Jump to content

Xiaomi Mi 2

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ωραια ειμαι ετοιμοςσ να το παραγγειλω απλα προσπαθω να δω ποιο απο τα 2 site να διαλεξω τωρα ..

Δεν εχω καμία εμπειρια αλλα απο το κλιμα που εξελαβα διαβαζοτας ολο το thread ειναι οτι και τα δυο ειναι καλα αλλα το ibuygou ειναι καλυτερο και θα το προτιμουσα.

Εγω που σκεφτομαι την αγορα, λετε μηπως θα ειναι προτιμότερο να περιμενω να κυκλοφορησουν τα χαρακτηριστικα και η τιμη του Mi-3 (αν και με ξενερωνει που θα ειναι 5 ιντσες) ή προβλεπετε να ειναι ακριβο και οχι τοσο value for money σαν το 2;

Η αληθεια ειναι οτι δεν καιγομαι και τοσο για αγορα κινητου αλλα το Mi-2 ειναι παρα πολυ καλο κινητο σε παρα πολυ καλη τιμη.

Μια συμβουλη ρε μαγκες πανω σε αυτα που εθιξα.

Ευχαριστω.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω που σκεφτομαι την αγορα, λετε μηπως θα ειναι προτιμότερο να περιμενω να κυκλοφορησουν τα χαρακτηριστικα και η τιμη του Mi-3 (αν και με ξενερωνει που θα ειναι 5 ιντσες) ή προβλεπετε να ειναι ακριβο και οχι τοσο value for money σαν το 2;

Η αληθεια ειναι οτι δεν καιγομαι και τοσο για αγορα κινητου αλλα το Mi-2 ειναι παρα πολυ καλο κινητο σε παρα πολυ καλη τιμη.

Μια συμβουλη ρε μαγκες πανω σε αυτα που εθιξα.

Ευχαριστω.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν το mi-3 είναι πολύ πι8ανόν να φοράει τον καινούργιο επεξεργαστή τηw n-vidia tegra 4 και τότε να προσπα8ήσει το "άνοιγμα" στις αγορές εκτός κίνας..Πράγμα που σημαίνει ότι στην (λογικά) μεγαλύτερη τιμή του (300 €>) 8α πρέπει να προσθέσεις την τιμή του μαρκετίνγκ + της εταιρίας που θα το εμπορεύετε....Όποτε πιστεύω πως η τίμη του θά βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα..

Το ότι δεν έχει HSDPA 900 / 1700 μας επηρεάζει καθόλου?? Θέλω να πώ ότι cosmote,vodafone,wind και ότι κυκλοφορεί ελλάδα (ή και Ευρώπη) παίζει σε αυτά τα networks το 3G?

Παρελήφθη σήμερα από την EMS, και προετοιμάζεται για το ταξιδι προς τον νέο κάτοχό του... Σε πόσες μέρες να το περιμένω;

Παιδιά πραγματικά το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Εξαιρετικό. Η πραγματική του δύναμη είναι το MIUI. H Xiaomi έχει δώσει ρέστα σε αυτό το κομμάτι. Έχει πάει το Android ένα βήμα μπροστά προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα.

Παιδιά καλησπέρα..Μόλις πάτησε ελλάδα και αύριο θα το έχω στα χέρια μου....Μια απορία : Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βάλω τη multilang rom (για να έχω ελληνικα) κατευθείαν μέσα απο το κινιτό χωρίς να πρέπει να το κάνω ροοτ απο το pc? Άν μπορεί κάποιος να μ εξηγήσει ή να μου δώσει κάποιο σχετικό λινκ γιατι δεν βρήκα κατι... :mad:

Ευχαριστώ :!:

Απλα μπες με το κινητο σου στο site κατεβασε την ρομ (τρεχουσα εκδοση) επειτα κατεβασε την ρομ με τις γλωσσες και μετα τρεξε απο το τηλεφωνο το προγραμμα updater πιεζης το αριστερο πληκτρο και επιλεγεις να βαλεις ενα ινσταλεσιον πακ , πρωτα επιλεγεις το πακετο με την ρομ κανεις update μετα reboot και ξανα κανεις το ιδιο αυτη τη φορα επιλεγεις multilang rom και ξανα επανεκκινηση και εισαι ετοιμος με τα ελληνικα σου.

Το ότι δεν έχει HSDPA 900 / 1700 μας επηρεάζει καθόλου?? Θέλω να πώ ότι cosmote,vodafone,wind και ότι κυκλοφορεί ελλάδα (ή και Ευρώπη) παίζει σε αυτά τα networks το 3G?

Το 3G/HSPA στην Ελλάδα, και νομίζω σ όλη την Ευρώπη είναι στα 2100MHz και 900MHz (Στην ελλάδα προς το παρόν σχεδόν μόνο 2100)

Εκτός απροόπτου αύριο ρίχνω και εγώ παραγγελία για 32άρι +μπαταρία 3100..... :)

την μεγάλη μπαταρία από που;

Το 3G/HSPA στην Ελλάδα, και νομίζω σ όλη την Ευρώπη είναι στα 2100MHz και 900MHz (Στην ελλάδα προς το παρόν σχεδόν μόνο 2100)

την μεγάλη μπαταρία από που;

Και τα δύο (κινητό + μπαταρία) απο ibuygou.com. Σύνολο 356€. Ελπίζω να μην τα κλαίω

Και τα δύο (κινητό + μπαταρία) απο ibuygou.com. Σύνολο 356€. Ελπίζω να μην τα κλαίω

Link για την μπαταρία? Το πακέτο του Xiaomi τι μπαταρία έχει από το ibuygou.com?

Link για την μπαταρία? Το πακέτο του Xiaomi τι μπαταρία έχει από το ibuygou.com?

Έχει 2000mah. http://www.ibuygou.com/p-original_3100mah_big_akku_larger_battery___special_back_shell_cover_package_for_xiaomi_m2_smart_phone-4542-eur.html

Παίδες σε περίπτωση που διαγράψω τα apps που είναι στα κίνεζικα και δεν βγάζω νόημα τι λένε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? :wacko:

Μην μου πείτε ότι δεν λειτουργεί το 3G στην Ελλάδα και το έχω ήδη παραγγείλει...

Λειτουργουν ολα Κανονικοτατα!!!! Μην αγχωνεσαι!!!

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Ευχαριστώ, μου έφυγε ένα βάρος που είχα από χθες... Επίσης τι τύπο SIM card παίρνει; Έχω micro sim από το iphone. Πρέπει να την αλλάξω με κάτι άλλο;

Ευχαριστώ, μου έφυγε ένα βάρος που είχα από χθες... Επίσης τι τύπο SIM card παίρνει; Έχω micro sim από το iphone. Πρέπει να την αλλάξω με κάτι άλλο;

Απο ότι είδα στα specs πέρνει mini sim. Αλλά μην αγχώνεσαι όμως με ένα ανταπτοράκι του ενός euro μια χαρά μπαίνει!!

Μόλις μπήκε και η δικιά μου παραγγελία!!! Άντε να δούμε....:up:

Για να μην το ψάχνω πάλι στις 47 σελίδες θυμήστε μου πόσες μέρες κάνει να έρθει με EMS ? Και εαν το EMS είναι συστημένο (Θέλει υπογραφή μου για την παραλαβή?)

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.

Για να μην το ψάχνω πάλι στις 47 σελίδες θυμήστε μου πόσες μέρες κάνει να έρθει με EMS ? Και εαν το EMS είναι συστημένο (Θέλει υπογραφή μου για την παραλαβή?)
απ την μέρα που θα το στείλουν, συνήθως 6-9 μέρες. Κούριερ ειναι, επομένως πρέπει να υπογράψεις κατα την παραλαβή, αν και ζούμε στην ελλάδα κι υπαρχουν κι έξυπνοι ταχυδρομοι που τα παρατάνε έξω απ την πόρτα σου..:wacko:

micro sim σαν του iphone 4 παίρνει

απ την μέρα που θα το στείλουν, συνήθως 6-9 μέρες. Κούριερ ειναι, επομένως πρέπει να υπογράψεις κατα την παραλαβή, αν και ζούμε στην ελλάδα κι υπαρχουν κι έξυπνοι ταχυδρομοι που τα παρατάνε έξω απ την πόρτα σου..:wacko:

micro sim σαν του iphone 4 παίρνει

Σε ευχαριστώ. Sorry για την παραπληροφόρηση της sim. Απο το gsmarena διάβασα ότι πέρνει minisim όχι micro

κανονική sim παίρνει...όχι micro

Εννοείται...τη κλασική mini SIM παίρνει που παίρνουν τα περισσότερα τηλέφωνα...Ούτε micro ούτε nano

Λοιπών εγώ έχω το κινητό περίπου 2 μήνες !!

ένα έχω να πώ απλά τα σπάει και δεν κωλώνει πουθενά !!

η μπαταρία μου είναι 2100mah και αντέχει περίπου 1,5 μέρα

και 16GB αποθηκευτικός χώρος (θα προτιμούσα να έπαιρνα 32 αλλά και με αυτό πολύ ευχαριστημένος είμαι)

για της ρομ εγώ τις κατεβάζω απευθείας από το miuiandroid μέσω κινητού και απλά τις ανοίγω με το updater, as simple as that

ούτε όνομα αλλάζω ούτε τίποτε ...

Ζητήσατε να σας βάλει gift και κατω απο 30 δολάρια την τιμή ή το έκανε μόνος του (για το τελωνείο)?? Το ξέχασα και λέω να του στείλω mail μιας και δεν έχει φύγει ακόμα...

με το Flash Player ξέρει κανείς πώς το βάζουμε?

Μπες απο το τηλεφωνο σου εδω http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html και κατεβασε εκει που λεει Flash Player for Android 4.0 archives, μετα με εναν file manager το κανεις εγκατασταση.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: