paokaras45 Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dave_Steele (27 Σεπ. 2004 , 13:35) εγώ για το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ με το που χτυπήσει μια εγγραφή (για γενέθλια πχ) την επαναπρογραμματίζω για του χρόνου Και στι κατω κατω πόσα χρόνια θα το έχουμε αυτο το κινητό! Αντε 2 το πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 συμφωνώ Paokaras45 σιγά μη κάτσω να αγχωθώ με τέτοιες λεπτομέρειες Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 afto poy elege o filos me thn camera..to flash anti na to kanei kalytero to kanei xeirotero..einai thema cameras kai den ftiaxnete h mia anavatmish sthn camera tha ftiaksei?kserei kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 δεν μου λετε βρε παιδες.οταν εχετα Mp3 ηχο κλησης και συνδεσετε το handsfree bluetooth σας χτυπαει το mp3 η αλλος ηχος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamos (27 Σεπ. 2004 , 15:59) δεν μου λετε βρε παιδες.οταν εχετα Mp3 ηχο κλησης και συνδεσετε το handsfree bluetooth σας χτυπαει το mp3 η αλλος ηχος? Δεν έχω bluetooth handsfree αλλά το απλό το handsfree και δεν χτυπά το mp3 που έχω αλλά άλλος ήχος. Βέβαια αυτό συμβαίνει επειδή με το που συνδέσεις το handsfree αλλάζει με την μία και το προφίλ και έτσι και ο ήχος κλήσης. Πιστέυω πως αν βάλεις σαν ήχο κλήσης στο προφίλ του handsfree ένα mp3 τότε θα χτυπήσει με αυτό αλλά δεν θα το ακούσεις από το handsfree ή το bluetooth αλλά από την συσκευή!!! :o Από "πάνω" θα ακούσεις μόνο ένα μπιπ ή κάτι τέτοιο. Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 ελα ομως που εγω αλλαξα και στο αλλο προφιλ τον ηχο κλησης και παλι κανει το ιδιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamos (27 Σεπ. 2004 , 16:35) ελα ομως που εγω αλλαξα και στο αλλο προφιλ τον ηχο κλησης και παλι κανει το ιδιο!! Βάλε κάτι άλλο εκτός από mp3 για να δεις αν γενικά δεν αλλάζει ή εάν το πρόβλημα είναι με τους mp3 ήχους κλήσης. Ίσως να δέχεται από όλα τα προφίλ μόνο σε ένα να υπάρχει mp3 σαν ήχος κλήσης (τι να πω υποθέσεις κάνω κι εγώ) :cool: Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 σαν mp3 player ειναι καλο!!!παιζει κανονικα 1 ολοκληρο τραγουδι?αν κατεβασεις τα kbps sta mp3 λογικα θα χωρα περισσοτερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Ναι κανονικότατος mp3 player είναι. :p Οσο μεγαλώνεις τη συμπίεση .(μειώνεις τα kbps) χάνεις σε ποιότητα αλλα κερδίζεις σημαντικά σε μέγεθος αρχείου... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Giorgosk80 (27 Σεπ. 2004 , 15:29) afto poy elege o filos me thn camera..to flash anti na to kanei kalytero to kanei xeirotero..einai thema cameras kai den ftiaxnete h mia anavatmish sthn camera tha ftiaksei?kserei kaneis? Xeirotero den to kanei...to dokimasa me to extra flash (kai panta se sindiasmo me to ensomatomeno) dinei arketo fos gia na vgei mia poli kali foto, panta se sigrisi me tis dinatotites pou exei h kamera tis sikevhs se sinthikes xamilou fotismou!!! δεν μου λετε βρε παιδες.οταν εχετα Mp3 ηχο κλησης και συνδεσετε το handsfree bluetooth σας χτυπαει το mp3 η αλλος ηχος? Nomizo oti exoun anafertei sxetika sxolia kai se proigoumena post, an valeis mp3 (an enthimoume sosta :o ) den tha akouseis (toulaxiston apo to akoustiko tou bt hands free) ton ixo pou exeis orisei san ringtone sto kinito alla ton prokathorismeno ixo pou exei (ek kataskevis) to hands free. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος one2377 (26 Σεπ. 2004 , 16:00) Είναι πάντως φοβερό το τι συμβαίνει με την μπαταρία. Ενώ πριν την αναβάθμιση κρατούσε με το ζόρι μιάμιση μέρα... πλέον κρατάει πάνω από τέσσερεις. Το έχω ξαναγράψει. Δεν έχει σχέση η αναβάθμιση (αν και μάλλον έχουν κάνει και κάποιες βελτιστοποιήσεις). Εγώ έχω ακόμα την R2A μετά από ενάμισι μήνα και μου κρατάω κι εμένα τόσο. Με την αναβάθμιση έλυσαν κυρίως το πρόβλημα της σωστής αναγραφής του υπολοίπου της μπαταρίας (στο δικό μου, μπορεί να κρατήσει μία ημέρα ακόμα με την ένδειξη σχεδόν στο μηδέν!). Οι μπαταρίες λιθίου θέλουν κάποιο χρονικό διάστημα για να φτάσουν στο μέγιστο της απόδοσης. Η μπαταρία θ'αρχίσει να δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες μετά από ένα μήνα περίπου οπότε μην απελπίζεστε όσοι το αγοράσατε και δεν είστε ικανοποιημένοι. Για όσους έχουν ήδη χαράξει το κινητό τους, υπάρχουν πολλοί που πωλούν κάλυμμα (δυστυχώς στο ήδη υπάρχον χρώμα) για το κινητό για περίπου 11-12 ευρώ. Εγώ πήρα ήδη (περιείχε και τα εργαλεία για την αλλαγή) και είναι αυθεντικό ericsson σε άψογη ποιότητα. Μερικά μπορείτε να βρείτε παρακάτω: http://search-desc.ebay.com/k700-facia_W0QQcatrefZC6QQfromZR7QQnojsprZyQQpfidZ0QQsacategoryZQ2d1QQsacurrencyZ0QQsalocatedincountryZQ2d15QQsaslopZ1QQsocolumnlayoutZ3QQsofocusZbsQQsorecordsperpageZ50QQsosortorderZ2QQsosortpropertyZ2QQsotextsearchedZ2QQsspagenameZhQ3ahQ3aadvsearchQ3aUS Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamos (27 Σεπ. 2004 , 15:59) δεν μου λετε βρε παιδες.οταν εχετα Mp3 ηχο κλησης και συνδεσετε το handsfree bluetooth σας χτυπαει το mp3 η αλλος ηχος? Εγώ έχω το hbh-65 και πολλές φορές μου αλλάζει τον ήχο που έχω (Mp3) και βάζει άλλον (midi). Οπως ανέφερα και παραπάνω δεν το κάνει συνέχεια,αλλά 2 μήνες που έχω το handsfree bluetooth μου το έχει κάνει 4-5 φορές! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan (27 Σεπ. 2004 , 18:52) Το έχω ξαναγράψει. Δεν έχει σχέση η αναβάθμιση (αν και μάλλον έχουν κάνει και κάποιες βελτιστοποιήσεις). Εγώ έχω ακόμα την R2A μετά από ενάμισι μήνα και μου κρατάω κι εμένα τόσο. Με την αναβάθμιση έλυσαν κυρίως το πρόβλημα της σωστής αναγραφής του υπολοίπου της μπαταρίας (στο δικό μου, μπορεί να κρατήσει μία ημέρα ακόμα με την ένδειξη σχεδόν στο μηδέν!). Οι μπαταρίες λιθίου θέλουν κάποιο χρονικό διάστημα για να φτάσουν στο μέγιστο της απόδοσης. Η μπαταρία θ'αρχίσει να δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες μετά από ένα μήνα περίπου οπότε μην απελπίζεστε όσοι το αγοράσατε και δεν είστε ικανοποιημένοι. Για όσους έχουν ήδη χαράξει το κινητό τους, υπάρχουν πολλοί που πωλούν κάλυμμα (δυστυχώς στο ήδη υπάρχον χρώμα) για το κινητό για περίπου 11-12 ευρώ. Εγώ πήρα ήδη (περιείχε και τα εργαλεία για την αλλαγή) και είναι αυθεντικό ericsson σε άψογη ποιότητα. Μερικά μπορείτε να βρείτε παρακάτω: http://search-desc.ebay.com/k700-facia_W0QQcatrefZC6QQfromZR7QQnojsprZyQQpfidZ0QQsacategoryZQ2d1QQsacurrencyZ0QQsalocatedincountryZQ2d15QQsaslopZ1QQsocolumnlayoutZ3QQsofocusZbsQQsorecordsperpageZ50QQsosortorderZ2QQsosortpropertyZ2QQsotextsearchedZ2QQsspagenameZhQ3ahQ3aadvsearchQ3aUS Μιχάλης :alien: Nai, alla kseroume ti paizei me tin egiish? Kala diladi na dosoume mia "defteri efkeria" stin "ponemenh" :cry: siskevi mas na ksanaginei "nea" :wacko: alla meta h egiisoula mas ti ginete, sinexizei na isxiei h kanei ftera?!!!! :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pie13 Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Παιδιά sorry αν έχει ξαναρωτηθεί αλλά δεν το βρίσκω. Έχω το καλώδιο σύνδεσης USB CABLE DCU-11 και έχω το Κ700. Μπορώ να μεταφέρω και τις φωτογραφίες?? και πώς/?? ευχαριστώ Παράθεση GATE13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 εχω το t-610 με r3l απο την πρωτη μερα (το εχω 1 χρονο μου εχει κολλησει 2 φορες δεν ειχα κανενα αλλο προβλημα) δεν ξερω τι σησκευη να παρω ειμαι αναμεσα σε k700i kai s65 με ολα αυτα που διαβαζω δεν μπορω να σχηματισω ξεκαθαρη γνωμη!με ενδιαφερει το mp3 kai η φωτογραφικη να ειναι καλυτερη απο του t-610. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helios Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 το Κ700 ,έχει καλύτερη κάμερα απο το Τ610.Το s65 δεν έχει καν ΜΡ3,με την τελευταία έκδοση του λογισμικού λύνονται και τα περισσότερα από τα προβλήματα του Κ700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 exo to k700i kai edo kai mia bdomada mou exei parousiastei to eksis problima. otan to tilefono to exo sto kanoniko profil kai me pairnei kapoios tilefono ego ton akouo kathara alla autos katholou, me to pou allazo profil douleuei kanonika. ti mporei na ftaiei? na pao gia anabathmisi? thnks Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 oxi re file michpan me esoses ayto pou epsaxna toso kairo! plastika oleeeee mono 11 euro? kali fasi !! alazoyne eykola ? apo pou ta pires esy ? dose plirofories dose dose :) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 8a ta bro sto plaisio germano klp ? kai sto SE service ? pou na paw prepi na ta alakso epigodossssss apadise mixalh plz !! kai to quickshare to aytokolito to exei mesa ? giati to exo xash h d to exei ? :P kali fasi thane san kainourio apadise mou na matho pou tha to bro na to agoraso na telionei ayth h istoria ! :) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 isa re einai off to paidi hremise:P pies kana kafe(na paroume kai kana frago :P ) :D Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 ela papouko ti frape mou les tora pou eida ayto trelathika tha alakso ta kalimata toso apla mono me 12 eyro poso eipe ala thelw na matho an ta poulane k dw sta katastimata an einai mono paragelia apo to net... gamithike o dias.... :) kafe d kanei na pio re file ayrio douleia exoume prepi na koimithoume :P Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Re paidia mia erwthsh na kanw pou tha xei apanththei sigoura alla de vrhka kai tpt... Ena filaraki exei to k700i vodafone live,ginete na to kanei kanoniko? Exei bt adaptor,an ginete apo to spiti h prepei na paei se service. thanks! Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 katse re kala mh xalaseis thn eggyhsh kai kles meta:P ase fato me ths gratzounies mexri na teliewsei h eggyhsh kai meta kanto roz me boules re mhn kaneis kamia patata kai trexeis Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel2000 (28 Σεπ. 2004 , 02:04) Re paidia mia erwthsh na kanw pou tha xei apanththei sigoura alla de vrhka kai tpt... Ena filaraki exei to k700i vodafone live,ginete na to kanei kanoniko? Exei bt adaptor,an ginete apo to spiti h prepei na paei se service. thanks! File prwta apo ola dwse sylhpitiria ston filo sou kai pes tou oti mas piasane ma**kes..(kai gw live to exw)deyteron OXI Den mporei na thn afairesh..h live ekdosh den afaireite gia thn wra..alla kai na bre8ei tropos to bluetoth den kanei afou kata thn allagh firmware to kinito einai kleisto ..8elei kalwdio..kai 8a xasei kai thn eggyhsh tou..asta brasta.. Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 oxi thelw na ta alakso kai d paei na kaei to kinito kalytera na to exo e3oterika kalo kai mesa kammeno sta @@ mou :PPpppp Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts