Jump to content

Xiaomi Mi 2

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τοσο γριγορα? λες να ερθει και εμενα σιμερα αυριο? απο που το παριγκιλες?

απο Inbuygou λογικα αν δεν σου ηρθε σημερα απο Δευτερα να το περιμενεις

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απο Inbuygou λογικα αν δεν σου ηρθε σημερα απο Δευτερα να το περιμενεις

φιλε μου να σε ρωτισω...στο tracking μου διχνει..

Fri 5/10/2013 7:38 pm HELLENIC REPUBLIC 18580 Attempted delivery

και διχνει στο χαρτη οτι ειναι στην περιοχη Κορωπι....μηπος εχεις καμια ιδεα γιατι βρισκετε εκει?

και διχνει στο χαρτη οτι ειναι στην περιοχη Κορωπι....μηπος εχεις καμια ιδεα γιατι βρισκετε εκει?

δε γνωριζω καθόλου.

ισως ειναι καμια αποθηκη εκει

δε γνωριζω καθόλου.

ισως ειναι καμια αποθηκη εκει

μπορει να ειναι το τελονιο του αεροδρομιου...δεν ειχες κανενα προβλιμα με το τελονιο σοστα? στο ειχαν στιλη σαν δορο?

το πάνε σε λάθος διεύθυνση. Πάρε τηλέφωνο τα ελτα αμέσως τη δευτέρα

Εκεί είναι οι αποθήκες φιλέ μου. Dhl, fedex κ.α συν οτι καποια track το αεροδρόμιο το βλέπουν Κορωπί και όχι Σπάτα.

Εκεί είναι οι αποθήκες φιλέ μου. Dhl, fedex κ.α συν οτι καποια track το αεροδρόμιο το βλέπουν Κορωπί και όχι Σπάτα.

για να δουμε...ελπιζω να μην εχω καπιο προβλημα...

Καλημερα παιδιά. Έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα με μένα που στα μυνηματα σε landscape δεν είναι σωστά διαμορφωμένο το ui με αποτέλεσμά να μην φαίνεται το τι γράφεις σωστά;;; Και το κάνει και σε άλλες εφαρμογές,άλλα όχι σε όλες... Να πω ότι φοράω την 3.5.3 από το miuiandroid...

και σε εμένα το κάνει. Σήμερα έβαλα την 3.5.10 (δεν βάζω multi) και είδα ότι μάλλον έχει βελτιωθεί λίγο. Δηλαδή στο status του FB έφτιαξε κάπως (αν και είναι σαν να τα βγάζει διπλά δηλ. και πάνω άσπρα όπως τα έβγαζε αλλά και κανονικά μαύρα απο κάτω όπως πρέπει. Είναι λίγο σπαστικό αυτό και δεν καταλαβαίνω πώς δεν το έχουν φτιάξει ακόμα. SMS δεν στέλνω και δεν το είχα παρατηρήσει έως τώρα να σου πώ την αλήθεια..

μπορει να ειναι το τελονιο του αεροδρομιου...δεν ειχες κανενα προβλιμα με το τελονιο σοστα? στο ειχαν στιλη σαν δορο?

ναι και ναι :)

Καλημερα παιδιά. Έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα με μένα που στα μυνηματα σε landscape δεν είναι σωστά διαμορφωμένο το ui με αποτέλεσμά να μην φαίνεται το τι γράφεις σωστά;;; Και το κάνει και σε άλλες εφαρμογές,άλλα όχι σε όλες... Να πω ότι φοράω την 3.5.3 από το miuiandroid...

Βάλε το SwiftKey να βρεις την υγειά σου

Τελικά αποφάσισα να πάω για το Μι2 ή το Μι2S.Στο Ιbuygou πρέπει να τους πω για ευρωπαικό φορτιστή ή το στέλνουν σωστά μόνοι τους?
Xiaomi Mi2S

Τελικά αποφάσισα να πάω για το Μι2 ή το Μι2S.Στο Ιbuygou πρέπει να τους πω για ευρωπαικό φορτιστή ή το στέλνουν σωστά μόνοι τους?

Σε εμένα τον έστειλαν μόνοι τους. Αλλά είναι με αντάπτορακι απο "αμερικάνικο" σε ευρωπαικό. Χάλια ποιότητα αλλά κάνει μια χαρά την δουλεία του. Βέβαια έχει το κλασικό μικροusb οπότε ταιριάζει με τα περισσότερα κινητά. NO worries λοιπον.

Και μιας και είπα για microusb να αναφέρω ότι επειδή ναι μεν είναι αλλά δεν είναι ακριβώς σε σχήμα τραπέζιο όπως σε άλλες συσκευές, θα έλεγα είναι μάλλον παραλληλόγραμμο στο xiaomi, θέλει λίγο προσοχή πάντα όπως το βάζεις γιατί το αισθάνομαι ότι είναι κάπως επικίνδυνο μην πάθει καμιά ζημιά. Δεν έχει κανένα πρόβλημα όταν κουμπώσει και δεν είναι χαλαρό μετά αλλά μόνο λίγο προσοχή την ώρα που το κουμπώνεις.

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Καλησπέρα!

Θαμπώθηκα κι εγώ με τα specs του Mi2 (s ή μη) και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω από ibuygou.

Από θέμα software support είμαι μάλλον καλυμμένος από το παρόν thread :D , με τα προβλήματα στο hardware τι μπορεί να γίνει; Κάπου πήρε το μάτι μου πως μπορείς να τους το στείλεις πίσω πληρώνοντας τα μεταφορικά και σου δίνουν πίσω τα λεφτά σου. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Επειδή είμαι γενικά λίγο γκαντέμης σε κάτι τέτοια, θα ήταν κρίμα να μου μείνει στο χέρι από αστοχία υλικού! :P

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

καλησπερα παιδια μολις πειρα στα χερια μου το mi2s...θα ιθελα να ροτισω αμα εχει βγει το multilanguage για το mi2s...και αν ναι βοηθιστε με κανα λινκ...ευχαριστο παρα πολι...παιδια το κινιτο ειναι απιστευτο τα αξηζι με το παραπανω τα λευτα του..

καλησπερα παιδια μολις πειρα στα χερια μου το mi2s...θα ιθελα να ροτισω αμα εχει βγει το multilanguage για το mi2s...και αν ναι βοηθιστε με κανα λινκ...ευχαριστο παρα πολι...παιδια το κινιτο ειναι απιστευτο τα αξηζι με το παραπανω τα λευτα του..

http://miuiandroid.com/community/threads/miui-v5-multi-lang-3-5-10.20370/

Xiaomi Mi2S

Αφου περασουν μερικες εβδομαδες και εχεις περασει τις εφαρμογες που θες, οταν βρεις λιγο χρονο θα σε παρακαλουσαμε να μας πεις τις εντυπωσεις σου απο τη συνολικη λειτουργεια της συσκευης.

Με γεια φιλε μου!

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφου περασουν μερικες εβδομαδες και εχεις περασει τις εφαρμογες που θες, οταν βρεις λιγο χρονο θα σε παρακαλουσαμε να μας πεις τις εντυπωσεις σου απο τη συνολικη λειτουργεια της συσκευης.

Με γεια φιλε μου!

το κινιτο πεδια ειναι αψογο...τα λευτα του τα ακσιζι με το παραπανω εχω μινι πολι ευχαριστιμενος...η οθονη ειναι απιστευτη και επισης δεν κολαει πουθενα..το μονο που εχω ξενεροση ειναι η μπαταρια του...δεν κραταει πολη....αλλα κατα τα αλλα...πολι καλο το σινιστο Full ιδικα αν αρεση το miui εγω ειμαι fun και για αυτο το επιλεξα

σε πειραζουμε αλλα για του στραβου το δικιο δεν θα διαβαζες και πολυ στο σχολειο.

Για μην σε πειράζουμε μπορείς να βάλεις κανά addon στον browser σου με spellchecking. Πολλοί έχουν εξ αρχής εγκατεστημένο. :ninja:

Άντε ανέβασε καμιά φώτο από το κινητό και γράψε περαιτέρω εντυπώσεις. Χτύπα και ένα Antutu.

Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση...

Τελικά τι ισχύει με το θέμα της εγγύησης ή των επιστροφών; Αν προκύψει αστοχία υλικού μπορώ να κάνω κάτι ή θα μου μείνει στο χέρι;

Ευχαριστώ!

Τελικά τι ισχύει με το θέμα της εγγύησης ή των επιστροφών; Αν προκύψει αστοχία υλικού μπορώ να κάνω κάτι ή θα μου μείνει στο χέρι;

Ευχαριστώ!

Ότι μπορείς να μπεις στην χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία της επιστροφής στο κατάστημα από όπου το πήρες είναι δεδομένο. Το αποτέλεσμα δεν είναι και πολύ δεδομένο όμως... Εξαρτάται κυρίως από που το πήρες... Όλα στην ζωή έχουν ένα ρίσκο. Τα ζυγίζεις και βλέπεις τι θέλεις: ένα τοπ κινητό με μηδαμινή εκτός Κίνας υλική υποστήριξη (από λογισμικό η υποστήριξη πάει καλά ευτυχώς) ή να σκάσεις ένα κάρο λεφτά για κάτι αντίστοιχο υπό τον φόβο του μήπως και πάθει κάτι (που ενδεχομένως να είναι και κατώτερο από ποιότητα κατασκευής);;; Εγώ πάντως προτιμώ το φθηνό και από έξω, που έτσι και αλλιώς κινητό είναι, το αλλάζεις γρήγορα. Και στην τελική αν πάθει κάτι, ebay ανταλλακτικά, άνοιγμα και καιρός να αποκτήσεις και καινούριες γνώσεις! :cool:

Ευχαριστώ!

Από αξιόπιστους πωλητές είσαι καλυμένος, το στέλνεις πίσω και σου στέλνουν νέο, ή αν τους πείσεις σου επιστρέφουν τα χρήματα.

Δείτε και το Minideal που έχει το Mi2S, και είναι από τα πιο εντάξει μαγαζιά