dotidio Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Το πηρα απο το ibυygou. ειναι το xiaomi mi2 32gb και παρατηρησα οτι οταν μιλαω μια χανετε μια ερχετε ο ηχος . πως απενεργοποιω το 3g ειναι καλητερα χωρις αυτο??σε ευχαριστω για το ενδιαφερον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotidio Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Πρώτον βγάλε από την οθόνη το screen protector. Δεύτερον όταν μιλάς βεβαιωσου ότι έχεις καλό σήμα. Όπως το περιγράφεις μάλλον είσαι σε 3g και με χαμηλό σήμα. Τρίτον πες μας πιο κινητό πήρες και από πού; φιλε μου μαλλον ητανε ο αισθητηρας με το προσταευτικο!!σε ευαριστω θα σας πω το βραδυ για σιγουρα!!που μπορουμε να βρουμε ζελατινεσ και προστατυτικα που να μην το αγοραζουμε απο εξωτερικο τωρα ππου να τεριαζουνε σε αυτο το κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι προστασία οθόνης. Εγώ το έχω χωρίς και δεν έχει την παραμικρή γρατζουνιά. Και δεν το προσέχω ιδιαίτερα, μου έχει πέσει κάτω κανα δυο φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgraps Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 φιλε μου μαλλον ητανε ο αισθητηρας με το προσταευτικο!!σε ευαριστω θα σας πω το βραδυ για σιγουρα!!που μπορουμε να βρουμε ζελατινεσ και προστατυτικα που να μην το αγοραζουμε απο εξωτερικο τωρα ππου να τεριαζουνε σε αυτο το κινητο?? Όσο για την Ομιλία σε κλήση πρόσεχε μην κλεινεις κατά λάθος με το δάχτυλο το δεύτερο μικρόφωνο δίπλα στο βύσμα φορτισης γιατί κάνει διαφορά περίεργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotidio Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Όσο για την Ομιλία σε κλήση πρόσεχε μην κλεινεις κατά λάθος με το δάχτυλο το δεύτερο μικρόφωνο δίπλα στο βύσμα φορτισης γιατί κάνει διαφορά περίεργα. Ναι ε γιατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα. Υπαρχει στο GSMArena.com Στείλε λινκ γιατί εξακολουθώ να μην μπορώ να το βρω... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Παιδια κατι να ρωτησω κι εγω κατι μια και περιμενοντας πολυ καιρο να παρω το G4 απογοητευτηκα οπως πολλοι αλλοι οποτε τωρα φλερταρω σοβαρα πλεον το Μι2. Ρωταω λοιπον εσας που το εχετε ηδη παρει αλλα και εσας που ειστε ετοιμοι για την αγορα του, για ποιο λογο το διαλεξατε εναντι αλλων της ιδιας κατηγοριας (αν υπαρχουν) και ποια ειναι αυτα τα υποτιθεμενα. Διαβαζω για Oppo, Meizu κλπ τα οποια ειναι ακριβα επισης, ειναι αυτα συγκρισιμα με το Mi2? Σημειωτεον οτι δεν τα εχω σκαλισει ιδιαιτερα. Ευχαριστω για τις απαντησεις εκ των προτερων. Edited May 4, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Το πηρα απο το ibυygou. ειναι το xiaomi mi2 32gb και παρατηρησα οτι οταν μιλαω μια χανετε μια ερχετε ο ηχος . πως απενεργοποιω το 3g ειναι καλητερα χωρις αυτο??σε ευχαριστω για το ενδιαφερον! ποσες μερες σου εκανα για να ερθει? το παριγγηλα και εγω απο το Ibuygou...εγινε shipping τιν παρασκευη...απλα ροταω για να εχω μια ιδεα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotidio Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Παιδια ακομα εχς το προβλημα τελικα μηλαω μια χανετε μια ερχετε..κληνη η οθονη μονη της και διαφορα κουλα οπως οταν γραφω ελληνικα δν μου δυχνει το (Σ) και γραφει με κουτακια βρε παιδια τι γινετε???θα μετανιωσω που το πηρα.. Α και το σιτε ibuygou δεν απανταει στα mail που του στελνω..υποστιριξη που βρισκω τωρα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Παιδια κατι να ρωτησω κι εγω κατι μια και περιμενοντας πολυ καιρο να παρω το G4 απογοητευτηκα οπως πολλοι αλλοι οποτε τωρα φλερταρω σοβαρα πλεον το Μι2. Ρωταω λοιπον εσας που το εχετε ηδη παρει αλλα και εσας που ειστε ετοιμοι για την αγορα του, για ποιο λογο το διαλεξατε εναντι αλλων της ιδιας κατηγοριας (αν υπαρχουν) και ποια ειναι αυτα τα υποτιθεμενα. Διαβαζω για Oppo, Meizu κλπ τα οποια ειναι ακριβα επισης, ειναι αυτα συγκρισιμα με το Mi2? Σημειωτεον οτι δεν τα εχω σκαλισει ιδιαιτερα. Ευχαριστω για τις απαντησεις εκ των προτερων. Τιμή, υποστήριξη, τεχνικά χαρακτηριστικά, κατασκευή καλή. Τα υπόλοιπα στα ίδια χαρακτητιστικά είναι σαφώς πιο ακριβά και με μικρότερη υποστήριξη. //edit: Ξέχασα το λογικό μέγεθος 4,3 ίντσες, κάτι βέβαια που είναι πολύ υποκειμενικό... Edited May 4, 2013 by margomenos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Με καλυψες απολυτα. Σ ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Στείλε λινκ γιατί εξακολουθώ να μην μπορώ να το βρω... :wacko: http://www.gsmarena.com/ Αυτο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 http://www.gsmarena.com/ Αυτο ειναι. :wacko: λες να μην ξέρω το σιτε; Ακριβώς που είναι θέλω λινκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 :wacko: λες να μην ξέρω το σιτε; Ακριβώς που είναι θέλω λινκ... Δες αυτό http://www.engadget.com/2012/11/14/xiaomi-phone-2-mi-two-review/ Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Δες αυτό http://www.engadget.com/2012/11/14/xiaomi-phone-2-mi-two-review/ Θενκς μαν :) αλλά ψάχνω για το Mi-2S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Χρονια Πολλα.Πηγαινε Review μετα στο all brands βρισκεις xiaomi και εχει 3review.το πρωτο ειναι για το s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgraps Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ναι ε γιατι?? Έχει παρατηρηθεί να κάνει μικροφωνισμους και να μην ακουγεσαι καθαρά όταν κλείνεις με το χέρι το δεύτερό mic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 (edited) Χρονια Πολλα.Πηγαινε Review μετα στο all brands βρισκεις xiaomi και εχει 3review.το πρωτο ειναι για το s. Σοβαρά τώρα, ή δεν ξέρεις τι εστί review ή τρολαρεις απίστευτα... :mad: Κανείς να έχει πάρει το μάτι του κανά review του Mi-2S; Edited May 5, 2013 by margomenos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Σοβαρά τώρα, ή δεν ξέρεις τι εστί review ή τρολαρεις απίστευτα... :mad: Κανείς να έχει πάρει το μάτι του κανά review του Mi-2S; Ναι εχεις δικιο.sorry που ασχοληθηκα μαζι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokar Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 μονο βιντεο στο you tube υπαρχει μεχρι τωρα και απο'τι εχω ψαξει εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotidio Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) Παιδια με χαρτες (gps)τι κανατε??υπαρχει καπιο προγραμμα? Edited May 6, 2013 by dotidio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Παιδια με χαρτες (gps)τι κανατε??υπαρχει καπιο προγραμμα? Το sygic GPS λειτουργεί άψογα και έχει και μια εβδομάδα ελεύθερη δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotidio Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 μετα πλυρωνεις? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 μετα πλυρωνεις? :P Ναι μετά πρέπει να αγοράσεις χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) IN STOCK M2S & M2A & Χ2 http://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Mi2s Τι κανουμε, δοκιμαζουμε την τυχη μας? Ποιες οι διαφορες του M2S vs Χ2? vs M2A? Edited May 6, 2013 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts