angelkar Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Εννοει, το bluetooth να βλεπει το κινητο και αντιστροφα. Στις συσκευες του κινητου θα πρεπει να εμφανιζεται το ονομα του υπολογιστη. Αυτο το εχω κανει :) Υπαρχει στις συσκευες του κινητου μου.Τελοσπαντων δεν βρισκω ακρη με τιποτα με το FMA δεν προκειται να τα καταφερω να επικοινωνησουνε :( :( :( Παράθεση http://www.nissanownersclub.gr/forum/images/Signature.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Τα τραγούδια σε μορφή ΜΡ3 και με τα bit στα 128, πιάνουν αρκετό χώρο στη μνήμη του τηλ. Σε ποιόν αριθμό bit μπορώ να μειώσω τα τραγούδια μου, έτσι ώστε να έχω μικρότερα αρχεία και παράλληλα να μην γίνεται αισθητή η διαφορά στην ποιότητα; Φαντάζομαι ότι τα 128 (CD quality) είναι πάρα πολλά για αναπαραγωγή σε κινητό τηλ. και πιθανόν άχρηστα. Αν υπάρχει άλλος τρόπος να μειώσω το μέγεθος των αρχείων, χωρίς απώλειες, ευπρόσδεκτος. Μήπως με τα Hz; Ευχαριστώ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Παιδιά μια ερώτηση (χαζή???) θήκες για το Κ700 έχετε βρεί? και αν ναι που?? Παράθεση Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Φαντάζομαι ότι τα 128 (CD quality) είναι πάρα πολλά για αναπαραγωγή σε κινητό τηλ. και πιθανόν άχρηστα. Αν υπάρχει άλλος τρόπος να μειώσω το μέγεθος των αρχείων, χωρίς απώλειες, ευπρόσδεκτος. Μήπως με τα Hz; Ευχαριστώ..! Εξάρταται για ποια χρήση τα προορίζεις. Για ringtones, μπορείς να ρίξεις την ποιότητα στα 64kbps αλλά και να τα "κόψεις" γιατί δεν υπάρχει νόημα να έχεις στο τηλέφωνο ringtones διάρκειας 3 και βάλε λεπτών! Για μουσική, η ποιότητα πέφτει πολύ κάτω από τα 112kbps οπότε δεν συνιστώ χαμηλότερη δειγματοληψία. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Κι εγώ μια από τα ίδια...δεν κατάφερα να συνδεθώ με το FMA ο,τι και να έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelkar Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Κι εγώ μια από τα ίδια...δεν κατάφερα να συνδεθώ με το FMA ο,τι και να έκανα. Και τωρα πως θα κανουμε backup τα αρχεια μας και τις επαφες μας :( :( :( Παράθεση http://www.nissanownersclub.gr/forum/images/Signature.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Και τωρα πως θα κανουμε backup τα αρχεια μας και τις επαφες μας :( :( :( Με το πολύ απλό στη χρήση, K700 Little Helper το οποίο κάνει backup του καταλόγου και του ημερολογίου. :) Αρκείτε όμως στα αντίγραφα αφεδρείας και μόνο. Δεν επιτρέπει την επεξεργασία τους. :( Θα το βρείτε στη διεύθυνση http://k700.hitziger.net/index.php?id=downloads&language=en Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Φίλες και φίλοι , με χαρά σας ανακοινώνω την νέα έκδοση του Εορτολογίου! :) Την έκδοση 2.6 :secret: :!: Η οποία περιέχει διορθώσεις στις ημερομηνίες των αργιών. [/url] Την νέα έκδοση θα την βρείτε στο http://www.myphone.gr/software/file-333.html :!: Πιστεύω ότι έχω καλύψει όλα τα σφάλματα της προηγούμενης, και η επόμενη έκδοση θα είναι η 3.0, με νέες λειτουργίες που πολλοί από εσάς έχετε ζητήσει. Σας ευχαριστώ, και όπως πάντα περιμένω σχόλια, προτάσεις και αναφορές σφαλμάτων για να κάνουμε την εφαρμογή ακόμα καλύτερη! :wink: Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΕ ΤΟ QUICKSHARE ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ Κ ΤΟ ΕΧΑΣΑ .ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ Κ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΛΥΜΑ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΕ ΤΟ QUICKSHARE ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ Κ ΤΟ ΕΧΑΣΑ .ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ Κ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΛΥΜΑ??? Πωλείται και ξεχωριστά. Το είδα σε κάποιο ξένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιωργος Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Ναι καλα διαβασατε.Το Κ 700 με μπαταρια απο ΝΟΚΙΑ 6610-7210,ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.Πριν αρχισουν οι ερωτησεις ....μηπως εχει προβλημα? ...μηπως κατι δεν ταιριαζει?...μηπως κατι δεν παει καλα?...μηπως αυτο, μηπως το αλλο? σας προλαβαινω.ολα ειναι εν ταξει,το δουλευω εναν μηνα.Στο φιναλε οποιος φοβαται,ας μην το κανει.Παντως και εγω απο αλλο forum το ειδα, οχι οτι το ανακαλυψα μονος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Ναι καλα διαβασατε.Το Κ 700 με μπαταρια απο ΝΟΚΙΑ 6610-7210,ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.Πριν αρχισουν οι ερωτησεις ....μηπως εχει προβλημα? ...μηπως κατι δεν ταιριαζει?...μηπως κατι δεν παει καλα?...μηπως αυτο, μηπως το αλλο? σας προλαβαινω.ολα ειναι εν ταξει,το δουλευω εναν μηνα.Στο φιναλε οποιος φοβαται,ας μην το κανει.Παντως και εγω απο αλλο forum το ειδα, οχι οτι το ανακαλυψα μονος μου. Δηλαδή για πόσο καλύτερη αυτονομία μιλάμε. Εκεί που κρατάει 2-3 μέρες με την Nokia κρατάει 4-5 ; Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Ελπίζω να μην γίνει καμιά έκρηξη. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Γεια σας. Μήπως ξέρετε που υπάρχουν καλύματα με άλλα χρώματα εκτός από το ασημί για το κ700? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Και εγω αυτο αναρωτιεμαι φιλε antonisstaras..Αν ξερει καποιος,ας απαντησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grissino Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Παιδιά για το προγραμμα k700webcam v1.6.1.0 ποιες είναι οι ρυθμίσεις; Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos91a Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Τί χωρητηκότητας μπαταρία βρήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Ρε τσακάλια θέλω να σας ρωτήσω το εξής: Σε περίπτωση που αγοράσω κάποοιον bluetooth adaptor (εκτός του ma700), θα μπορώ να στέλνω αρχεία και απ'το κινητό στον υπολογιστή ή μόνο από τον υπολογιστή στο κινητό; Με λίγα λόγια θα λειτουργεί όπως και οι υπέρυθρες;;; :worry: :( :O :O :!: :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Ρε τσακάλια θέλω να σας ρωτήσω το εξής: Σε περίπτωση που αγοράσω κάποοιον bluetooth adaptor (εκτός του ma700), θα μπορώ να στέλνω αρχεία και απ'το κινητό στον υπολογιστή ή μόνο από τον υπολογιστή στο κινητό; Με λίγα λόγια θα λειτουργεί όπως και οι υπέρυθρες;;; :worry: :( :O :O :!: :alien:Φυσικά,θα μπορείς να στέλνεις και από τον υπολογιστή και από το κινητό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιωργος Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Τί χωρητηκότητας μπαταρία βρήκες; Για τα τηλεφωνα που αναφερω,(6610-7210)μια μπαταρια υπαρχει μονον, 780 mA.Ειναι η BLD-3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 edo stin ellada den uparxi katastima gia allagi kallimatos i autokollitou? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 edo stin ellada den uparxi katastima gia allagi kallimatos i autokollitou? Gia koita ki edo http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=2564898 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
america Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ........... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kariou2 Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 re paidia swste me! eixa gemisei to kinhto me themes kai diafora java games & app me apotelesma to kinhto na parousiazei mia sxetikh argoporia. apofasisa loipon na kanw mia diagrafh olwn!!!! :!: :!: to apotelesma htan na sbistoun epityxws ta arxeia alla na xathei ws dia mageias to t9 apo ta ellhnika sta!!!!! epixeirhsa kai epanafora ergwstasiakwn ru8mhsewn xwris epituxeia!!!! mporei kapoios na boh8hsei??? :cry: ta exw paiksei me blepw gia anabathmhsh an kai de blepw mellon!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Υπαρχει καποιος γερος file explorer για το κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts