Jump to content

jkorfas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jkorfas

  1. Φίλε Gerondas. Ακολούθησα τα links που πρότεινες σε άλλους ενδιαφερόμενους για το xbox και διάβασα τον οδηγό που έγραψες για την αλλαγή του σκληρού δίσκου. Έπαθα πλάκα με τις γνώσεις σου πάνω σε αυτά τα θέματα .Συνχαρητηρια (προγραμματιστής είναι το επάγγελμα σου;).Μπράβο για το κόπο σου και το κουράγιο σου να τα γράφεις όλα λεπτομερώς. Μια βοήθεια ?. Έχω ένα xbox με τσιπακι evox & εχει boxplorer 0.96 Μάλλον έχει dvd thomson και σκληρο 80 gb.Θελω να παίζει τα cd αντιγραφής , mp3 , να παίζει video cds να δείχνει εικόνες jpeg και αν γίνεται να παίζει τα mame. Λογικά θέλει αναβάθμιση . Πως μπορώ να το κάνω μέσω του dvd και οχι με Y/H? Ειχα ακούσει ότι γινεται .Δυστυχώς είμαι άσχετος από linux (για να μην πω και από windows) και δεν έχω δυνατότητες για το οτιδήποτε πέρα του να παίζω κανα παιχνιδι να μπαίνω στο internet και κανα office. Εχεις να μου προτείνεις κάτι ?. Ευχαριστώ :)
  2. florinaperis , αστα να πανε φιλε μου. Εστηλα email στην ericsson , επικοινωνησα μαζι τους και τελικα επιμενουν στα δικα τους. Απο τοτε που θυμαμε τα κινητα στην Ελλαδα , την ιδια καραμελα ...."υχνη υγρασιας"
  3. Πηγα για αναβαθμηση το k700i σε ενα sony-ericsson senter και μου ειπαν οτι δεν μπορουσαν να το αναβαθμησουν , γιατι βρεθηκαν "υχνη υγρασιας" , πληρωσα 7 € για τον "ελενχο της συσκευης" και εφυγα (το κινιτο ειναι με το μενου της sony-ericsson , λειτουργει αψογα )
  4. Το κολπο θα ηταν να μπορει να παιξει το ραδιο ( με καποιο τροπο )απο το μεγαφωνακι χωρις την συνδεση του handsfree ;)
  5. Εγω πηγα σε αλλο εξουσιοδοτημενο για να μου δωσουν καινουργια μπαταρια αφου αυτη που ειχα κραταγε μια μερα μονο στην ανμονη. Τελικα μου εδωσαν μια αλλη χυμα που πιστευω οτι ηταν μεταχηρησμενη.(Λ.Καβαλας 2χχ). Τους δινω στεγνα?
  6. οκ φιλε το βρικα. Ευχαριστω
  7. Για σου φιλε μου .Θα δωκιμασω οπως μουν γραφεις
  8. φιλε REYVER κατεβασα τα games που δινεις στο αναλογο link αλλα δεν ξερω πως να τα περασω στο κινητο για να πεξουν .Τι κανω λαθος?
  9. Παντος ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο το κινητο.Προχθες κατεβασα & το καινουργιο handset manager της mobileaction το οποιο μου μετατρεπει αυτοματα τα βιντεακια σε 3gpp
  10. φιλε dinoss το ειχα δει σε nokia 7650 (παλιο) που δεν ηταν smartphone :confused:
  11. παιδια ξερεται αν υπαρχειν καποιο προγραμμα για k700i που να υο κανει τηλεκοντρολ με υπερηθρων? ξερω πως υπαρχει για nokia :X
  12. Μια βοηθεια. Εχω ενα xbox που το ειχα τσιπαρει με evox & εχει boxplorer 0.96 Μαλον εχει dvd thomson και σκληρο 80 gb.Θελω να πεζει τα cd αντιγραφης , mp3 , ναπεζει video cds να δειχνει εικονες jpeg και να πεζει τα mame. Λογικαν θελει αναβαθμηση.Πως μπορω να το κανω μεσω του dvd και οχι με Y/H? Ειχα ακουση οιτι γινεται.Αν καποιος ξερει ας επικοινωνηση μαζι μου :cool:
×
×
  • Create New...