oxin_rain Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 emena pali otan mou stelnoun mms, enw exw kapou 2 mb free, kai oute ena sms , kai mms mesa , mou leei mnhmh plhrhs...........kai den to labenw pote! mono sthn karta exw kamia 10ari sms apothikeumena! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glav Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kariou2 (31 Δεκ. 2004 , 20:41) hi psaxnw gia mia java application ena remote control gia oles ths suskeues meso tou thl mhpws to kserei kanenas ??? as kanei ena post edw na to paroun kai oi upoloipoi!!! euxaristw Από ότι ξέρω δεν υπάρχει σε java (.jar) η εφαρμογή που ψάχνεις, αλλά μόνο για λειτουργικά Symbian (.sis). :( Καλή χρονιά σε όλους :) :) Παράθεση iPhone 3G user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kariou2 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Xronia polla kalh xronia se olo to forum !!! file moy thlako to exw dei sthn praksh kai pistepse me douleuei mia xara!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Xronia polla kai apo emena se olous!!! Kai mia erotisoula ;) pws mporw na aniksw arxia .txt mono an kanw apostoli ws mms mporw na to diavasw, kanas alos tropos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batista Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 prota apo ola xronia pola se olous ke kalh xronia! distixos gia mena pira to k700i me vodafone live prama pou simeni oti de mporo na balo jar. pexnidia.....de ta dexete mipos 3eri kanis kapion tropo na koroidepso to kinito? H ama den 3eri exo mia erotisi to kinito to xo vodafone live ME vodafone karta an ala ke balo px cosmote karta de 8a ine pia vodafone live ke 8a mporo kanonika? thnx prokatabolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Δε νομιζω οτι ειναι θεμα καρτας sim, ειναι καθαρα θεμα συσκευης! Υγ: Η "ama" ποια ειναι; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elhia Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ramnoz (31 Δεκ. 2004 , 16:28) gia osous den to exoun.... einai to themes creator tis SE gia to kinito mas...kanei polu kali douleia!!! Kane register free apo developer.sonyericcson.com kai katevese to. einai 3mb ziparismeno. Mporeis na gineis ligo pio safis? Pou akrivos to vrisko? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 1) To ραδιόφωνο παίζει απο το μαγαφωνάκι του κινητού? (σαν ανοιχτή ακρόαση) ? 2) Έχει HTML browser ώστε να βλέπω html σελίδες ή θα πρέπει να αρκεστώ στο wap. 3) Ο Email client κατεβάζει τα attachments? (είχα το Ζ600 και δεν είχα μείνει καθόλου ευχαριστημένος σε αυτό το σημείο) Παιδιά όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Υγ: αν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα ζητώ προκαταβολικά συγνωμη. Δεν υπήρχε καθόλου χρόνος να ψάξω όλες τις σελίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john ( 3 Ιαν. 2005 , 17:15) 1) To ραδιόφωνο παίζει απο το μαγαφωνάκι του κινητού? (σαν ανοιχτή ακρόαση) ? 2) Έχει HTML browser ώστε να βλέπω html σελίδες ή θα πρέπει να αρκεστώ στο wap. 3) Ο Email client κατεβάζει τα attachments? (είχα το Ζ600 και δεν είχα μείνει καθόλου ευχαριστημένος σε αυτό το σημείο) Παιδιά όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Υγ: αν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα ζητώ προκαταβολικά συγνωμη. Δεν υπήρχε καθόλου χρόνος να ψάξω όλες τις σελίδες 1. Παιζει αλλα θελει και το hands free γιατι λειτουργει ως κεραια. Για τα 2 & 3 δεν ξερω φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volosiros Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper ( 3 Ιαν. 2005 , 17:21) 1. Παιζει αλλα θελει και το hands free γιατι λειτουργει ως κεραια. Για τα 2 & 3 δεν ξερω φιλε μου. paizei? emena pantws zhtaei na valw kai to hands free kai otan epimenw san na moy fainetai oti neyriazei kiolas :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Akoyste problhma poy moy bgazei to K700 mou. Vazo ixo klisis to Ring ring ring pou einai mp3 (apo ta arxika) Omos otan me pairnoun tilefono akougetai tis Sony Ericsson . Kai otan me pairnoun tilefono vlepei tous arithmous poy exo sti sim KAI oxi tou tilefonou. Den einai vodafone-live siskeui kai exo tin R2AA003 Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος volosiros ( 3 Ιαν. 2005 , 17:36) paizei? emena pantws zhtaei na valw kai to hands free kai otan epimenw san na moy fainetai oti neyriazei kiolas :angry: Παιζει απλως πρεπει να εχεις συνδεδεμενα τα hands-free με το κινητο μετα επιλεγεις Ραδιοφωνο\επιλογες\ενεργοποιηση μεγαφωνου καιεισαι ΟΚ!! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper ( 3 Ιαν. 2005 , 17:21) 1. Παιζει αλλα θελει και το hands free γιατι λειτουργει ως κεραια. Για τα 2 & 3 δεν ξερω φιλε μου. Ρε παιδια και εγω αυτο ειπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Ξέρει κανείς πως αλλάζουν σταθμούς από το hands free της συσκευασίας; Ή μήπως δεν αλλάζει όπως και στα Nοκια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 3 Ιαν. 2005 , 19:45) Kai otan me pairnoun tilefono vlepei tous arithmous poy exo sti sim KAI oxi tou tilefonou. Den einai vodafone-live siskeui kai exo tin R2AA003 Εγω εχω παρομοιο προβλημα:Mε καλουν νουμερα που τα εχω αποθηκευμενα στο τηλ και δε μου βγαζει το ονομα τους αλλα σκετο το νουμερο με αποτελεσμα να μην ξερω ποιος με καλει!! :mad: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 re paidia gia tin R2AE xerei kaneis tipota???????? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 3 Ιαν. 2005 , 22:34) Εγω εχω παρομοιο προβλημα:Mε καλουν νουμερα που τα εχω αποθηκευμενα στο τηλ και δε μου βγαζει το ονομα τους αλλα σκετο το νουμερο με αποτελεσμα να μην ξερω ποιος με καλει!! :mad: :( Μήπως τα έχεις αποθηκευμένα σε 2 επαφές και δεν ξέρει τι να σου δείξει; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dionisis ( 3 Ιαν. 2005 , 16:27) Xronia polla kai apo emena se olous!!! Kai mia erotisoula ;) pws mporw na aniksw arxia .txt mono an kanw apostoli ws mms mporw na to diavasw, kanas alos tropos? Στο briefcase του Διδύμου στο http://briefcase.pathfinder.gr/view/DidimosGR στον φάκελο Applications υπάρχει ένα αρχειάκι εν ονόματι Book Reader.jar Ρίξ' του μια ματιά ;) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 3 Ιαν. 2005 , 22:34) Εγω εχω παρομοιο προβλημα:Mε καλουν νουμερα που τα εχω αποθηκευμενα στο τηλ και δε μου βγαζει το ονομα τους αλλα σκετο το νουμερο με αποτελεσμα να μην ξερω ποιος με καλει!! :mad: :( Κι εγώ το έπαθα και το πρόβλημα λύθηκε αφού έσβησα τον αντίστοιχο αριθμό από την επαφή και μετά τον ξαναπέρσσα :blink: Χαζό ακούγεται όμως δούλεψε :D Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konv ( 3 Ιαν. 2005 , 22:32) Ξέρει κανείς πως αλλάζουν σταθμούς από το hands free της συσκευασίας; Ή μήπως δεν αλλάζει όπως και στα Nοκια; Δεν αλλάζει :mad: Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Ό,τι κάρτα και να βάλεις, η συσκευή θα παραμείνει με το VodafoneLive! μενού. :( Όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος swiffer είναι καθαρά θέμα συσκευής Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 ειχα το ιδιο προβλημα και απλα προσθεσα το +30 σε ολα τα τηλεφωνα που ειχα αποθηκευμενα και πλεον μου τα εμφανιζει σωστα υπαρχει κατι αλλο εκτος απο το fma που να μπορει να κανει backup τις επαφες που υπαρχουν στο κινητο (οχι στην sim) με τα προγραμματα της SE δεν βγαζω ακρη Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 3 Ιαν. 2005 , 22:34) Εγω εχω παρομοιο προβλημα:Mε καλουν νουμερα που τα εχω αποθηκευμενα στο τηλ και δε μου βγαζει το ονομα τους αλλα σκετο το νουμερο με αποτελεσμα να μην ξερω ποιος με καλει!! :mad: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 to fma esena sou douleuei kanonika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mene Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος orck ( 4 Ιαν. 2005 , 00:55) υπαρχει κατι αλλο εκτος απο το fma που να μπορει να κανει backup τις επαφες που υπαρχουν στο κινητο (οχι στην sim) με τα προγραμματα της SE δεν βγαζω ακρη Κι εγω δυσκολευτηκα να βγαλω ακρη με το Sync Station της SE (η εγκατασταση του ειναι ελλιπης προφανως :wacko: ) αλλα αν τρεξω ολα τα εκτελεσιμα αρχεια στον φακελο του Sync Station (συνηθως C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile\Sync Station) ο συγχρονισμος με το Outlook γινεται κανονικα... Παράθεση May the Force be with us all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 egw ekana backup sto outlook xwris to programma kai to programma mesw bluetooth den douleuei ka8olou! genika milaw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts