cableguy Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 WTF???? Εμένα μου βγάζει: 查询结果 您输入的信息在小米网暂无销售记录,请验证后再查询。 Results The information you enter in the millet network no sales records, verify and then query. Μπες και στο google translator :) και βάλτο κινέζικα και αγγλικα.... (καλύτερη μετάφραση) Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjatunes Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) WTF???? Εμένα μου βγάζει: 查询结果 您输入的信息在小米网暂无销售记录,请验证后再查询。 Results The information you enter in the millet network no sales records, verify and then query. μπορεις να στειλεις μια φωτογραφια απο το πισω μερος του κινητου χωρις την μπαταρια? Μπορεις να εγκαταστήσεις την εφαρμογη Quick System Info PRO - Android Apps on Google Play και να δεις τι σου βγαζει στον επεξεργαστή? Edited May 28, 2013 by ninjatunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Μπες και στο google translator :) και βάλτο κινέζικα και αγγλικα.... (καλύτερη μετάφραση) Αυτό σου δείχνω παραπάνω! :p μπορεις να στειλεις μια φωτογραφια απο το πισω μερος του κινητου χωρις την μπαταρια? Μπορεις να εγκαταστήσεις την εφαρμογη Quick System Info PRO - Android Apps on Google Play και να δεις τι σου βγαζει στον επεξεργαστή? Στο 3DMark βγαίνουν όλα κανονικά (μοντέλο, επεξεργαστή, κλπ.). Edited May 28, 2013 by margomenos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Αυτό σου δείχνω παραπάνω! :p ;) Περίεργο..... δοκίμασε με copy - paste .... :O Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 για την γνησιοτητα... βαζετε αυτην την εφαρμογη... και αν δειτε αυτην την οθονη για το Μι2 ή παρομοια για το Mi2s. http://img94.imageshack.us/img94/5097/screenshotoriginal.png αλλος τροπος ειναι απο την recovery... αυτη ειναι η αυθεντικη http://imageshack.us/photo/my-images/17/fqd81.jpg/ Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjatunes Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Αυτό σου δείχνω παραπάνω! :p Στο 3DMark βγαίνουν όλα κανονικά (μοντέλο, επεξεργαστή, κλπ.). για δοκιμασε *#*#6484#*#* και πες μας τι βγαζει στο Board: CPU+ABI: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 για δοκιμασε *#*#6484#*#* και πες μας τι βγαζει στο Board: CPU+ABI: Αν ξέρεις κινέζικα βοήθα λίγο! :p Το κινητό μια χαρά είανι. Δύσκολο να είναι μούφα. Όλα τα benchmark μου το αναγνωρίζουν σωστά σε όλα και χτυπάει και 25800+ στο Antutu (αν και δεν το αναγνωρίζει σαν οριτζιναλ...). Απλά μου φάνηκε περίεργο που δεν το βγάζει το site... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjatunes Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 μπορει να μην βαζεισ σωστα του αριθμους. Μια χαρα ειναι αφου το λενε και τα bench tools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) μπορει να μην βαζεισ σωστα του αριθμους. Μια χαρα ειναι αφου το λενε και τα bench tools Σωστά είναι όλα. Ίσως επειδή είναι το Mi2S να μην λειτουργεί... ακόμα τουλάχιστον... ;) Περίεργο..... δοκίμασε με copy - paste .... :O Αυτό έκανα! :p Edited May 28, 2013 by margomenos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Xiaomi Mi3 leaked photos.... Αναμένετε 16 Αυγούστου με τιμή στα $320! με 5GHz Wifi και NFC.Θερμό αναμένετε το φετινό καλοκαίρι! καλα η xiaomi σε αυτο το θεμα ειναι με διαφορα η χειροτερη ... παρουσιαζει ενα κινητο τον Αυγουστο και καταφερνει να το βγαλει σε παραγωγη χωρις ελλειψη τον Ιανουαριο... Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 καλα η xiaomi σε αυτο το θεμα ειναι με διαφορα η χειροτερη ... παρουσιαζει ενα κινητο τον Αυγουστο και καταφερνει να το βγαλει σε παραγωγη χωρις ελλειψη τον Ιανουαριο... Μπαααα... Υπάρχουν και πολύ χειρότερα... Βλέπε Jiayu... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 καλα η xiaomi σε αυτο το θεμα ειναι με διαφορα η χειροτερη ... παρουσιαζει ενα κινητο τον Αυγουστο και καταφερνει να το βγαλει σε παραγωγη χωρις ελλειψη τον Ιανουαριο... γι αυτό έχει τέτοιες τιμές:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει ένα καλό λινκ από ασφαλές κατάστημα Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει ένα καλό λινκ από ασφαλές κατάστημα εδω εισαι: http://www.ibuygou.com/catalog/brand_deals-xiaomi-375-388.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει ένα καλό λινκ από ασφαλές κατάστημα Καλύτερες τιμές... http://www.merimobiles.com/xiaomi-m2s-quad-core-4-3-inch-ips-1280-720-1-7ghz-with-android-4-1-qualcomm-apq8064-dual-cam-16gb_p/meri8961.htm http://www.merimobiles.com/xiaomi-m2s-quad-core-4-3-inch-ips-1280-720-1-7ghz-with-android-4-1-qualcomm-apq8064-dual-cam-32gb_p/meri8462.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 εδω εισαι: http://www.ibuygou.com/catalog/brand_deals-xiaomi-375-388.html Νομίζω ποιο safe είναι το ibuygoo. Έχω διαβασει πολύ καλά σχόλια και εκτός βέβαια ότι το εμπιστευτηκα και εγώ.... Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Το mi2 υποστηρίζει OTG? εχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjatunes Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) ελα λεμε το πειρα σημερα απο ταχυμεταφορες. Ρ Ε Σ Π Ε Κ Τ σε Ibuygοu, εκανα και τα τεστ μου και είναι original (ΙΜΙΕ, Recovery, Antatu) Edited June 5, 2013 by ninjatunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 ελα λεμε το πειρα σημερα απο ταχυμεταφορες. Ρ Ε Σ Π Ε Κ Τ σε Ibuyguu, θεμα έχω μόνο με charger δεν φορτιζει. εκανα και τα τεστ μου και είναι original (ΙΜΙΕ, Recovery, Antatu) καλορίζικο!!! Δοκίμασες με άλλο φορτιστεί? η με usb στον υπολογιστή?? Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 εχει βαλει κανεις την καινουρια rom? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 εχει βαλει κανεις την καινουρια rom? 3.5.31 είναι η τελευταία Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 ελα λεμε το πειρα σημερα απο ταχυμεταφορες. Ρ Ε Σ Π Ε Κ Τ σε Ibuyguu, θεμα έχω μόνο με charger δεν φορτιζει. εκανα και τα τεστ μου και είναι original (ΙΜΙΕ, Recovery, Antatu) ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ! Πόσο βγήκε με τα μεταφορικά (ποια μεταφορική?) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjatunes Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) 320 μαζι με EMS, είναι super 3.5.31 είναι η τελευταία Συγχαριτήρια, και σε ανώτερα -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited June 2, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgraps Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Το mi2 υποστηρίζει OTG? εχει δοκιμάσει κανείς? Κανονικότατα φίλε. και κινεζιά OTG των 2 euro... Σε συνδυασμό με το ES file explorer που είναι με διαφορά το καλύτερο, κατα την γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjatunes Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Αυριο θα κανω δοκιμη με μηχανημα που μετραει ακτινοβολια, είμαι περίεργος να δω το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts