Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα το n8010, το tablet ειναι γερμανικο και στο snote τα templates ειναι στα γερμανικα....αλλαζει στα αγγλικα? και αν ναι πως?

χρειαζεται να βρω νεο apk?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εσείς που έχετε το Ν8000 πόσο χρόνο κάνει να σας φορτίσει πλήρως

από τελείως άδειο???

4, 5 ώρες άμα είναι κλειστό αλλιώς μπορεί να φτάσει και 5 ώρες!

4, 5 ώρες άμα είναι κλειστό αλλιώς μπορεί να φτάσει και 5 ώρες!

:thanks:

Ωραίος, τόσο κάνει και το δικό μου και μου φάνηκε λίγο υπερβολικό αλλά ΟΚ.

Edited by marvel1

Μια επισης επισημανση μετα απο 2 μερες χρησης.

Με stock browser και ενεργοποιημενο flash αν ανοιξετε πχ protothema.gr λαγγαρει χαρακτηριστικα.

To ιδιο και με dolpin αλλα σε μικροτερο βαθμο.

Χωρις ενεργοποιημενο flash ο dolpin ειναι σχεδον τελειοςκαι εχει καλυτερο σκρολαρισμα σε σχεση με stock αλλα ειναι λιγο πιο αργος.

Σε σχεση με την χρηση flash εχει καποιος καποια καλυτερη αντιιμετωπιση?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Κανε μια επαναφορά γιατί μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα...και ειδικότερα αν το άφησες χωρίς επαναφορά και μετά την εγκατάσταση της 4.1.2!!!

Κάποιες φορές η έλλειψη(ή διαγραφή, κατακερματισμός) κάποιων αρχείων δημιουργεί πολλά κολλήματα!!! Μπορεί να συμβεί με το βάλε βγάλε εφαρμογών!!!

Πιστεύω κατά 90% ότι με μια επαναφορά θα στρώσει άμεσα!!! Αλλιώς κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει σε συνδυασμό με το skype έχει αυτά τα αποτελέσματα, αλλά αυτή η περιπτωση ειναι στο 10%!!!

Καλού κακού μετά την επαναφορά, όταν βάζεις κάποια εφαρμογή έλεγχε και το skype παράλληλα αν κολλάει στην είσοδο για να είσαι σίγουρος και να το προλάβεις (άμα και τυχόν συμβαίνει λόγο ασυμβατότητας εφαρμογής).

Δυστυχώς Θάνο το πρόβλημα εξακολουθεί και υφίσταται μετά από επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και με εφαρμογές μόνο

αυτές που μπαίνουν με την εγκατάσταση . Χρονομετρημένο στα 2.5 λεπτά . Τουλάχιστον έχω το κέρδος ότι ξεκαθάρισε ένα σωρό

από άχρηστες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούσα .

Μήπως φταίει κάτι στις ρυθμίσεις που δεν μπορώ να το εντοπίσω ? Σπαστικό γιατί στο S2 ανοίγει άμεσα .

:!: Τον τελευταίο καιρό η φόρτιση του tablet έχει γίνει προβληματική :( .Χρειάζεται περίπου 8 ώρες απο το 5% στο 100%. Ημερομηνία αγοράς Δεκ. 2012 απο amazon Γερμανίας. Να φταίει άραγε η μπαταρία ή ο φορτιστής ((όπως και σε κάποιους άλλους, σε παλιότερα ποστ)) Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει και γιατί ;?; Προτεινόμενες ενέργειες πριν καταλήξει στο επίσημο servis και χρήση της εγγύησης ??? Παραθέτω foto για του λόγου το αληθές.

Και μόλις το rootαρα γ@%μ£¥ τη γκαντεμιά μου.

Edited by xalbag

:!: Τον τελευταίο καιρό η φόρτιση του tablet έχει γίνει προβληματική :( .Χρειάζεται περίπου 8 ώρες απο το 5% στο 100%. Ημερομηνία αγοράς Δεκ. 2012 απο amazon Γερμανίας. Να φταίει άραγε η μπαταρία ή ο φορτιστής ((όπως και σε κάποιους άλλους, σε παλιότερα ποστ)) Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει και γιατί ;?; Προτεινόμενες ενέργειες πριν καταλήξει στο επίσημο servis και χρήση της εγγύησης ??? Παραθέτω foto για του λόγου το αληθές.

Και μόλις το rootαρα γ@%μ£¥ τη γκαντεμιά μου.

Φορτιστής ή καλώδιο ή και τα δύο . Μην το ψάχνεις . Μου πήρε 2 ημέρες μέχρι να αποφασίσω πως τελικά ήταν το αυγό του Κολόμπου .

Φορτίζει σε σκάρτες 4 ώρες από 5% σε 100% .

Φορτιστής ή καλώδιο ή και τα δύο . Μην το ψάχνεις . Μου πήρε 2 ημέρες μέχρι να αποφασίσω πως τελικά ήταν το αυγό του Κολόμπου .

Φορτίζει σε σκάρτες 4 ώρες από 5% σε 100% .

Καλησπέρα.

Δεν κατάλαβα. Το δικό σου φορτίζει σε 4 ώρες ? Με τι φορτιστή και απο που τον ψώνισες ?:wacko:

Καλησπέρα.

Δεν κατάλαβα. Το δικό σου φορτίζει σε 4 ώρες ? Με τι φορτιστή και απο που τον ψώνισες ?:wacko:

Για να μη τα ξαναγράφω , διάβασε το post μου #1653

Για να μη τα ξαναγράφω , διάβασε το post μου #1653

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση-βοήθεια :) δεν μπορώ όμως να το βρω:( οχι το ποστ αλλά τον φορτιστή που αναφέρεσαι στο ποστ 1653

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση-βοήθεια :) δεν μπορώ όμως να το βρω:( οχι το ποστ αλλά τον φορτιστή που αναφέρεσαι στο ποστ 1653

Αυριο θα πάω στο Media Markt γιά κάτι δικά μου . Θα ρωτήσω αν το έχουν , αν εξακολουθεί να έχει 24.90 Ευρώ , και αν μπορούνε να το στείλουν

με αντικαταβολή . Αν δεν μπορούν θα βρούμε κάποιο τρόπο αν το θέλεις .

Αυριο θα πάω στο Media Markt γιά κάτι δικά μου . Θα ρωτήσω αν το έχουν , αν εξακολουθεί να έχει 24.90 Ευρώ , και αν μπορούνε να το στείλουν

Φίλε geobas με σώζεις :respect::thanks: βεβαίως και το θέλω ...περιμένω θετική εξέλιξη στο θέμα ..... Ευχαριστώ και πάλι.

Πρέπει να πας στο service της Samsung άμα εξακολουθεί το πρόβλημα.. εκεί είναι πολύ εξυπηρετικοί και δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα! Έπεσες σε πολύ σπάνιο πρόβλημα και δεν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το λόγο! Μπορεί να είναι και κάποιο θέμα με την κάμερα η με το μικρόφωνο(τους drivers τους εννοώ) και όταν πάει το Skype να τους ελέγξει καθυστερεί!

Αλλά είναι εντελώς υποθετικό σενάριο και από δω και πέρα είναι δουλειά των κατασκευαστων να το επιλύσουν! Υπάρχει περίπτωση ακόμα και αντικαταστασης!

Στο birdphone εχουν πεσει πολυ οι τιμες και του 8010 (371E) και του 8000 (414E) και ισως πεσουν κι αλλο με το ρυθμο που πηγαινουν.

Επειδη ειναι καλη περιπτωση τους εστειλα μειλ να ρωτησω για ποια χωρα προοριζονται, αλλα μου εστειλαν μια κονσερβα χωρις απαντηση συγκεκριμενη.

Μηπως εχει ψωνιζει κανεις το 10αρι απο κει και γνωριζει τι γινεται, η τουλαχιστον να εχει καποια πληροφορηση για τις συγκεκριμενες συσκευες; Τουλαχιστον να καλυπτεται η εγγυηση απο samsung-smartec...

Στο birdphone εχουν πεσει πολυ οι τιμες και του 8010 (371E) και του 8000 (414E) και ισως πεσουν κι αλλο με το ρυθμο που πηγαινουν.

Επειδη ειναι καλη περιπτωση τους εστειλα μειλ να ρωτησω για ποια χωρα προοριζονται, αλλα μου εστειλαν μια κονσερβα χωρις απαντηση συγκεκριμενη.

Μηπως εχει ψωνιζει κανεις το 10αρι απο κει και γνωριζει τι γινεται, η τουλαχιστον να εχει καποια πληροφορηση για τις συγκεκριμενες συσκευες; Τουλαχιστον να καλυπτεται η εγγυηση απο samsung-smartec...

Απτο συγκεκριμένο eshop εγώ εχω πάρει το 8010 πριν 2 μήνες και ήταν γερμανικό

Σ'ευχαριστω για την απαντηση.

Ξερει κανεις αν μπορω να καταλαβω απο τη συσκευασια για ποια χωρα προοριζεται ή αν πρεπει υποχρεωτικα να ανοιχτει η συσκευασια για να το καταλαβω;

Φίλε geobas με σώζεις :respect::thanks: βεβαίως και το θέλω ...περιμένω θετική εξέλιξη στο θέμα ..... Ευχαριστώ και πάλι.

Μόλις γύρισα από Media Markt και δυστυχώς τα νέα από εκεί δεν είναι ευχάριστα , δεν υπάρχει το συγκεκριμένο

.........Ομως , βρήκα τoν αντιπρόσωπο της Belkin στην Ελλάδα , μίλησα μαζύ τους , τους είπα την ιστορία .

Μου είπαν πως περιμένουν σε κανένα 10ήμερο διάφορα προϊόντα της Belkin και ανάμεσά τους και φορτιστές .

Μπορείς να πάρεις τον κ. Λεβεντάκη στο τηλ . 210 9911008 και να συνενοηθείτε .

Τα στοιχεία του φορτιστή : BELKIN Power Adapter for Samsung Galaxy Tab - Model #F8M112cw , 5v , 2.1Ah

Hope this helps

PS-1 : Γράφω τα παραπάνω εδώ στο forum και όχι σε PM , γιά χρήση οποιουδήποτε μπορεί να θέλει να αγοράσει τον συγκεκριμένοφορτιστή .

PS-2 : Το γεγονός ότι ο παραπάνω φορτιστής δουλεύει και αποδίδει στο δικό μου tablet όπως έχω αναφέρει , δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ούτε να εγγυηθώ

αν θα αποδίδει το ίδιο σε οποιοδήποτε άλλο

Πρέπει να πας στο service της Samsung άμα εξακολουθεί το πρόβλημα.. εκεί είναι πολύ εξυπηρετικοί και δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα! Έπεσες σε πολύ σπάνιο πρόβλημα και δεν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το λόγο! Μπορεί να είναι και κάποιο θέμα με την κάμερα η με το μικρόφωνο(τους drivers τους εννοώ) και όταν πάει το Skype να τους ελέγξει καθυστερεί!

Αλλά είναι εντελώς υποθετικό σενάριο και από δω και πέρα είναι δουλειά των κατασκευαστων να το επιλύσουν! Υπάρχει περίπτωση ακόμα και αντικαταστασης!

:oops: Από προεπισκόπιση ....πως πάμε . 'Ασχετο

Εχω ακούσει γιά την Smartec , όμως αν αρχίσει το σκάλισμα , θα έχω ένα επισκευασμένο μηχανάκι , που ποιός ξέρει πως θα συμπεριφέρεται .

Αυτή τη στιγμή έχω ένα γκατζετάκι που δουλεύει σαν ελβετικό ρολόϊ και που μου δίνει ότι του ζητήσω χωρίς κανένα πρόβλημα .

Δεν θα ήθελα να το ρισκάρω . Αλλωστε το πρόβλημα μπορεί να χαρακτηρισθεί και ως όχι ιδιαίτερα τραγικό , γιατί άπαξ και ξεκινήσει το έχω συνέχεια

online . Ακόμα και μιά πιθανή αντικατάσταση στη παρούσα φάση την θεωρώ ρίσκο .

Μόλις γύρισα από Media Markt και δυστυχώς τα νέα από εκεί δεν είναι ευχάριστα , δεν υπάρχει το συγκεκριμένο

.........Ομως , βρήκα τoν αντιπρόσωπο της Belkin στην Ελλάδα , μίλησα μαζύ τους , τους είπα την ιστορία .

Μου είπαν πως περιμένουν σε κανένα 10ήμερο διάφορα προϊόντα της Belkin και ανάμεσά τους και φορτιστές .

Μπορείς να πάρεις τον κ. Λεβεντάκη στο τηλ . 210 9911008 και να συνενοηθείτε .

Τα στοιχεία του φορτιστή : BELKIN Power Adapter for Samsung Galaxy Tab - Model #F8M112cw , 5v , 2.1Ah

Hope this helps

PS-1 : Γράφω τα παραπάνω εδώ στο forum και όχι σε PM , γιά χρήση οποιουδήποτε μπορεί να θέλει να αγοράσει τον συγκεκριμένοφορτιστή .

PS-2 : Το γεγονός ότι ο παραπάνω φορτιστής δουλεύει και αποδίδει στο δικό μου tablet όπως έχω αναφέρει , δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ούτε να εγγυηθώ

αν θα αποδίδει το ίδιο σε οποιοδήποτε άλλο.

Και τόσο που ασχολήθηκες με το πρόβλημα μου είναι αρκετό. :);):O Ευχαριστώ πολύ και να 'σε καλά φιλαράκι. :)

Edited by xalbag

Μόλις παρέλαβα και γω το μηχανάκι, άσπρο από το birdphone.

ολοκλήρωσα την συλλογή του note :lol::lol::lol:

Καλό φαίνεται με την πρώτη ματιά.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)