scopa Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Πιο crazy από ότι ήταν τη πρωτοχρονιά δεν γίνεται χαχαχαχ 389€ και ελληνικό! Οντως! κ δωρεαν αποστολη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditmichael Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Καλημέρα. Πλέον και εγώ κάτοχος αυτής της συσκευής :) Μέχρι στιγμής θετικές εντυπώσεις, αλλά ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση. Ραδιόφωνο δεν έχει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Σχεδόν όλα τα tablet δεν έχουν ραδιόφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Καλημέρα. Πλέον και εγώ κάτοχος αυτής της συσκευής :) Μέχρι στιγμής θετικές εντυπώσεις, αλλά ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση. Ραδιόφωνο δεν έχει; :confused: Tunein radio. Και τα έχεις όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Μόνο με ίντερνετ όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλημερα! Καποιος που χρησιμοποιει το S-Note θα με φωτισει με μερικες λεπτομερειες; Θα με ενδιεφερε να γραφω μαθηματικες παραστασεις, σε συνδυασμο με απλο κειμενο παντα. Μπορειτε να το εξαγετε αυτο σε καποιο αρχειο οπως docx ή pdf? Ας μην είναι αποκλειστικα με το S-Note, καταλαβατε περιπου τι χρηση το θελω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouloutsi Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Σκεφτομαι και εγώ να το αγορασω ρε παιδιά...το ψάχνω εδώ και κανα 2 βδομαδες...και χθεσ είδα την προσφορά στα 425 euros. Μεχρι χθές το μόνο που έβρισκα ήταν 438 euros το φθηνότερο από εξωτερικό με αναμονή 20 μέρες για να το παραλάβεις! Θέλω την συμβουλή σας, να το πάρω στα 425 ή να περιμένω (δύσκολο πράγμα) μήπως κάνουν καμια προσφορά πουθενά αλλού....αν και πάλι κανα 20αρι διαφορά θα είναι πιστεύω....τι λέτε!???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_lion Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Σκεφτομαι και εγώ να το αγορασω ρε παιδιά...το ψάχνω εδώ και κανα 2 βδομαδες...και χθεσ είδα την προσφορά στα 425 euros. Μεχρι χθές το μόνο που έβρισκα ήταν 438 euros το φθηνότερο από εξωτερικό με αναμονή 20 μέρες για να το παραλάβεις! Θέλω την συμβουλή σας, να το πάρω στα 425 ή να περιμένω (δύσκολο πράγμα) μήπως κάνουν καμια προσφορά πουθενά αλλού....αν και πάλι κανα 20αρι διαφορά θα είναι πιστεύω....τι λέτε!???? Που βρηκες αυτη τη τιμη γιατι το ψανχω και εγω . Ειναι το 3g ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Οχι το απλο το wifi το ειχε χτες το eshop.gr 425 €.. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouloutsi Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Ναι το έχει στο crazy sundays....και είναι μέχρι το Σαββατο. Έγω τελικά έκανα την παραγγελία...οπότε αναμένω μέχρι την παραλαβή αύριο η μεθαύριο μου είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) λαθος παρακαλω να διαγραφη Edited April 8, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Να ρωτήσω κάτι. Αν πάρω το μοντέλο χωρίς 3g μπορώ να του βάλω στικακι με 3g??? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Οχι δεν αναγνωρίζει στικακι 3g . Μονο σε λαπτοπ μπαίνουν αυτα ... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Οχι δεν αναγνωρίζει στικακι 3g . Μονο σε λαπτοπ μπαίνουν αυτα ... Αν το κάνω tethering με το κινητό , τρώει περισσότερα mb από τα δεδομένα από ότι αν δούλευα το κινητό από μόνο του? Δεν ξέρω αν καταλαβαινει κάποιος τι εννοώ... γιατί κάτι τέτοιο έχω διαπιστώσει με το λαπτοπ. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Αν το κάνω tethering με το κινητό , τρώει περισσότερα mb από τα δεδομένα από ότι αν δούλευα το κινητό από μόνο του? Δεν ξέρω αν καταλαβαινει κάποιος τι εννοώ... γιατί κάτι τέτοιο έχω διαπιστώσει με το λαπτοπ. το laptop καταναλωνει πολυ περισσοτερα mb αποτι το κινητο η το ταμπλετ. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Αν το κάνω tethering με το κινητό , τρώει περισσότερα mb από τα δεδομένα από ότι αν δούλευα το κινητό από μόνο του? Δεν ξέρω αν καταλαβαινει κάποιος τι εννοώ... γιατί κάτι τέτοιο έχω διαπιστώσει με το λαπτοπ. Ενοειται αυτο θα τρωει πολλα περισοτερα mb απο ότι το κινητο ... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lesa1982 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλησπερα παιδες. Αυριο θα παραλαβω το note n8000 απο ηλεκτρονικο καταστημα και οταν τους ρωτησα αν ειναι ελληνικο η παραεισαγωγη μου ειπαν οτι ειναι γερμανικο αλλα με το που το αναβεις σου ζηταει γλωσσα βαζεις Ελληνικα και εισαι κομπλε. Ισχυει αυτο εσεις που ξερετε εμπειρικα?? Δευτερον, πηρα τηλ στη samsung να ρωτησω περι εγγυησης και μου ειπαν οτι εκτος απο την αποδειξη αγορας θα πρεπει να μου δωσουν και Ευρωπαικη καρτα εγγυησης (ετσι μου το ειπε αν θυμαμαι καλα) και τη ρωταω αυτο δεν ειναι μεσα στη συσκευασια εφοσον ειναι απο Γερμανια; Και μου λεει θα σας γελασω δε γνωριζω. Ποια ειναι τα φωτα σας και ως προς αυτο?? εχουν τα ηλεκτρονικα καταστηματα τετοιες καρτες εγγυησης να τις μοιραζουν ? ( μου ακουγετε λιγο κουλο).. Ελπιζω να μην σας κουρασα και θα εκτιμησω καθε απαντηση. Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλησπερα παιδες. Αυριο θα παραλαβω το note n8000 απο ηλεκτρονικο καταστημα και οταν τους ρωτησα αν ειναι ελληνικο η παραεισαγωγη μου ειπαν οτι ειναι γερμανικο αλλα με το που το αναβεις σου ζηταει γλωσσα βαζεις Ελληνικα και εισαι κομπλε. Ισχυει αυτο εσεις που ξερετε εμπειρικα?? Δευτερον, πηρα τηλ στη samsung να ρωτησω περι εγγυησης και μου ειπαν οτι εκτος απο την αποδειξη αγορας θα πρεπει να μου δωσουν και Ευρωπαικη καρτα εγγυησης (ετσι μου το ειπε αν θυμαμαι καλα) και τη ρωταω αυτο δεν ειναι μεσα στη συσκευασια εφοσον ειναι απο Γερμανια; Και μου λεει θα σας γελασω δε γνωριζω. Ποια ειναι τα φωτα σας και ως προς αυτο?? εχουν τα ηλεκτρονικα καταστηματα τετοιες καρτες εγγυησης να τις μοιραζουν ? ( μου ακουγετε λιγο κουλο).. Ελπιζω να μην σας κουρασα και θα εκτιμησω καθε απαντηση. Ευχαριστω!!! Γλωσσα μπορεις να βαλεις οποια θελεις(και Ελληνικα). 99% θα ειναι μεσα το βιβλιαρακι.και εμενα Γερμανικο ειναι και το ειχε μεσα. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lesa1982 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Αρα να μην ανυσηχω επειδη ειναι γερμανικο για κανενα λογο?? δε θα εχει καποια διαφορα με το αν ηταν ελληνικο?? Oυτε να ειναι τιποτα ελατωματικα που τα πασαρουν σε μας...???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλησπέρα σας, Υπάρχει κάποια ρύθμιση η κάτι άλλο που να μπορώ να βλέπω βίντεο στο you tube στο background, να ακούω στην ουσία, και παράλληλα να βλέπω πχ τα email μου; Επίσης πιο keyboard προτείνετε το οποίο να έχει και slide; Το μαμισιο που έχει δε με εξυπηρετεί.. Έχω βρει bugs. Υγ. Έχω το n8020 lte Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλησπέρα σας, Υπάρχει κάποια ρύθμιση η κάτι άλλο που να μπορώ να βλέπω βίντεο στο you tube στο background, να ακούω στην ουσία, και παράλληλα να βλέπω πχ τα email μου; Επίσης πιο keyboard προτείνετε το οποίο να έχει και slide; Το μαμισιο που έχει δε με εξυπηρετεί.. Έχω βρει bugs. Υγ. Έχω το n8020 lte Δηλαδή όταν ανοίγεις το YouTube δεν έχει πάνω δεξιά το εικονίδιο του Multitasking ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλησπέρα σας, Υπάρχει κάποια ρύθμιση η κάτι άλλο που να μπορώ να βλέπω βίντεο στο you tube στο background, να ακούω στην ουσία, και παράλληλα να βλέπω πχ τα email μου; Επίσης πιο keyboard προτείνετε το οποίο να έχει και slide; Το μαμισιο που έχει δε με εξυπηρετεί.. Έχω βρει bugs. Υγ. Έχω το n8020 lte Γειά το πληκτρολόγιο κατέβασε το Swift Key for tablet... έχει όσα χρειάζεστε! Οι προβλέψεις είναι πολύ καλές και όσο πιο πολύ το χρησιμοποιεις βελτιώνεται μόνο του! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey.tablet.trial&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwyLDEwMiwiY29tLnRvdWNodHlwZS5zd2lmdGtleS50YWJsZXQudHJpYWwiXQ.. Γειά να σου πω για το YouTube και πως να το συνδιάσεις με τα μαιλ πρέπει να μου πεις πρώτα πιο πρόγραμμα χρησιμοποιεις για να βλέπεις τα μαιλ σου! πχ το απλό που έχει το tablet η της Yahoo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Δηλαδή όταν ανοίγεις το YouTube δεν έχει πάνω δεξιά το εικονίδιο του Multitasking ? Πρέπει να ανοίξει και το παράθυρο των μαιλ σε multitasking style αλλιώς ακυρώνεται το YouTube και σταματάει η αναπαραγωγή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestisgr Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Εμενα το YouTube δεν εχει multitasking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditmichael Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Tunein radio. Και τα έχεις όλα. Μόνο με ίντερνετ όμως... Ευχαριστώ παίδες! Και μια τελευταία ερώτηση. Η έκδοση 4.1.2 που έχει η συσκευή είναι η τελευταία που κυκλοφορεί ή μπορώ να βάλω κάτι καλύτερο σε custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts