουν όλα κανονικά (μοντέλο, επεξεργαστή, κλπ.).

Edited by margomenos13

;) Περίεργο..... δοκίμασε με copy - paste .... :O

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

για την γνησιοτητα...

βαζετε αυτην την εφαρμογη... και αν δειτε αυτην την οθονη για το Μι2 ή παρομοια για το Mi2s.

http://img94.imageshack.us/img94/5097/screenshotoriginal.png

αλλος τροπος ειναι απο την recovery...

αυτη ειναι η αυθεντικη

http://imageshack.us/photo/my-images/17/fqd81.jpg/

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Στο 3DMark βγαίνουν όλα κανονικά (μοντέλο, επεξεργαστή, κλπ.).

για δοκιμασε *#*#6484#*#* και πες μας τι βγαζει στο

Board:

CPU+ABI:

για δοκιμασε *#*#6484#*#* και πες μας τι βγαζει στο

Board:

CPU+ABI:

Αν ξέρεις κινέζικα βοήθα λίγο! :p

Το κινητό μια χαρά είανι. Δύσκολο να είναι μούφα. Όλα τα benchmark μου το αναγνωρίζουν σωστά σε όλα και χτυπάει και 25800+ στο Antutu (αν και δεν το αναγνωρίζει σαν οριτζιναλ...). Απλά μου φάνηκε περίεργο που δεν το βγάζει το site...

μπορει να μην βαζεισ σωστα του αριθμους. Μια χαρα ειναι αφου το λενε και τα bench tools

Σωστά είναι όλα. Ίσως επειδή είναι το Mi2S να μην λειτουργεί... ακόμα τουλάχιστον...

;) Περίεργο..... δοκίμασε με copy - paste .... :O

Αυτό έκανα! :p

Edited by margomenos13

Xiaomi Mi3 leaked photos....

Αναμένετε 16 Αυγούστου με τιμή στα $320! με 5GHz Wifi και NFC.Θερμό αναμένετε το φετινό καλοκαίρι!

καλα η xiaomi σε αυτο το θεμα ειναι με διαφορα η χειροτερη ... παρουσιαζει ενα κινητο τον Αυγουστο και καταφερνει να το βγαλει σε παραγωγη χωρις ελλειψη τον Ιανουαριο...

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

καλα η xiaomi σε αυτο το θεμα ειναι με διαφορα η χειροτερη ... παρουσιαζει ενα κινητο τον Αυγουστο και καταφερνει να το βγαλει σε παραγωγη χωρις ελλειψη τον Ιανουαριο...

Μπαααα... Υπάρχουν και πολύ χειρότερα... Βλέπε Jiayu...

γι αυτό έχει τέτοιες τιμές:p

Μπορεί κάποιος να μου πει ένα καλό λινκ από ασφαλές κατάστημα

nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806

You can't sink a Rainbow

Μπορεί κάποιος να μου πει ένα καλό λινκ από ασφαλές κατάστημα

εδω εισαι:

http://www.ibuygou.com/catalog/brand_deals-xiaomi-375-388.html

Νομίζω ποιο safe είναι το ibuygoo. Έχω διαβασει πολύ καλά σχόλια και εκτός βέβαια ότι το εμπιστευτηκα και εγώ....

Το mi2 υποστηρίζει OTG? εχει δοκιμάσει κανείς?

ελα λεμε το πειρα σημερα απο ταχυμεταφορες. Ρ Ε Σ Π Ε Κ Τ σε Ibuygοu, εκανα και τα τεστ μου και είναι original (ΙΜΙΕ, Recovery, Antatu) Edited by ninjatunes

ελα λεμε το πειρα σημερα απο ταχυμεταφορες. Ρ Ε Σ Π Ε Κ Τ σε Ibuyguu, θεμα έχω μόνο με charger δεν φορτιζει. εκανα και τα τεστ μου και είναι original (ΙΜΙΕ, Recovery, Antatu)

καλορίζικο!!!

Δοκίμασες με άλλο φορτιστεί? η με usb στον υπολογιστή??

εχει βαλει κανεις την καινουρια rom?

3.5.31 είναι η τελευταία

ελα λεμε το πειρα σημερα απο ταχυμεταφορες. Ρ Ε Σ Π Ε Κ Τ σε Ibuyguu, θεμα έχω μόνο με charger δεν φορτιζει. εκανα και τα τεστ μου και είναι original (ΙΜΙΕ, Recovery, Antatu)

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !

Πόσο βγήκε με τα μεταφορικά (ποια μεταφορική?) ?

320 μαζι με EMS, είναι super

3.5.31 είναι η τελευταία

Συγχαριτήρια, και σε ανώτερα

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Το mi2 υποστηρίζει OTG? εχει δοκιμάσει κανείς?

Κανονικότατα φίλε. και κινεζιά OTG των 2 euro... Σε συνδυασμό με το ES file explorer που είναι με διαφορά το καλύτερο, κατα την γνώμη μου.

Αυριο θα κανω δοκιμη με μηχανημα που μετραει ακτινοβολια, είμαι περίεργος να δω το αποτέλεσμα.