nikosfa Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΗΧΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ Κ700 ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΜΑΣΤΗΓΙΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΡΟ ΦΑΚΟΥ Ή ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΝΗΡΗ ΦΩΤΟ, Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΛΕΙΣΗ Κ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ Κ ΒΓΑΛΤΕ ΜΙΑ ΑΘΟΡΗΒΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ;) Παράθεση nikosfa :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Γιατί να το παιδέψεις τόσο πολύ; Απλά βάζεις το κινητό στο αθόρυβο [silent] και η κάμερα δεν κάνει φασαρία όταν τραβάς φωτογραφίες... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 nai re seis , xalaroste... den sugkrinontai metaksu tous auta! to 6600 einai gia apaititikous, ti na leme tora! me symbian leitourgiko exei aperioristes dunatotites, exoun vgei programmata(kai vgainoun sunexeia) pou tha trivete ta matia sas....... apo pou n'arxiso! Apo ta 3d grafika kai oti sxedon exoun vgei ola ta games pou kukloforoun, apo tis efarmoges pou kaluptoun ta panta (eikona ,Hxo, keimeno, eksisoseis me grafiki apikonisi,epeksergasia video), apo tis polu kales photo kai video fusika!Oso pou einai touvlo pou eipe kapoios- ego tha elega touvlo se dunatotites ;) Ase pou exo dei kai ergo sto kinito kai omologo oti itan ksekathari eikona kai i kinisi- exoun vgei programmata pou meionoun ena ergo kai to kanoun 40MB......kai se mia megali MMC karta(pou de exei to k700i) vazeis polu pragma mesa! Tora me jar, ti na kaneis - ante kanena pac-man kai kanena tennis kai kanena calculator,ante kai mia pagkosmia ora! :alien: den eimaste edo pisteuo gia na glufoume ta kinita mas, eimaste edo gia na leme tin gnomi mas sosta kai na voithame olous tous kainourgious agorastes kai emas fusika- oso gia tous ious kai ta kolimata, ama eisai prosektikos se ti vazeis tote ola kala( exei vgei kai antivirus programma gia to kinito :p ) Kai fusika na poume kai ta kalutera gia to k700i pou kai san sxediasmos kai san dunatotites, tha ikanopoiisei tous perisoterous(...os ena simeio pantos) P.S.den xreiazontai antidikies kai tetoia, o kathe filos as leei tin gnomi tou kai meis oloi diavazontas OLES tis apopseis tha krinoume analogos,ti einai kalutero gia mas :) P.S. 2 . file paokara45(kai go sunadelfos Paoktsis :) ), den einai lusi auti pou les! diladi na exoume merika grammata mazi mas gia na taxudromoumai munimata,na exoume mazi mas ena stathero gia na pernoume tilefono, na exoume psifiaki gia photo, na exoume laptop gia epeksergasia kai programata, na exoume ena N-Gage gia games :wacko: ...........kalo einai oso to dunaton na ta exoume se ena kinito auta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfa Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ VODAFON ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ. ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΑΘΟΡΥΒΟ??? ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ Παράθεση nikosfa :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelkar Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Καλησπερα παιδες!Απ'οτι διαβασα εδω μεσα καταλαβα οτι η καλυτερη συνδεση μεσω pc και k700i για μεταφορα παιχνιδιων προγραματων ringtones κ.α. πολλα ειναι μεσω bluetooth adaptoraki σωστα?Απο που μπορω να προμηθευτω ένα και ποσο στοιχιζει περιπου?Το adaptoraki συνοδευεται απο λογισμικο δικο του η χρησιμοποιουμε το λογισμικο που εχει μεσα το κουτι του κ700i? Ευχαριστω για την βοηθεια σας!!!! Παράθεση http://www.nissanownersclub.gr/forum/images/Signature.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Καλησπερα παιδες!Απ'οτι διαβασα εδω μεσα καταλαβα οτι η καλυτερη συνδεση μεσω pc και k700i για μεταφορα παιχνιδιων προγραματων ringtones κ.α. πολλα ειναι μεσω bluetooth adaptoraki σωστα?Απο που μπορω να προμηθευτω ένα και ποσο στοιχιζει περιπου?Το adaptoraki συνοδευεται απο λογισμικο δικο του η χρησιμοποιουμε το λογισμικο που εχει μεσα το κουτι του κ700i? Ευχαριστω για την βοηθεια σας!!!! Με 30 ευρώ πήρα ένα ανταπτοράκι από το Multirama. Μια χαρά !! :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpjeys Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Καλησπερα, Λοιπόν, εχω το k700ι vodafone live(αν εχει σημασια), δανειστικα απο εναν φίλο μου το syncstation dss-25 ωστε να κανω update το κιν μου.Ολα καλα ακολουθάω τα βηματα (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_5_7&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10139) ως που φτανει στο τελικό σταδιο οπου παει η εφαρμογη java να συνδεθει με το syncstation.Τοτε βγαζει το μυνημα οτι δεν βρεθηκε συσκευη syncstation.Ειμαι στα προθυρα της τρελασ γιατι to syncstation ειναι εγκατεστημενο και λειτουργει κανονικοτατα, μπορω να στειλω και να παρω οτι θέλω απτον file manager.Aς μου πεις καποιος τι γίνεται ρε τσακαλια, εσπασαν τα νευρα μου σημερα εχω δοκιμασει τα παντα.Αλλαξα drivers to syncstations, τουλαχιστον 10 φορες επανεκιννηση το pc.....BOHUEIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 ναι , ναι , έτσι ..... :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Ναί, έχεις ένα point... Δεν ήξερα ότι η έκδοση της Voda κάνει και τέτοιες μαμακίες.. δεν κάνεις μια βόλτα από το 9volto λέω εγώ; ... :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 nai re seis , xalaroste... den sugkrinontai metaksu tous auta! to 6600 einai gia apaititikous, ti na leme tora........ ...... pou einai touvlo pou eipe kapoios - ego tha elega touvlo se dunatotites ;) Είναι χοντρό , βαρύ , άσχημο και Nokia :X Αυτό ...δεν είναι η γνώμη μου αλλά αλήθεια ;) Εσύ κανονικά πρέπει να έχεις δύο 6600 . Ένα για τις καθημερινές και ένα για τα Σαββατοκύριακα :lol: Αυτό ...είναι η γνώμη μου ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 nai ontws o ixos einai ligo mamakia!!!egw prosopika 9volto den paw protimw na akoygete kai na exw eggiisi sto kinito moy para na min akoygetai kai na min exw eggiisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Η λύση για τους έχοντες Vodafone Live! συσκευή υπάρχει! :D Και είναι να ενεργοποιήσουν το προφίλ Συνάντισηκαι να ορίσουν μηδενικό επίπεδο ήχου. ;) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsin Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 egw giati nomiza oti den akougetai an xamhlwseis to mikrofwno sto terma? try it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Με 30 ευρώ πήρα ένα ανταπτοράκι από το Multirama. Μια χαρά !! :) Ti marka einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Είναι χοντρό , βαρύ , άσχημο και Nokia :X Αυτό ...δεν είναι η γνώμη μου αλλά αλήθεια ;) Εσύ κανονικά πρέπει να έχεις δύο 6600 . Ένα για τις καθημερινές και ένα για τα Σαββατοκύριακα :lol: Αυτό ...είναι η γνώμη μου ! ase mas re didime, ti mas les tora! kala exeis dikio, psemmata sou legame.... to k700i sou einai to kalutero kinito pou uparxei!!! exe xari pou tora gurisa apo tin ''tsiknotsarka'' kai eimai kommatia!! polu krasia magkes.... P.S. tria 6600 exo! ena gia kathimerines, ena gia savvatokuriaka...kai ena otan pao toualeta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Ti marka einai? Cyclone είναι με 10 μέτρα εμβέλεια. Παίζει με τους οδηγούς των XP SP2 αν και δεν δοκίμασα τους δικούς του. Από το pc στέλνει OK. Από το κινητό κατεβάζω ότι θέλω μέσω Mobile Agent. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 ase mas re didime, ti mas les tora! kala exeis dikio, psemmata sou legame.... to k700i sou einai to kalutero kinito pou uparxei!!! exe xari pou tora gurisa apo tin ''tsiknotsarka'' kai eimai kommatia!! polu krasia magkes.... P.S. tria 6600 exo! ena gia kathimerines, ena gia savvatokuriaka...kai ena otan pao toualeta! Γιατί θυμώνεις φιλαράκο ; Με τόσα καλά λόγια που μας είπες για το 6600 εδώ στο forum του K700i , νόμισα πως θα έχεις τουλάχιστον δύο ! o kathe filos as leei tin gnomi tou kai meis oloi diavazontas OLES tis apopseis tha krinoume analogos,ti einai kalutero gia mas Δηλαδή τώρα , δεν μπορούμε να λέμε τη γνώμη μας ; :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Γιατί θυμώνεις φιλαράκο ; Με τόσα καλά λόγια που μας είπες για το 6600 εδώ στο forum του K700i , νόμισα πως θα έχεις τουλάχιστον δύο ! Δηλαδή τώρα , δεν μπορούμε να λέμε τη γνώμη μας ; :lol: .. :alien: , poios sou eipe oti thumosa! kala ekanes kai eipes kai su tin gnomi sou! ego sou eipa 10 epixeirimata kala kai su mou eipes ena, oti einai megalo san megethos! Mia fili, mou eipe kapote oti krinei ton antra apo to 'megethos' tou kinitou tou:D :D :D , opote fantasou na ton dei me to samsung SGH-D500! ;) Den ksero an eidate kai mia paralagi tou k750i , to Sony Ericsson W800i! exei ta idia xaraktiristika kai profanos exoun dosei emfasi stin mousiki(mp3) , gia rikste mia matia http://www.myphone.gr/devices/preview-142.html :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Τί με σταματά να πάρω αυτό το Κ700 δεν ξέρω¨) Είναι αλήθεια οτι υπάρχει πρόβλημα στο λογισμικό και οτι αποσύρθηκε για λίγο μέχρι να το αναβαθμίσουν? Καλύτερα ας απαντήσει κάποιος που πραγματικά ξέρει γιατί σ ένα άλλο θέμα για άλλο κινητό όταν τους είπα για ένα πρόβλημα όρμηξαν 10 να με φάνε.Ξέρετε μιλάμε για συσκευές κινητών και όχι για τα παιδιά μας ή για κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο και εαν υπάρχει ένα πρόβλημα αυτό δεν μειώνει εμάς που το αγοράσαμε αλλά αυτούς που το προμηθεύουν και βγάζουν χρήματα.Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει.Αν όλα καλα με αυτό το κινητάκι σκέφτομαι να το πάρω απο τον German που το έχει και με δώρο το "μπλε δόντι" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_78_k700i Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 kalispera mages. exo ena k700 kai thelo na ksero an mporei na parei ton xarth ths Athinas mesa! Παράθεση 2 fast 4 u!!! :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Τί με σταματά να πάρω αυτό το Κ700 δεν ξέρω¨) Είναι αλήθεια οτι υπάρχει πρόβλημα στο λογισμικό και οτι αποσύρθηκε για λίγο μέχρι να το αναβαθμίσουν? Καλύτερα ας απαντήσει κάποιος που πραγματικά ξέρει γιατί σ ένα άλλο θέμα για άλλο κινητό όταν τους είπα για ένα πρόβλημα όρμηξαν 10 να με φάνε.Ξέρετε μιλάμε για συσκευές κινητών και όχι για τα παιδιά μας ή για κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο και εαν υπάρχει ένα πρόβλημα αυτό δεν μειώνει εμάς που το αγοράσαμε αλλά αυτούς που το προμηθεύουν και βγάζουν χρήματα.Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει.Αν όλα καλα με αυτό το κινητάκι σκέφτομαι να το πάρω απο τον German που το έχει και με δώρο το "μπλε δόντι" :) Τσίμπα το άφοβα φίλε μου!Κανένα πρόβλημα δεν έχει,με την R2AE το κινητό πετάει και δεν παίζει-ούτε έπαιξε ποτέ-καμία απόσυρσή του!(μόνο μια έκδοση λογισμικού απεσύρθη με το που βγήκε σχεδόν λόγω κάποιων ψιλοπροβλημάτων,η R2AA.) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Η υπάρχει και η λύση του να το κάνεις εξοπλισμό. Οποιος βρίσκεται Θεσσαλονίκη ας περάσει μια βόλτα απο μένα. Η καλύτερη λύση είναι να αφαιρεθεί το vodacrap και μετά να αφαιρεθεί και ο ήχος Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Τί με σταματά να πάρω αυτό το Κ700 δεν ξέρω¨) Είναι αλήθεια οτι υπάρχει πρόβλημα στο λογισμικό και οτι αποσύρθηκε για λίγο μέχρι να το αναβαθμίσουν? Καλύτερα ας απαντήσει κάποιος που πραγματικά ξέρει γιατί σ ένα άλλο θέμα για άλλο κινητό όταν τους είπα για ένα πρόβλημα όρμηξαν 10 να με φάνε.Ξέρετε μιλάμε για συσκευές κινητών και όχι για τα παιδιά μας ή για κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο και εαν υπάρχει ένα πρόβλημα αυτό δεν μειώνει εμάς που το αγοράσαμε αλλά αυτούς που το προμηθεύουν και βγάζουν χρήματα.Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει.Αν όλα καλα με αυτό το κινητάκι σκέφτομαι να το πάρω απο τον German που το έχει και με δώρο το "μπλε δόντι" :) Φήμες είναι ! Εγώ το πήρα μόλις πρωτοκυκλοφόρησε και δεν είχε κανένα "σοβαρό" πρόβλημα. Παιδικές ασθένειεςμόνο. Ούτε αποσύρθηκε ούτε τίποτα. :w00t: Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Τί με σταματά να πάρω αυτό το Κ700 δεν ξέρω¨) Είναι αλήθεια οτι υπάρχει πρόβλημα στο λογισμικό και οτι αποσύρθηκε για λίγο μέχρι να το αναβαθμίσουν? Καλύτερα ας απαντήσει κάποιος που πραγματικά ξέρει γιατί σ ένα άλλο θέμα για άλλο κινητό όταν τους είπα για ένα πρόβλημα όρμηξαν 10 να με φάνε.Ξέρετε μιλάμε για συσκευές κινητών και όχι για τα παιδιά μας ή για κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο και εαν υπάρχει ένα πρόβλημα αυτό δεν μειώνει εμάς που το αγοράσαμε αλλά αυτούς που το προμηθεύουν και βγάζουν χρήματα.Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει.Αν όλα καλα με αυτό το κινητάκι σκέφτομαι να το πάρω απο τον German που το έχει και με δώρο το "μπλε δόντι" :) file, na po kai go tin gnomi mou! an thes koita kai pros Nokia 3230, tha kukloforisei (opos lene panta,den eimai sigouros) tin Deutera kai tha exei 340 euro! kai fusika milame gia kinito pou exei ta panta! .... I gnomi mou etsi? koita kai monos http://www.myphone.gr/devices/preview-118.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 .. :alien: , poios sou eipe oti thumosa! kala ekanes kai eipes kai su tin gnomi sou! ego sou eipa 10 epixeirimata kala kai su mou eipes ena, oti einai megalo san megethos! Mia fili, mou eipe kapote oti krinei ton antra apo to 'megethos' tou kinitou tou:D :D :D , opote fantasou na ton dei me to samsung SGH-D500! ;) Εσύ μπορεί να είπες 10 ή 50 επιχειρίματα αλλά εγώ σου είπα 1 που είναι και το σοβαρότερο. Θα αγόραζες ποτέ ένα κινητό τηλέφωνο όσο καλό και εάν ήταν , εάν είχε βάρος κανά 2 κιλά και το μέγεθος ανδρικού παπουτσιού No 46 ; :lol: Υ.Γ. ( Δεν φταίμε εμείς , εάν ο φίλος της φίλης σου είχε μόριο σαν γαριδάκι ) ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts