RAVER Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Kαλησπέρα! Χαιρετώ ολους τους τυχερους κατόχους ενός k700i. Σήμερα επιτελους αντάλλαξα το αχρηστο motorola (ποτέ ξανά) μου με ένα καινούριο k700i (είχα ένα t630 πριν κάνω το λάθος και πάρω motorola v535). Μπορω να πω ότι είναι φοβερο κινητό, όμως κάποια πραγματακια με προβλημάτισαν. 1.Δεν μπορώ να δω τις φωτο fullscreen, εκτος αν κάνω slide show. 2.No zoom se 640x480??! 3.Έχω βάλει το μενου στα αγγλικά γιατί μου τη δίνουν τα ελληνικά τύπου "συντξ. μην." και παρατήρησα πως΄όταν κάνω αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο, δεν εχει ελληνικους χαρακτηρες. Αν δηλαδή παω στη λίστα και πατήσω το 2 θα εμφανίσει μόνο λατινικούς χαρακτήρες και όχι το Γ, με αποτέλεσμα να μην έχω άμεση πρόσβαση σε επαφές από Γ. Στο τ630 αυτό το έλυσα ορίζοντας ως γλώσσα γραφής το τυπικό ABC (έτσι κι αλλιώς δεν με βολεύει το τ9 της sony) αλλα στο κ700ι (R2Y004 prgCXC 125821_EU_1_C) δεν πετυχαίνει. Τι μπορώ να κάνω? καλοριζικο ;) 1.τις φωτογραφιες δεν μπορεις να τις δεις fullscreen. 2.οχι 3.τιποτα,το ιδιο μου κανει και σε μενα..αλλο ενα bug του κινητου :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 φιλε REYVER κατεβασα τα games που δινεις στο αναλογο link αλλα δεν ξερω πως να τα περασω στο κινητο για να πεξουν .Τι κανω λαθος? ολα μου τα games στα briefcase μου..ειναι σε μορφη jar.εσυ λοιπον πρεπει να τα αποθυκευσεις στον σκληρο σου δισκο και μετα με δεξι κλικ πανω στο αρχειο το στελνεις στο κινητο σου..η με καλωδιο usb η με bluetooth η με infared. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkorfas Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Για σου φιλε μου .Θα δωκιμασω οπως μουν γραφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkorfas Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 οκ φιλε το βρικα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 οκ φιλε το βρικα. Ευχαριστω να σαι καλα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 τελικα γινεται συγχρονισμος με bluetooth και το προγραμμα της sony ericsson στο κ700ι ??????? Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 τελικα γινεται συγχρονισμος με bluetooth και το προγραμμα της sony ericsson στο κ700ι ??????? Όχι με αυτό που υπάρχει στο cd, έχει κάποιο ζιζάνιο. Δοκίμασε να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση από τον ιστότοπο της εταιρείας. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapa66 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Μου ξεκόλλησε το αυτοκόλλητο Quickshare. Το πήγα στο εξουσιοδοτημένο στην οδό Τζωρτζ (παρεμπιπτόντως, ζήτησα και αναβάθμιση :) που θα την κάνουν χωρίς ερωτήσεις κ.λπ.) και μου είπαν ότι το αυτοκολλητάκι στοιχίζει 2 ευρώ και ότι δεν με καλύπτει η εγγύηση γιατί "έτσι τους λένε". Ποια είναι η άποψή σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Μου ξεκόλλησε το αυτοκόλλητο Quickshare. Το πήγα στο εξουσιοδοτημένο στην οδό Τζωρτζ (παρεμπιπτόντως, ζήτησα και αναβάθμιση :) που θα την κάνουν χωρίς ερωτήσεις κ.λπ.) και μου είπαν ότι το αυτοκολλητάκι στοιχίζει 2 ευρώ και ότι δεν με καλύπτει η εγγύηση γιατί "έτσι τους λένε". Ποια είναι η άποψή σας; Κατα τη γνωμη μου,αφου η εταιρεια ΓΝΩΡΙΖΕΙ οτι τα αυτοκολλητα ''online'' και ''Quickshare'' ξεκολλουν ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ θα επρεπε να τα αντικαθιστουν δωρεαν... Τα 2 ευρω ειναι αστειο ποσο...Αστειο να στο ζητανε... Υ.Γ:Εγω το εχω χωρις αυτα τα δυο αυτοκολλητα και χωρις το καλλυμα της υποδοχης του φορτιστη!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkorfas Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Εγω πηγα σε αλλο εξουσιοδοτημενο για να μου δωσουν καινουργια μπαταρια αφου αυτη που ειχα κραταγε μια μερα μονο στην ανμονη. Τελικα μου εδωσαν μια αλλη χυμα που πιστευω οτι ηταν μεταχηρησμενη.(Λ.Καβαλας 2χχ). Τους δινω στεγνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Ρε παιδεια μηπως υπαρχει κανενας καλος ανθρωπος που να εχει το mobile map αν ναι τον παραπεμπω στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=61496&page=2&pp=40 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Εγω πηγα σε αλλο εξουσιοδοτημενο για να μου δωσουν καινουργια μπαταρια αφου αυτη που ειχα κραταγε μια μερα μονο στην ανμονη. Τελικα μου εδωσαν μια αλλη χυμα που πιστευω οτι ηταν μεταχηρησμενη.(Λ.Καβαλας 2χχ). Τους δινω στεγνα? και πολυ καλα κανεις φιλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Εγω πηγα σε αλλο εξουσιοδοτημενο για να μου δωσουν καινουργια μπαταρια αφου αυτη που ειχα κραταγε μια μερα μονο στην ανμονη. Τελικα μου εδωσαν μια αλλη χυμα που πιστευω οτι ηταν μεταχηρησμενη.(Λ.Καβαλας 2χχ). Τους δινω στεγνα? συνηθως για να σου αλλαξουν μπαταρια..πρεπει η μπαταρια να μην λειτουργει καθολου,πραγμα σπανιο.τωρα για την δικη σου περιπτωση πιστευω οτι η μπαταρια σου δεν ειχε παρει ακομα τα πανω της και μην ξεχνας οτι το κινητο σου ειναι και καινουργιο και θελει καποιο διαστημα για την μπαταρια για να αποδωσει το μεγιστο της. και αφου σου την αλλαξαν..τι ζητας τωρα :O και αν εφοσον λες οτι ειναι μεταχειρησμενη η νεα μπαταρια που σου δωσαν,δεν επρεπε να την δεχτεις και να απαιτουσες να σου ανοιξουν μια καινουργια :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Μου ξεκόλλησε το αυτοκόλλητο Quickshare. Το πήγα στο εξουσιοδοτημένο στην οδό Τζωρτζ (παρεμπιπτόντως, ζήτησα και αναβάθμιση :) που θα την κάνουν χωρίς ερωτήσεις κ.λπ.) και μου είπαν ότι το αυτοκολλητάκι στοιχίζει 2 ευρώ και ότι δεν με καλύπτει η εγγύηση γιατί "έτσι τους λένε". Ποια είναι η άποψή σας; Υπαρχει λυση: LOGO στιγμης!!! Και εγω το ιδιο ειχα παθει, με μιση σταγονα λυνεται το προβλημα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Υπαρχει λυση: LOGO στιγμης!!! Και εγω το ιδιο ειχα παθει, με μιση σταγονα λυνεται το προβλημα.. :) Κι εγώ με LOGO έχω κολήσει τα αυτοκόλλητα QuichShare και online! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reticent Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Κι εγώ με LOGO έχω κολήσει τα αυτοκόλλητα QuichShare και online! :lol: Κι εγώ επίσης. :cool: Παράθεση If you're 555, then I'm 666. What's it like to be a heretic? :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 διαβασα καπου οτι υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξουμε το καλυμα του Κ700 με κατι αλλο; ισχυει κατι τετοιο; ιδιαιτερα αν υπηρχε σαν το γκρι που εχει το Κ750 θα ηταν καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 διαβασα καπου οτι υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξουμε το καλυμα του Κ700 με κατι αλλο; ισχυει κατι τετοιο; ιδιαιτερα αν υπηρχε σαν το γκρι που εχει το Κ750 θα ηταν καλυτερο Nαι υπαρχει. Υπαρχουν no name καλυμματα σε πολλα χρωματα και αυθεντικα σε δυο μονο (τα οποια ειναι σχεδον ολοιδια μεταξυ τους). Δυστυχως στην Ελλαδα δεν εχω βρει...Μονο απο το internet! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 διαβασα καπου οτι υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξουμε το καλυμα του Κ700 με κατι αλλο; ισχυει κατι τετοιο; ιδιαιτερα αν υπηρχε σαν το γκρι που εχει το Κ750 θα ηταν καλυτερο Με μια αναζητηση στο ebay θα βρεις ενα σωρο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Στην Θεσσαλονίκη καλύμματα; Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZORILOS Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 τι κινητο εχεις? παντως και εγω ειχα παρει καλωδιο usb και μου εκανε το ιδιο ακριβως προβλημα,με αποτελεσμα να παω να το αλλαξω με ενα adaptor bluetooth και ελυσα μια και καλη το προβλημα. Εχω το Κ7ΟΟi το adaptor θαναι πανακριβο καμμια πιο φθηνή λύση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Το adaptor bluetooth δεν ειναι και τοσο ακριβο, μπορεις να βρεις και κατω απο 30ευρω και να δουλευει αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει προσαρμογέας δύο καρτών sim για το K700 (ακριβώς όπως υπάρχει τόσα χρόνια για όλα τα μοντέλα Nokia)? Αν έχει κανείς, θα μπορούσε να μου πει από πού τον αγόρασε (αποκλείονται on-line καταστήματα εξωτερικού λόγω έλλειψης πιστωτικής - βέβαια και στο E-Bay που ψάχνω δεν έτυχε ποτέ να βρω...)? Αν πουλάει και κανείς ακόμη καλύτερα (ας έρθει φυσικά σε PM). Edit: βρήκα τελικά στο E-Bay στην τιμή των 7 λιρών Αγγλίας, αλλά όπως είπα δεν έχω τη δυνατότητα να αγοράσω από εκεί. Συνεπώς, αν ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα εντός των Αθηνών που να πουλάει θα είμαι υπόχρεος. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει προσαρμογέας δύο καρτών sim για το K700 (ακριβώς όπως υπάρχει τόσα χρόνια για όλα τα μοντέλα Nokia)? Αν έχει κανείς, θα μπορούσε να μου πει από πού τον αγόρασε (αποκλείονται on-line καταστήματα εξωτερικού λόγω έλλειψης πιστωτικής - βέβαια και στο E-Bay που ψάχνω δεν έτυχε ποτέ να βρω...)? Αν πουλάει και κανείς ακόμη καλύτερα (ας έρθει φυσικά σε PM). Edit: βρήκα τελικά στο E-Bay στην τιμή των 7 λιρών Αγγλίας, αλλά όπως είπα δεν έχω τη δυνατότητα να αγοράσω από εκεί. Συνεπώς, αν ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα εντός των Αθηνών που να πουλάει θα είμαι υπόχρεος. Μπορείς να δώσεις το link που βρήκες τον προσαρμογέα; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Εχω το Κ7ΟΟi το adaptor θαναι πανακριβο καμμια πιο φθηνή λύση? bluetooth adaptor βρισκεις απο 30 euro μεχρι και κανα 50ρικο ο πιο ακριβος.προσεξε ομως μην παρεις της mobile action γιατι θα σου σπασει τα νευρα και δεν συνεργαζεται καθολου.οτι αλλη μαρκα παρε εκτος απο αυτον που θα το βρισκεις συνηθως σε καταστηματα της vodafone & germanos. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts