giokar Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 τοσο γριγορα? λες να ερθει και εμενα σιμερα αυριο? απο που το παριγκιλες? απο Inbuygou λογικα αν δεν σου ηρθε σημερα απο Δευτερα να το περιμενεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 απο Inbuygou λογικα αν δεν σου ηρθε σημερα απο Δευτερα να το περιμενεις φιλε μου να σε ρωτισω...στο tracking μου διχνει.. Fri 5/10/2013 7:38 pm HELLENIC REPUBLIC 18580 Attempted delivery και διχνει στο χαρτη οτι ειναι στην περιοχη Κορωπι....μηπος εχεις καμια ιδεα γιατι βρισκετε εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokar Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 φιλε μου να σε ρωτισω...στο tracking μου διχνει.. Fri 5/10/2013 7:38 pm HELLENIC REPUBLIC 18580 Attempted delivery και διχνει στο χαρτη οτι ειναι στην περιοχη Κορωπι....μηπος εχεις καμια ιδεα γιατι βρισκετε εκει? δε γνωριζω καθόλου. ισως ειναι καμια αποθηκη εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 δε γνωριζω καθόλου. ισως ειναι καμια αποθηκη εκει μπορει να ειναι το τελονιο του αεροδρομιου...δεν ειχες κανενα προβλιμα με το τελονιο σοστα? στο ειχαν στιλη σαν δορο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 φιλε μου να σε ρωτισω...στο tracking μου διχνει.. Fri 5/10/2013 7:38 pm HELLENIC REPUBLIC 18580 Attempted delivery και διχνει στο χαρτη οτι ειναι στην περιοχη Κορωπι....μηπος εχεις καμια ιδεα γιατι βρισκετε εκει? το πάνε σε λάθος διεύθυνση. Πάρε τηλέφωνο τα ελτα αμέσως τη δευτέρα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 φιλε μου να σε ρωτισω...στο tracking μου διχνει.. Fri 5/10/2013 7:38 pm HELLENIC REPUBLIC 18580 Attempted delivery και διχνει στο χαρτη οτι ειναι στην περιοχη Κορωπι....μηπος εχεις καμια ιδεα γιατι βρισκετε εκει? Εκεί είναι οι αποθήκες φιλέ μου. Dhl, fedex κ.α συν οτι καποια track το αεροδρόμιο το βλέπουν Κορωπί και όχι Σπάτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Εκεί είναι οι αποθήκες φιλέ μου. Dhl, fedex κ.α συν οτι καποια track το αεροδρόμιο το βλέπουν Κορωπί και όχι Σπάτα. για να δουμε...ελπιζω να μην εχω καπιο προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgraps Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Καλημερα παιδιά. Έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα με μένα που στα μυνηματα σε landscape δεν είναι σωστά διαμορφωμένο το ui με αποτέλεσμά να μην φαίνεται το τι γράφεις σωστά;;; Και το κάνει και σε άλλες εφαρμογές,άλλα όχι σε όλες... Να πω ότι φοράω την 3.5.3 από το miuiandroid... και σε εμένα το κάνει. Σήμερα έβαλα την 3.5.10 (δεν βάζω multi) και είδα ότι μάλλον έχει βελτιωθεί λίγο. Δηλαδή στο status του FB έφτιαξε κάπως (αν και είναι σαν να τα βγάζει διπλά δηλ. και πάνω άσπρα όπως τα έβγαζε αλλά και κανονικά μαύρα απο κάτω όπως πρέπει. Είναι λίγο σπαστικό αυτό και δεν καταλαβαίνω πώς δεν το έχουν φτιάξει ακόμα. SMS δεν στέλνω και δεν το είχα παρατηρήσει έως τώρα να σου πώ την αλήθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokar Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 μπορει να ειναι το τελονιο του αεροδρομιου...δεν ειχες κανενα προβλιμα με το τελονιο σοστα? στο ειχαν στιλη σαν δορο? ναι και ναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgraps Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Καλημερα παιδιά. Έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα με μένα που στα μυνηματα σε landscape δεν είναι σωστά διαμορφωμένο το ui με αποτέλεσμά να μην φαίνεται το τι γράφεις σωστά;;; Και το κάνει και σε άλλες εφαρμογές,άλλα όχι σε όλες... Να πω ότι φοράω την 3.5.3 από το miuiandroid... Βάλε το SwiftKey να βρεις την υγειά σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_koz Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Τελικά αποφάσισα να πάω για το Μι2 ή το Μι2S.Στο Ιbuygou πρέπει να τους πω για ευρωπαικό φορτιστή ή το στέλνουν σωστά μόνοι τους? Παράθεση Xiaomi Mi2S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgraps Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Τελικά αποφάσισα να πάω για το Μι2 ή το Μι2S.Στο Ιbuygou πρέπει να τους πω για ευρωπαικό φορτιστή ή το στέλνουν σωστά μόνοι τους? Σε εμένα τον έστειλαν μόνοι τους. Αλλά είναι με αντάπτορακι απο "αμερικάνικο" σε ευρωπαικό. Χάλια ποιότητα αλλά κάνει μια χαρά την δουλεία του. Βέβαια έχει το κλασικό μικροusb οπότε ταιριάζει με τα περισσότερα κινητά. NO worries λοιπον. Και μιας και είπα για microusb να αναφέρω ότι επειδή ναι μεν είναι αλλά δεν είναι ακριβώς σε σχήμα τραπέζιο όπως σε άλλες συσκευές, θα έλεγα είναι μάλλον παραλληλόγραμμο στο xiaomi, θέλει λίγο προσοχή πάντα όπως το βάζεις γιατί το αισθάνομαι ότι είναι κάπως επικίνδυνο μην πάθει καμιά ζημιά. Δεν έχει κανένα πρόβλημα όταν κουμπώσει και δεν είναι χαλαρό μετά αλλά μόνο λίγο προσοχή την ώρα που το κουμπώνεις. Edited May 12, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_koz Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Xiaomi Mi2S Τελικά το παρήγγειλα και"ο Θεός βοηθός" Παράθεση Xiaomi Mi2S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tzatz Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Καλησπέρα! Θαμπώθηκα κι εγώ με τα specs του Mi2 (s ή μη) και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω από ibuygou. Από θέμα software support είμαι μάλλον καλυμμένος από το παρόν thread :D , με τα προβλήματα στο hardware τι μπορεί να γίνει; Κάπου πήρε το μάτι μου πως μπορείς να τους το στείλεις πίσω πληρώνοντας τα μεταφορικά και σου δίνουν πίσω τα λεφτά σου. Ισχύει κάτι τέτοιο; Επειδή είμαι γενικά λίγο γκαντέμης σε κάτι τέτοια, θα ήταν κρίμα να μου μείνει στο χέρι από αστοχία υλικού! :P Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 καλησπερα παιδια μολις πειρα στα χερια μου το mi2s...θα ιθελα να ροτισω αμα εχει βγει το multilanguage για το mi2s...και αν ναι βοηθιστε με κανα λινκ...ευχαριστο παρα πολι...παιδια το κινιτο ειναι απιστευτο τα αξηζι με το παραπανω τα λευτα του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_koz Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 καλησπερα παιδια μολις πειρα στα χερια μου το mi2s...θα ιθελα να ροτισω αμα εχει βγει το multilanguage για το mi2s...και αν ναι βοηθιστε με κανα λινκ...ευχαριστο παρα πολι...παιδια το κινιτο ειναι απιστευτο τα αξηζι με το παραπανω τα λευτα του.. http://miuiandroid.com/community/threads/miui-v5-multi-lang-3-5-10.20370/ Παράθεση Xiaomi Mi2S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 http://miuiandroid.com/community/threads/miui-v5-multi-lang-3-5-10.20370/ ευχαριστω πολι το περασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 για πες μας εντυπωσεις κλπ! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 καλησπερα παιδια μολις πειρα στα χερια μου το mi2s...θα ιθελα να ροτισω αμα εχει βγει το multilanguage για το mi2s...και αν ναι βοηθιστε με κανα λινκ...ευχαριστο παρα πολι...παιδια το κινιτο ειναι απιστευτο τα αξηζι με το παραπανω τα λευτα του.. Αφου περασουν μερικες εβδομαδες και εχεις περασει τις εφαρμογες που θες, οταν βρεις λιγο χρονο θα σε παρακαλουσαμε να μας πεις τις εντυπωσεις σου απο τη συνολικη λειτουργεια της συσκευης. Με γεια φιλε μου! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Αφου περασουν μερικες εβδομαδες και εχεις περασει τις εφαρμογες που θες, οταν βρεις λιγο χρονο θα σε παρακαλουσαμε να μας πεις τις εντυπωσεις σου απο τη συνολικη λειτουργεια της συσκευης. Με γεια φιλε μου! το κινιτο πεδια ειναι αψογο...τα λευτα του τα ακσιζι με το παραπανω εχω μινι πολι ευχαριστιμενος...η οθονη ειναι απιστευτη και επισης δεν κολαει πουθενα..το μονο που εχω ξενεροση ειναι η μπαταρια του...δεν κραταει πολη....αλλα κατα τα αλλα...πολι καλο το σινιστο Full ιδικα αν αρεση το miui εγω ειμαι fun και για αυτο το επιλεξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 σε πειραζουμε αλλα για του στραβου το δικιο δεν θα διαβαζες και πολυ στο σχολειο. Για μην σε πειράζουμε μπορείς να βάλεις κανά addon στον browser σου με spellchecking. Πολλοί έχουν εξ αρχής εγκατεστημένο. :ninja: Άντε ανέβασε καμιά φώτο από το κινητό και γράψε περαιτέρω εντυπώσεις. Χτύπα και ένα Antutu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 +++++++++++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tzatz Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση... Τελικά τι ισχύει με το θέμα της εγγύησης ή των επιστροφών; Αν προκύψει αστοχία υλικού μπορώ να κάνω κάτι ή θα μου μείνει στο χέρι; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση... Τελικά τι ισχύει με το θέμα της εγγύησης ή των επιστροφών; Αν προκύψει αστοχία υλικού μπορώ να κάνω κάτι ή θα μου μείνει στο χέρι; Ευχαριστώ! Ότι μπορείς να μπεις στην χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία της επιστροφής στο κατάστημα από όπου το πήρες είναι δεδομένο. Το αποτέλεσμα δεν είναι και πολύ δεδομένο όμως... Εξαρτάται κυρίως από που το πήρες... Όλα στην ζωή έχουν ένα ρίσκο. Τα ζυγίζεις και βλέπεις τι θέλεις: ένα τοπ κινητό με μηδαμινή εκτός Κίνας υλική υποστήριξη (από λογισμικό η υποστήριξη πάει καλά ευτυχώς) ή να σκάσεις ένα κάρο λεφτά για κάτι αντίστοιχο υπό τον φόβο του μήπως και πάθει κάτι (που ενδεχομένως να είναι και κατώτερο από ποιότητα κατασκευής);;; Εγώ πάντως προτιμώ το φθηνό και από έξω, που έτσι και αλλιώς κινητό είναι, το αλλάζεις γρήγορα. Και στην τελική αν πάθει κάτι, ebay ανταλλακτικά, άνοιγμα και καιρός να αποκτήσεις και καινούριες γνώσεις! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση... Τελικά τι ισχύει με το θέμα της εγγύησης ή των επιστροφών; Αν προκύψει αστοχία υλικού μπορώ να κάνω κάτι ή θα μου μείνει στο χέρι; Ευχαριστώ! Από αξιόπιστους πωλητές είσαι καλυμένος, το στέλνεις πίσω και σου στέλνουν νέο, ή αν τους πείσεις σου επιστρέφουν τα χρήματα. Δείτε και το Minideal που έχει το Mi2S, και είναι από τα πιο εντάξει μαγαζιά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts