iceman Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paokaras45 (23 Ιούλ. 2004 , 16:55) Να και κάτι καινούριο! Μπείτε στο media player και την ώρα που παίζει έναν ήχο/βίντεο, πατήστε το 1 (ή απλά την ώρα που είναι επιλεγμένο αλλα θα χρειαστεί να κάνετε μία κάτο-πάνω το joystick)! Δείχνει τον υπολειπόμενο χρόνο του κομματιού. Με το 2 επιστρέφει στην κανονική μορφή! Υπενθυμίζω πώς έχω την R2E έκδοση λογισμικού. Πείτε μου please αν παίζει και με την R1E. Έχωτην αρχική έκδοση με την οποία αγόρασα το τηλέφωνο και όντως αυτό ισχύει! Χρήσιμη δυνατότητα! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Συγγεκριμένη διαφορά δεν έχω προσέξει! Τί να πω...! Δεν το έχω φορτίσει ακόμα για να δω τι κάνει με την ένδειξη! Πάντως έχουν λεπτίνει το εικονίδιο της μπαταρίας. Εκτός και άν αλλάζει ανάλογα το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KWSN-Men Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Georgel (23 Ιούλ. 2004 , 16:57) Παιδία πια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού? Εγώ έχω τη R2A. έχει δει κανείς διάφορα με την αναβάθμιση? Κάνε τον κόπο να διαβάσεις 10-15 posts πριν από το δικό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PYXLAX Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Καλησπερα σας!Μπηκα στο σιτε του πλ***ιο επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το κ700ι αλλα ως σκετη συσκευη.Με παραξενεψε γιατι γραφει οτι το κ700ι που το εχει κλειδωμενο vodafon live εχει radio,mp3 ενω το κ700 το δεν εχει. :mad: Ειναι οντως αλλη συσκευη η μια απο την αλλη??? :blink: Αλλη η Κ700 και αλλη η Κ700ι???? :wacko: Δειτε στο παρακατω σιτε και πειτε μου,για να καταλαβω.Δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα ποστ κακος,το ξερω αλλα εχουν γραφτει πολλα.Οποιος μπορει ας βοηθησει.Αν υπαρχει καποιο καλητερο σε τιμη μαγαζακι απο το πλ***ιο ας πει :whistle: !thanksssss!!!! http://www.plaisio.gr/EC_CompareProducts.process?Catalog_Id=10&Section_Id=13&Prod_Id=203500&Prod_Id=206394&x=31&y=26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Ακόμα και αν δεν έχεις διαβάσει τα προηγούμε, μπορείς να διαβάσεις το FAQ του Κ700i!!! Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paokaras45 (23 Ιούλ. 2004 , 16:55) Να και κάτι καινούριο! Μπείτε στο media player και την ώρα που παίζει έναν ήχο/βίντεο, πατήστε το 1 (ή απλά την ώρα που είναι επιλεγμένο αλλα θα χρειαστεί να κάνετε μία κάτο-πάνω το joystick)! Δείχνει τον υπολειπόμενο χρόνο του κομματιού. Με το 2 επιστρέφει στην κανονική μορφή! Υπενθυμίζω πώς έχω την R2E έκδοση λογισμικού. Πείτε μου please αν παίζει και με την R1E. O Μedia player παρ'όλα αυτά είναι πολύ απλοϊκος... :worry: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PYXLAX Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Το διαβασα.Το κ700ι ειναι το ιδιο με το κ700.Χμμ...οποτε εχει κανει λαθος το site του πλαισιου,να συμπερανω.οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Λοιπον στο ΒΤ κολλάει οταν θελω να στειλω από το Κ700 στο Νοκια 3650 μια φωτογραφια και δεν ξερω το γιατι. ΕΠισης η αναβαθμιση που μπορει να γινει και να υπαρχει δυνατοτητα να την κανουμε μονοι μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iceman (23 Ιούλ. 2004 , 15:56) Καλή ερώτηση, αν και δεν νομίζω να αναγνωρίζεται από το software του κινητού! by the way έχει βρει κανείς κάπου θήκη διάφανη για τι κινητό; Το έχω αναφέρει ξανά αλλά τέλος πάντων :rolleyes: :rolleyes: στα καταστήματα της vodafon με φερμουάρ στα 8,20 € καλή πολύ καλή!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος IVIetaCreatoR (22 Ιούλ. 2004 , 14:57) Να το, το καμάρι μου ;) δίπλα σε ένα t65. Λοιπόν μάγκες τέρμα η πλάκα με το πρώτο κινητό μου, ντάξει????? :D :D Οποιος γουστάρει το πουλάω ως μουσειακό σε πολύ καλη τιμή!!!! ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!!!!!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Για ποιό λες? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Το Ericsson 197 εννοεί! Taliban σου είχα στείλει ένα ringtone πρόσφατα, μου χρωστάς αντάλλαγμα νομίζω... :whistle: :p! Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Καλησπέρα, Έχω της έξεις απορίες, 1.Πως μπορώ να αποθηκεύσω τα εισερχόμενα SMS στο τηλέφωνο για τη τώρα τα αποθηκεύει στην SIM όποτε με 30 μηνύματα η κάρτα είναι γεμάτη. Και πως θα το κάνω? 2.Aν θυμάμαι καλά στο 610 και 630 μπορούσαμε να ρυθμίσουμε φωτεινότητα οθόνης. Αυτό ισχύει στο Κ700? 3.H διάφορα του Κ700 με το S700 είναι μόνο ότι η κάμερα το S700 είναι 1Μp? Ευχαριστώ εκ τον πρότερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikenuke Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Σε μια προσπαθεια που εκανα να μπω ιντερνετ απο το κινητο δεν μου εμφανισε ελληνικους χαρακτηρες στις σελιδες, πως διορθωνεται αυτο. Και αν υπαρχει opera broswer για το Κ700. Αν μπορειτε να δωσετε απαντησεις παρακαλω την βοηθεια σας. Παράθεση http://www.fotooma.tk http://www.aquarist.gr/mambo/images/gallery/PSFE_USER_BAR_731012.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 ερωτησεις>>>1.το μενου του κ700 ειναι το ιδιο αργο με του τ610?2.οι φωτο βγαινουν καλυτερες?3.τελικα δεν μου απαντησατε στο προβλημα του τ9 αν παραμενει?δηλαδη να μην "θυμαται" τις λεξεις που εχουν κοινα γραμματα το αγγλικο με το ελληνικο αλφαβητο(Μ,Ν κλπ πχ ΜΥΣΤΙΚΑ κλπ)4. το joystick ειναι πιο αξιοπιστο στο κ700 απο οτι στο τ610? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Φίλε ilka71 το μενού του Κ700 είναι πιο γρήγορο από το 610 και 630 και joystick είναι πόλη καλύτερο. Επίσης στο Κ700 βγαίνει το «ς» στους ελληνικούς χαρακτήρες κάτι που δεν ήταν δυνατό στο 610-630. για την δεύτερη ερώτηση δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 george κανε μια δοκιμη!λοιπον....πηγαινε στα μηνυματα να γραψεις την λεξη "μυστικα".αν δεν την εχει προσθεσε την στο λεξικο.μετα πηγαινε να την ξανα γραψεις.την εχει?στο τ610 οταν πας να την ξαναγραψεις το Μ δεν το εχει στην ελληνικη θεση στο 5 αλλα στην αγγλικη στο 6!!και το Υ στο 9 οχι στο 8 που ειναι η ελληνικη του θεση!για δοκιμασε και πες μου!!ηλιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Το έκανα Ηλία και λειτουργεί κανονικά. Έβαλα την λέξη «μυστικά» δεν την είχε όποτε την αποθήκευσα στην λέξης μου. Και όταν την γράφω ξανά την βγάζει κανονικά..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 ωραια αρα το κινητο που θα παρω στις 3 αυγουστου που θα κανω αναβαθμιση ειναι το κ700!!!!!!απο φωτο τι λεει καλυτερο απο το 610 και 630? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Καλύτερες αλλά όχι τέλειες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Φυσικά καλύτερη... Συγκεκριμένα στοιχεία εύκολα βρίσκεις... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 φανταζομαι καλυτερες απο το 6230 που ηθελα να παρω επισης?ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 to bookreader kai eurocalculator poy 8a ta bro gia to k700??? oi ekdoseis gia to t630 kai t610 den leitourgoun sto kinito mas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Xtes pantws pou esksisa ligaki se klhseis kai sms kai genikws to thlefwno 3afnika to vradu (meta apo 13 wres peripou) enw eixe 2/5 mpatarias evgale xamhlh mpataria kai anavosvhne to kokkino.Afou to afhsa se hremia meta apo kana 2wro ta 3hmerwmata to koita3a kai h mpataria eixe anevei sta 3/5 kai eixe svhsei to kokkino. Mallon gia bug to kovw. Epishs pros megalh mou apogohtefsh kai an kai to exw san ta matia mou to kinhto 3afnika efuge apo th 8esh tou shmera to lastixaki pou leei QUICKSHARE.mallon koumpwto einai giati to kounhsa kai phge sth 8esh tou kai den kounietai twra........ Telika isws den einai kai oti kalutero apo plevra kataskevhs :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Συμβαίνουν αυτά και στις... καλύτερες οικογένοιες (SE) :p Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts