geobas Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Το ΙΜΕΙ έιναι η διεθνής ταυτότητα του κινητού (International Mobile Equipment Identity) και είναι ένας 15ψήφιος αριθμός που αναγράφεται στο κουτί συσκευασίας ή μπορείτε να το βρείτε κάτω από την μπαταρία ή ακόμα αν πληκτρολογήσετε στο κινητό *#06# . Ο 7ος και 8ος αριθμός του ΙΜΕΙ αντιπροσωπεύουν την χώρα και ποιότητα κατασκευής . Αν είναι 00 , κατασκευάστηκε στη χώρα του κατασκευαστή του κινητού και επιβεβαιώνει άριστη ποιότητα κατασκευής . Αν είναι 01 ή 10 , κατασκευάστηκε στη Φινλανδία και επιβεβαιώνει υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αν είναι 02 ή 20 , συναρμολογήθηκε στα Εμιράτα και είναι χαμηλής ποιότητας κατασκευής . Αν είναι 03 ή 30 , κατασκευάστηκε στη Κίνα και επιβεβαιώνει καλή ποιότητα κατασκευής , αλλά όχι επιπέδου 00 ή 01 ή 10 . Αν είναι 04 ή 40 , κατασκευάστηκε στη Κίνα και επιβεβαιώνει καλή ποιότητα κατασκευής , αλλά όχι επιπέδου 00 ή 01 ή 10 . Αν είναι 05 ή 50 , κατασκευάστηκε στη Βραζιλία ή USA ή Φινλανδία και επιβεβαιώνει υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αν είναι 06 ή 60 , κατασκευάστηκε στη H.Kong ή Κίνα ή Μεξικό και επιβεβαιώνει μεσαία ποιότητα κατασκευής . Αν είναι 08 ή 80 , κατασκευάστηκε στη Γερμανία και επιβεβαιώνει καλή ποιότητα κατασκευής . Αν εία 13 , συναρμολογήθηκε στο Ατζερμπαϊζαν και επιβεβαιώνει κακή ποιότητα κατασκευής και επικίνδυνο γιά την υγεία . Πηγή : http://munnamark.blogspot.com/2012/04/how-to-check-cell-phones-quality-using.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Το ΙΜΕΙ έιναι η διεθνής ταυτότητα του κινητού (International Mobile Equipment Identity) και είναι ένας 15ψήφιος αριθμός που αναγράφεται στο κουτί συσκευασίας ή μπορείτε να το βρείτε κάτω από την μπαταρία ή ακόμα αν πληκτρολογήσετε στο κινητό *#06# . Ο 7ος και 8ος αριθμός του ΙΜΕΙ αντιπροσωπεύουν την χώρα και ποιότητα κατασκευής . Αν είναι 00 , κατασκευάστηκε στη χώρα του κατασκευαστή του κινητού και επιβεβαιώνει άριστη ποιότητα κατασκευής . Αν είναι 01 ή 10 , κατασκευάστηκε στη Φινλανδία και επιβεβαιώνει υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αν είναι 02 ή 20 , συναρμολογήθηκε στα Εμιράτα και είναι χαμηλής ποιότητας κατασκευής . Αν είναι 03 ή 30 , κατασκευάστηκε στη Κίνα και επιβεβαιώνει καλή ποιότητα κατασκευής , αλλά όχι επιπέδου 00 ή 01 ή 10 . Αν είναι 04 ή 40 , κατασκευάστηκε στη Κίνα και επιβεβαιώνει καλή ποιότητα κατασκευής , αλλά όχι επιπέδου 00 ή 01 ή 10 . Αν είναι 05 ή 50 , κατασκευάστηκε στη Βραζιλία ή USA ή Φινλανδία και επιβεβαιώνει υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αν είναι 06 ή 60 , κατασκευάστηκε στη H.Kong ή Κίνα ή Μεξικό και επιβεβαιώνει μεσαία ποιότητα κατασκευής . Αν είναι 08 ή 80 , κατασκευάστηκε στη Γερμανία και επιβεβαιώνει καλή ποιότητα κατασκευής . Αν εία 13 , συναρμολογήθηκε στο Ατζερμπαϊζαν και επιβεβαιώνει κακή ποιότητα κατασκευής και επικίνδυνο γιά την υγεία . Πηγή : http://munnamark.blogspot.com/2012/04/how-to-check-cell-phones-quality-using.html ο καταλογος αυτος, πρεπει να ειναι οτιναναι. Διοτι εμενα ειναι 05 και κατασκευασμενο στο Βιετναμ....:lol:, επισης στη φινλανδια δεν υπαρχει πλεον παραγωγη Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 ο καταλογος αυτος, πρεπει να ειναι οτιναναι. Διοτι εμενα ειναι 05 και κατασκευασμενο στο Βιετναμ....:lol:, επισης στη φινλανδια δεν υπαρχει πλεον παραγωγη Ότι νά 'ναι λέει η λίστα. Επίσης εκτός από το άρθρο να διαβάζουμε και τα σχόλια από κάτω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Ότι νά 'ναι λέει η λίστα. Επίσης εκτός από το άρθρο να διαβάζουμε και τα σχόλια από κάτω :) Γι' αυτό παρέθεσα και την πηγή . Σε αυτή τη περίπτωση , και δεν αντιλέγω , έχουμε μαύρα μεσάνυχτα που κατασκευάστηκε το κινητό/tablet μας . Οτι μας κάτσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 ο καταλογος αυτος, πρεπει να ειναι οτιναναι. Διοτι εμενα ειναι 05 και κατασκευασμενο στο Βιετναμ....:lol:, επισης στη φινλανδια δεν υπαρχει πλεον παραγωγη κ εμενα 05 γραφει Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hectoras Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Υπαρχει κανενας παροποιος καταλογος ποιο αξιοπιστος μηπως?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Παιδιά μην πιστεύετε σε αυτή τη χαζομάρα υπάρχει πολλά χρόνια από το 2007 θυμάμαι που την πέτυχα μαζί με ένα άλλο άρθρο που υπολόγιζες με βάση το imei το φύλο(!) του κινητού σου, αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι. Αερολογίες είναι όπως και με κάτι άλλα που βγάζουν που και που ότι το κινητό σας έχει ρεζέρβα μπαταρίας και ενεργοποιείται με έναν κωδικό, μπορείς να ξεκλειδώσεις το αμάξι από απόσταση αρκεί αυτός που καλείς να είναι δίπλα στο αμάξι και άλλες μπαρούφες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Υπαρχει κανενας παροποιος καταλογος ποιο αξιοπιστος μηπως?!?! Γιά δοκιμάστε εδώ . Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο , αλλά πιθανόν να εκπλαγείτε . Μέχρι και το όνομα της πόλης που κατασκευάστηκε έχει . http://www.imei.info/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Μην δίνετε δεξιά και αριστερά το imei σας ρε παιδιά, στο κουτί πάνω γράφει σε ποια χώρα κατασκευαστηκε Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 εσεις ρε παιδια πιστευετε οτι υπαρχουν "διαφορετικες ποιοτικες κατασκευης" για το s3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 οχι, ολα ειναι στα ιδια στανταρ, χαλια δλδ :D τα ε3ργοστασια αυτα με τοσο αυτοματισμο την ιδια ποιοτητα βγαζουν Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotnoizzzz Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 έχει κανένας πρόβλημα με apex? εξηγούμε. ενώ επιλέγω το keep in memory για να μην χρειάζεται να κάνει συνέχεια draws με όποιες συνέπειες θα έχει αυτό στην ram μου ...με έχει τρελάνει στα redraws(τις μισές φορές που δουλεύω κάποιο app και πατάω home button παίρνει μερικά δευτερόλεπτα για να φορτώσει o launcher τα widgets).κρατάει και ενοχλητικό εικονίδιο(apex launcher is running) στην notification bar. τους ρώτησα και παρακάλεσε να το φτιάξουνε και μου απάντησαν μόνο για το εικονίδιο (οτι στην 4.3 το android σκάει στην notification bar ότι app ζητάει να είναι μονίμως στην μνήμη οπότε δεν φταίνε αυτοί) έχω slimbeam 4.3.1- stable έκδοση Παράθεση halasy το s2. δεν πράζ ρα χαζέ πάρι του s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 έχει κανένας πρόβλημα με apex? εξηγούμε. ενώ επιλέγω το keep in memory για να μην χρειάζεται να κάνει συνέχεια draws με όποιες συνέπειες θα έχει αυτό στην ram μου ...με έχει τρελάνει στα redraws(τις μισές φορές που δουλεύω κάποιο app και πατάω home button παίρνει μερικά δευτερόλεπτα για να φορτώσει o launcher τα widgets).κρατάει και ενοχλητικό εικονίδιο(apex launcher is running) στην notification bar. τους ρώτησα και παρακάλεσε να το φτιάξουνε και μου απάντησαν μόνο για το εικονίδιο (οτι στην 4.3 το android σκάει στην notification bar ότι app ζητάει να είναι μονίμως στην μνήμη οπότε δεν φταίνε αυτοί) έχω slimbeam 4.3.1- stable έκδοση ωπα φιλε μου σημαντικο θελω την εμπειρια σου με την νεα εκδοση σε σχεση με την παλια 4.2.1 οσον αφορα θεμα ταχυτητας και γενικως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotnoizzzz Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 ωπα φιλε μου σημαντικο θελω την εμπειρια σου με την νεα εκδοση σε σχεση με την παλια 4.2.1 οσον αφορα θεμα ταχυτητας και γενικως! από θέμα ταχύτητας γενικότερα και φυσικά σε smooth είναι πολύ καλά το ίδιο με 4.2 αν όχι λίγο καλύτερα. Προσοχή!!! όμως έχει σοβαρότατο θέμα ο browser(είναι τίγκα στο lag) μειώνοντας πολύ την εμπειρία. επίσης για μένα σημαντικό μειονέκτημα είναι αυτό που μου συμβαίνει και αναφέρω με τον apex(ενδεχομένως να συμβαίνει και με nova ή και σε άλους lanchers) που σε φάση μου θυμίζει stock samsung περιβάλλον.η κάμερα γενικότερα βελτιωμένη απο 4.2 αν και διαβάζω για πρόβλημα στο ζουμ.γενικά εάν έχεις υπομονή περίμενε να λύσουν κάποια θεματάκια και μετά πέρνα την Παράθεση halasy το s2. δεν πράζ ρα χαζέ πάρι του s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 μισο λεπτο ρε παιδια ,εσεις με 4.2 εχετε δει βελτιωση ; εγω προσωπικα οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 μισο λεπτο ρε παιδια ,εσεις με 4.2 εχετε δει βελτιωση ; εγω προσωπικα οχι. Έχουμε miracast, γνωστό και ως screen mirror :-D Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Έχουμε miracast, γνωστό και ως screen mirror :-D Στην ουσια η διαφορα ειναι καποιες extra εφαρμογες δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnygrg_29 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλησπερα στην παρεα :ninja: εχω το sgs 3 εδω και εναν χρονο, την τελευταια εβδομαδα ομως εχει ξεκινησει να μου κανει νερα ,δηλαδη ; κλεινει απο μονο του και κανει ξαφνικες επανεκινησεις τι μπορει να φταιει ; φορα την 4.1.2 και δεν το εχω πειραξει καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλησπερα στην παρεα :ninja: εχω το sgs 3 εδω και εναν χρονο, την τελευταια εβδομαδα ομως εχει ξεκινησει να μου κανει νερα ,δηλαδη ; κλεινει απο μονο του και κανει ξαφνικες επανεκινησεις τι μπορει να φταιει ; φορα την 4.1.2 και δεν το εχω πειραξει καθολου Κάποια εφαρμογή στο προκαλεί κατά πάσα πιθανότητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnygrg_29 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 δυστυχως το προβλημα εξακολουθει και υφισταται αφου κιολας εστησα την συσκευη απο την αρχη,πηρα τηλ στην τεχνικη υποστηριξη της samsung και μου ειπαν το ιδιο δηλαδη οτι τα παγωματα του κινητου προερχονται απο καποια εφαρμογη :mad: μηπως υπαρχει καπου καποια σχετικη λιστα με υποπτες εφαρμογες να δω μια προς μια ; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 δυστυχως το προβλημα εξακολουθει και υφισταται αφου κιολας εστησα την συσκευη απο την αρχη,πηρα τηλ στην τεχνικη υποστηριξη της samsung και μου ειπαν το ιδιο δηλαδη οτι τα παγωματα του κινητου προερχονται απο καποια εφαρμογη :mad: μηπως υπαρχει καπου καποια σχετικη λιστα με υποπτες εφαρμογες να δω μια προς μια ; ευχαριστω Άρχισε να αφαιρείς μια ,μια τις τελευταίες εφαρμογές που έβαλες μέχρι να δεις ποια σου προκαλεί το πρόβλημα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 δυστυχως το προβλημα εξακολουθει και υφισταται αφου κιολας εστησα την συσκευη απο την αρχη,πηρα τηλ στην τεχνικη υποστηριξη της samsung και μου ειπαν το ιδιο δηλαδη οτι τα παγωματα του κινητου προερχονται απο καποια εφαρμογη :mad: μηπως υπαρχει καπου καποια σχετικη λιστα με υποπτες εφαρμογες να δω μια προς μια ; ευχαριστω Κλείσε το κινητό και άνοιξέ το. Μόλις εμφανιστεί το λογότυπο της samsung πάτα και κράτα πατημένο το κουμπί volume down μέχρι να ανοίξει το κινητό και να λέει "Ασφαλής λειτουργία" κάτω αριστερά. Δες πως συμπεριφέρεται. Αν δεν κολλάει τότε 100% φταίνε οι εφαρμογές και πρέπει να αρχίσεις να τις βγάζεις ξεκινώντας απο την πιο πρόσφατη για να δεις πότε σταματάει το κόλλημα. Αν πάλι κολλάει τότε κάνε ένα factory reset να σβηστούν τα πάντα και δες τι γίνεται. Αν εξακολουθεί να υπάρχει κόλλημα στείλ'το για service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnygrg_29 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Πριν λιγες ωρες παρελαβα την συσκεη μου απο το επισημο σερβις στην περιοχη της Νικαιας επειτα απο τα τοσα κολληματα και τις επανεκινησεις της συσκευης,αποτελεσμα μηδεν μια τρυπα στο νερο,το κινητο κολλαει και παλι καθε τρεις και λιγο,ακολουθησα τις οδηγιες απο τον υπευθυνο του καταστηματος να μην κατεβαζω εφαρμογες απο το play store αλλα απο το samsung apps και να μεινω μακρυα απο εφαρμογες διαχειρισης μνημης αλλα και παλι τα ιδια εχω απελπιστει τοσα λεφτα σχεδον πεταμενα,καμια λυση ; καμια ιδεα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Πριν λιγες ωρες παρελαβα την συσκεη μου απο το επισημο σερβις στην περιοχη της Νικαιας επειτα απο τα τοσα κολληματα και τις επανεκινησεις της συσκευης,αποτελεσμα μηδεν μια τρυπα στο νερο,το κινητο κολλαει και παλι καθε τρεις και λιγο,ακολουθησα τις οδηγιες απο τον υπευθυνο του καταστηματος να μην κατεβαζω εφαρμογες απο το play store αλλα απο το samsung apps και να μεινω μακρυα απο εφαρμογες διαχειρισης μνημης αλλα και παλι τα ιδια εχω απελπιστει τοσα λεφτα σχεδον πεταμενα,καμια λυση ; καμια ιδεα ; Συγνώμη σου είπαν να μην κατεβάζεις εφαρμογές απο το play store αλλά μόνο απο το samsung app ??? :dizzy::dizzy: Ποιο firmware έχει η συσκευή σου ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnygrg_29 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ετσι ακριβως ναι αυτο μου ειπαν :confused: εχω την 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts