Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@glav, από το μεγαφωνάκι χτυπάει ο ήχος κλήσης...δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση να το αλλάζει αυτο...αν και δεν νομίζω...

Είπα επιτέλους να "ελληνικοποιηθώ".... :) :p

http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg

BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!!

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το ωραιο το έχετε ακουσει, όταν έχεις βάλει φωνητική κλήση σε ένα όνομα και σε καλεί αυτός, ακούς από το ακουστικό το όνομα και μετά αρχίζει και χτυπάει το τηλέφωνο. !!!! ωραίο ε;;;;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yiazoo (21 Ιούλ. 2004 , 13:59)

το ωραιο το έχετε ακουσει, όταν έχεις βάλει φωνητική κλήση σε ένα όνομα και σε καλεί αυτός, ακούς από το ακουστικό το όνομα και μετά αρχίζει και χτυπάει το τηλέφωνο. !!!! ωραίο ε;;;;

από το Τ28s το κάνουν αυτό τα Ericsson

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NeTBoY (21 Ιούλ. 2004 , 13:55)

@glav, από το μεγαφωνάκι χτυπάει ο ήχος κλήσης...δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση να το αλλάζει αυτο...αν και δεν νομίζω...

Αυτό δεν είναι μεγάλη βλακεία? Υποτίθεται ότι γιαυτό έχεις το hands free. :confused:

Δηλαδή μπορεί να φοράς τα hands free, να έχεις το κινητό στην τσέπη και να χάνεις κλήσεις ενώ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!!! :worry:

iPhone 3G user

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper (21 Ιούλ. 2004 , 13:05)

Οριστε?? Πως εγινε αυτο?? 1 βδομαδα?? Μα καλα τι εχει κανει η SE?Καθε συσκευη και διαφορετικη αυτονομια. Εδω μιλαμε για διαφορα μερων οχι ωρων. Και εγω φιλε pan82 πανω κατω τετοια χρηση του κανω και λιγη java αλλα πανω απο τρεις μερες με τιποτα. Για ρωτα τον, ανταλαζουμε? Με ριχνει κιολλας!! :lol:

Θα του το προτείνω :p πάντως κι εγώ δε τον πίστευα και το βάλαμε μαζί στο φορτιστή χθες το βράδυ μέχρι πρωί σήμερα, τώρα μετράω μέρες...

ΑΛήθεια κανονικά όταν φορτίζει κλειστό δε μένει ανοιχτός οι φωτισμός, έτσι ήξερα αλλά στον αδερφό μου κλείνει κανονικά, κάτι περίεργο με το φωτισμό θυμόμουν για τα ericsson αλλά δε θυμάμαι τι.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος glav (21 Ιούλ. 2004 , 14:09)

Αυτό δεν είναι μεγάλη βλακεία? Υποτίθεται ότι γιαυτό έχεις το hands free. :confused:

Δηλαδή μπορεί να φοράς τα hands free, να έχεις το κινητό στην τσέπη και να χάνεις κλήσεις ενώ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!!! :worry:

Αν ομως το εχεις στη σιγαση τοτε ακουγεται απο τα ακουστικα

Εμενα μου κανει restart μονο του!!

2 φορες χτες, μια μολις πατησα το κουμπι για να βγαλω μια φωτογραφια, και την αλλη ενω επαιζα ενα java!

Και κατι ασχετο:

Πηρα θηκη BodyGlove. Πολυ καλη, καμια σχεση με τις διαφανες τις πλαστικες που δινει η vodafone! Λιγο το κουμπωμα στο πανω μερος ειναι περιεργο....

Γιατί δεν αγοράζετε την αυθεντική θήκη της SonyEricsson-την δερμάτινη,που είναι και καλή και απορροφά τους κραδασμούς σε περίπτωση πτώσεων....(?)

Καλή επιλογή δεν είναι (?)

Wirelessly posted (Alcatel-BH4/1.0 UP.Browser/6.2.ALCATEL MMP/1.0)

Me thn online anavathmish kana neo?X8es to fortisa olh nykta kai exw thn entypwsh oti peftei pio arga h mpataria!

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Παντως σημερα που πηγα στο σερβις της ερικσον, μου ειπαν πως δεν υπαρχει ακομα καμμια αναβαθμηση.

Ερωτηση.(αν και ακομα δεν πηρα απαντησεις στις προηγουμενες) Γιατι δεν παιζει τα ερχεια wav;

Επίσης. Παιχνιδια που εχω κατεβασει για νοκια σειρα 40, δεν τα δεχεται το Κ700.Ειναι jar νομιζω. Υπαρχει κανα κολπακι γι'αυτό;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spyroseva (21 Ιούλ. 2004 , 19:17)

Γιατί δεν αγοράζετε την αυθεντική θήκη της SonyEricsson-την δερμάτινη,που είναι και καλή και απορροφά τους κραδασμούς σε περίπτωση πτώσεων....(?)

Καλή επιλογή δεν είναι (?)

Nomizw h afthentikh einai gia thn zwnh den einai 8hkh prostasias opws ths body glove .

Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό ?

Λαμβάνετε μια κλήση η οποία είναι για αναπάντητη αλλά εσείς πατάτε το κουμπί για να μιλήσετε την ίδια ακριβώς στιγμή που ο άλλος πατάει το κουμπί και τερματίζει την κλήση.

Κοιτάξτε το χρόνο που διάρκεσε η κλήση....

Έχω παρατηρήσει ότι λέει ότι θέλει αντί πχ. να λέει 0.00 λέει πχ. 1.47, 2.59, κτλ.

Να σημειώσω ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου. Ούτε καν έχω ακούσει τον συνομιλητή μου.

:)

Το έκανε και το Τ610.

Πάρτε ένα μάτι - K700i accessories ... :!:

h**p://www.mobilefun.co.uk/cat/K700i-Cases.htm

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

... επίσης και αυτό !

h**p://www.expansys.com.gr/accessory.asp?code=K700

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kyramas (21 Ιούλ. 2004 , 22:53)

Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό ?

Λαμβάνετε μια κλήση η οποία είναι για αναπάντητη αλλά εσείς πατάτε το κουμπί για να μιλήσετε την ίδια ακριβώς στιγμή που ο άλλος πατάει το κουμπί και τερματίζει την κλήση.

Κοιτάξτε το χρόνο που διάρκεσε η κλήση....

Έχω παρατηρήσει ότι λέει ότι θέλει αντί πχ. να λέει 0.00 λέει πχ. 1.47, 2.59, κτλ.

Να σημειώσω ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου. Ούτε καν έχω ακούσει τον συνομιλητή μου.

Το έκανε και το Τ610.

Συχνό φαινόμενο :cool:

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (21 Ιούλ. 2004 , 21:56)

Παντως σημερα που πηγα στο σερβις της ερικσον, μου ειπαν πως δεν υπαρχει ακομα καμμια αναβαθμηση.

Ερωτηση.(αν και ακομα δεν πηρα απαντησεις στις προηγουμενες) Γιατι δεν παιζει τα ερχεια wav;

Επίσης. Παιχνιδια που εχω κατεβασει για νοκια σειρα 40, δεν τα δεχεται το Κ700.Ειναι jar νομιζω. Υπαρχει κανα κολπακι γι'αυτό;

Wav παίζει μόνο κάποια συγκεκριμένης μορφής (ως 16kHz), αλλά τι να το κάνεις και το wav μετέτρεψε το σε mp3 και πέρασε το.

Τα nokia series 40 τα παίζει απλά σε μικρή οθόνη που δεν αξίζει, δοκίμασε series 60 που παίζουν τέλεια και full screen, απλά στέλνεις το jar στο κινητό!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper (21 Ιούλ. 2004 , 18:17)

Φιλε dinosss απο που πηρες την θηκη bodyglove? Γιατι οι αλλες οντως ειναι για πεταμα!!

Απο ενα παρακμιακο μαγαζι στον Πειραια με πολυ ωραιες πωλητριες :alien: !!

Κοντα στο Πλαισιο ειναι, Millennium λεγεται αν θυμαμαι καλα..

Τιμη: 12ευρω

Μάζεψα τα λεφτά, και έτρεξα! Το πήρα.

Φοβερή ποιότητα κατασκευής, πολύ εντυπωσιακό το νέο menu, εξυπηρετικότατη η νέα απεικόνηση των επαφών, και.. και... και...

Το μόνο δυσάρεστο για εμένα προς το παρών είναι οτι όταν με παίρνουν τηλ. δεν εμφανίζεται η εικόνα που έχω αντιστοιχήσει στη συγκεκριμένη επαφή αλλά οι τρείς επιλογές "Απάντηση" "Απασχολημένο" "Απάντηση και συνέχεια". Συμβαίνει σε κάποιον από εσάς αυτό; Αν, ναι υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε αυτή τη λειτουργία;

Όσον αφορά στα bugs, αντιμετώπισα 2:

1. Αφού έπαιξα το Mont Carlo GP Vodafone μετά δεν ακουγόταν τίποτα όταν πήγα να παίξω κάποια αρχεία ήχου.-> restart-> OK.

2. Όταν πήγα να κάνω συγχρονισμό με το Outlook από το Synchronize του PCSuite το κινητό κόλλαγε και έκανε restart μόνο του! Τελικά άνοιξα το Outlook και έκανα Synchronize από την επιλογή που είχε προσθέσει το αντίστοιχο PCSuite του Z600. Δούλεψε μιά χαρά.

Αυτά μέχρι στιγμής. Περιμένω απάντηση για το αν μπορώ να απενεργοποιήσω τις επιλογές που εμφανίζονται όταν δέχομαι κλήση ώστε να βλέπω της εικόνα που αντιστοιχεί στην επαφή.

Oh my God. They killed Kenny!

You bastards!

Το να ζητήσει κανείς από κάποιον να διαβάσει 68 σελίδες ίσως είναι υπερβολή...

Αλλά ρε παιδιά ένα search ή τις τελευταίες 2-3 σελίδες να διαβάζατε....

Έλεος...

@acidburn : h**p://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=63363

(To link το βρήκα στην ακριβώς προηγούμενη σελίδα του thread που βρισκόμαστε.)

Νομίζω ότι βρήκα κάτι σχετικά με το πρόβλημα των 3 επιλογών που βγάζει. Κάτι παίζει με το ράδιο. Δεν έχει κουμπί off και το κλείνουμε από το back. Ίσως το τηλ. να νομίζει ότι είναι ακόμα ανοικτό και γι αυτό βγάζει την επιλογή "απάντηση και συνέχεια". Χθές που άκουγα ράδιο, μόλις το έκλεισα στην πρώτη κλήση που ήρθε μου έβγαλε την επιλογή. Το έχει κάνει πολλές φορές.

Πάντως πλάκα-πλάκα πολλά bugs ρε παιδιά... Προχθές κόλλησε ξαφνικά και αναγκάστηκα και έβγαλα την μπαταρία. Άντε να βγει καμμιά αναβάθμιση (Live) γιατί εκτός από αυτά είναι ωραίο τηλεφωνάκι.

Ααα και κάτι άλλο. Αν τραβήξεις φώτο 640Χ480 μπορείς να την κάνεις περιστροφή. Αν δεν την κάνεις όμως αμέσως και την αποθηκεύσεις, τότε πια δεν μπορείς....

Νιωθω πολυ τυχερος. Ακουω για bug, ακουω για restart, προβληματα οταν σε καλουν (αυτο με τις επιλογες που βγαζει), αλλα σε εμενα τιποτα!!

Φτου φτου μη το ματιασω!!

Για οποιον ενδιαφερεται, βγηκε το handset manager για το bluetooth

ΜΑ-700 της mobile action για Κ700i. Επιτελους...

• The title was changed to Sony Ericsson K700i