scopa Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 παιδια καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!στις 21 Δεκεμβριου παραγγειλα κ γω το νοτε απο το ΜΜ και ενω εγραφε παραλαβη σε 2-3 μερες, στις 27 δεκεμβρη με πηεανε τηλ. κ μου ειπανε οτι θα σταλει την 1η βδομαδα του Γεναρη!λεω να περιμενω εκτος κ αν προκυψει κατι γρηγοροτερο!Α, και μια ερωτηση.μπορει να μου πει καποιος αν το νοτε 8010 εχει λειτουργια πτησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 παιδια καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!στις 21 Δεκεμβριου παραγγειλα κ γω το νοτε απο το ΜΜ και ενω εγραφε παραλαβη σε 2-3 μερες, στις 27 δεκεμβρη με πηεανε τηλ. κ μου ειπανε οτι θα σταλει την 1η βδομαδα του Γεναρη!λεω να περιμενω εκτος κ αν προκυψει κατι γρηγοροτερο!Α, και μια ερωτηση.μπορει να μου πει καποιος αν το νοτε 8010 εχει λειτουργια πτησης; Εχει λειτουργία πτησης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Το τσιπάκι των γραφικών του είναι κάπως ..... αδύναμο, να το πω.... ή κάτι δεν πάει καλά με τον media player του;Χάνει frames του κερατά στις ταινίες! Ακόμη και το ντεμο με το ελικόπτερο το δείχνει χάλια. Μόλις κόβω το hardware και το γυρνάω σε software decoding όλα τέλεια. Μολις βάζω hardware μετράω τα frames ένα ένα. Τι στο καλό γίνεται. Πέρασα και τον mx pro που έχω στο hox και τίποτα. Τα ιδία για να μην πω και χειρότερα. Αντίθετα το ίδιο βίντεο στο hoxάκι πάει σφερα με hardware decoding. Τι γίνεται; Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του mx pro --> αποκωδικοποιητής --> και βάλε Χρήση H/W+ αποκωδικοποιητή (βάλε τικ και στα από κάτω H/W+) Για κάνε αυτό και πες μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος του note 2, νιώθω μια απογοήτευση βλέποντας πόσο "φτωχά" είναι τα πράγματα για το 10.1. Μερικές ερωτήσεις: Με ποιον τρόπο κάνω root; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βαζω δικά μου app στο multiwindows; Ποια είναι η τελευταία έκδοση stock που δουλεύουν τα ελληνικά ;. Σας κούρασα το ξερω.Ευχαριστώ. Καλημέρα, χρόνια πολλά ρουτ μπορείς να κάνεις από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1831152 με δυο τρόπους ή απλό ρουτ είτε εγκαθιστώντας και το CWM recovery. ή τέλος χρησιμοποιώντας το CF-Root, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957002 Η τελευταία ρομ είναι η Γερμανική 4.1.2 από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2058402. Την έχω βάλει, αναγνωρίζει ελληνικά και ελληνική γραφή spen και πολύ καλύτερη από την official ελληνική που είχα Τέλος για multiwindows δεν έχω βάλει κανένα mod αλλά ρίξε μια ματιά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998133 Edited December 28, 2012 by argam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Πήγαινε στις ρυθμίσεις του mx pro --> αποκωδικοποιητής --> και βάλε Χρήση H/W+ αποκωδικοποιητή (βάλε τικ και στα από κάτω H/W+) Για κάνε αυτό και πες μου! Αυτό λέω, μόλις βάλω χρήση hw+ χανει frames με το τσουβαλι. Μόλις το βγάζω, πάει τέλεια. Παίζει να μην είναι συμβατός με το chipset του note? Γιατί λέει στην αρχή ότι μπορεί και να μήν δουλεύει παντού σωστά. Και μάλιστα κάτι γίνεται και επηρεάζει και τον δικό του player (του note). Αν κλείσω τον mx με την ρύθμιση hw+ ενεργοποιημένη, τότε δεν πάει καλά ούτε ο player του note!:what: Άλλο κουλό και αυτό! Με restart, ο video player στρώνει και ξαναχαλαει αν τρέξω τον mx! Αν βέβαια στον mx έχω κλειστό το hw+ τοτε ολα μελι-γάλα. Δεν καταλαβαινω! Στο hoxακι παει σφερα το mx, γι' αυτο και το εχω register (mx pro). Σ' εσάς πάει καλά δηλαδή? Και στο τηλεφωνο το ιδιο ακριβως μου ειπε αλλα μεσα μου σκεφτομουν εντονα αυτο με τα πιξελς....το μοναδικο εμποδιο πλεον για να κανω την τελικη αγορα Εγώ πάντως που το πήρα, το τελευταίο κομμάτι μάλιστα, δεν έχω πρόβλημα με πιξελς. Αυτό βεβαια μπορεί να σου τύχει οποιαδήποτε στιγμή. Στο κάτω-κάτω και doa έχεις και εγγύηση. Την τιμή αυτή ποτε θα την ξαναβρεις; Γνώμη μου είναι να προχωρήσεις. Edited December 28, 2012 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Άλλο κουλό και αυτό! Με restart, ο video player στρώνει και ξαναχαλαει αν τρέξω τον mx! Αν βέβαια στον mx έχω κλειστό το hw+ τοτε ολα μελι-γάλα. Δεν καταλαβαινω! Στο hoxακι παει σφερα το mx, γι' αυτο και το εχω register (mx pro). Σ' εσάς πάει καλά δηλαδή? Με τον video player του Ν8000 δεν είχα/έχω κανένα πρόβλημα , και τις μέρες αυτές που ήμουν εκτός Αθηνών τον παραχρησιμοποίησα . Ενημέρωση : Γυρίζοντας βρήκα να με περιμένει το Otg Connection Kit , USB+Card reader . Διαβάζει κάρτες SD(HC) , MS , MMS , M2 ,TF . To USB , διαβάζει οτιδήποτε είναι σε format FAT32 , από φλασάκια , μέχρι εξωτερικό δίσκο (δοκιμασμένα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Μπορεις να στειλεις λινκ με το προιον μπας και το τσιμπησω και γω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Το μόνο κακό μέχρι στιγμής με το tablet είναι η φτωχή κοινότητα σε developers..παθαίνω στέρηση flashing..μπορεί βέβαια να έχω κακομάθει και από το SII που γίνεται χαμός :P Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλημέρα, χρόνια πολλά ρουτ μπορείς να κάνεις από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1831152 με δυο τρόπους ή απλό ρουτ είτε εγκαθιστώντας και το CWM recovery. ή τέλος χρησιμοποιώντας το CF-Root, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957002 Η τελευταία ρομ είναι η Γερμανική 4.1.2 από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2058402. Την έχω βάλει, αναγνωρίζει ελληνικά και ελληνική γραφή spen και πολύ καλύτερη από την official ελληνική που είχα Τέλος για multiwindows δεν έχω βάλει κανένα mod αλλά ρίξε μια ματιά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998133 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgexx Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Με τον video player του Ν8000 δεν είχα/έχω κανένα πρόβλημα , και τις μέρες αυτές που ήμουν εκτός Αθηνών τον παραχρησιμοποίησα . Ενημέρωση : Γυρίζοντας βρήκα να με περιμένει το Otg Connection Kit , USB+Card reader . Διαβάζει κάρτες SD(HC) , MS , MMS , M2 ,TF . To USB , διαβάζει οτιδήποτε είναι σε format FAT32 , από φλασάκια , μέχρι εξωτερικό δίσκο (δοκιμασμένα). Μονο fat 32 δηλ μια ταινία Μκν δεν θα μπορέσουμε να την δούμε:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Μονο fat 32 δηλ μια ταινία Μκν δεν θα μπορέσουμε να την δούμε:confused: Τι σχέση έχει το "FAT32" με το Format ".mkv"??? Δεν έχουν καμιά σχέση προσθέτω!!!! Δεν μπορώ να σου απαντήσω τώρα για τον αν παίζει mkv Αλλά όταν το πάρω από το πλαίσιο που το έχουν πάρει για αντικατάσταση μετά από καμένα pixel θα σου πω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 καλημερα παιδια!φιλε θανο συνονοματε σ ευχαριστω για την απαντηση! Παρακαλώ συνονόματε :D H λειτουργία εξοικονόμησης ενέργεια όμως τα σπάει :p , περιορίζει τον επεξεργαστή άμα δεν το χρειάζεσαι στο full*** *** Είναι τόσο δυνατό που σε κάποια απαιτητικά παιχνίδια τα παίζει σε λειτουργία "εξοικονόμησης ενέργεια"!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgexx Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Με Fat 32 δεν μπορείς να γράψεις Μεγαλο αρχείο,τα Mkv συνήθως είναι μεγάλα αρχεία. Καπου διάβασα ότι αν είσαι ρουτ με τοUSB Mass Storage Watcher otg μπορείς να βάλεις και ntfs, και για σκληρο χωρίς παροχή ρεύματος μπορείς να χρησημοποιήσεις καλώδιο με διπλό USB Και να παίρνεις απο εκεί ρεύμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Με τον video player του Ν8000 δεν είχα/έχω κανένα πρόβλημα , και τις μέρες αυτές που ήμουν εκτός Αθηνών τον παραχρησιμοποίησα . Ενημέρωση : Γυρίζοντας βρήκα να με περιμένει το Otg Connection Kit , USB+Card reader . Διαβάζει κάρτες SD(HC) , MS , MMS , M2 ,TF . To USB , διαβάζει οτιδήποτε είναι σε format FAT32 , από φλασάκια , μέχρι εξωτερικό δίσκο (δοκιμασμένα). Μάλλον θα ξηλωσω το mx τότε. Ο δικός του παίζει σωστά τους υπότιτλους? Και δώσε λινκ για το usb otg, να δούμε τι παίζει! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Γειά σας, Εχουμε και λέμε . 1. Το Otg το πήρα από eBay UK . Είναι το δεύτερο στη λίστα με τιμή 7.98 PS . Οι διατάσεις του είναι 48x38x14 χιλ/στά http://www.ebay.co.uk/sch/i.html;jsessionid=69F77DA2D3177808DBBEC139A51EFF4B?_sacat=0&_from=R40&_nkw=SAMSUNG+galaxy+n+8000+CONNECTION+KIT&_nkwusc=SAMSUNG+GALAXU+N8000+CONNECTION+KIT&_rdc=1 2 . Ο φίλος που παραπονιέται για φτωχή κοινότητα developers , ας μην ξεχνάει ότι το Sii κυκλοφόρησε Φεβρουάριο του 2011 κοντεύουν 2 χρόνια . Το Ν8000 είναι μόλις 4 μήνες . Υπομονή . 3. ΝΑΙ παίζει .mkv (τσεκαρισμένο) , αλλά ποιό το κέρδος . Σπαταλιέται τόσος χώρος όταν ακόμα και σε .avi που κρατάει περίπου το μισό χώρο βλέπεις την ίδια ποιότητα . 4. ΝΑΙ , κανονικά παίζει τους υπότιτλους (τσεκαρισμένο) , αν εννοείς ότι τους έχεις επικολλήσει ας πούμε με το Format Factory ή κάποιο άλλο αντίστοιχο software . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Γειά σας, Εχουμε και λέμε . 1. Το Otg το πήρα από eBay UK . Είναι το δεύτερο στη λίστα με τιμή 7.98 PS . Οι διατάσεις του είναι 48x38x14 χιλ/στά http://www.ebay.co.uk/sch/i.html;jsessionid=69F77DA2D3177808DBBEC139A51EFF4B?_sacat=0&_from=R40&_nkw=SAMSUNG+galaxy+n+8000+CONNECTION+KIT&_nkwusc=SAMSUNG+GALAXU+N8000+CONNECTION+KIT&_rdc=1 2 . Ο φίλος που παραπονιέται για φτωχή κοινότητα developers , ας μην ξεχνάει ότι το Sii κυκλοφόρησε Φεβρουάριο του 2011 κοντεύουν 2 χρόνια . Το Ν8000 είναι μόλις 4 μήνες . Υπομονή . 3. ΝΑΙ παίζει .mkv (τσεκαρισμένο) , αλλά ποιό το κέρδος . Σπαταλιέται τόσος χώρος όταν ακόμα και σε .avi που κρατάει περίπου το μισό χώρο βλέπεις την ίδια ποιότητα . 4. ΝΑΙ , κανονικά παίζει τους υπότιτλους (τσεκαρισμένο) , αν εννοείς ότι τους έχεις επικολλήσει ας πούμε με το Format Factory ή κάποιο άλλο αντίστοιχο software . Σωστός για το .mkv συνήθως είναι μεγάλης χωρητικότητας και ιδικά στις 10.1 ίντσες!!! Ότι θέλεις μπορείς να το βρεις μέχρι και 2.5 gb σε .avi ή .mp4 !!!(υπάρχουν και μικρά .mkv συμφωνώ:lol::lol:) Παίζει τους υπότιτλους άμα τους έχουμε σε .srt με το ίδιο όνομα με την ταινία (στον ίδιο φάκελο) ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Σωστός για το .mkv συνήθως είναι μεγάλης χωρητικότητας και ιδικά στις 10.1 ίντσες!!! Ότι θέλεις μπορείς να το βρεις μέχρι και 2.5 gb σε .avi ή .mp4 !!!(υπάρχουν και μικρά .mkv συμφωνώ:lol::lol:) Παίζει τους υπότιτλους άμα τους έχουμε σε .srt με το ίδιο όνομα με την ταινία (στον ίδιο φάκελο) ??? Ότι θα το ρωτουσα!:p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Λοιπόν .. μου ήρθε και μένα το πρωί και να πω τις πρώτες εντυπώσεις!! Η μπαταρία πάρα πολύ καλή, μιας και μου ήρθε με 70% φορτισμένο και μετά από 5 ώρες χρήσης είναι στο 30% ! (Και δεν είναι ακόμα "στρωμένη" η μπαταρία!) Άριστη ποιότητα πλαστικών! Πολύ καλά ηχεία , τα οποία μάλιστα τα έχει και τα 2 μπροστά και έτσι η ακουστική είναι πάρα πολύ καλή! Η οθόνη χωρίς κάποιο καμένο πίξελ (τσεκαρισμένο με 2 προγράμματα του store), χωρίς κιτρινίλες και χωρίς light bleeding! Επειδή είχα μέχρι τις προάλλες το iPad4 , μπορώ να πω ότι η οθόνη του Note είναι εξίσου καλή ! Μάλιστα σε HD περιεχόμενο (φωτογραφίες, βίντεο) έχει καλύτερα χρώματα το Νοte και επιπλέον στα βίντεο δεν έχει τις μεγάλες μαύρες μπάρες που έχει πάνω και κάτω το iPad! 'Εχει ΆΡΙΣΤΗ εμβέλεια το wifi χωρίς να ξεσυνδέεται ή να έχει κάποια κολλήματα! Μερικά ζόρικα παιχνίδια που του έβαλα τα έπαιξε νεράκι, χωρίς να ζεσταθεί πολύ η πλάτη! Η πλοήγηση στο ίντερνετ είναι σκέτη απόλαυση με ομαλή κίνηση με ελάχιστο lag ! Εντάξει δεν είναι σαν του iPad, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι κακή!! Αυτά έχω προλάβει να δω ως τώρα ... περισσότερα θα γράψω μετά από περαιτέρω χρήση!! *Κολλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω στο βίντεο δεν είδα, όπως επίσης απορώ με κάποιον φίλο που παραπονέθηκε για την ανάλυση της οθόνης -- ότι και καλά δεν είναι ρετίνα!! Πιστέψτε με ... είναι ΆΨΟΓΗ με ωραία χρώματα και ικανοποιητικό μαύρο!! Επίσης είναι ελαφρύτερο από το iPad και γίνεται αμέσως αντιληπτό κρατώντας στο χέρι και φυσικά είναι πιο ξεκούραστο σε πολύωρη χρήση! Σε γενικές γραμμές .... ως τώρα .... είμαι πολύ ικανοποιημένος!!:) Υ.γ. Και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο ΠΛΑΙΣΙΟ που όλη η διαδικασία αγοράς/παραγγελίας/αποστολής/παράδοσης... ήταν άψογη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Παρακαλώ συνονόματε :D H λειτουργία εξοικονόμησης ενέργεια όμως τα σπάει :p , περιορίζει τον επεξεργαστή άμα δεν το χρειάζεσαι στο full*** *** Είναι τόσο δυνατό που σε κάποια απαιτητικά παιχνίδια τα παίζει σε λειτουργία "εξοικονόμησης ενέργεια"!!! απλα χρειαζομαι την λειτουργια πτησης για να μην εχει καθολου (;) ακτινοβολια, επειδη θα το δινω και στα παιδια να παιζουν.και ειναι μικρα.δεν ημουνα σιγουρος αν θα εχει λειτουργια πτησης επειδη δεν ειναι 3g και νομιζα οτι δεν εχει ακτινοβολια σαν συσκευη wifi μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Λοιπόν .. μου ήρθε και μένα το πρωί και να πω τις πρώτες εντυπώσεις!! Η μπαταρία πάρα πολύ καλή, μιας και μου ήρθε με 70% φορτισμένο και μετά από 5 ώρες χρήσης είναι στο 30% ! (Και δεν είναι ακόμα "στρωμένη" η μπαταρία!) Άριστη ποιότητα πλαστικών! Πολύ καλά ηχεία , τα οποία μάλιστα τα έχει και τα 2 μπροστά και έτσι η ακουστική είναι πάρα πολύ καλή! Η οθόνη χωρίς κάποιο καμένο πίξελ (τσεκαρισμένο με 2 προγράμματα του store), χωρίς κιτρινίλες και χωρίς light bleeding! Επειδή είχα μέχρι τις προάλλες το iPad4 , μπορώ να πω ότι η οθόνη του Note είναι εξίσου καλή ! Μάλιστα σε HD περιεχόμενο (φωτογραφίες, βίντεο) έχει καλύτερα χρώματα το Νοte και επιπλέον στα βίντεο δεν έχει τις μεγάλες μαύρες μπάρες που έχει πάνω και κάτω το iPad! 'Εχει ΆΡΙΣΤΗ εμβέλεια το wifi χωρίς να ξεσυνδέεται ή να έχει κάποια κολλήματα! Μερικά ζόρικα παιχνίδια που του έβαλα τα έπαιξε νεράκι, χωρίς να ζεσταθεί πολύ η πλάτη! Η πλοήγηση στο ίντερνετ είναι σκέτη απόλαυση με ομαλή κίνηση με ελάχιστο lag ! Εντάξει δεν είναι σαν του iPad, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι κακή!! Αυτά έχω προλάβει να δω ως τώρα ... περισσότερα θα γράψω μετά από περαιτέρω χρήση!! *Κολλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω στο βίντεο δεν είδα, όπως επίσης απορώ με κάποιον φίλο που παραπονέθηκε για την ανάλυση της οθόνης -- ότι και καλά δεν είναι ρετίνα!! Πιστέψτε με ... είναι ΆΨΟΓΗ με ωραία χρώματα και ικανοποιητικό μαύρο!! Επίσης είναι ελαφρύτερο από το iPad και γίνεται αμέσως αντιληπτό κρατώντας στο χέρι και φυσικά είναι πιο ξεκούραστο σε πολύωρη χρήση! Σε γενικές γραμμές .... ως τώρα .... είμαι πολύ ικανοποιημένος!!:) Υ.γ. Και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο ΠΛΑΙΣΙΟ που όλη η διαδικασία αγοράς/παραγγελίας/αποστολής/παράδοσης... ήταν άψογη!! φιλε καλοριζικο!μηπως ξερεις αν το πλαισιο το εχει προσφορα και σε λευκο χρωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Λοιπόν .. μου ήρθε και μένα το πρωί και να πω τις πρώτες εντυπώσεις!! Η μπαταρία πάρα πολύ καλή, μιας και μου ήρθε με 70% φορτισμένο και μετά από 5 ώρες χρήσης είναι στο 30% ! (Και δεν είναι ακόμα "στρωμένη" η μπαταρία!) Άριστη ποιότητα πλαστικών! Πολύ καλά ηχεία , τα οποία μάλιστα τα έχει και τα 2 μπροστά και έτσι η ακουστική είναι πάρα πολύ καλή! Η οθόνη χωρίς κάποιο καμένο πίξελ (τσεκαρισμένο με 2 προγράμματα του store), χωρίς κιτρινίλες και χωρίς light bleeding! Επειδή είχα μέχρι τις προάλλες το iPad4 , μπορώ να πω ότι η οθόνη του Note είναι εξίσου καλή ! Μάλιστα σε HD περιεχόμενο (φωτογραφίες, βίντεο) έχει καλύτερα χρώματα το Νοte και επιπλέον στα βίντεο δεν έχει τις μεγάλες μαύρες μπάρες που έχει πάνω και κάτω το iPad! 'Εχει ΆΡΙΣΤΗ εμβέλεια το wifi χωρίς να ξεσυνδέεται ή να έχει κάποια κολλήματα! Μερικά ζόρικα παιχνίδια που του έβαλα τα έπαιξε νεράκι, χωρίς να ζεσταθεί πολύ η πλάτη! Η πλοήγηση στο ίντερνετ είναι σκέτη απόλαυση με ομαλή κίνηση με ελάχιστο lag ! Εντάξει δεν είναι σαν του iPad, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι κακή!! Αυτά έχω προλάβει να δω ως τώρα ... περισσότερα θα γράψω μετά από περαιτέρω χρήση!! *Κολλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω στο βίντεο δεν είδα, όπως επίσης απορώ με κάποιον φίλο που παραπονέθηκε για την ανάλυση της οθόνης -- ότι και καλά δεν είναι ρετίνα!! Πιστέψτε με ... είναι ΆΨΟΓΗ με ωραία χρώματα και ικανοποιητικό μαύρο!! Επίσης είναι ελαφρύτερο από το iPad και γίνεται αμέσως αντιληπτό κρατώντας στο χέρι και φυσικά είναι πιο ξεκούραστο σε πολύωρη χρήση! Σε γενικές γραμμές .... ως τώρα .... είμαι πολύ ικανοποιημένος!!:) Υ.γ. Και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο ΠΛΑΙΣΙΟ που όλη η διαδικασία αγοράς/παραγγελίας/αποστολής/παράδοσης... ήταν άψογη!! Εμένα μου το έκαναν αλλαγή το tablet με τα καμένα pixel και τώρα περιμένω να κάνουν παραλαβή από τον άλλον χρόνο για να το πάρω!!! Πιο πρόγραμμα χρησιμοποίησες για να δεις τα καμένα pixel γιατί εγώ τα βρήκα με το καταπληκτικό δικό μου πρόγραμμα(το μάτι μου):p????? Θέλω να το έχω υπόψιν ώστε να το τσεκάρω άμεσα μόλις το παραλάβω και να μην καθυστερώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 απλα χρειαζομαι την λειτουργια πτησης για να μην εχει καθολου (;) ακτινοβολια, επειδη θα το δινω και στα παιδια να παιζουν.και ειναι μικρα.δεν ημουνα σιγουρος αν θα εχει λειτουργια πτησης επειδη δεν ειναι 3g και νομιζα οτι δεν εχει ακτινοβολια σαν συσκευη wifi μονο. Είσαι απόλυτα εξασφαλισμένος μην αναχώνεσαι απλά μην το κάνουν κομματάκια να έχεις το νου σου.... άμα πέσουν κάτω αυτά τα "διαόλια" δεν σώζονται εύκολα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Αν δεν είναι και τηλέφωνο, τότε κλείνοντας το WiFi τι ακτινοβολία να έχεις? Πάντως έχει και flight mode. Το λέει airplane mode. Όσο για τα κομπιασματα στα βίντεο, τα προκαλούσε το mx pro. Για κάποιο λόγο δεν συνεργάζεται σωστά με το τσιπάκι γραφικών και μάλιστα δημιουργούσε και κάποιο θέμα γιατί μετά κολλούσε και ο ενσωματωμένος player. Όμως ο player του note παίζει τους srt υπότιτλους? Είναι αυτονόητο ότι θα έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία. Ή θα πρέπει να είναι ενσωματομενοι στην ταινια? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 φιλε καλοριζικο!μηπως ξερεις αν το πλαισιο το εχει προσφορα και σε λευκο χρωμα; Όχι μόνο σε γρι!!! Από Ιανουάριο μπορεί να αλλάξει αυτό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts