Jump to content

lesa1982

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lesa1982

  1. Καλησπερα Γνωριζει καποιος πως αφαιρω κενες σελιδες απο την αρχικη οθονη;;;δλδ απο κενες σελιδες χωρις εφαρμογες???
  2. Μαγκες το τσιμπησα 480€ το samsung note n8000 3g , απο ηλεκτρονικο καταστημα. Πολυ ωραιο ειναι , αν και προσπαθω να βγαλω ακρη με το android 4.1.2 που φοραει γιατι αμα εχεις μαθει στο ios του iphone 5 αντε βγαλε ακρη τωρα..παρεπιπτοντως οταν λαβεις ενα μαιλ το συννημενο εγγραφο πχ του word που αποθηκευετε ρε παιδια...??
  3. Αρα να μην ανυσηχω επειδη ειναι γερμανικο για κανενα λογο?? δε θα εχει καποια διαφορα με το αν ηταν ελληνικο?? Oυτε να ειναι τιποτα ελατωματικα που τα πασαρουν σε μας...????
  4. Καλησπερα παιδες. Αυριο θα παραλαβω το note n8000 απο ηλεκτρονικο καταστημα και οταν τους ρωτησα αν ειναι ελληνικο η παραεισαγωγη μου ειπαν οτι ειναι γερμανικο αλλα με το που το αναβεις σου ζηταει γλωσσα βαζεις Ελληνικα και εισαι κομπλε. Ισχυει αυτο εσεις που ξερετε εμπειρικα?? Δευτερον, πηρα τηλ στη samsung να ρωτησω περι εγγυησης και μου ειπαν οτι εκτος απο την αποδειξη αγορας θα πρεπει να μου δωσουν και Ευρωπαικη καρτα εγγυησης (ετσι μου το ειπε αν θυμαμαι καλα) και τη ρωταω αυτο δεν ειναι μεσα στη συσκευασια εφοσον ειναι απο Γερμανια; Και μου λεει θα σας γελασω δε γνωριζω. Ποια ειναι τα φωτα σας και ως προς αυτο?? εχουν τα ηλεκτρονικα καταστηματα τετοιες καρτες εγγυησης να τις μοιραζουν ? ( μου ακουγετε λιγο κουλο).. Ελπιζω να μην σας κουρασα και θα εκτιμησω καθε απαντηση. Ευχαριστω!!!
  5. Φιλε μου σευχαριστω πολυ τελεια η βοηθεια σου. Το επιδιορθωσα κ ολα καλα παλι. Να σαι καλα!!!:)
  6. Κατ αρχην ευχαριστω για την απαντηση. Εχω εγκατεστημενο το Desktop manager.. αλλα δε γνωριζω ΠΟΥ και ΠΙΟ λογισμικο πρεπει να εγκαταστησω. Ξερω οτι το 9700 εχει το ΟS 5 και οτι εχει βγει το 6 αλλα σε πολλες περιπτωσεις δε λειτουργει ακομη σωστα..Αρα θα ξαναβαλω το 5 μαλλον ομως πως το περναω στη συσκευη?? (δλδ με απλα λογια-βηματα)??? Και εκτος αυτου συνδεω το κινητο μου στο pc ανοιγω το desktop software αλλα δε συνδεεται εφοσον το κινητο δε ολοκληρωνει το loading και βγαζει το ερρορ στα μισα...:(
  7. Φιλοι μου βοηθειστε αν γνωριζετε..Εχω το 9700 κανα 4μηνο και κανενα προβλημα ως τωρα,μεχρι που σημερα στα καλα καθουμενα και ενω χαζευα στην εφαρμογη του Facebook ξαφνικα εκανε επανεκινηση η συσκευη και απο τοτε κανει Loading και στα μισα μου βγαζει λευκη οθονη με την ενδειξη JVM Error 517 και απο κατω την λεξη Reset. Απο κεινη την ωρα εχω βγαλει τη μπαταρια 100 φορες και μετα την ξαναβαζω και γινεται συνεχως η ιδια διαδικασια με αποτελεσμα να μην λειτουργει η συσκευη...Τι συμβαινει και τι κανω???????????? Ευχαριστω για οποια απαντηση!
  8. Καλησπερα φιλοι κ συγνωμη αν το μυνημα μου εχει απαντηθει κ αλλου αλλα δεν βρηκα καποια δημοσιευση που να ανταποκρινεται πληρως στις αποριες-προβληματα που αντιμετωπιζω! Αγορασα προχτες απο ενα ιντερνετικο καταστημα το 9700 και εδω ξεκινουν τα προβληματα.. α) δεν εχει τιποτα απο τις εφαρμογες που ακουω κ εχουν πολλοι αλλοι φιλοι ιδιοκτητες του ιδιου κινητου(ΜΣΝ,Facebook,Προγραμμα πλοηγησης κλπ).Συνεπως πως μπορω να τις περασω μιας και μεσω πειραματισμων περασα το Blackberry App World και μου λεει οτι δε συνδεεται απο Ελλαδα (!)..:confused: . Επισης δεν ξερω με ποιο τροπο να βαλω το λογαριασμο mail μου. β) Ψαχνω ολη μερα πως θα δουλεψει το ριμαδο-wifi απ το ασυρματο του σπιτιου μου κ αφου το εντοπιζει περναω το key του royter και μου βγαζει 'σβηστο'το σημα του wi-fi και οταν πηγαινω στη Διαχειρηση Συνδεσεων στο wifi μου αναγραφει το ονομα του ρουτερ μου αλλα μου βγαζει την λευκη παυλα και δε λειτουργει..Καπου τυχαια νομιζω οτι ειδα οτι δεν επερνε ip..(Για να προλαβω τους διαχειριστες διαβασα σχετικο αρθρο αλλα δεν βοηθηθηκα καθως δεν λειτουργησε ποτε.) γ) Εχω συνδεση Vodafone και σημερα πηγα κ ενεργοποιησα ενα φτηνο προγραμμα για Ιντερνετ στο κινητο με τα 100mb με 5€. Απτο browser του κινητου σερφαρα κανονικα..;). Ελπιζω να ειναι σωστο προγραμμα ως προς το blackberry και να μην με πιασανε κοτσο απ την εταιρια κινητης.. Ξερω οτι ισως κουρασα κ οτι κατα μερους ερωτησεις ισως εχουν απαντηθει ομως οσο κ αν εψαξα δεν με βοηθησε κατι, αλλωστε γι αυτο κ τα προβληματα μου παραμενουν. Ευχαριστω κ επιζητω τη βοηθεια οσων γνωριζουν περι του 9700,ωστε να με βοηθησουν. Σκεφτομαι οτι ισως δεν αγορασα το κινητο απο καταστημα κινητης (vodafone,cosmote κλπ) αλλα σαν σκετη συσκευη απο ηλεκτρονικο καταστημα γι αυτο κ να ειναι φτωχο σε εφαρμογες κ λειτουργιες..Παρακαλω βοηθηστε με..Νοιωθω οτι εσκασα 380€ στον βροντο για κατι που δε μπορω να αξιοποιησω..Ουτε ταπετσαριες δεν εχει κ καποιες φωτο που εχει μεσα εχουν ενα λουκετακι κ δεν μπορω να τις χρησιμοποιησω..:blink: Heeelllppppp..... Αν μπορει οποιος φιλος με βοηθησει ας μου δωσει step-by-step βηματα για να καταφερω να το λειτουργησω επιτελους...Ευχαριστω ρε παιδια..!!!!!!!!!!!
  9. Μετρητοις θα πληρωσω..Εννοειτε οταν παραλαβω θα ενημερωσω..
  10. Εγω ειχα ενα iphone και το ειχα πουλησει σε εναν τυπο που εχει μαγαζι γλυφαδα. Και μου χε πει αν θελω κατι στο μελλον να τον παρω..Τον πηρα λοιπον..Μονο αριθμο τηλεφωνου εχω..Για site δε γνωριζω κατι..Το 9700 σφραγισμενο 350ευρω με αποδειξη.
  11. Σ'ευχαριστω..Και γω ετσι σκεφτηκα.Δε σου κρυβω οτι στην αρχη ψηθηκα κ το παραγγειλα αλλα μετα το ξανασκεφτηκα κ λεω πρωτον να μην ειναι κανα κινεζικο κ δευτερον κ κανονικο να ειναι πως θα το πουλησω ενδεχομενως καποια στιγμη? Χυμα? Δε λινεται..Ωστοσο παραγειλα στα σιγουρα το 9700 το οποιο θα εχω αυριο σε μαυρο γιατι ειχαν διαθεσιμα 10 λευκα κομματακια και ενα 9780 κ δε με εψησε η ιδεα..Παντως δε σου κρυβω οτι ακομη γυριζει στο μυαλο μου μηπως και χασω την ευκαιρια για το 9780 αλλα κ αν την πατησω???Πολυ μπερδεμα........
  12. Γεια σας φιλοι..Ειμαι ετοιμος για αγορα ενος νεου bb. Ελεγα για το 9700 αλλα απο ακρη που εχω απο ενα μαγαζι, με πληροφορισαν οτι εχουν καποια λιγα κομματια απο το νεο και αναμενωμενο ΒΒ 9780 με το νεο λογισμικο (6) που ειναι κ πιο γρηγορο κ ανανεωμενο απτο κλασσικο 9700 με 5αρα καμερα κ 512 ραμ. Το θεμα ειναι οτι οπως μου ειπαν επειδι ακομη στο εμποριο δεν εχει κυκλοφορησει επισημα ουτε καν στην αμερικη υπαρχουν καποια λιγα κομματια που εχουν τα οποια ειναι μεν σφραγισμενα σε σακουλακια με τα ακουστικα τους κτλ αλλα δε συνοδευονται απο συσκευασια δηλαδη κοινως ειναι χυμα και οχι σε κουτι κλπ..Τους ειπα δηλαδη σας το φερνουν χυμα σε σακουλα του σουπερ μαρκετ επειδη με ξενισε το γεγονως αλλα με διαβεβαιωσαν οτι κ οι ιδιοι οι καταστηματαρχες εχουν το εν λογω κινητο κ το απεκτησαν κ αυτοι ετσι..Μαλιστα κ με ελληνικο πληκτρολογιο,και μου δινουν κανονικα αποδειξη κλπ για εγγυηση αλλα και οτι στο λογισμικο του κινητου καπου το γραφει πια ειναι η εκδοση του λογισμικου αλλα και πιο μοντελο ειναι..Αυτο βεβαια σε ερωτηση μου μηπως ειναι καμια μαιμουδια..Τωρα τι να κανω σας ερωτω?? Μηπως ξερει καποιος φιλος αν υφιστανται ολα αυτα? Αν ειναι να παω να το παρω μιας κ το βρισκω 400ευρω!!! Ευχαριστω για οσους φιλους με συμβουλευσουν..αμεσα γιατι το χω καψουρευτει...:D
  13. Μαλλον για το καινουργιο με βλεπω το 9800...Το βρισκω σφραγισμενο 400ευρω!!!:rolleyes:
  14. Αυτο διαθετει gps??? Τι εννοεις ως προς την πλοηγηση δηλαδη για να καταλαβω??????????
  15. Γεια σας φιλοι μου.. Ειχα ενα iphone 3gs 32αρι το οποιο πουλησα και ψηνομαι να αγορασω ενα blackberry. Το θεμα ομως ειναι οτι δεν τα πολυγνωριζω σαν τηλεφωνα και δεν θελω touch αλλα απ αυτα που εχουν τα πληκτρα απο κατω. Ερωτω λοιπον τουσ ειδικους πιο συνισταται που να διατιθετε με gps&maps, wifi..μιας και τα χρειαζομαι αφου χρησιμοποιω αρκετα λογω της δουλειας μου. Τα εχω δει σε φωτογραφιες κλπ αλλα μοιαζουν ολα ιδια κ μπερδευομαι..Και αν υπαρχουν εφαρμογες γραφειου διαθεσιμες και δωρεαν πχ Quickoffice αλλα και msn messenger,fbook κλπ..Ευχαριστω!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...