taliban Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος taliban (25 Σεπ. 2004 , 18:38) h**p://www.sonyericsson.com/updateservice/K700/frameset.htm Παιδιά αυτό το έχετε δει? Μα δώστε μου λίγη σημασία επιτέλους!!!!!!!! :( :( :( Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος taliban (26 Σεπ. 2004 , 13:18) Μα δώστε μου λίγη σημασία επιτέλους!!!!!!!! :( :( :( Ma dwse ligi simasia sta proigoumena posts kai sta alla threads EPITELOUS ..!!! :wacko: :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefangsm (25 Σεπ. 2004 , 16:54) Άσε το καλώδιο και πάρε usb bt από TIM center με 26 € Mono €26 ?? Sto Plaisio kanei €50..!!! :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dathanassiou (26 Σεπ. 2004 , 13:47) Ma dwse ligi simasia sta proigoumena posts kai sta alla threads EPITELOUS ..!!! :wacko: :blink: Καλά ντε μην βαράς!!!!!!!!!!!! :o :o Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Δημιούργησα ένα νέο θέμα μόνο για την online αναβάθμιση του K700i εδώ. Μόνο ότι έχει σχέση με την αναβάθμιση παρακαλώ. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Είναι πάντως φοβερό το τι συμβαίνει με την μπαταρία. Ενώ πριν την αναβάθμιση κρατούσε με το ζόρι μιάμιση μέρα... πλέον κρατάει πάνω από τέσσερεις. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, το κινητό έχει ανοιχτό από την Παρασκευή πρωί-πρωί και αυτή τη στιγμή, δηλαδή Κυριακή μετά το μεσημέρι είναι στο μισό. (όταν συνδέομαι με το phone manager μου δείχνει 53%, και η ένδειξη του κινητού είναι στην μέση). Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω να δηλώσω καταενθουσιασμένος με αυτό, εκτός από το γεγονός οτι έφυγαν διάφορα ενοχλητικά κολληματάκια και reboot που έκανε το κινητό πριν απο την αναβάθμιση. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία για όσους λένε οτι η μπαταρία δεν κρατάει. Υπ' όψην οτι το κινητό το χρησιμοποιώ σε λογικά πλαίσια, δηλαδή κανένα τέταρτο με εικοσάλεπτο ομιλίας κάθε μέρα, μερικά μηνηματάκια, χώρια πόση ώρα περνάω με το να το πειράζω και να δοκιμάζω themes και wallpapers και να συνδέομαι με bluetooth με άλλα κινητά ή με τον υπολογιστή. Επίσης το έχω σε power save mode όπου σβήνει τελείως η οθόνη. Αυτά. Φιλικά. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pie13 Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Παιδιά εχθές βράδυ διαπίστωσα ότι το αυτοκολητάκι το ONLINE αρχίζει να ξεκολάει...τι μπορώ να κάνω??? Θυμάμαι που το έχουν παρουσιάσει και άλλα Κ700 αυτό το "πρόβλημα" αλλά δεν μπορώ να το βρώ.. Παράθεση GATE13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pie13 (26 Σεπ. 2004 , 18:32) Παιδιά εχθές βράδυ διαπίστωσα ότι το αυτοκολητάκι το ONLINE αρχίζει να ξεκολάει...τι μπορώ να κάνω??? Θυμάμαι που το έχουν παρουσιάσει και άλλα Κ700 αυτό το "πρόβλημα" αλλά δεν μπορώ να το βρώ.. Mία σταγόνα καλής κόλλας και όλα οκ !!!!!!!! ;) ;) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος one2377 (26 Σεπ. 2004 , 16:00) Είναι πάντως φοβερό το τι συμβαίνει με την μπαταρία. Ενώ πριν την αναβάθμιση κρατούσε με το ζόρι μιάμιση μέρα... πλέον κρατάει πάνω από τέσσερεις. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, το κινητό έχει ανοιχτό από την Παρασκευή πρωί-πρωί και αυτή τη στιγμή, δηλαδή Κυριακή μετά το μεσημέρι είναι στο μισό. (όταν συνδέομαι με το phone manager μου δείχνει 53%, και η ένδειξη του κινητού είναι στην μέση). Μια από τα ίδια ακριβώς. Και μένα άρχισε να περνάει τις 4 μέρες. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pie13 (26 Σεπ. 2004 , 18:32) Παιδιά εχθές βράδυ διαπίστωσα ότι το αυτοκολητάκι το ONLINE αρχίζει να ξεκολάει...τι μπορώ να κάνω??? Θυμάμαι που το έχουν παρουσιάσει και άλλα Κ700 αυτό το "πρόβλημα" αλλά δεν μπορώ να το βρώ.. Synithismeno provlima.. Athanato trick pou doulepse gia mena: LOGO stigmis ..1 stagona krataei 2 tonous... :p An thes vale prokatavolika kai sto plaino aytokolito pou leei "online"...Den tha meinei gia poly panw sto tilefwno apo mono tou... :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Το επαναλαμβάνω ελπίζοντας να πάρω απάντηση: Πως βάζουμε μονομιάς το ημερολόγιο από το Outlook στο κινητό; Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 kai gw me logo thn ekana tin doulia, ala tin ekana viastika k ebala ligo parapano aposo eprepe kai 3exilise kai gamithike to kinito stin kola apo kato, gia to quickshare aytokolito lew to online mia xara einai kai gemise logo kato stin akri, ala me ton kairo mou efige, eytixos ena mikro simadaki emine d fenete sxedon katholou to lew na mi pathete kanena atixima :) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xray2201 Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 paidia exw provlima(?)me thn camera.otan eimai sto menou ths cameras(prin travhksw foto h' video),h eikona einai katharh.molis omws travhksw foto h' video h poiothta ths eikonas xeiroterh apo authn pou evlepa prin thn traviksw.+oso megaluterh analush vazw toso xeiroterh einai h foto-video pou vgazw.ti na kanw???to kin mou exei provlima h' etsi einai oles oi kameres tou k700? vohthiste me.... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirage Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geofil (26 Σεπ. 2004 , 21:58) Μια από τα ίδια ακριβώς. Και μένα άρχισε να περνάει τις 4 μέρες. Aντε να τα πειτε σε 2-3 που λενε σε αλλα threads τα δικα τους ακομα ... και παραμενουν αδιορθωτοι :p Παράθεση Low-fi blog Κλείστρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xray2201 (27 Σεπ. 2004 , 01:31) paidia exw provlima(?)me thn camera.otan eimai sto menou ths cameras(prin travhksw foto h' video),h eikona einai katharh.molis omws travhksw foto h' video h poiothta ths eikonas xeiroterh apo authn pou evlepa prin thn traviksw.+oso megaluterh analush vazw toso xeiroterh einai h foto-video pou vgazw.ti na kanw???to kin mou exei provlima h' etsi einai oles oi kameres tou k700? vohthiste me.... :cry: Αν λες για περιπτωσεις που ειναι χαμηλος ο φωτισμος , δυστηχως ολα τα Κ700 το ιδιο ειναι. :( Το βραδυ δεν τα πανε καλα με την καμερα. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirage (27 Σεπ. 2004 , 02:51) Aντε να τα πειτε σε 2-3 που λενε σε αλλα threads τα δικα τους ακομα ... και παραμενουν αδιορθωτοι :p Αστους μωρε ζηλευουνε που η εταιρεια που προτιμουν δεν μπορει να φτιαξει ενα καλο κινητο.Ολο απο κατω θα ειναι. :) OFF TOPIC για την memory card παντως εχουν δικιο. :( Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xray2201 Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 otan eimai sto menou ths cameras(prin travhksw foto h' video),h eikona einai katharh.molis omws travhksw foto h' video h poiothta ths eikonas xeiroterh apo authn pou evlepa prin thn traviksw.auto me provlhmathse.aurio an mporesw na valw fotos gia na deite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Νομίζω πάντως ότι μετά την αναβάθμιση είδα βελτίωση στην ποιότητα της κάμερας (μειώθηκε ο κόκκος). Το είδατε και εσείς ή μόνο σε εμένα συμβαίνει. Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος memix (27 Σεπ. 2004 , 04:37) Αν λες για περιπτωσεις που ειναι χαμηλος ο φωτισμος , δυστηχως ολα τα Κ700 το ιδιο ειναι. :( Το βραδυ δεν τα πανε καλα με την καμερα. Στην περίπτωση όμως που χρησιμοποιήσεις το flash της συσκευής σε συνδυασμό με το SONY ERICSSON PHONE FLASH MPF-10, το οποίο παίζει κανονικότατα και με το K700i τολμώ να πω ότι το αποτέλεσμα (σε νυχτερινή φωτογραφία) θα είναι αρκετά ικανοποιητικό!!!!! :happy: :happy: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xray2201 (27 Σεπ. 2004 , 04:52) otan eimai sto menou ths cameras(prin travhksw foto h' video),h eikona einai katharh.molis omws travhksw foto h' video h poiothta ths eikonas xeiroterh apo authn pou evlepa prin thn traviksw.auto me provlhmathse.aurio an mporesw na valw fotos gia na deite Αν το μέγεθος τις φωτό που πας να τραβήξεις είναι πιο πάνω από το μεσαίο, η έχεις κάνει χρήση του zoom, τότε η τελική φωτό που θα τραβήξει το κινητό "πιξελοποιείται" αρκετά με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται και η ποιότητα...και όπως πολύ σωστά είπε και ο φίλος memix, όσο πιο χαμηλός ο φωτισμός...τόσο πιο δύσκολα τα πράγματα!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Πάντως για ένα κινητό που η διαφημιστική του καμπάνια βασίζεται στο "Διαλέξτε όψη : κινητό ή κάμερα", θα περίμενε κανείς κάτι καλύτερο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σαν κινητό τα καταφέρνει...σαν camera-phone θα μου επιτρέψετε να έχω τις αμφιβολίες...Πρακτικά είναι άχρηστο ως κάμερα μετά τη δύση του ηλίου ! Τώρα αν θα το φτιάξουνε με αναβάθμιση...δεν ξέρω...μακάρι ! Σίγουρα δεν περιμένω να κάνει την δουλειά που κάνει η Canon Ιxus 400 που έχω αλλά αν δεν μπορείς πχ να φτάσεις τα 0-100 σε 4 δεύτερα μην το διαφημίζεις κιόλας. ps. Επειδή ήδη το thread είναι ένα monster πια, θα ήθελα να προτείνω στον μοντεράτορα να είναι πιο αυστηρός με τις αντιπαραθέσεις μέσα στο φόρουμ. Είναι ήδη πολλά αυτά που πρέπει να διαβάσει κάποιος για να ενημερωθεί. Δεν χρειάζεται να διαβάζει και άσχετα posts από trolls. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Πέστα Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 εγώ για το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ με το που χτυπήσει μια εγγραφή (για γενέθλια πχ) την επαναπρογραμματίζω για του χρόνου Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 @ ATHENS2004 μια χαρά κάνει κλήση ΕΠΑΚ και συνδέεσαι για να πάρεις mail Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 @ autokinitakias για να δούμε αν θα το ακούσεις τώρα 1. Μπες στο ευρετήριο στη ΝΕΑ ΕΠΑΦΗ 2. Μπες στο ΟΝΟΜΑ 3. Πάτα τη γλώσσα και βάλε το στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ (όχι τυπικό abc - ΕΛΛΗΝΙΚΑ καθαρά) 4. Γράψε ένα όνομα από Κ (ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ) και πάτα αποθήκευση 5. Βγες στον τηλεφωνικό κατάλογο και πάτα Κ (με το πληκτολόγιο πάντα στα ελληνικά - μην το αλλάξεις σε τυπικό abc 6. Αν δε σου βγει ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ τι να πω! Πιο απλά δεν μπορώ να σου το δώσω να το καταλάβεις Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts