geobas Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Ρε παιδια το ταμπλετακι καλό ειναι αλλά με αυτην την οθόνη σε 3-5 μήνες θα ειναι για πάντα στο συρτάρι. Επειδη έτυχε να εχω συγχρονως ipad3 και νοτε 10.1 η διαφορά ειναι χαοτική. Κριμά γιατί κατά τα άλλα ειναι πολύ αξιόλογο Χρονιάρα μέρα με βάζεις σε πειρασμό . Κάνε και σε εμάς με τις παρακατιανές οθόνες πιό λιανά τι ακριβώς εννοείς , γιατί εγώ μπορώ να σου παραθέσω δεκάδες λόγους γιά τους οποίους το iPad είναι γιά τα μπάζα σε σύγκριση με το Ν80000 , εκτός κι αν θα πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τα έντυπα λαικής κατανάλωσης που πρεσβεύουν ότι θεωρείσαι ΙΝ και αποκτάς ,, κοινωνική καταξίωση,, κυκλοφορώντας με το iPad ........thanks δεν θα πάρω . Χωρίς καμιά κακία από την ηλιόλουστη Πορταριά και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str_tsi Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Τελικα παρελαβα σημερα απο το πλαισιο ψυχικου το τελευταιο 8000. Εχουμε καμμια προταση για το πρωτο ανοιγμα-πρωτη φορτιση; Σημερα παρατηρησα και εγω ενα καμμενο πιξελ πανω αριστερα... Δεν ξερω αν αξιζει ομως να μπλεξω με doa μιας κ δεν υπαρχει κ διαθεσιμοτητα αυτη την στιγμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Ρε παιδια το ταμπλετακι καλό ειναι αλλά με αυτην την οθόνη σε 3-5 μήνες θα ειναι για πάντα στο συρτάρι. Επειδη έτυχε να εχω συγχρονως ipad3 και νοτε 10.1 η διαφορά ειναι χαοτική. Κριμά γιατί κατά τα άλλα ειναι πολύ αξιόλογο Για ποιους λόγους; Το ipad2 έχω δουλέψει αρκετά στην δουλειά μου και δεν μπορώ να πω και το ουάου! Το 3 είναι η αλήθεια δεν το έχω δουλέψει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgexx Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Παιδιά, άλλο το Note 10.1 3G που πήρα από Πλαίσιο πριν από κάνα μήνα και άλλο το 4G που διαφημίζει η Cosmote; Ποιό ακριβώς μοντέλο είναι το 4G; Το 4g είναι το 8020 κα βγηκε τώρα το φέρνει μονο η cosmot, πρακτικά Αχρηστο βέβαια γιατί μέχρι να υπάρχει 4 g σε ολες τις περιοχές τις Ελλαδας θα περάσουν 2 Και 3 Χρονάκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Παιδιά, άλλο το Note 10.1 3G που πήρα από Πλαίσιο πριν από κάνα μήνα και άλλο το 4G που διαφημίζει η Cosmote; Ποιό ακριβώς μοντέλο είναι το 4G; μέσα στην sasmung πάντως δεν υπάρχει τρίτο μοντέλο είναι μόνο wifi και 3G Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Σημερα παρατηρησα και εγω ενα καμμενο πιξελ πανω αριστερα... Δεν ξερω αν αξιζει ομως να μπλεξω με doa μιας κ δεν υπαρχει κ διαθεσιμοτητα αυτη την στιγμη... Πολλά καμμένα πίξελ βλέπω στα τελευταία κομμάτια και αρχίζω ν' ανησυχώ για την παραγγελία που περιμένω!! Λέτε η samsung να μάζεψε όλα τα προβληματικά και να τα έβγαλε σε προσφορά???:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Πολλά καμμένα πίξελ βλέπω στα τελευταία κομμάτια και αρχίζω ν' ανησυχώ για την παραγγελία που περιμένω!! Λέτε η samsung να μάζεψε όλα τα προβληματικά και να τα έβγαλε σε προσφορά???:worry: Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ. ! Δε νομίζω όμως να το έκανε η Samsung , στα site's του εξωτερικού οι τιμες παρέμειναν στα ίδια, μάλλον κάποιος Έλληνας εισαγωγέας το έκανε και γέμισε τα ελληνικά μαγαζιά με φθηνότερα note 10.1 αλλά ...!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ :ninja::mad::blink::!: μακάρι να έχω άδικο. Edited December 25, 2012 by xalbag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kuan Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Λετε? :worry: :mad: Τα 1-2 καμενα πιξελ φαινονται παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Πολλά καμμένα πίξελ βλέπω στα τελευταία κομμάτια και αρχίζω ν' ανησυχώ για την παραγγελία που περιμένω!! Λέτε η samsung να μάζεψε όλα τα προβληματικά και να τα έβγαλε σε προσφορά???:worry: Τωρα που το λες.... Λες :confused: Μεχρι και εγω που η συσκευή μου έχει αποκτηθεί καιρό έψαχνα για τυχόν καμένο pixel... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Αν και βεβαια τιποτα δεν αποκλειεται (στην Ελλαδα της αρπαχτης ειμαστε), το πιξελ μπορει οποιαδηποτε στιγμη να χαιρετησει τα εγκοσμια! Οπως βεβαια και να κολησει που ουσιαστικα εχει το ιδιο αποτελεσμα με το καμενο αλλα μπορει να επανερθει (9 στις 10 περιπτωσεις) μετα απο ενα μαστερ ρισετ. (μου εχει συμβει σε οθονη λαπτοπ). Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Αν μαθετε κατι νεωτερο σχετικα με διαθεσιμοτητα αμεση του προιοντος η αυτο με τα πιξελ που οντως με εβαλε σε σκεψεις οτι ισως να ειναι και αληθεια παρακαλω ποσταρετε το Mολις ειδα οτι ο Κωτσοβολος για το tab2 και note 10.1 προσφερει δωροεπιταγη 100 ευρω,δε γνωριζω αν ειναι εξαργυρωσιμη η απλα εχεις 100 ευρω για αγορες,αν καποιος γνωριζει ας μας πει (478 η τιμη του nοτε 10.1) Edited December 26, 2012 by stelios1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str_tsi Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Αν μαθετε κατι νεωτερο σχετικα με διαθεσιμοτητα αμεση του προιοντος η αυτο με τα πιξελ που οντως με εβαλε σε σκεψεις οτι ισως να ειναι και αληθεια παρακαλω ποσταρετε το Mολις ειδα οτι ο Κωτσοβολος για το tab2 και note 10.1 προσφερει δωροεπιταγη 100 ευρω,δε γνωριζω αν ειναι εξαργυρωσιμη η απλα εχεις 100 ευρω για αγορες,αν καποιος γνωριζει ας μας πει (478 η τιμη του nοτε 10.1) Η επιταγη που δινει ειναι για επομενη αγορα κ οχι για να την εξαργυρωσεις με την αγορα του note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbamathios Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλησπερα κι απο μενα και χρονια πολλα σ' ολα τα μελη του φορουμ.. Εγινα μελους του φορουμ επειδη απο προχτες το samsung galaxy note 10.1 ειναι στην κατοχη μου.. πακεταρισμενο ακομη. Δεν εχω καμια συσκευη android, το κινητο μου ειναι με πληκτρολογιο, οποτε καταλαβαινετε οτι αγνοω και την αλφαβητα των λειτουργιων τους.. Να κανω λοιπον μια ισως νηπιακη ερωτηση? Ο προσαρμοργεας/καλωδιο που το φορτιζει καταληγει σε usb. Γινεται με μια προεκταση καλωδιου usb να παρω ηχο μεσω αυτης της συνδεσης? Θελω να καταληγει σε εναν ψηφιοαναλογικο μετατροπεα ηχου, οπως κανω τωρα απο το λαπτοπ μου.. Χρονια πολλα και παλι σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petbet71 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλησπερα κι απο μενα και χρονια πολλα σ' ολα τα μελη του φορουμ.. Εγινα μελους του φορουμ επειδη απο προχτες το samsung galaxy note 10.1 ειναι στην κατοχη μου.. πακεταρισμενο ακομη. Δεν εχω καμια συσκευη android, το κινητο μου ειναι με πληκτρολογιο, οποτε καταλαβαινετε οτι αγνοω και την αλφαβητα των λειτουργιων τους.. Να κανω λοιπον μια ισως νηπιακη ερωτηση? Ο προσαρμοργεας/καλωδιο που το φορτιζει καταληγει σε usb. Γινεται με μια προεκταση καλωδιου usb να παρω ηχο μεσω αυτης της συνδεσης? Θελω να καταληγει σε εναν ψηφιοαναλογικο μετατροπεα ηχου, οπως κανω τωρα απο το λαπτοπ μου.. Χρονια πολλα και παλι σε ολους! Εξ όσων γνωρίζω αυτό με ICS δεν γίνεται. Αυτή η δυνατότητα θα υπάρχει από JB και μετά. Προς το παρόν εξοδος ήχου μόνο από headphone jack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbamathios Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Σ' ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση petbet71.. Τελικα πολλες αναβaθμισεις και διευκολυνσεις με το jellybean.. Ελπιζω να μαθω τη συσκευη συντομα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodosis5 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Χρόνια πολλά σε όλους! Να πω λοιπόν για το δικό μου θέμα, αν και με βοήθησαν κάποια παιδιά από το φόρουμ δεν έχω καταφέρει να χρησιμοποιήσω την 64αρα sd κάρτα που αγόρασα, sandisc sdxc class 10. Έχει υποθεί σε προηγούμενη σσελίδα ότι πρέπει να φορμαριστεί σε Fat32, ενώ είναι σε Exfat. Κάποιος τη χρησιμοποιεί και με τη δεύτερη μορφή. Εγώ πειραματίστηκα, κάποια στιγμή την είδε , αν και δυσκολευόμουνα να την εντοπίσω ακόμα και μέσα από τις ρυθμίσεις. Την έβγαλα για να την βάλω στο λάπτοπ να ρίξω κάποια αρχεία που με ενδιαφέρουν και ζητούσε πάλι φοαρμάρισμα, το έκανα μέσω των windows σε Exfat , έριξα τα αρχεία, αλλά πάλι αξαφανίστηκε. Μου έχουν στείλει κάτι εργαλεία αλλ'α σε τι πρέπει να φορμαριστεί; https://www.sdcard.org/downloads/formatter_3/ http://www.online-tech-tips.com/free-software-downloads/formatting-sd-card/ http://www.techgeekandmore.com/tag/sd-card-format-software/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bugyman Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Πριν πει ο καθένας το δικό του πρόβλημα καλό είναι να κάνει μια αναζήτηση στο forum διότι μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί. Είναι πολύ εύκολο ! Πατάμε "αναζήτηση στο θέμα" και βάζουμε π.χ. 64gb και ιδού η απάντηση: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4416783#post4416783 και εδώ http://tabletrepublic.com/forum/android-tips-tricks/how-use-64gb-microsd-card-android-tablet-2548.html Ακολούθησα και εγώ αυτόν τον οδηγό και τώρα η κάρτα μου των 64gb δουλεύει μια χαρά Edited December 27, 2012 by bugyman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodosis5 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Πριν πει ο καθένας το δικό του πρόβλημα καλό είναι να κάνει μια αναζήτηση στο forum διότι μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί. Είναι πολύ εύκολο ! Πατάμε "αναζήτηση στο θέμα" και βάζουμε π.χ. 64gb και ιδού η απάντηση: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4416783#post4416783 και εδώ http://tabletrepublic.com/forum/android-tips-tricks/how-use-64gb-microsd-card-android-tablet-2548.html Ακολούθησα και εγώ αυτόν τον οδηγό και τώρα η κάρτα μου των 64gb δουλεύει μια χαρά Όπως έγραψα κιόλας είχα κοιτάξει στο φόρουμ και από τα δύο λινγκ που δίνεις το ένα δεν άνοιγε και το άλλο το έχω κάνει ήδη επίσης και το EaseUS Partition Master δεν βλέπει την κάρτούλα. Τέλος πάντων , ρώτησα κάτι απλά πιο συγκεκριμένο, γιατί δυο παιδιά που με βοηθήσαν και με προσωπικά μηνύματα ο ένας το φόρμαρε σε Fat32 και ο άλλος τη δουλεύει σε ExFat. Εγώ μάλλον κάτι δεν έκανα καλά αν και είχα κοιτάξει στο φόρουμ. Πάντως ευχαριστώ. Θα το δώσω κάπου ως επόμενο βήμα τώρα. Καλές γιορτές πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Εγώ την αγόρασα αντέγραψα τα αρχεία απότα παλιά και δούλεψε. Δοκιμάστε να αντιγράψετε ΌΛΑ τα αρχεία από τη μία κάρτα μνήμης στην άλλη εγώηήταν το μόνο πράγμα που έκανα και δούλεψε η κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Μολις μιλησα με Πλαισιο,παραλαβη αρχες Γεναρη αλλα δεν ξερουν αν θα ειναι στην ιδια τιμη...οποιος προλαβε μαλλον προλαβε...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Μολις μιλησα με Πλαισιο,παραλαβη αρχες Γεναρη αλλα δεν ξερουν αν θα ειναι στην ιδια τιμη...οποιος προλαβε μαλλον προλαβε...:wacko: Περίεργο μιας στο site λένε ""Παράδοση σε 72 ώρες "" !! Εγώ σου προτείνω να κάνεις παραγγελία on line , οπότε και θα το "κλείσεις" στην τιμή αυτή με το που θα το φέρουν από τον Γενάρη!! Στο Media Markt το έβγαλαν τελείως από το site τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος του note 2, νιώθω μια απογοήτευση βλέποντας πόσο "φτωχά" είναι τα πράγματα για το 10.1. Μερικές ερωτήσεις: Με ποιον τρόπο κάνω root; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βαζω δικά μου app στο multiwindows; Ποια είναι η τελευταία έκδοση stock που δουλεύουν τα ελληνικά ;. Σας κούρασα το ξερω.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Τι εννοείς "φτωχά" ?? Android λογισμικό έχει με ότι συνεπάγεται αυτό!! Ότι θες μπορείς να του κάνεις.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Περίεργο μιας στο site λένε ""Παράδοση σε 72 ώρες "" !! Εγώ σου προτείνω να κάνεις παραγγελία on line , οπότε και θα το "κλείσεις" στην τιμή αυτή με το που θα το φέρουν από τον Γενάρη!! Στο Media Markt το έβγαλαν τελείως από το site τους! Και στο τηλεφωνο το ιδιο ακριβως μου ειπε αλλα μεσα μου σκεφτομουν εντονα αυτο με τα πιξελς....το μοναδικο εμποδιο πλεον για να κανω την τελικη αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Τι εννοείς "φτωχά" ?? Android λογισμικό έχει με ότι συνεπάγεται αυτό!! Ότι θες μπορείς να του κάνεις.... :) Εννοώ ότι δεν βρισκω πολλά tools και mods όπως στο note 2. Και γενικότερα δεν έχει πολλές πληροφορίες. Στο note2 έχουμε 2 topics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts