Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

R2AL029 Αυτή η έκδοση είναι καινούρια η ετσι νομίζω? Για Κ700

Οχι δεν κανεις λαθος.Ειναι το καινουργιο Firmware για το Κ700i και υπαρχει στο setool.net.Ασε να δουμε ποτε θα την βαλουν και στο SEUS!!

Οχι δεν κανεις λαθος.Ειναι το καινουργιο Firmware για το Κ500 & Κ700i και υπαρχει στο setool.net.Ασε να δουμε ποτε θα την βαλουν και στο SEUS!!

Διαφορές από την τρέχουσα ;

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Διαφορές από την τρέχουσα ;

Δεν ξερω ακομη.Ξερεις στο setool δεν ειναι δωρεαν τα update. Οταν βρω διαφορες απο αλλους που την εχουν κατεβασει θα τις αναφερω.

2005-04-01

A lot of new K700 flash files version R2AL029 now avalaible in our Support Zone. This brand new firmware is available only for standalone version of setool.

Αυτα τα λιγα αναφερει το http://www.setool.net για το νεο Firmware.

Παιδιά χαίρεται και απο εμένα. Εχώ το Κ700ι εδώ και καιρό και εχω παρατηρήσει εδώ και κάποιο καιρό την νύχτα ανάβει το λαμπάκι απο μόνο του ενώ έχω το κινητό σβηστό. Το έχω πάρει χαμπάρι 2-3 φορές τον τελευταίο μήνα αλλά δέν ξέρω αν γίνεται συχνότερα γιατι κοιμάμαι. Απλά καμιά φορά το έχω δίπλα μου το κινητό και φέγγει πολύ και ξυπνάω. Να σημειώσω οτι αυτό συμβαίνει οταν δεν το έχω στην φόρτιση. Καμιά ιδέα? Μου φαίνεται πολύ κουλό αλλά μήπως έχει συμβεί και σε κανένα άλλο?

PS. δεν πιστεύω στους εξωγήινους...

By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle:

Socrates

Παιδιά χαίρεται και απο εμένα. Εχώ το Κ700ι εδώ και καιρό και εχω παρατηρήσει εδώ και κάποιο καιρό την νύχτα ανάβει το λαμπάκι απο μόνο του ενώ έχω το κινητό σβηστό. Το έχω πάρει χαμπάρι 2-3 φορές τον τελευταίο μήνα αλλά δέν ξέρω αν γίνεται συχνότερα γιατι κοιμάμαι. Απλά καμιά φορά το έχω δίπλα μου το κινητό και φέγγει πολύ και ξυπνάω. Να σημειώσω οτι αυτό συμβαίνει οταν δεν το έχω στην φόρτιση. Καμιά ιδέα? Μου φαίνεται πολύ κουλό αλλά μήπως έχει συμβεί και σε κανένα άλλο?

PS. δεν πιστεύω στους εξωγήινους...

Ούτε aliens υπάρχουν, ούτε τίποτα άλλο... Το κινητό πιθανότατα να χρειάζεται φόρτιση. Λίγο πριν σβήσει λόγω μπαταρίας ανάβει το κοκκινο λαμπάκι. Άλλη φορά να το έχεις ή στη φόρτιση ή, ακόμα καλύτερα, μακριά απ' το κεφάλι σου όταν κοιμάσαι.

Thx για την απάντηση σου. Το θέμα είναι οτι δεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι αλλά η οθόνη & το πληκτρολόγιο αλλά δεν νομιζω να είναι θέμα φορτισης. Πχ προχτες το βράδι που άναψε η οθόνη (ενώ ήταν κλειστό) ήταν φορτισμένη η μπαταρία αφού το είχα φορτίσει το απόγευμα.

By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle:

Socrates

Paidia kalispera ithela na kano mia erotisi oson afora to K700i pou exo k eksarxis zito signomi apo to forum ena exei apadithi mia tetoia aporia alla logo tou oti ipireto ti mitera patrida de beno sixna sto myphone. Thelo loipon na rotiso pos boro na katevaso sto pc mou to address book gia na kano mia anavathmisi to K700i k epeita na ksanaperaso ta til. Exo bluetooth hubaki sto pc apo asirmato pliktrologio. Sindeo kanonika to k700i me to pc alla den exo kapoio sxetiko programma. Episis ti patao gia na do to version tou k700???? Euxaristo :)
"Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something."

Thx για την απάντηση σου. Το θέμα είναι οτι δεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι αλλά η οθόνη & το πληκτρολόγιο αλλά δεν νομιζω να είναι θέμα φορτισης. Πχ προχτες το βράδι που άναψε η οθόνη (ενώ ήταν κλειστό) ήταν φορτισμένη η μπαταρία αφού το είχα φορτίσει το απόγευμα.

Ποια έκδοση λογισμικού έχει το κινητό σου;

Paidia kalispera ithela na kano mia erotisi oson afora to K700i pou exo k eksarxis zito signomi apo to forum ena exei apadithi mia tetoia aporia alla logo tou oti ipireto ti mitera patrida de beno sixna sto myphone. Thelo loipon na rotiso pos boro na katevaso sto pc mou to address book gia na kano mia anavathmisi to K700i k epeita na ksanaperaso ta til. Exo bluetooth hubaki sto pc apo asirmato pliktrologio. Sindeo kanonika to k700i me to pc alla den exo kapoio sxetiko programma. Episis ti patao gia na do to version tou k700???? Euxaristo :)

Υπάρχουν πολλά και καλά προγράμματα στο htpp://www.mobile9.com

Για να δεις την έκδοση του λογισμικού, πατάς κατευθείαν >*<<*<*. Όποια οθόνη και να βγάλει αγνόησε την. Μόνο αν φτάσεις στην οθόνη με μενού που έχει σαν τίτλο Services ή Υπηρεσία, πας μετά Service Info και μετά Πληροφορίες λογισμικού. Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η R2AL029

Ποια έκδοση λογισμικού έχει το κινητό σου;

Εχει την R2L001.Πολύ παλιά είναι αυτή?Τον Ιανουαριο το πήρα...

Socrates

kala na min iperbaloume kai ola. kai ego xristis enos k700i eimai alla programmata den exei, mono paixnidia, themes ktl alla oxi kai programmata,min trellathoume kai olas.

allo polli kalo site me free registration oxi mono gia to k700i einai to http://www.zedge.no me xiliades pragmatika pragmata kai kanoun kai update ta paidia kathe mera ;)

am i an alien or just crazy?????? :p

:alien: :tease:

kala na min iperbaloume kai ola. kai ego xristis enos k700i eimai alla programmata den exei, mono paixnidia, themes ktl alla oxi kai programmata,min trellathoume kai olas.

allo polli kalo site me free registration oxi mono gia to k700i einai to http://www.zedge.no me xiliades pragmatika pragmata kai kanoun kai update ta paidia kathe mera ;)

Συγγνώμη ρε φίλε...

Εχει την R2L001.Πολύ παλιά είναι αυτή?Τον Ιανουαριο το πήρα...

Δεν είναι και παμπάλαια αλλά καλό θα ήταν να το αναβαθμίσεις. Έχει κάμποσα bugs αλλά δεν είναι και για να απελπιστείς.

Δεν είναι και παμπάλαια αλλά καλό θα ήταν να το αναβαθμίσεις. Έχει κάμποσα bugs αλλά δεν είναι και για να απελπιστείς.

E καλα θα του ρίξω καμιά αναβάθμιση. Μέχρι τότε θα το κρύβω το κινητό για να μήν ξυπνάω (λεμε τώρα) όταν ανάβει το φώς το βράδυ.

Socrates

E καλα θα του ρίξω καμιά αναβάθμιση. Μέχρι τότε θα το κρύβω το κινητό για να μήν ξυπνάω (λεμε τώρα) όταν ανάβει το φώς το βράδυ.

Να ένα καλό bug! Τελοσπάντων, με τις ευχές μου!!!

ΜΗΠΩΣ γνωρίζεις κανένα site με video clips; Αυτό με την ΤΙΜ, να το κάνω τι; Αν είναι να πληρώνω για να βλέπω 10'' βίντεο, τότε να πάει η ΤΙΜ να γα*****.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ!!!

Να ένα καλό bug! Τελοσπάντων, με τις ευχές μου!!!

ΜΗΠΩΣ γνωρίζεις κανένα site με video clips; Αυτό με την ΤΙΜ, να το κάνω τι; Αν είναι να πληρώνω για να βλέπω 10'' βίντεο, τότε να πάει η ΤΙΜ να γα*****.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ!!!

Μπά δυστυχώς δεν γνωρίζω...

Socrates

Σίγουρα αναφέρθηκε ξανά αλλά 250 σελίδες είναι πολλές για ψάξιμο.

Πώς γράφω μεγάλο sms και όχι αυτό που έχει προκαθορισμένο το τηλέφωνο και είναι πολύ μικρο?

Ευχαριστώ

Σίγουρα αναφέρθηκε ξανά αλλά 250 σελίδες είναι πολλές για ψάξιμο.

Πώς γράφω μεγάλο sms και όχι αυτό που έχει προκαθορισμένο το τηλέφωνο και είναι πολύ μικρο?

Ευχαριστώ

Egw to exw ksanapanthsei :P

Vgazeis apo tis ry8miseis sms tous e8nikous xarakthres.

Etsi grafeis mono me kefalaia ellhnika alla megalwnei to plh8os twn xarakthrwn sto sms.

http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif

Παιδες Χαιρετω...

Μια ερωτηση για τα φωτα σας...

Προσφατα εχασα τον φορτιστη μου για το Κ700ι (το εχω 9-10μηνες) και αφου εμεινα δοκιμασα να φορτισω με τον παλιο μου φορτιστη απο το Τ610 που ειχα.

Οταν ειναι ανοιχτο το κινητο κανει φορτιση κανονικα (optimized charging grafei)

και σε 4 ωρες ετοιμο. Οταν ομως το αφησα (εμεινε 8-9 ωρες φορτισης) καποιο βραδυ και κλειστο για να φορτισει (γραφει Charging), την επομενη μερα ηταν παλι στο ιδιο επιπεδο η μπαταρια.

Τι παιζει?

1) Προβλημα με μπαταρια; (Αλλαγη ισως)

2) Προβλημα με τον φορτιστη του παλιου μου Τ610; Κανω δουλεια Η τελικα πρεπει να αγορασω κανονικο φορτιστη για Κ700.

Εκ των προτερων Σας Ευχαριστω

Αντωνης

• The title was changed to Sony Ericsson K700i