Viper Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Και οι 3 επιλογές είναι απενεργοποιημένες! Εισαι σιγουρος? Αν ειναι ετσι, εκαναν ΜΕΓΑΛΗ μαμακια εκει στην SE. Γκαγκα ειναι οι ανθρωποι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Ξέρει κανείς άν γίνεται να μεταφαίρω τα μηνύματα απο το Κ700 στο Ρ910 ή στο PC;; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powered Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Με την νέα version αναφέρατε ότι τους ήχους amr δεν μπορείς να τους βάλεις ως ήχο κλήσης. Όταν επιλέγεις "χρήση" τι επιλογές σου δίνει; Μόνο ως "ήχος ξυπνητηρ." και "σε επαφή" ή γενικά δεν σου δίνει καμία επιλογή;! Και οι 3 επιλογές είναι απενεργοποιημένες! Συνήθως με τις αναβαθμίσεις προσθέτονται λειτουργίες δεν απενεργοποιούνται ήδη υπάρχουσες... Όχι ότι είναι και πολύ σοβαρή αυτή η λειτουργία αλλά γιατί? :) Παράθεση http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Ξέρει κανείς άν γίνεται να μεταφαίρω τα μηνύματα απο το Κ700 στο Ρ910 ή στο PC;; Θα χρειαστεις καποιο πραγραμμα. Αυτο πιστευω να σου κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Θα χρειαστεις καποιο πραγραμμα. Αυτο πιστευω να σου κανει. Οκ, ευχαριστώ! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elhia Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 xerw k egw re paidia emena den to kanei pantos........................ :mad: Oute emena :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 kapou diavasa oti to K700 exei anoixth akroash. an nai pws mpenei mias kai egw den to exw brei akoma??? Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Attalo Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ FORUM, ΕΧΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ Κ700Ι, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ R2A003 KAI CAM 3,9. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η R2AΕ003. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 kapou diavasa oti to K700 exei anoixth akroash. an nai pws mpenei mias kai egw den to exw brei akoma??? Αφου το σηκωσει ο αλλος,πατα επιλογες και θα το βρεις! ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ FORUM, ΕΧΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ Κ700Ι, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ R2A003 KAI CAM 3,9. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η R2AΕ003. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Προφανως,ηταν καποιο καιρο στο μαγαζι!Δεν το εφεραν τις τελευταιες μερες δηλαδη!Το ιδιο συμβαινει και με το δικο μου το οποιο αγορασα προσφατα. Καλωσηρθες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Attalo Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Η ΑΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Εισαι σιγουρος? Αν ειναι ετσι, εκαναν ΜΕΓΑΛΗ μαμακια εκει στην SE. Γκαγκα ειναι οι ανθρωποι? Δυστυχώς φίλε μου έτσι είναι και δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί το έκαναν αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billaris Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Παιδιά, από σήμερα (νομίζω) το Κ700ι έχει μόλις 269€ σε Vodafone live έκδοση. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει να το πάρω σε live kai να γλιτώσω 50€ από την διαφορά τιμής με την κανονική έκδοση? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Παιδιά, από σήμερα (νομίζω) το Κ700ι έχει μόλις 269€ σε Vodafone live έκδοση. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει να το πάρω σε live kai να γλιτώσω 50€ από την διαφορά τιμής με την κανονική έκδοση? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Φιλε μου, η γνωμη μου ειναι να μην το παρεις Live. Θα εχεις προβλημα με τα mp3 ως ηχο κλησης. Θελει πατεντα (με ειδικο προγραμμα) και θα πρεπει καθε mp3 να το μετατρεπεις σε "προστατευμενο" για να το βαλεις ως ηχο. Το μενου δεν ειναι σαν το αυθεντικο της SE (προσωπικα το θεωρω ασχημο σε εμφανιση, οπως σε ολα τα Live). Για 50 ευρο δεν αξιζει. Περιμενε να σου απαντησουν και παιδια που εχουν το live για να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 σορρυ λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Ρε παιδιά δείτε κάτι κουφά που μου κάνει ξαφνικά το κινητό.Για δυό μέρες το είχα κλειστό και το χρησιμοποιούσα για να το φορτίσω και για ξυπνητήρι το πρωί.Σήμερα που το άνοιξα και το χρησιμοποιώ πάλι κανονικά,όταν με καλούν δεν ανοίγει ο φωτισμός και δεν δείχνει την αντιστοίχιση με τη photo. :worry: Αντίθετα στα μηνύματα όλα είναι κανονικά.Και αντιστοίχιση με photo να μη βάλω, πάλι δεν ανοίγει ο φωτισμός.Με άλλα λόγια αν π.χ είμαι στο σινεμά και το έχω στο σιωπηλό δεν θα καταλάβω ότι έχω κλήση.Τι παίζει ρε παιδιά;Τα έπαιξε; :wacko: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Ρε παιδιά δείτε κάτι κουφά που μου κάνει ξαφνικά το κινητό.Για δυό μέρες το είχα κλειστό και το χρησιμοποιούσα για να το φορτίσω και για ξυπνητήρι το πρωί.Σήμερα που το άνοιξα και το χρησιμοποιώ πάλι κανονικά,όταν με καλούν δεν ανοίγει ο φωτισμός και δεν δείχνει την αντιστοίχιση με τη photo. :worry: Αντίθετα στα μηνύματα όλα είναι κανονικά.Και αντιστοίχιση με photo να μη βάλω, πάλι δεν ανοίγει ο φωτισμός.Με άλλα λόγια αν π.χ είμαι στο σινεμά και το έχω στο σιωπηλό δεν θα καταλάβω ότι έχω κλήση.Τι παίζει ρε παιδιά;Τα έπαιξε; :wacko: poio Firmawar exeis???egw tin R2AA003 kai mou to kanei auto pou les arketa sixna.tha sou pw otan perasw tin R2AE an to kanei pali..... :cry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Παιδιά, από σήμερα (νομίζω) το Κ700ι έχει μόλις 269€ σε Vodafone live έκδοση. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει να το πάρω σε live kai να γλιτώσω 50€ από την διαφορά τιμής με την κανονική έκδοση? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Φίλε μου μη κάνεις το λάθος και το πάρεις σε voda live. Όπως είπε και ο Viper , 50€ διαφορά δεν είναι πολλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Η ΑΕ? Mπα..Αν δεν αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα σοβαρο,γιατι να κανεις αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 poio Firmawar exeis???egw tin R2AA003 kai mou to kanei auto pou les arketa sixna.tha sou pw otan perasw tin R2AE an to kanei pali..... :cry:Nα πω ότι μόλις βάλω μια κάρτα CU της voda όλα λειτουργούν κανονικά.Μόλις βάλω τη κάρτα με σύνδεση που έχω (κι αυτή voda),πάλι τα ίδια με μια διαφορά.Όταν καλώ εγώ,μου βγάζει τη photo.Τελείως τρελλό :wacko: .Δυστυχώς δεν θυμάμαι τον τρόπο που βλέπεις το firmware... Έχω αρχίσει και τα παίρνω άσχημα.. :mad: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Φίλε μου μη κάνεις το λάθος και το πάρεις σε voda live. Όπως είπε και ο Viper , 50€ διαφορά δεν είναι πολλά.Με τίποτα voda live κατά τη γνώμη μου πάντα,έτσι; ;) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί ορισμένες εισερχόμενες κλήσεις μου τις εμφανίζει σαν εξερχόμενες; Που οφείλεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeraake Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ R2L001 KAI EXΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ SMS ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ MMS.ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΣΤΗ SONY ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Σε μενα παντως που εχω τη τελευταια εκδοση τα αρχεια amr παιζουνε κανονικα και μπορω να τα βαλω σαν ηχους κλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Σε μενα παντως που εχω τη τελευταια εκδοση τα αρχεια amr παιζουνε κανονικα και μπορω να τα βαλω σαν ηχους κλησης. σε 3 κ700 που το δοκιμασα εγω δεν παιζει κανενα amr με την r2ae. δεν καταλαβαινω γιατι το δικο σου παιζει....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Aκουστε τι επαθα!Σημερα παιρνω μια φιλη μου τηλεφωνο και μου ακουγοτανε καπως..Λεω ''τι να εχει,τι να εχει...''.Το κλεινω,παω στις εξερχομενες και βλεπω το ονομα αλλης κοπελας!!''Ωχ'' ,λεω ,''εκανα λαμακια,πηρα αλλη ενω ηθελα να μιλησω με αλλη...'' Τελικα,ειναι bug του κινητου..Στις εξερχομενες την Μαρια την εμφανιζει Ελενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts