VagST Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Μου κάνει εντύπωση που η Samsung ελλάς λέει έτσι πάντως. Στη γερμανία έχουν πάρει εδώ και μήνες την Kit Kat. http://www.sammobile.com/2014/05/30/galaxy-note-10-1-gt-n8000-getting-kitkat-update-in-germany/ Εδώ τι αλλάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει καλά αγγλικά ας ετοιμάσει ενα e-mail διαμαρτυρίας να το στείλουμε στην μαμα Samsung μπας και γινει κατι, ειναι κριμα τοσα λεφτα δώσαμε και δεν γίνεται να την έχουν πάρει άλλοι και οχι εμείς επειδή αποτι φαίνεται στην Samsung Ελλας ειναι "δημόσιοι υπάλληλοι":mad: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Δεν μπορούμε να βαλουμε την γερμανική; Τί διαφορές έχει από την ελληνική έκδοση; Σε κάποιες καστομ ρομ έχω ακουσει (αλλά δεν έχω επιβεβαιωσει) ότι χάνονται κάποια χαρακτηριστικά με σημαντικότερο το touch pen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Εγω φορουσα την αγγλικη και δεν ειχα κανενα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Καλησπέρα παιδια εναν οδηγο για το n8000 για root σε 4.4.2 υπάρχει? Δοκιμασα framaroot αλλα δεν έπιασε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinblu Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Δεν μας είπες πιο μοντέλο έχεις ... n8000, n8010 ... ? Πρόσφατα για ένα φίλο - πλέον έχω το note 10.1 2014 - χρησιμοποίησα τον ακόλουθο οδηγό http://androidxda.com/root-samsung-galaxy-note-10-1-gt-n8010 Στην συνέχεια πέρασα την gnabo rom, για την οποία μπορώ να πω τα καλύτερα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2762418 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Δεν μας είπες πιο μοντέλο έχεις ... n8000, n8010 ... ? Πρόσφατα για ένα φίλο - πλέον έχω το note 10.1 2014 - χρησιμοποίησα τον ακόλουθο οδηγό http://androidxda.com/root-samsung-galaxy-note-10-1-gt-n8010 Στην συνέχεια πέρασα την gnabo rom, για την οποία μπορώ να πω τα καλύτερα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2762418 Λειτουργούν όλα όπως λέει στο X da? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinblu Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ναι και πολύ καλύτερα από την 4.4.2 της Samsung. Όταν είχα το n8010 και εγκατέστησα της samsung, είχα απογοητευτεί τόσο, που σχεδόν είχα ψηθεί να πάω σε sony. Αλλά ψάχνοντας η gnabo έδωσε ζωή στο tablet. (βασικό, δουλεύει άψογα το s pen με εφαρμογές από καινούργια μοντέλα και πολλά άλλα που διευκολύνουν). Δυστυχώς, ακόμα δεν υπάρχει κάποια lollipop με σωστή υποστήριξη των εφαρμογών s pen της Samsung. Τώρα βέβαια έχω το 2014 μοντέλο, αλλά ο φίλος που έχει το n8010, μου το παραχωρεί για κάθε δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelius1 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Γεια χαρά σε όλους! Έχω το Ν8010 με 4.1.2. Θέλω να το ρουτάρω (γιατί καίγομαι με ένα παιχνίδι :D και θέλει ένα αππ που χρειάζεται ρουτ). Δεν είχα μπει ποτέ στην διαδικασία, γιατί ότι ήθελα το έκανε απροβλιμάτιστα το ταμπλετ και η αλήθεια είναι ότι το φοβόμουν σε περίπτωση που κάτι πάει σραβά. Ψάχνοντας στο xda kai sto utube βρήκα αυτά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1831152 , αλλά είδα ότι είναι μέχρι 4.1.1. Έχετε κάτι να προτείνετε? Αν έχετε καποια λινκ και απο utube θα με βοηθούσε περισσότερο. Του marinblu δεν το κάνω γιατί είναι ήδη σε 4.4.2. Σωστά? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelius1 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Κάνεις? Κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vouts Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εχει περασει καποιος lollipop στο gt-n8000??? αν ναι με το s-pen τι γινεται;; Λειτουργει η ακομα δεν το υποστηριζει καμια ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εχει περασει καποιος lollipop στο gt-n8000??? αν ναι με το s-pen τι γινεται;; Λειτουργει η ακομα δεν το υποστηριζει καμια ρομ; Ότι ίσχυε και με τις προηγούμενες CM εκδόσεις. Δουλεύει κανονικά, έχει το hover feature αλλά δεν λειτουργεί το κουμπι (αν και νομιζω ότι δουλεύει στο papyrus) Ποιο χαρακτηριστικό του s pen συγκεκριμένα εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vouts Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 δεν ψαχνω καποιο συγκεκριμενο χαρακτηριστικο του s-pen...Το χρησιμοποιω ελαχιστα....Αλλα θα ηθελα να το εχω σαν μια δυνατοτητα στο ταμπλετ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Θα πρέπει να μείνεις σε stock based τότε. Αν και έχει εναλλακτικές για τις λειτουργίες του s pen αν ψάξεις λίγο στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopower Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 To tablet μου αναβαθμιστηκε απο κιες N8010 wifi. Τωρα ειναι 4.4.2 kit kat. για μενα πιο καλα 4.4.2 σχεδον ολα απο 4.1.2 αλλα μονο προβλημα ειναι sd μνημη. υπαρχει λυση για sd μνημη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 To tablet μου αναβαθμιστηκε απο κιες N8010 wifi. Τωρα ειναι 4.4.2 kit kat. για μενα πιο καλα 4.4.2 σχεδον ολα απο 4.1.2 αλλα μονο προβλημα ειναι sd μνημη. υπαρχει λυση για sd μνημη???? μόνο με root !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 To tablet μου αναβαθμιστηκε απο κιες N8010 wifi. Τωρα ειναι 4.4.2 kit kat. για μενα πιο καλα 4.4.2 σχεδον ολα απο 4.1.2 αλλα μονο προβλημα ειναι sd μνημη. υπαρχει λυση για sd μνημη???? Τι πρόβλημα έχει η sd? Αν εννοείς τις ασυμβατότητες λόγο kit Kat ο από πάνω σε κάλυψε πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopower Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Τωρα λειτουργει . Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parazo Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 μονο τα Ν8000 εχουν ξεχασει να αναβαθμισουν για Ελλαδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αξίζει πιστεύετε να πάω στο service για να μου αλλάξουν μπαταρία και να πλήρωσω 50-60 ευρώ ? Οι μπαταρίες που κυκλοφορούν στο εμπόριο κοστίζουν γύρω στα 25-40 ευρώ αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο οτι θα ναι οι γνήσιες. Παίζει στο service να μην μου βάλουν γνήσια μπαταρία ή να μου βάλουν χρησιμοποιημένη ?? Πως θα μπορέσω να είμαι μπροστά όταν μου το ανοίγουν ? Θα το πάω στο service στην Σαλαμίνος στο λιμάνι στην Θεσνικη και θα το έχουν έτοιμο σε λιγότερο απο μια ώρα μου είπαν !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αξίζει πιστεύετε να πάω στο service για να μου αλλάξουν μπαταρία και να πλήρωσω 50-60 ευρώ ? Οι μπαταρίες που κυκλοφορούν στο εμπόριο κοστίζουν γύρω στα 25-40 ευρώ αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο οτι θα ναι οι γνήσιες. Παίζει στο service να μην μου βάλουν γνήσια μπαταρία ή να μου βάλουν χρησιμοποιημένη ?? Πως θα μπορέσω να είμαι μπροστά όταν μου το ανοίγουν ? Θα το πάω στο service στην Σαλαμίνος στο λιμάνι στην Θεσνικη και θα το έχουν έτοιμο σε λιγότερο απο μια ώρα μου είπαν !!!Δεν πιστεύω οτι θα κάνουν κάτι τέτοιο σε επίσημο service (έλεγξε αν είναι επίσημο αυτό το service γιατί δεν το γνωρίζω),εξάλου με την απόδειξη επισκευής που θα σου δώσουν θα εχεις πάλι 6 μήνες εγγύηση για την μπαταρία. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εκτός από τον γνήσιο φορτιστή ή τον belkin που είναι δοκιμασμένος οτι δουλεύει, έχετε χρησιμοποιήσει άλλους φορτιστές ? Προσπάθησα με έναν του Πλαισίου αλλά δεν ήταν συμβατός και τον έδωσα πίσω, οι δε γνήσιοι κοστίζουν 35 ευρώ από Ελλάδα http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/tablets/fortistes/Turbo-X-USB-Home-Charger-UHC-400-2-in-1-Tablet-kai-Mobile-UAD08.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Αν έχεις κάνει την τελευταία αναβάθμιση μπορείς να φορτίσεις το ταμπλετ μόνο με τo usb καλώδιο του φορτιστή. Σύνδεσε το σε usb port σε pc Ή laptop και θα φορτίσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) :( Μετά από περίπου 2,5 χρόνων απροβλημάτιστη λειτουργία, - κάνοντας μια χειροκίνητη επανεκκίνηση κώλυσε στο logo της εταιρίας (Samsung GALAXY Note 10,1) και δε λέει να ξεκολλήσει με τίποτε. Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα ... μέχρι τη μπαταρία αποσύνδεσα, αλλά τίποτε . Το ταμπλετάκι GT-N8010 με Android 4.1.2, ήταν rootαρισμένο με το τελευταίο γνήσιο γερμανικό ΟS της Samsung. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μπαίνει στο mode με το (On Off πατημένο σύγχρονος με το Volyme - ) . Στο άλλο με το (On Off και Volyme +) κολλάει στο εικονίδιο με το πράσινο android. :cry: Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν βοήθεια Edited March 16, 2015 by xalbag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Αφού δεν μπαίνει σε recovery, βαλε το σε download και με odin περασε του την Γερμανική ρομ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts